Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman erkent: ‘Soms missen we het vertrouwen’

Laatste update:

Ajax prees zich na de loting niet ongelukkig, maar Rosenborg BK bleek donderdagavond toch een lastig te nemen horde. De Noren wonnen met 0-1 en Joël Veltman constateerde na afloop dat de gifbeker kennelijk ‘nog leger moet’.

Was Joël Veltman schuldig aan de treffer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De fout lag toch echt bij de ligt (werd later ook gezegd in de studio). Maar ja het lijkt wel of je kluivert, van Beek en vd Ligt niets aan mag rekenen omdat ze jong zijn.
Als je in de top wilt spelen mogen zulke fouten niet. En dan maakt leeftijd niet uit.

18 augustus 2017 om 10:44

Ik ben het helemaal met je eens hoor. Veltman als voetballer deed het gisteren nog enigszins ok. Maar ik verwacht van hem als captain wel meer. Gif, leiderschap, strijd. En dat heb ik geen enkel moment gezien helaas.

18 augustus 2017 om 11:52

4Ever4Ajax. Hij straalt echt niks uit,net als het hem niet intreseert. Erger mij al een tijdje aan Veltman. Heeft altijd zijn mond open in de media maar hij moet eens naar hem zelf kijken. En als aanvoerder mag je het voorbeeld wel eens geven door de boel eens aan te jagen op het veld en naar de jeugd toe. Maar met de achterhoede Veltman,Dijks,Viergever en de Ligt met Schöne ervoor kan ik je zeggen is veel te zwak moet 2a3 man bij. Als keeper word je toch stapelgek met dit voor je.

18 augustus 2017 om 11:18

We hebben toch niemand anders voor de ligt? Anders zou hij heus niet spelen, En waarom zal de fout niet bij veltman liggen maar bij de ligt ? Als veltman niet zo debiel over de bal heen trapt is er niks aan de hand.

18 augustus 2017 om 11:45

Omdat De Ligt afzeiken een hype is geworden. Bij een tegengoal worden er vaak 3 of 4 simpele/grote fouten gemaakt. Zoals de 2de goal bij heracles, Ziyech verliest de bal, schakelt niet mee om, Viergever en Van de Beek wandelen beide naar achteren en doen niks, kuwas kan vrij inschieten. Gisteren verloor De Ligt een kopduel iets over de middenlijn, Veltman maait over de bal heen als een amateur en Onana staat zowat op de 16 (al is dat niet per se slecht, want je verkleind je goal). Dan nog vinden mensen het de fout van De Ligt terwijl de fout m.i. vooral bij Veltman lag, omdat het een best simpele bal was die hij compleet mist.

18 augustus 2017 om 12:12

Duidelijk dat de Ligt ernstig in de fout ging.
Maar jongeren moeten in de fout gaan om beter te worden, je kunt ze dat niet zo aanrekenen zoals je dat bijvoorbeeld bij Veltman doen zou.
Over Veltman gesproken, hij staat voor mij echt symbool voor de wanprestatie van het zogeheten technisch hart.

Een greep uit een bodemloze put met vragen:

Waarom is hij aanvoerder (betekent meestal dat je basisplek niet ter discussie staat)???
Waarom speelt hij überhaupt nog? Die jongen bewijst al dik een seizoen dat hij gewoonweg het niveau niet heeft, niet voor de rechtsbackpositie in ieder geval. hij is geen back!!! En mist de leiderschapskwaliteiten voor een aanvoerder. Tete had die plek het vorige seizoen al moeten bemannen, een blinde kon dat zien.

Wie heeft er verzonnen dat Mathijs De Ligt opeens onbetwist als centrumverdediger wordt gezien? iedere jongeling krijgt onherroepelijk te maken met een terugval, hij oogt zeer onzeker.

Waarom is Dijks opeens een basisklant? Had niet eens een rugnummer, enkele weken geleden.

Waarom zijn Tete en Riedewald verkocht? Eigen opleiding notabene, en dan moet er weer ëã©n of andere tropische verassing het meubilair komen redden?

Hoezo speelt Schone nog op 6? Waarom niet gewoon op rechtshalf (met Frenkie de Jong als Back-up), en Donny op die plek?
Schone mist daar kracht, (handeling)snelheid en loopvermogen voor, ook dat werd het afgelopen seizoen al pijnlijk duidelijk.

Wie geeft Ziyech eens wat bijscholing als het om balbezit gaat?

Neres 12 mijo? Auw!!!!

Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar het signatuur van Overmars, Bergkamp en vd Sar ligt als een klamme deken over dit team.
Blij dat ze waren dat Bosz zijn eisen stelde, zo konden ze mooi van hem af. En toen kwam het konijn uit de hoge hoed, ene Marcel Keizer zou de meest geschikte kandidaat zijn...

Nou, het ontbreekt de goede man aan enige realiteitszin, hij had er nooit aan mogen beginnen.
Wie verzint zoiets, een kerel zonder enige staat van dienst aan te stellen als coach (zonder overigens zelf zijn stafleden te mogen aanstellen) voor een groep wiens ego nog geen 3 maanden geleden gestreeld is door alle aandacht die het spelen van een Europese finale met zich meebracht.
Bovendien is Keizer al een aantal jaren actief als coach, als die jongen echt zo goed zou zijn, waar blijkt dat dan uit? Cambuur? Kom op man.. Tegen Heracles zag ik die Spijkerman en L'ami al driftig langs de zijlijn aanwijzingen geven, dat hadden ze onder Bosz of De Boer echt niet hoeven te flikken. Wie van die spelers neemt zo'n coach nog serieus?

Mijn conclusie?

Ajax is er in geslaagd om alle goodwill in een zomertje de nek om te draaien.
Een onbenullig, falend beleid wordt er gevoerd, alleen de aandeelhouders kunnen hier nog blij mee zijn.




.

18 augustus 2017 om 13:33

Ze missen Klaassen. Lijkt wel op onderschatting van Ajax en diverse lezers hier! Van de Beek kan dit verlies niet wegpoetsen, wat Ajax ook niet mag verwachten gezien zijn leeftijd en ervaring. Klaassen is een speler net als Kuyt, waarvan ik altijd moet lezen dat hij technisch niet top is. Gelukkig zijn er ook andere capaciteiten die belangrijk zijn. Klaassen is een vechter, een leider en heeft scorend vermogen met de mentaliteit van een kampioen. Hij heeft diepgang, blijft druk zetten en trekt anderen daar in mee...

waar is veltman niet schuldig aan? hele beperkte voetballer die zelf gelooft dat hij erg goed is die in ajax niks te zoeken heeft,hoe de trainer deze man aanvoerder kan maken is mij nog wel het grootste raadsel,een man die opvalt door gele en rodekaarten aanvoerder?dan zit er toch ook bij de techniesestaf een schroefje los.
een tete verkopen,en een veltman houden ja dan zou ik als mark overmars ook eens over mijn voetbal inzicht na gaan denken

18 augustus 2017 om 12:03

Mensen die door blijven zeuren over het verkopen van Tete zouden ook eens na moeten gaan denken over hun voetbalinzicht. Het is toch al een tijdje meer dan duidelijk dat die jongen niet wilde verlengen.

18 augustus 2017 om 12:31

Daar gaat het niet om. De reden is omdat Veltman werd verkozen boven Tete en dat is zo frustrerend

Het aanvoerderschap doet Veltman niet veel goeds. Ik verwacht van een aanvoerder een leider in het veld en iemand die voorop gaat in de strijd, ook voor de camera. Hij typeert hier precies zoals ik ons heb zien voetballen gisteren (2e helft, 1e vond ik nog prima). Gezapig, gelaten en niet de wil om te winnen. En dat kan je de spelers zeker verwijten, maar de captain nog meer. Hoofdschuldigen zijn hiervoor naar mijn mening de leiding (niet alleen Keizer, maar de hele staf). Hoe Keizer langs het veld stond gisteren was helaas een goed voorbeeld hiervan. Ga schreeuwen, ga uit je dak, scheld je speler voor mijn part uit, maar doe iets! Hij heeft 90 minuten langs de kant gestaan en af en toe iets 'gezegd'.

Ik blijf het toch bijzonder vinden dat na een maand zomervakantie iedereen ineens weer lijkt te moeten leren voetballen? Alle automatismen van de voorgaande seizoenen ineens weer op '0' beginnen etc, en ieder seizoen telkens weer met dezelfde problemen aanvangt

dat komt er van als je top producten uit de jeugd weg doet voor een prikkie.
Tete weg, nu zit je opgescheept met Veltman.

Als er iemand geen vertrouwen uitstraalt, is het Veltman wel. Hoe heb je in godsnaam deze jongen tot aanvoerder kunnen promoveren? Is in alles juist het tegenovergestelde: geen leiderscapaciteiten, amper zelfreflectie en heel vaak met domme acties in een wedstrijd die dan weer leiden naar een negatief resultaat. Gisteravond in combinatie met De Ligt. Je kunt de klok er op gelijk zetten, die fouten blijven onderdeel uitmaken van zijn spel. Geldt overigens ook voor De Ligt, Viergever en Dijks. Oftewel, wat doe je als Ajax met dit soort "verdedigers"? Juist, verkopen of wegdoen. En laat De Ligt nog maar mooi even rijpen in Jong Ajax, of in een volwassen defensie meedoen onder leiding van een volwassen, sterke, sturende laatste man. Maar Veltman, man, man, die wil je toch niet in je elftal?

18 augustus 2017 om 11:29

Ik vond Veltman onder de Boer centraal echt heel goed. Toen dacht ik eindelijk een verdediger die positioneel goed is. Hij deed alles op vernuft en zo stopte hij jongens als Pelle af die fysiek duidelijk zijn meerdere waren. Dat vernuft is in mijn ogen ook de reden waarom hij tot aanvoerder gebombardeerd is.

Op rechtsback is het niet veel inderdaad. Maar als je de statistieken bekijkt kwam hij vorig jaar als beste verdediger in de ED naar boven. Europees pakte hij telkens domme kaarten. Maar in mijn ogen was dat vooral omdat hij telkens te laat kwam. En dan komt zijn zwakte naar boven op rechtsback: Hij is gewoon niet snel genoeg voor die positie.

Ook toen ik hem bij Oranje laatst weer centraal zag staan wist ik het weer. Hij kan daadwerkelijk voetballen. Positioneel is hij de beste verdediger van de Eredivisie.

Er is in het veld geen vertrouwen omdat er naast het veld niemand staat die ze vertrouwen kan geven.

Tekenend was de manier waarop Keizer in de loop van de tweede helft aan de lijn stond: op zijn gezicht één en al vraagtekens, armen wijd uitgespreid, zwijgend.

Als dit Ajax één ding mist, dan is het een trainer met visie, inzicht, tactisch vermogen en overtuigingskracht, die eist dat zijn spelers ondergeschikt aan het tactisch plan spelen en ze op basis daarvan respect en vertrouwen geeft.

18 augustus 2017 om 13:16

En de paladijnen (of meerderen?) van Keizer zitten zwijgend op de bank. Spijkerman en Winter, en ook nog eens de man met het schetsboek. Als tegenstander ben je tactisch bijna altijd de bovenliggende partij. Echter, al deze heren zijn in deze functies neergezet door het technische hart. En wil je beginnen met puinruimen, is dat het eerste station dat moet worden schoongeveegd. Anders woekert dit beleid, dat aan elkaar hangt van vriendjespolitiek, verder en verder. Laat Bergkamp en Overmars Wenger maar gaan pesten bij Arsenal. En er zal toch nog wel een van Praag te vinden zijn die een volwaardig directeur/voorzitter kan zijn? Helaas vrees ik dat al de genoemde heren zich aan elkaar vastklampen als drenkelingen in woelige baren....

Als de gifbeker leeg moet, dan ben je slachtoffer van externe omstandigheden (zoals nouri). De laatste vier wedstrijden met puntverlies doen ze toch echt zelf, met deze flutspeler voorop.....

Hoe kan het toch dat een professionele organisatie zo amateuristisch bezig is? En dat terwijl ze forse salarissen krijgen. Dit is onacceptabel!!

Ik zie weer hetzelfde als vorig jaar in het begin dat spelers niet voor elkaar door het vuur gaan. Toen ze dat wel gingen doen werd het allemaal een stuk makkelijker.

Geen vertrouwen. dat is een diskwalificatie van je trainer. lijkt me niet een aanvoerders waardige opmerking. Ik zeg nog steeds dat Ajax een type Klaassen ontbreekt. En zo slecht was Bosz nog niet.

Wat een slap geouwehoer Veltman, een aanvoerder van Ajax onwaardig.
Wordt nu toch hoog tijd dat de Ajax leiding eens ingrijpt en tot de constatering komt dat hij een van de zwakste schakels is binnen de Ajax selectie. maakt al jaren cruciale fouten dia Ajax duur zijn komen te staan. Gisteren zag het er wederom niet uit, je kunt De Ligt wel de fout in de schoenen schuiven dat hij niet moet instappen, maar als Veltman 1 of 2 meter naar binnen knijpt is er niks a d hand.... Volgens mij leer je dit al bij een redelijke amateurclub, maar goed....
Centraal spelen was niks voor hem (te klein), op de back positie komt ie ook tekort, zelfs op nationaal (top)niveau.... Wil Ajax echt doorgroeien, dient, nee Moet er doorgeselecteerd worden en te beginnen met dhr. Veltman.

Veltmannetje... zucht...

Waardeloze speler, waardeloze aanvoerder, waardeloze prater

Als iemand als voorbeeld kan worden genomen voor de malaise bij Ajax is het wel
Veltman

Ik had zo graag Tete gehouden en deze waardeloze figuur zien vertrekken

"het komt wel weer goed, we moeten vertrouwen krijgen"

Als het vertrouwen komt is er niets meer te winnen

Deze figuur is geen winner, maar een geboren verliezer

Sterkte Ajax, het seizoen is alweer verknald voordat het begonnen is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren