Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verhitte discussie Verbeek en Bruggink: ‘Belachelijk dat jij dat kwalijk noemt’

Laatste update:
/

Gertjan Verbeek kreeg het zaterdag tijdens een uitzending van FOX Sports aan de stok met analyticus Arnold Bruggink. Verbeek baalde na het bekerduel van ‘zijn’ VfL Bochum met Bayern München van een, in zijn ogen, fopduik van Arjen Robben. Het leverde een paar dagen later een flinke discussie op met Bruggink.

Analyticus Bruggink stelde dat Verbeek Robben flink wat last had bezorgd, omdat de vleugelaanvaller van Bayern München de komende weken weer extra onder de loep zal liggen. Bruggink zei erbij dat hij het wél een strafschop vond. “Ja jongen, ik vind het prima dat jij dat vindt. Dat interesseert me ook niet. Mijn mening wordt gevraagd en ik vond het geen penalty, geen rode kaart en een schwalbe”, reageerde Verbeek.

De oefenmeester vindt het ‘belachelijk’ dat Bruggink het ‘kwalijk’ noemt wat Verbeek eerder heeft gezegd. “Ik vind het een schwalbe. En als ik dat vind, dan vind ik dat en dan zeg ik dat. Ja Arnold, ik heet geen Arnold Bruggink. Ik heet Gertjan Verbeek en ik zeg het op mijn manier.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een nieuws zeg... het was gewoon mening tegen mening en verder niks bijzonders life goes on

13 februari 2016 om 22:10

Maar toch is dit wel mooi. Anderen proberen het leuk en mooi in te pakken om het niet te hard te brengen maar Verbeek zegt gewoon wat hij vindt en zegt daarna: 'deal with it'. De val van Robben is zo onnatuurlijk. Armen e benen omhoog is niet normaal. De reactie van de mens als hij valt is zichzelf opvangen. Kan me Drogba nog herinnerde die ook zo viel en onder het vallen zijn lichaam draaide om naar de scheids te kijken.
Van mij mogen ze de regels wat dat betreft wat mogen aanpassen. Ik vind dat als er sprake is van licht contact en je gaat dan zo ozichtig liggen, terwijl je eigenlijk kunt scoren, er van mij geen strafschop gegeven hoeft te worden.

14 februari 2016 om 07:17

Manier van vallen is irrelevant, het gaat erom of er contact is

Wat een heerlijke vent die verbeek want hij heeft gewoon helemaal gelijk hier!en wat bruggink zegt slaat natuurlijk nergens op want dat is altijd al het geval geweest en daar hweft ie het toch helemal zelf naar gemaakt.ondanks dat hij een van de beste voetballers van oranje ooit is.

Hier heeft Verbeek 100 procent gelijk in!

Eerlijk gezegd vond ik dat het leek alsof hij met zijn (rechter) been op zijn voet stond maar ik heb het maar 1x zien dus kan het mis hebben.
Vind trouwens wel dat gertjan gelijk heeft dat hij zijn mening mag geven! Maar eveneens mag bruggink dat! Wel overtrokken dat hij zegt dat hij zich schaamt om nedelander te zijn met robben, want robben heeft heel voor het Nl eftal betekent en daar hoef je je niet voor te schamen. Ook nirt omdat hij nedelander is en dat andere landen ons dan duikelaars vinden, want laat ze dat lekker denken!

13 februari 2016 om 21:21

Het was gewoon een penalty, Verbeek kan beter bij de opticien langs gaan.

14 februari 2016 om 02:37

En jij zit op de toneelschool, toch?
Het was gewoon helemaal niets. Robben verneukt het voetbal net zo als Blatter heeft gedaan. Weg met die oplichter. Arschloch Robben of Arjan Rotzak, zoiets was het! Foei foei foei!

Het feit dat Robben nu mogelijk een aantal weken onder een vergrootglas ligt is niet de schuld van Verbeek, die reputatie heeft Robben zelf over de jaren heen over zichzelf afgeroepen.

Hahaha geweldig Gertjan sloeg vroeger media training over denk ik.

13 februari 2016 om 21:38

Ik denk het niet. Ik denk eerder dat de media-trainer van toen nog steeds overspannen thuis zit.

“Ik vind het een schwalbe. En als ik dat vind, dan vind ik dat en dan zeg ik dat. Ja Arnold, ik heet geen Arnold Bruggink. Ik heet Gertjan Verbeek en ik zeg het op mijn manier.”

Wat een held is die Gert Jan!

13 februari 2016 om 23:08

Kopieer voortaan het hele artikel en zeg er dan niks nuttigs over wat een overdreven reactie zeg wat is er nou een held aan.... Je hoeft tegenwoordig maar tegendraads te zijn en ze noemen je een held.... Triest

13 februari 2016 om 23:17

Jij bent mijn held robins! Als je zo zuur bent op zaterdagavond, vind ik je een topper

14 februari 2016 om 03:57

Ik verklaar hierbij Robins als mijn held zoals Locol zo treffend zei "als je zo zuur bent op zaterdagavond, vind ik je een topper"

Robins je bent mijn held gozer

Komop man trainers als Gert Jan laten zich de mond niet snoeren ze zeggen wat ze denken hier zijn er veel te weinig van het is geen show zoals bij Mourinho en V Gaal .

Oftwel Gert Jan is een held en een voorbeeld voor de vele trainers die niet zeggen wat ze denken maar een diplomatiek antwoord geven die vaak nergens op slaat

Robben ligt onder een vergrootglas tja dat is zijn eigen schuld van jarenlang dit hele storende gedrag te vertonen

Verbeek heeft gewoon gelijk
Kijk heel NL vond de schwalbe tegen mexico top maar als het andersom was geweest pffff
Huichelaars

Verbeek is wel een erg slechte verliezer, en behoorlijk rancuneus ook nog zo te zien. Hij mag vinden wat hij vindt, maar dat geldt natuurlijk ook voor Arnold Bruggink.. dus Verbeek slaat de plank een beetje mis hier

13 februari 2016 om 22:24

Net of Bochum nog kans had. 1e kans van bayern meteen raak ook al hadden ze geen rode kaart gehad Bochum had nooit gewonnen. Kansloze reactie was gewoon een penalty had ook gewoon neer kunnen gaan maar hoe Robben valt ziet er gewoon mooier uit. Hij wil alles
Mooier doen.

13 februari 2016 om 22:26

Hoezo? heb je de tekst wel gelezen. Verbeek geeft toch aan dat Bruggink dat mag vinden. Hij vindt het alleen jammer dat Bruggink Verbeek zijn mening Kwalijk neemt.

13 februari 2016 om 22:35

Rodybboss Verbeek mag vinden wat hij vind, maar als hij vind wat hij vind slaat hij de plank mis........ jezus wat un boelsjit......
Verbeek is un eindbaas............kan niet wachten tot hij bij Schalke 04 aan de slag gaat.

13 februari 2016 om 23:42

Rodybboss Verbeek is voor mij gewoon een held liever , zo iemand dan een trainer die roept: Scheidsrechters maken fouten en dat soort onzin!

Robben is gewoon een naar mannetje , zijn voetbalkwaliteiten geniet iedereen van maar , dat duiken van hem verschrikkelijk gewoon! Ik heb geen enkel medelijden voor Robben zijn egoistische gedrag!

Spelers die die schwalbes maken , mogen ze van mij gewoon eens 1 jaar lang schorsen en salaris inhouden , en een boete van 2 miljoen euro betalen! Dan leren spelers het wel af!

Het is gewoon verschrikkelijk dat spelers dit soort dingen doen!

Wat ik zo raar vind is dat na zo een kansloze opmerking van Gert jan waar die de plank volledig misslaat dat mensen hoer maar zeggen wat ene held en bla bla wat is er nou een held aan hij is gewoon een slechte verliezer die naar de opticien moet en niet objectief is niks held aan

Haha mooie televisie toch, daar draait het om.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren