Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Vardy is geweldig, maar zou bij Manchester City niet hetzelfde zijn’

Laatste update:

Leicester City kan binnen een paar maanden het ondenkbare presteren door kampioen van Engeland te worden. The Foxes ontliepen vorig seizoen nog degradatie door als veertiende te eindigen en verbazen dit seizoen vriend en vijand. Michael Owen vindt het prachtig om te zien, maar is wel benieuwd hoe Leicester City het volgend seizoen gaat doen. De beste spelers kunnen namelijk wel eens weggaan na het eventueel veroveren van de landstitel.

/

Topscorer Jamie Vardy en assistkoning Riyad Mahrez liggen nu nog voor de lange termijn vast bij de club, maar er zullen ongetwijfeld andere partijen op de stoep staan als het seizoen straks ten einde is gekomen. “Vardy is een geweldige speler voor een counterend elftal, met grote snelheid en op zoek naar de ruimtes. Als hij nou bij Manchester City zou spelen, met korte passes en veel combinaties, zou hij niet dezelfde speler kunnen zijn als nu bij Leicester City”, gelooft Owen.

De oud-spits van onder meer Liverpool en Real Madrid is benieuwd wat Leicester City bovendien gaat doen met alle miljoenen die binnenkomen wanneer de club kampioen wordt en de Champions League ingaat. Er zullen waarschijnlijk spelers afscheid nemen en die moeten dan weer vervangen worden door nieuwe gezichten. “Als Leicester de speelstijl gaat aanpassen en allerlei spelers erbij haalt, zullen ze denk ik niet zo effectief zijn als dit seizoen”, vermoedt Owen.

“Ze staan straks voor een grote keuze als er ineens een heleboel geld bij komt. Gaan ze dat investeren om een ander type elftal te worden, of hetzelfde elftal te blijven? Dat is een groot punt”, weet de Engelsman. Trainer Claudio Ranieri gaf al aan te willen blijven, hoe het seizoen ook eindigt. De belangrijkste pionnen in zijn team hebben niet hardop gezegd dat ze na dit seizoen om zich heen willen kijken.

Denk jij dat het succes van Leicester City beperkt blijft tot alleen dit seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klopt helemaal. Het is natuurlijk ook aantrekkelijk voor Vardy om naar een grotere club te gaan, maar hij is alleen geweldig als het spel puur op hem is afgesteld. Counter dus.

13 februari 2016 om 15:21

En daarom kan het Engelse team ook beter met hem op de bank beginnen. Tenzij ze echt willen counteren, maar dat is niet hun stijl.

Als ik Vardy was zou ik een transfer maken puur om te cashen. Stel dat iedereen bij elkaar blijft kan het best zijn dat je volgend seizoen 10de wordt en je niet meer weet te scoren en dan kun je het vergeten.

Mahrez vertrekt sowieso na dit of het volgende seizoen, hij is onhoudbaar.

13 februari 2016 om 12:49

Zijn leeftijd en zijn toekomst zal het niet verkeerd zijn. Maar vanaf nu tot je einde Leicester spelen ben je ook binnen hoor. Hij verdient 4,5 miljoen pond per jaar. Daarna als trainer aan de slag. Hij zit daar gewoon goed.

13 februari 2016 om 13:51

Waar haal je die 4,5 vandaan, ik kom iets anders tegen. =)

13 februari 2016 om 14:39

Nieuw contract.

13 februari 2016 om 15:25

140.000 euro per week verdient hij met zn nieuwe getekende contract..
Die van Mahrez willen ze ook opwaarderen naar 100.000 euro per week..

13 februari 2016 om 20:13

Idd, slim cashen in China. Aan de andere kant, Champions League...

Als ze slim zijn blijven ze, en wordt er in de breedte bijgehaald. En mss een paar echte versterkingen die passen in het systeem, volgens ranieri.

Waarom vertrekken volgend seizoen? Je speelt bij Leicester in de Premier League en hoogstwaarschijnlijk ook in de Champions League en bij Leicester wordt je ook gewoon uitstekend betaald zoals in de hele PL. Plus, de spelers van dit seizoen hebben voor altijd een heldenstatus in Leicester. Ik zie weinig rede om te vertrekken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren