Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vaste basisplaats lonkt voor Veerman: ‘We zijn al anderhalf jaar bezig’

Laatste update:

Henk Veerman en Reza Ghoochannejhad moeten tijdens de voorbereiding op de tweede seizoenshelft uitvechten wie de eerste spits wordt. Trainer Jurgen Streppel heeft nog geen knoop doorgehakt. In de eerste seizoenshelft begon Ghoochannejhad als eerste spits, maar was het Veerman die zijn rol vlak voor het einde van het kalenderjaar overnam.

Veerman begon de laatste drie competitiewedstrijden vanuit de basis en was drie keer trefzeker. "Wij zijn blij met Henk, net zoals we ook blij zijn met Reza", vertelt Streppel in De Telegraaf. "Hij zal het samen met Reza moeten uitzoeken. Op het moment dat hij doet wat er gevraagd wordt, hebben we een luxeprobleem. Zo simpel is het."

Ghoochannejhad kwam in zeventien competitiewedstrijden tot twee doelpunten, terwijl de teller van Veerman na in totaal zestien competitieduels op drie goals staat. Hoewel de 24-jarige aanvaller de laatste weken voor de winterstop op stoom raakte, ziet Streppel bij Veerman nog meer dan genoeg verbeterpunten. "We hebben een paar dingen samen doorgenomen. Een van die dingen is dat het voor een spits niet alleen om doelpunten gaat. In onze manier van spelen komt er op die positie nog veel meer bij kijken. We zijn al anderhalf jaar samen bezig om een aantal zaken in zijn spel te verbeteren."

Wie zie jij het liefst in de spits bij sc Heerenveen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien word het wel tijd voor een nieuwe spits.. want als je deze cijfers bekijkt is het echt te weinig wat ze beiden brengen.. vind het ook akelig stil bij heerenveen op de markt

9 januari 2018 om 12:33

We hebben Bulthuis binnen gehaald deze winter. Alleen is het papier werk nog niet in orde, maar hij is al wel mee op trainingskamp. Bovendien was het afgelopen zomer ook stil, en zijn er uiteindelijk ook veel nieuwe spelers gekomen. Ik denk dat je sowieso niet veel geruchten gaat horen bij Heerenveen.

Voetballend gezien zou ik altijd voor Reza kiezen gezien het feit dat je met hem meer kanten op kan en hij ook belangrijk kan zijn als die niet scoort en vind ik Veerman echt een spits voor als je wat moet forceren of je moet hem echt voeden vanaf de vleugels.

Nu vind ik hem enorm weinig mogelijkheden krijgen vooral tegen AZ als er dan totaal geen vleugelaanvallers zijn want je hebt Thorsby en Vlap op de buitenkanten staan, het is te hopen dat Zeneli snel terugkeert want die kan een spits wel van de nodige goeie ballen voorzien.

Luxeprobleem? Eerder een armoede probleem. Het wordt echt tijd voor een nieuwe spits, dan kan je weer omhoog kijken. Veerman is trouwens geen 24 meer, maar 26.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren