Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Verbazing bij Excelsior: ‘Kijk, als we nou Casillas op proef hadden gehad...’

Laatste update:

Theo Timmermans was op proef bij Excelsior, maar de keeper heeft op opmerkelijke manier afscheid genomen. De doelman twitterde een bericht dat tot verbazing leidde bij de club. “Ik wil eerlijk zijn. Op dit moment pas ik niet bij Excelsior: ik gun mezelf geen vrije dag(en). Bedankt voor de afgelopen week!!” Daarmee doelde Timmermans op trainer Alfons Groenendijk, die van een vrije dag genoot.

/

“Die boodschap verraste me wel. Maar goed, het is zijn beslissing. Even goede vrienden”, laat Groenendijk in een reactie weten aan Voetbal International. Timmermans wist nog niet of hij een contract zou krijgen. Groenendijk wilde dat de ex-doelman van SC Veendam en FC Volendam eerst een proefwedstrijd zou spelen. Daar had Timmermans blijkbaar geen zin in.

“Kijk, als we nou Iker Casillas op proef hadden gehad, dan had ik na twee dagen waarschijnlijk wel een beslissing genomen of we hem in zouden lijven”, aldus Groenendijk. “En ik denk dat we Iker best een kans hadden willen geven bij Excelsior. Maar met alle respect voor Theo: zo ver is hij nog niet.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jongen met principes, wat hem op kan breken in zijn carriere.

9 juli 2015 om 00:12

Met zijn principes is niet mis. Maar wel met manier van communicatie. Overbodig om zoiets te twitteren. Als zal hij het wel stoer vinden, ik houd toch meer van de ouderwetse 1 op 1 gesprekken.

Aparte manier van handelen. Dan maak je het niet makkelijker voor jezelf om een club te vinden lijkt me.

Dan ben je gewoon een asociale hork als je het mij vraagt. Je bent 1 weekje bij de club, misschien heeft Groenedijk al weken lang achter elkaar gewerkt en neemt nu een vrije dag? Bij wijze van spreken. Bovendien, je bent een totale nobody die zou moeten zijn met een kans bij een profclub en dan stel je je zo op? Succes verder dan, vraag mijzelf af wie een jongen wilt die al moeite heeft Excelsior te overtuigen en zich daarna zo uitlaat op sociale media.

Raar verhaal. Met een mooie sneer op het einde. Je wil een contract verdienen maar er niks voor doen? Zo werkt dat niet. Al helemaal niet op lager niveau waar elke dubbeltje moet worden om gekeerd.

8 juli 2015 om 16:59

Heb je het nu over Timmermans of Groenendijk?

8 juli 2015 om 17:07

Timmermans.

8 juli 2015 om 17:12

Die wil er toch juist wel wat voor doen? Hij geeft juist aan dat hij niet bij een club past die zomaar vrije dagen geeft.

8 juli 2015 om 17:52

Maar het is niet slim van hem. Hij is degene die een club zoekt. Kan je beter eerst een contract verdienen en als je dam weer weggaat, lever je kritiek. Nu heeft ie helemaal geen club.

8 juli 2015 om 17:55

-world-

Klopt, maar zeggen dat hij er niks voor wil doen gaat dus niet op in deze. Daar reageerde ik op

8 juli 2015 om 18:44

Zomaar?

8 juli 2015 om 18:46

Je kan ook niet elke dag trainen, train dan voor jezelf extra. De rest van de team heeft ook rust nodig in voorbereiding op de wedstrijden van aankomend seizoen. Laat jezelf zien in de wedstrijden die Excelsior wil dat je speelt is toch heel logisch? En train extra bij bijvoorbeeld dezelfde trainer waar El Gazi ook extra trainde met een groepje.

8 juli 2015 om 23:56

Jij werkt 365 dagen per jaar?

9 juli 2015 om 13:06

@renal-doh

Ja dat is allemaal prima, maar je punt ging niet helemaal op t.o.v. het verhaal. Hij wil eerder meer i.p.v. minder met het team trainen en jij zegt dat hij er niks voor wil doen, dat strookt niet met elkaar Dat is wat ik bedoelde.

Luanda

nee dat zeg ik toch ook helemaal niet? begrijpend lezen a.u.b.
Er werd gezegd dat Timmermans er niks voor wilde doen, maar hij wil juist meer i.p.v. minder met het team trainen, dan wil je er toch juist wel wat voor doen? Dat was het hele punt waar het om ging.

Off: Is Havekotte nog op proef bij Excelsior of heeft hij inmiddels al een contract gekregen?

Wat een flapdrol! Een beetje stoer doen via Twitter. Lijkt mij geen speler die je kan vertrouwen. Als er iets gebeurd in de kleedkamer zou dit de speler zijn die iets lekt aan de pers.

8 juli 2015 om 17:25

Timmermans is gewoon een hele degelijke keeper. Heeft nog een tijdje onder de lat gestaan bij mijn clubje. Ondanks dat, is dit best opmerkelijk nieuws. Maar aan de kwaliteiten van Timmermans ligt het niet.

8 juli 2015 om 18:14

Die vergelijking zou eerder op Groenendijk kunnen slaan. De Casillas opmerking raakt kant noch wal, zeker aangezien de strekking is dat Groenendijk dus meer van die keeper wil zien maar dan een vrije dag opneemt. Vrij bijzonder.

Uberhaupt vraag ik me af of de aanstelling van Groenendijk een juiste zet is geweest. Lijkt me een mindere versie van Danny Blind, en dat wil wat zeggen.

8 juli 2015 om 18:25

Het lijkt mij dat Groenendijk best een vrije dag kan opnemen, misschien was die dag al weken van te voren ingepland? Er bestaat ook nog zoiets als een assistent of keeperstrainer, waarbij de laatste denk ik het meest verantwoordelijk is voor de observatie.

Simpele oplossing: Blijf bij Fc Volendam! We zoeken nog een keeper!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren