Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vardy zweert bij glas portwijn voor wedstrijd: ‘Ik zie het als bijgeloof’

Laatste update:

Jamie Vardy vertelt in zijn autobiografie From Nowhere dat hij niet altijd even goed let op zijn voeding. In het pas verschenen boek staat onder meer dat de 29-jarige aanvaller wodka met Skittles heeft gedronken en dat hij de avond voor een wedstrijd een glas port achterover slaat. Daarnaast drinkt hij op wedstrijddagen blikken Red Bull en een dubbele espresso weg.

/

Claudio Ranieri werd vrijdag op de persconferentie met de teksten van Vardy geconfronteerd, maar de manager van Leicester City zei dat hij zich er niet druk om maakt. “Drinkt hij portwijn? Waarom heeft hij dan niet gescoord tegen FC Porto?”, grapte de Italiaan. Leicester won dinsdag met 1-0 van Porto en de treffer kwam van de voet van Islam Slimani.

“De voedingsdeskundige van de club geeft de spelers soms wat, maar als ze naar huis gaan, dan kunnen ze eten en drinken wat ze willen. Voor mij is het van belang om te kijken hoe ze op het veld presteren. Als dat goed gaat, ben ik tevreden. Dan heb ik er geen problemen mee. Soms voelen spelers zich nu eenmaal lekker bij een bepaalde routine”, aldus Ranieri.

“Het is uiteindelijk aan de dokter om te bepalen of iets goed of niet goed is. Ik denk niet dat port veel kwaad kan doen. Het is een soort glas wijn, dat is oké. Ik zie het dan ook als bijgeloof van Vardy, niets meer en niets minder. Vardy beleeft een fantastische carrière, van de non-league naar de nationale ploeg. Een geweldige prestatie, dat is ongelooflijk.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Claudio is een baas, en laat zich niet gemaken!

1 oktober 2016 om 16:11

Ja idd Cruijf rookte ook sigaren en iedereen weet wat hij gebracht heeft.
Het lig niet aan het roken maar aan je eigen instelling hoe graag ga je er voor.
Alleen het nadeel is dat ze tegenwoordig achter iedereen aan zitten.
Als dat vroeger net zo erg was als nu had je vroeger veel scheidingen onder het voetbal als je V/D Gijp mag geloven hahahaha

De treffer kwam niet van zijn voet, maar van het hoofd...

Door dit soort profs blijf ik de hoop houden dat de voetballers van de toekomst zelfs nog beter gaan worden.

Kijk naar een Ronaldo die een stuk gezonder leeft en een stuk harder traint. Die heeft naast zijn talent ook heel veel gehaald uit puur trainen en aan zich zelf werken. Als in de toekomst de gezondheid en trainingsmethoden nog meer verbeteren zal er veel meer uit voetballers gehaald kunnen worden. Je hebt nu nog voetballers die drinken, volproppen met ongezond eten tijdens vakanties en 8 kilo zwaarder terug komen.

Iemand met genoeg doorzettingsvermogen, de juiste voeding, mentaliteit, een gezond lichaam dat geschikt is voor de topsport en wat talent kan zo Messi en Ronaldo doen vergeten.

Red bulletjes en wijn lijken mij immers niet de beste vloeistoffen die je in je lichaam kunt hebben.

30 september 2016 om 21:16

Aan de andere kant weet je ook niet wat er van vardy was geworden als hij zich anders zou gedragen. Sommige mensen hebben er geen baat bij om alles tot in de puntjes te verzorgen.

30 september 2016 om 21:18

Nee heerlijk toch. Daarom heeft hij geen transfer gemaakt

30 september 2016 om 21:21

Hij zal zich er vast goed bij voelen. Dat mag ook wel. Alleen als hij zich ertoe kon verzetten om super gezond te leven en te trainen dan zou hij er waarschijnlijk zelfs nog meer uit kunnen halen. Dat bedoelde ik dus ook met de juiste mentaliteit en dergelijke.

Iemand die echt het talent heeft en als een bezetene gaat trainen a la Ronaldo kan er zoveel extra uit halen. Ik durf te wedden dat Ronaldo veel minder was geweest als hij zich niet kapot trainde. Hij heeft dus wel de mentaliteit daarvoor en zijn lichaam kan het ook aan.

Een Van der Vaart bijvoorbeeld kan dat niet. Hij kan niet gezond leven en dat merk je ook aan zijn breekbare lichaam. Daarom vind ik het ook twijfelachtig of toppers van het verleden zoals een Cruijff ook tegenwoordig zouden uitblinken. Cruijff rookte bijvoorbeeld en wie zegt dat zijn lichaam het voetbal van tegenwoordig zou bijhouden? Hij was natuurlijk van een ongelooflijke klasse. Alleen als je lichaam niet meekan dan kun je weinig met die klasse. Daarom vind ik het ook altijd maar vaag om toppers vanuit verschillende tijden met elkaar te vergelijken. Maar dat is een andere discussie.

1 oktober 2016 om 01:52

Hahhaa jullie doen net alsof ronaldo geen talent had lol. In 2004 stond ronaldo al bekend als 1 van de grootste talenten ooit in het voetbal.

1 oktober 2016 om 11:08

''die heeft naast zijn talent ook heel veel gehaald uit puur trainen en aan zich zelf werken.''

Blijf het lastig vinden. Je hebt een voorbeeldfunctie, maar die gasten zijn ook gewoon mensen die willen genieten en zich prettig moeten voelen bij wat ze doen. Als hij een wijntje wilt drinken, moet hij dat lekker doen en dat maakt Vardy uiteindelijk wie hij is

1 oktober 2016 om 00:36

Een glaasje rode wijn is gezond. Niet alleen zit het boordevol anti-oxidanten, maar het verbetert de doorbloeding, stimuleert het aanmaak van dopamine, helpt tegen ziekte en veroudering. Google voor de grap eens reservatol.

Dus er is altijd goed een excuus voor een glas wijn.

Graag gedaan

Vardy kan beter naar Porto gaan 🤔

Sommige spelers gaan zo op in hun rituelen dat ze niet meer zonder kunnen. Het beetje alchohol van een glaasje port is zo verwerkt door een topsporter. Port heeft als natuurlijk ingrediënt druivensap dus dat is ook geen rotzooi. Sterker nog veel onderzoeken geven aan dat dit goed voor je hart en bloedvaten is. Sigaretten lijken me slechter.

Er zijn redelijk wat voetballers bijgelovig (tenminste in het verleden). Verstoorde je hun 'ritueel' dan presteerden zij een stuk minder. Vardy is geen uitzondering.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren