Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing bij PSV: beoogde opvolger Jozefzoon vertrekt nu alsnog

Laatste update:

Florian Jozefzoon raakte zwaar geblesseerd aan zijn knie en PSV probeerde daarom in januari een vervanger binnen te halen. Directeur voetbalzaken Marcel Brands bekeek diverse mogelijkheden en Václav Kadlec was een van de kandidaten om naar Eindhoven te komen. Eintracht Frankfurt stelde PSV echter teleur en liet weten dat de aanvaller niet op huurbasis kon vertrekken.

/

Een paar weken later zijn de zaken echter veranderd: Frankfurt maakt op de website van de club bekend dat Kadlec de club nu toch op huurbasis heeft verlaten. De 22-jarige Tsjech keert per direct terug naar Sparta Praag, de vereniging die Kadlec in de zomer van 2013 nog naar Duitsland liet gaan. Sparta zal de aanvaller tot het einde van het seizoen huren en heeft vervolgens een optie tot koop.

"Op verzoek van Vaclav hebben we besloten om hieraan mee te werken", laat technisch directeur Bruno Hübner van Frankfurt weten. "Vaclav wil in beeld blijven voor het EK voor spelers onder de 21 jaar in Tsjechië." Kadlec deed dit seizoen maar in vier competitiewedstrijden van Frankfurt mee en startte slechts een keer in de basis. Hij scoorde in augustus nog tegen VfL Wolfsburg (2-2).

PSV had geen extra aanvaller nodig

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbazing bij Psv....en dat blijkt uit?

18 februari 2015 om 16:48

Ben ik ook benieuwd naar, was toch de reden dat ik op dit artikel klikte. Maar ik ben er weer ingetrapt, as always;

18 februari 2015 om 17:06

Alleen omdat PSV "interesse" had in hem plakken ze deze titel op.
Werkt wel, mij pakte ze er ook mee

Uhmmm Vz..... Wie heeft er vanuit PSV met verbazing gereageerd??

Hebben ze bij jong psv geen speler lopen die kan spelen daar. Die kunnen ze toch ook de kans geven

18 februari 2015 om 16:43

Wel een jeugdspeler die kan spelen daar, maar is op dit moment ook geblesseerd.
Wanneer hij fit is bevonden zal hij aansluiten bij de A selectie.

18 februari 2015 om 16:44

Die Rayhi zou een goede vervanger kunnen zijn, mits ze hem een kans geven en na dit seizoen blijft. Contract loopt af en ze willen hem graag behouden voor de club.

18 februari 2015 om 17:23

@rodneyv91:

Nee, hebben ze niet. De spelers die ze hebben zijn of nog te jong, of gewoon niet goed genoeg. Ik zie Jong PSV regelmatig spelen en wat mij betreft is het duidelijk: echt niemand is op dit moment klaar voor PSV 1. Ze staan in de Jupiler League niet voor niets nog lager dan FC Oss en Almere City. Met die spelers win je de eredivisie niet.

Ik vind het daarbij verschrikkelijke onzin dat jeugdspelers een kans moeten krijgen. Bij een club als PSV moet je een kans verdienen. De technische staf is heus niet blind, die zien ook wel hoe iemand het doet bij Jong PSV en op de training. Dus als je niet speelt in PSV 1, dan heb je die kans blijkbaar nog niet afgedwongen. Simpel zat.

18 februari 2015 om 17:48

Als men tegenwoordig een artikel leest waarin PSV gelinkt word aan een speler, krijg je eigenlijk altijd meteen dat gezer over die jeugd.

Jezelf iets meer hierin verdiepen had snel duidelijk gemaakt waarom PSV een vervanger voor Jozefzoon wilde halen. De wil bij PSV om eigen jeugd te gebruiken is er echt wel, maar het zal er wel moeten zijn.

18 februari 2015 om 18:31

Persoonlijk vind ik Horsten en van Overbeek potentiële selectiespelers. Misschien Cmiljanic ook nog. Verder moeten we natuurlijk niet vergeten dat Vloet, de Wijs, Leemans en Bergwijn nog niet zo heel lang zijn toegevoegd aan het eerste team. Die zitten er ook tegen aan.

Bergwijn mag naar mening bij blessures wel weer eens een kans krijgen.

18 februari 2015 om 18:35

@patpsv: Inderdaad. Als je het hebt over investeren in de jeugd, dan heb je het over spelers vanaf ca. 10-12 jaar. Doorgaans is een speler pas rond 18-20 jaar klaar voor het eerste elftal. PSV heeft in de zomer van 2013 besloten om meer geld en energie in de opleiding te stoppen. En dan zijn mensen verbaasd omdat er anderhalf jaar later nog niet voor iedere positie een jeugdspeler klaar staat die goed genoeg is voor de koploper van de eredivisie... Nogal kortzichtig.

18 februari 2015 om 18:43

@jroentjeh: Ik weet zeker dat alle spelers die jij noemt keihard door de mand zouden vallen als je ze nu bij PSV 1 in de basis zou zetten. Ik heb die jongens aan het werk gezien tegen clubs als Achilles '29, Telstar en Jong FC Twente, en daarin vielen ze gewoon niet of nauwelijks op. Waarom zou je dan denken dat ze goed genoeg zijn voor PSV 1, dat o.a. Ajax thuis, Feyenoord uit en 2x Zenit nog op het programma heeft staan?

Vooral die Cmiljanic is volkomen hopeloos. Zelden zo'n natte krant op het voetbalveld zien staan. Ik denk dat die het in zijn huidige vorm zelfs in de tweede klasse amateurs heel moeilijk zou hebben en dan overdrijf ik echt niet. En Bergwijn is een A-junior die eigenlijk nog niet eens de stap naar Jong PSV heeft gemaakt.

18 februari 2015 om 20:02

Oss en Almere staan 10e en 11e en jong PSV 13e, je opmerking had meer indruk op mij gemaakt als jong PSV bijvoorbeeld nog onder Achilles had gestaan. Zo slecht doen ze het niet voor een 2e elftal.

18 februari 2015 om 23:27

Horsten is sinds dit seizoen weg bij PSV. Is echt geen selectie materiaal

18 februari 2015 om 17:26

Boljevic kunnen ze toch uit de jeugd halen??

18 februari 2015 om 17:42

En mocht Narsingh of Depay toch geblesseerd raken, kunnen Wijnaldum, Guardado en vast ook wel Willems en Ritzmaier daar spelen. Niet ideaal, maar de concurrenten doen het ook, zelfs als de buitenspelers fit zijn en het niet eens goed gaat: Schöne en Toornstra. Of wat dacht je van de fifa-momenten met VD Hoorn in de spits.

en wie bij psv is er dan verbaast vz?

18 februari 2015 om 17:07

De PSV supporters die deze artikel openen vrees ik

snap het wel, bij PSV had hij ook op de bank gezeten, denk dat hij bij sparta praag eerder speelt.
Maar VZ kom op, PSV wordt niet eens in het artikel genoemd ...

Niet zo heel vreemd, vanuit het oogpunt van de speler althans. Bij PSV zou hij de positie van Jozefzoon innemen en dus geen basisspeler zijn. Voor iemand die zichzelf wil laten zien om mee te kunnen naar een toernooi is dat niet ideaal. Misschien is dat belang van de speler ook de afweging voor Frankfurt geweest om nee te zeggen tegen PSV.

Vreemde titel. Wie is nou verbaasd bij Psv?

Dat de markt daar nog open is, is natuurlijk schandalig

Locadia kan toch links of rechtsvoor

18 februari 2015 om 18:41

Maar na een blessure van hem? Wie dan.. Dat was het probleem volgend PSV dan zit niemand op de bank.

En de jeugd is er blijkbaar ook niet klaar voor

18 februari 2015 om 21:00

Locadia kan in geval van nood wel links of rechts spelen, maar het is inmiddels wel duidelijk dat hij eigenlijk een pure centrumspits is. Daar komt hij gewoon verreweg het beste uit de verf. Bovendien heb je als je Locadia in moet laten vallen echt geen enkele volwaardige aanvaller meer op de bank zitten.

Verbazing dat hij alsnog verhuurd is, anders zou ik het ook niet weten waarom psv verbaasd moet zijn.

Maar voetbalzone maakt dit er zelf van "de titel" om het interressanter te maken.

Volgens mij zijn er geen spelers nodig, PSV heeft 16 punten nodig uit de komende 33 om kampioen te worden, ervan uitgaande dat ajax alles wint.
Winnen tegen Dordt,gae, Excelsior, Heracles en Ado is al 15...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren