Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Veel spelers kunnen op die positie spelen, Messi doet het ook bij Barça’

Laatste update:

Tottenham Hotspur staat voor een beslissende periode van het seizoen met onder meer het Champions League-tweeluik tegen Borussia Dortmund en de return in de halve finale van de League Cup tegen Chelsea op het programma en zal het de komende weken zonder Harry Kane moeten doen. De spits liep afgelopen weekend in de wedstrijd tegen Manchester United een enkelblessure op en wordt pas begin maart weer op het trainingsveld terugverwacht. Trainer Mauricio Pochettino vindt echter niet dat the Spurs nu nog de transfermarkt op moeten gaan voor een vervanger.

“Ik denk dat we een fout maken als we gaan proberen om hem te vervangen, want het is onmogelijk om nog een Harry Kane te vinden. We hebben het wel over een van de drie, vier of vijf beste spitsen van de wereld. Als we geen nieuwe spelers meer gaan halen of geen andere spits kopen, is dat geen gok. Dat nemen we geen risico. We hebben spelers die daar uit de voeten kunnen als Kane niet beschikbaar is”, vertelde hij tijdens een persmoment.

Naast Fernando Llorente lijkt Pochettino ook in Dele Alli een vervanger van Kane te zien. De Engelsman zou volgens zijn trainer als ‘valse 9’ kunnen opereren: “Ik zat laatst Barcelona te kijken en Lionel Messi speelde daar in de spits. We kunnen Llorente daar neerzetten, of Alli. Erik Lamela, Kazaiah Sterling en Troy Parrott kunnen daar ook spelen. Veel, veel spelers kunnen daar spelen. Kijk, Chelsea speelde tegen ons ook met Eden Hazard in de spits, toen Olivier Giroud op de bank zat en Álvaro Morata geen deel uitmaakte van de selectie.”

“Alli is een van de meest opwindende talenten van dit moment. Hij is een van de beste, zo niet de beste. Vergeleken met andere spelers is het ongelooflijk als je ziet wat hij bereikt heeft. Het is enorm. Na de wedstrijd tegen Tranmere Rovers gingen alle krantenkoppen over Llorente. Dat ik Llorente de kans moet geven. Ik ga me er verder niet druk om maken.”

Vind jij dat Tottenhsm Hotspur deze maand nog een nieuwe spits moet halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dan noem je ook ff iemand op..
Ik vind Tottenham wel beetje gierig, wil je serieus meedoen om de prijzen zal je toch echt gaan moeten spenderen.

19 januari 2019 om 12:53

Het is al langer bekend dat Tottenham naar het schijnt niet de salarismogelijkheden heeft die de absolute topclubs wel hebben. Daarnaast zal dat nieuwe stadion ook niet gratis zijn en flink op de begroting drukken.

Stel dat ze nu wel een topspits kunnen contracteren, dan komt straks Kane terug en moet je je nieuwe aankoop zeker op de bank zetten? Dat is kapitaalvernietiging, of ze beide in de spits zetten en daarvoor je hele systeem omgooien.

Dit lijkt me helemaal geen gekke gedachte. Dele Alli is voor een middenvelder ook vrij doelgericht dus dit zou een prima oplossing kunnen zijn. Tijdens het spel kan hij dan ook wat meer uit de spitspositie komen in het middenveld, dus zo'n vrije 'Messi-achtige' rol zou misschien wel in het voordeel van Tottenham kunnen werken.

Het is ook wel triest dat Vincent Janssen niet eens bij de eerste 5 keuzes zit. Hopelijk kan hij deze maand nog een transfer maken want dit is wel uitzichtloos

Nee dit kan je echt onmogelijk oplossen zonder aankopen.
Kunnen gaan voor bv een inaki williams

19 januari 2019 om 12:54

Dat is nu ook geen goalgetter gebleken, daarnaast zal die het nodige moeten kosten. Zowel qua prijs als salaris, want de salarissen die er bij Bilbao worden uitgedeeld liegen er niet om.

19 januari 2019 om 13:29

Milik halen bij Napoli. Prima spits.

Lekkere vergelijking joh . Messi - Delle ali

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren