Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vente imponeert met schitterende volley: ‘Goal van Rooney zat er strakker in’

Laatste update:

Dylan Vente lijkt voorlopig niet van plan om te stoppen met zijn scoringsdrift. Vrijdagavond was de topscorer van de Keuken Kampioen Divisie opnieuw tweemaal trefzeker in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo, waarbij de eerste van grote schoonheid was. Na een corner besloot de spits van Roda JC de bal ineens op de slof te nemen met een halve omhaal. De Limburgse derby was een prooi voor de ploeg uit Kerkrade: 4-1.

Roda kwam tegen VVV nog wel op achterstand door een treffer van Sven Braken, maar trok het duel na rust naar zich toe. Met name de treffer van Vente was van grote schoonheid. Uit een corner van Lennard Daneels besloot hij de bal ineens op de slof te nemen. Bij Roda-fans gingen de gedachten meteen terug naar Pa-Modou Kah. "Het was een lekkere avond. Twee doelpunten, twee assists, hier staat een tevreden persoon", vertelt Vente bij Voetbalzone. "We hadden getraind op zo'n corner, alleen niet dat het zo zou uitpakken met een halve omhaal. Maar mooi dat het op deze manier lukt."

Bij de aanvaller kwamen vervolgens veel emoties los. "Normaal juich ik vrij ingetogen en rustig, maar ik heb nu voor het eerst in mijn leven een knieschuiver gemaakt. Het geeft een extra kick. Er komt een soort explosiviteit uit je wat je dan wil uiten." Volgens Vente beleeft Roda tot dusver een 'wisselvallig' seizoen. "Soms spelen we goed, soms iets minder. Er moet iets meer continuïteit in het elftal komen. Daar moeten we aan werken."

Jurgen Streppel was vooral blij met het geduld dat zijn ploeg wist op te brengen. "We hebben VVV achter de bal aan laten lopen", aldus de oefenmeester. "Dat hebben we heel goed gedaan. Ik vind wel dat we veel verder naar voren moeten spelen. Na de 2-1 was het verzet gebroken. In de winterstop willen we kijken waar we staan en waar we voor gaan. Dat hebben de jongens uitgesproken en daar ben ik blij mee. Er zit ambitie in de ploeg."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Vente, de spits die bij Roda echt laat zien tot wat hij in staat is. Bij Feyenoord zeker niet goed genoeg. Dit voelt voor mij tot dusver als een spits die te goed is voor de Keuken Kampioen Divisie, maar te slecht om die stap te maken naar de Eredivisie... Het is maar een gevoel. Wat hij tot nu toe laat zien in Kerkrade is echt van absolute toevoegde waarde voor Roda

8 oktober 2022 om 09:15

Hij was niet goed genoeg voor de Eredivisie maar daar groeit hij nu rap naar toe. Hij is destijds flink mislukt bij rkc dat streed tegen degradatie. Hij gaf aan dat zijn speltype daar niet voor geschikt is en daar kan ik inkomen. Hij kan niet sleuren, met fysiek zijn man afhouden en de bal vasthouden tot de rest aansluit, maar hij kan wel afmaken in de 16 en redelijk combineren. Als hij dit volhoudt zie ik hem volgend jaar best slagen in de Eredivisie bij een ploeg die een beetje voetbalt rond plek 9-13

8 oktober 2022 om 09:41

Typisch een spits die zich laat ontwikkelt.

8 oktober 2022 om 10:24

Dat idee heb ik ook een beetje bij Vente. Een type zoals Tuyp, Ars, Mühren, Veldwijk, etc. Want die waren niet goed genoeg voor de Eredivisie, maar schoten zowat iedere keer als ze op het tweede niveau speelden alles aan gort met hun doelpunten. Veldwijk heeft dan nog wel een goed seizoen met PEC Zwolle in de Eredivisie gehad, maar uiteindelijk kwam hij toch net wat tekort om ook z'n goals te maken in de Eredivisie.

Hij had gewoon een lager podium nodig om zich te Venteleren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren