Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbeek ziet op van nieuws en wil wel praten: ‘Ik ken niemand van NAC’

Laatste update:

Journalist Thijs Slegers liet vrijdag bij Omroep Brabant weten dat zowel Gertjan Verbeek als Mario Been had bedankt voor de baan van hoofdtrainer bij NAC Breda. Eerstgenoemde ziet daar van op, want hij zegt helemaal niet benaderd te zijn door iemand van de Brabantse club. Verbeek wil best eens praten met de geel-zwarten, legt hij uit.

/

Verbeek nam met verbazing kennis van het ‘nieuws’ dat hij NAC zou hebben afgezegd. Slegers claimde dat zowel Verbeek als Been te duur zou zijn voor de zoekende club. “Ik ben door niemand van NAC benaderd, ook niet informeel. Ik vind het wel leuk om te lezen, want ik ken niemand van NAC”, zegt de Tovenaar van Jubbega zaterdag in een reactie aan FOX Sports.

“Ik sluit bij voorbaat niets uit, als mensen interesse tonen in mij ga ik altijd een gesprek gaan. Ik ben op dit moment werkzoekend, dus ik moet blijven solliciteren”, vervolgt Verbeek. De 52-jarige trainer stond al voor de groep bij Heracles Almelo (twee keer), sc Heerenveen, Feyenoord, AZ en 1.FC Nürnberg. NAC ontsloeg recent Nebojsa Gudelj.

Zou Gertjan Verbeek een goede trainer zijn voor NAC, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me, op een of andere manier, een ideale combinatie! Zou snel gaan praten met hem, als ik het voor het zeggen had bij Nac..

Kom maar eens praten dan

Tsjonge jonge Verbeek. Dit in elkaar geknutselde elftal valt toch niet meer te redden.
Behoud de eer aan jezelf! NAC is op weg naar de Jupiler.

Gert-Jan kan beter wachten tot Hiddink opstapt bij Oranje.

19 oktober 2014 om 09:59

Dat gun ik Gertjan van harte.

@chov als ze erin blijven en volgend jaar naar categorie ii gaan (wat verwacht wordt) en bestuurlijk alles op de rit hebben, kan er bij NAC iets heel moois ontstaan... Ik snap je opmerking overigens zeker wel!

je denkt toch niet dat hij naar nac toe gaat,hij wil praten ja en dan bedankt hij vriendelijk

Een club die een aantal jaren geleden praktisch failliet was. Waar al 5 jaar overleefd wordt en waar ook deze 5 jaar met hangen en wurgen overeind is gebleven en waar heel veel onrust heeft geheerst is weer op de weg terug. Bestuurlijk is afscheid genomen van de bijna iedereen. Er is een nieuw bestuur een nieuwe directie, een nieuwe Technisch directeur. Echter komt er nog wel tweewekelijks 18 duizend man. Het blijft mede daarom een club met potentie. Kun je nagaan wat er mogelijk is als NAC eens een keer 5 jaar de wind in de rug heeft? Overigens nooit meer met schulden. Gelukkig kan dat in het huidige Financial Fair Playbeleid van de Knvb ook niet meer.

En waarom Caddy? Wat ik hierboven beschrijf moet toch ook trainers stimuleren? Als je het positief bekijkt is het natuurlijk ook een geweldige uitdaging.

zou een geweldige coach zijn, maar vast onhaalbaar.

als die 2 weken wacht kan die coach in groningen worden, voor vd Looi word het morgen al alles of niks, maar ook de komende uitwedstrijden word hij met argus ogen gevolgd want de supporters blijven morrren en laten massaal weten dat dit het laatste jaar word als seizoenkaarthouder als er geen duidelijke verandering komt binnen nu en paar week.

Verbeek lijkt me ideaal om coach van Groningen te worden, een no nonsens figuur die de spelers wel laat doen zoals het hoort

19 oktober 2014 om 09:58

Daar ben ik het helemaal mee eens. Ik heb alleen niet de indruk dat er bij FC Groningen binnenkort een vacature komt voor de functie hoofdtrainer.

Ik zie Verbeek liever bij een betere club. Laat die nieuwe trainer het daar maar proberen. Hij is trainer geweest bij de C-junioren, heeft zijn papieren gehaald en is nu hoofdtrainer. Ik denk dat Verbeek bij NAC alleen maar risico loopt. Vooral door het materiaal dat daar nu rondloopt. Verbeek is bij zijn laatste clubs niet bepaald geslaagd dus hij moet nu echt gaan presteren. Aangezien ik Verbeek een sympathieke trainer vind, hoop ik in ieder geval dat hij een club vind waar hij gaat slagen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren