Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Veltman blij met nieuw duo Ajax: ‘We hebben alweer gelachen samen’

Laatste update:

Ajax versterkte zich deze zomer met Nemanja Gudelj, Mitchell Dijks en John Heitinga en de komst van die laatste twee stemt Joël Veltman tevreden. Zijn kompaan achterin van de voorgaande seizoenen, Niklas Moisander, vertrok naar de Serie A en gaandeweg het seizoen ging Stefano Denswil al weg. Ajax kon achterin wel wat versterking gebruiken en Veltman denkt dat de club plezier zal beleven aan Dijks en Heitinga.

/

“We konden in zijn eerste periode bij Ajax goed met elkaar opschieten en nu hebben we ook al weer gelachen samen”, zegt Veltman over de hereniging met de 22-jarige Dijks. Hij weet dat Ajax de vleugelverdediger vorig jaar liet vertrekken, maar dat Dijks zich daarna sterk ontwikkelde. “Mitchell heeft het goed gedaan bij Willem II. Hij heeft veel ervaring op gedaan, het hele jaar goed gespeeld en is heel erg stabiel gebleven. Mooi dat hij weer terug is in Amsterdam.”

Ook met de comeback van de 31-jarige Heitinga is Veltman content. Heitinga kwam van 2001 tot 2008 al uit voor Ajax en trok daarna naar Spanje. Via Atlético Madrid en later Everton en Fulham kwam de stopper uit bij Hertha BSC, waar hij maar één jaar bleef. De Duitsers lieten hem zonder veel problemen terugkeren naar zijn thuisland. “Met John hebben we nu de ervaren speler die het team nodig heeft. Hij is iemand die het zowel in de kleedkamer als in het veld niet nalaat om zijn mond open te doen”, aldus Veltman.

Op de clubwebsite van Ajax zegt hij dat hij erg uitziet naar het seizoen dat voor hem ligt. “Als je iedereen weer ziet trainen en met zijn allen op het veld ziet staan, begint het wel te kriebelen bij me. Vorig seizoen is teleurstellend verlopen. Daardoor heb ik nu nog net iets meer zin in het komende seizoen dan normaal. Er heerst wel een beetje een gevoel van revanche”, zegt Veltman, die zijn vierde jaar bij de A-selectie ingaat.

Aan wie zal Ajax het meeste plezier beleven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op korte termijn denk ik Heitinga. Op lange termijn Dijks. Maar dat is logisch als je naar de leeftijden kijkt.

"hij is iemand die het zowel in de kleedkamer als in het veld niet nalaat om zijn mond open te doen"

Enige dat ik dan voor me kan zien is dat filmpje uit 2006 (?): "mijn naam is Johnny Heitinga"

Heitinga komt sinds zijn transfer wel gemotiveerd op mij over om er echt wat van te maken dit seizoen. Ik hoop dat ie het waar kan maken!

6 juli 2015 om 20:21

Ja precies , hopen dat hij die jochies wat mentaliteit kan aanbrengen.

Zou ie Joel al ingesmeerd hebben?

6 juli 2015 om 20:26

Is dat wat je je afvraagd?

6 juli 2015 om 20:30

Iedereen heeft zijn eigen interesses natuurlijk

6 juli 2015 om 20:34

LoL....sommige hebben een bepaalde fantasie...he!😉

6 juli 2015 om 20:49

is van youtube

7 juli 2015 om 00:03

I don't judge

6 juli 2015 om 20:43

Mensen snappen het niet denk ik xd. Ga op youtube maar zoeken naar fifalosofia. Hij maakt filmpjes met grapjes

6 juli 2015 om 21:10

Je bent 22, kijkend naar je naam, en je kijkt fifalosophy?

6 juli 2015 om 21:34

Ik heb het wel eens voorbij zien komen ja. Je ziet soms veel van die zinnen terug op forms. Just saying

6 juli 2015 om 22:05

#teambabyolie

Als Cilessen weggaat dan kan het zomaar zijn dat ajax meer tegengoals gaat krijgen dan vorig seizoen. We moeten nog maar zien of Dijks een verbetering is ten opzichte is van Boilesen en of Heitinga nog basisplek waardig is.

6 juli 2015 om 21:41

Maak je nu een grap of Dijks beter is dan Boilesen ?, slechter dan Boilesen kan bijna niet dus het is sowieso een verbetering , ik zou hem maar snel verkopen anders gratis laten weggaan aub zeg .

7 juli 2015 om 06:57

Tja, toch zijn de statistieken van Boilesen van afgelopen seizoen overall iets beter dan die van Dijks. Het is ook maar net wat je van een speler verwacht. Als je niks verwacht van speler A en hij doet het aardig valt hij mee, verwacht je veel van speler B en hij doet het net zo aardig als speler A, dan valt hij tegen.

7 juli 2015 om 10:34

Kun je nagaan hoe manipuleerbaar statistieken zijn ik heb Boillesen nog niet op 2 of 3 goede wedstrijden kunnen betrappen, en je mag toch verwachten van iemand die al een jaar of 5/6 bij Ajax zit dat hij in ieder geval de basisbegrippen onder de knie heeft op het gebied van verdedigen maar ik zie dat niet bij hem , en ik heb echt alle wedstrijden op Utrecht na gezien , nee deze man heeft het gewoon niet maar ik sluit niet uit dat als hij naar een andere club gaat hij wel tot zijn recht komt maar ik heb mijn twijfels .

Ik denk uiteindelijk dat dit de meest vaste opstelling wordt. Maar ik hoop toch dat ze in de Eredivisie wat meer lef en creativiteit tonen door of Dijks of van Rhijn eruit te halen en dan een 3-1-3-3 te gaan spelen.
Dan kan je Bazoer in balbezit als inschuivende Cv(m) gebruiken aangezien hij daar zijn potjes bij PSV speelde. Dan zou ik zeggen: Cillessen- Heitinga- Veltman- Dijks; Bazoer- Klaassen - Sinkgraven- Gudelj; El Ghazi- Milik en Fischer.

Cillessen
Van Rhijn
Veltman
Heitinga
Dijks
Klaassen
Bazoer
Gudelj
El Ghazi
Milik
Fischer
6 juli 2015 om 20:31

Zet daar maar padt neer, denk dat cilessen wel verkocht gaat worden. Van rhijn wisselen met Tete. Klaassen en Gudelj van positie wisselen. Voor de rest prima. Zou wel lekker zijn als ze af en toe in een 3-4-3 of 3-3-4 opstelling spelen ja.

6 juli 2015 om 20:37

Klaassen vanaf links? Dan staat Gudelj beter op positie of wat is jouw reden? En ik ben inderdaad van mening dat Tete nu ook beter in vorm is maar ik ga ervan uit dat Frank de Boer eerst van Rhijn weer een kans geeft.

6 juli 2015 om 20:42

Klaassen op 10, bazoer in een yaya toure rol en gudelj op zijn vertrouwde positie waar hij bij AZ ook speelde. Van Rhijn heeft al genoeg kansen gekregen. Nu is het tijd voor Tete.

6 juli 2015 om 21:05

Van mij mag Cillessen eigenlijk wel weg voor 30 miljoen als ze daarmee de selectie goed versterken.
Zo'n bod krijg je nooit meer.
Boilesen verkopen, dan een goede back kopen voor 6-8 miljoen.
(ookal Denk ik dat boilesen de strijd met dijks met gemak zou winnen)
Dan cardozo voor 10 miljoen halen inclusief 2 jaar salaris) en een keeper uit het buitenland.
Van rhijn Veltman heitinga aankoop
Klaassen gudelj
Schone
El ghazi cardozo fischer

Schone op 10 zou er Denk ik 20 maken achter cardozo als hij alles zou spelen. Bij nec maakte hij in zijn laatste seizoen 12 goals en het is gewoon heel knap als je als trage, rechtsbenige nr 10 uberhaupt nog rendeert op rechtsbuiten

6 juli 2015 om 22:24

Ik denk ook dat Boilesen met gemak de strijd gaat winnen van Dijks. Maar dan andersom. En Ajax heeft serieuze toekomstplannen mbt het kopen van de ArenA (voor meer informatie: raadpleeg D-Bergkamp), dus de 30 miljoen voor Cillessen zal niet voor de volle 100% herinvesteerd worden in nieuwe spelers.

6 juli 2015 om 23:14

Ja oké, maar ze waren sws al van plan om nog te investeren, dus als je ongeveer de helft van Cillessen erbij doet is wat ik net zei al te realiseren. Dan ben je favoriet voor de titel en heb je grote kans dat je dit jaar cl speelt.
Ze denken wat mij betreft teveel aan de lange termijn, terwijl het in voetbal ook gaat om de korte termijn.

Weet je hoeveel het ongeveer zou kosten om de arena te kopen en hoeveel extra inkomsten je dan per jaar genereert?

Dijks heeft vooral grote fysieke kwaliteiten, waardoor veel mensen denken dat je dan ook gelijk een goede voetballer bent, maar boilesen is zoveel verder op voetballend gebied.
Ik weet dat dat raar klinkt na vorig seizoen, maar er zijn periodes geweest waarbij boilesen constant de oplossing was om een aanval op te zetten.
Dijks is verdedigend wel verder, maar omdat van rhijn aan de andere kant altijd op safe speelt, heb je dan geen aanvallende back meer.
Ik moet toegeven dat ik Willem II niet veel heb gezien dit seizoen, maar dijks heeft gewoon niet het balgevoel en motoriek dat boilesen wel heeft.
Als fischer speelt ligt er altijd ruimte voor de back, dus daarom Denk ik dat boilesen het zou winnen van dijks.

Er heerst wel eem beetje een gevoel van revanche..

Al wordt Ajax weer tweede dit jaar..( dat ik niet hoop) , als het maar gepaard is gegaan met verzorgd en aanvallend spel. Inzet en agressie. Als je dan tweede wordt heb je iig alles gegeven en goed voetbal laten zien.

Ik snap dat we geduld moeten hebben. Maar Ajax moet wel een beetje haast gaan maken met die nieuwe spits. Want met alleen Milik gaan we het seizoen niet doorkomen!

6 juli 2015 om 22:19

El Ghazi is wellicht nog wel beter dan Milik als spits, fysiek veel sterker en in mijn ogen completere speler voor het Ajax spel. Maar als we er toch een moeten halen en iets meer betalen is Soriano een betere optie dan Cardozo in mijn ogen.

6 juli 2015 om 22:38

Ik denk ook wel dat El Ghazi goed in de spits uit de voeten kan! Alleen dan zou je in 1 x je beste buitenspeler kwijt zijn. Kishna is mij te wisselvallig, schone komt snelheid tekort en alleen Fischer heb ik veel vertrouwen.

Desnoods komen ze met pantelic 2.0 op de proppen! We missen iig wat.

6 juli 2015 om 22:42

Soriano is idd een goede spits voor dit Ajax! Weet je wat hij moet kosten dan transfersom en salaris?

hup feyenoord hup

Nee hoor grapje.

Hoop dat Heitinga en Veltman een goed duo worden! Ervaring en talent is altijd al een goede mix geweest, hoop dat Heitinga nog een beetje een fatsoenlijk niveau kan halen.

Ik denk dat Dijks ons op een positieve manier zal gaan verrassen. Sterk, snel, en het spel al gewend. Met een betere motivatie dan zijn vorige periode bij Ajax zal hij ons niet teleurstellen.

Heitinga daarentegen zal zich nog moeten bewijzen, heeft de laatste jaren niet veel laten zien, maar zal natuurlijk wel veel toevoegen 'in de kleedkamer'.

Dat veltman blij is met dijks kan ik me enigsinds voorstellen, Maar heitinga ik weet het eigenlijk niet. Maar we zullen zien wat het aankomende zeizoen ons zal brengen. Ik denk dat het spannend gaat worden, maar we worden dit jaar wel weer kampioen.

Ja word zeker lachwekkend de achterhoede van Ajax ,heitinga overal te licht bevonden,dijks weg gestuurd door F de boer om m daarna weer terug te kopen en Veltman o Veltman herinner me de beker wedstrijd tegen Vitesse nog 0-4 wat was hij een drama liep op eieren zo traag

Als John zo speelt als de laatste jaren beleeft iedereen behalve Ajax er veel plezier aan. Maar daar gaat het stukje niet over het gaat over de 3e 4e en de andere aanvoerders zo zegt de titel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren