Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel met assist belangrijk bij zege op dolend Valencia

Laatste update:
/

Real Betis heeft zondagmiddag met een 1-0 overwinning de zorgen bij Gary Neville nog wat verder vergroot. De Engelsman is bepaald niet goed begonnen aan zijn periode bij Valencia en heeft nu in negen wedstrijden als manager in de Primera Division nog geen e keer gewonnen. Bij Betis speelde Ricky van Wolfswinkel een belangrijke rol bij het enige doelpunt van de wedstrijd.

Valencia verloor woensdag nog met 7-0 van Barcelona en zal tegen Betis die nare smaak hebben willen wegspoelen. In de eerste veertig minuten kwam daar echter niet veel van, want beide ploegen kregen geen één bal tussen de palen. Van Wolfswinkel was vlak voor rust wel gevaarlijk, maar zijn schot werd gepakt door Mathew Ryan. Na de rust was de Nederlander nuttiger; zijn inzet, of het een pass of een schot was werd niet helemaal duidelijk, werd van dichtbij ingetikt door Rubén Castro.

De Nederlander werd er na zeventig minuten afgehaald en zag vlak daarna zijn ploeg bijna op 2-0 komen. Een doelpunt van Juan Vargas werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Valencia slaagde er in de laatste twintig minuten niet in om echt gevaarlijk te worden en moest het de laatste vijf minuten van de wedstrijd met negen man doen nadat José Gayà zijn tweede geel pakte, in een wedstrijd die met elf gele prenten toch al een kaartenfestijn genoemd mocht worden. De ploeg zag in de blessuretijd nog wel een doelpunt van Shkodran Mustafi afgekeurd worden wegens buitenspel. Rafael van der Vaart moest overigens de hele wedstrijd vanaf de bank toekijken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wordt neville dan nu wel ontslagen, want and correct me if im wrong, 12 wedstrijden gespeeld in de competitie en 0 gewonnen. Dat lijkt me toch al een aardige analyse om te bedenken dat neville de verkeerde man is voor Valencia. Het zou vreemd zijn als hij er na vandaag nog zit.

7 februari 2016 om 18:02

Edit ik las 9 wedstrijden gespeeld in de competitie, ik hoorde dat de vorige wedstrijd de 11e wedstrijd was zonder overwinning maar dat geld niet alleen voor competitie .

7 februari 2016 om 18:09

Ja Valencia heeft de laatste 12 competitiewedstrijden niet weten te winnen, 3 daarvan was nog met zijn voorganger(Nuno en 1 wedstrijd Voro). Zelf heeft hij dus al zijn 9 competitiewedstrijden niet weten te winnen, los van het bekervoetbal.

7 februari 2016 om 18:15

Top bedankt! Dan heb ik het half goed begrepen, het waren er wel 12 maar niet alle 12 onder Neville, 3 er van onder Nuno.
9 wedstrijden niet gewonnen blijft alsnog een schandalig resultaat voor een club als Valencia. Ik betwijfel of het er onder Nuno ook 12 zouden zijn.

7 februari 2016 om 19:38

Hij gaat er sowieso uit na vandaag. Benitez volgt hem waarschijnlijk op.

7 februari 2016 om 19:45

Haha dat wordt dan lachen een wedstrijdje real tegen Valencia.

Tijd voor Gary om zijn spullen te pakken en te vertrekken. Het voetbal is niet om aan te gluren. Valencia moet nu gewoon gaan uitkijken dat ze niet in de degredatiezone terecht komen. Dat terwijl ze vorig jaar nog een record aantal punten haalden. Tijd voor Rafa Benitez

Toch wel grappig dat het slecht gaat met Gary. in zijn tijd als analist sprak hij over het coachen alsof het een makkelijk beroep is. Nu faalt hij zelf keihard. Jammer voor Valencia ze deden het prima voor zijn komst.

8 februari 2016 om 02:35

Haha die gozer komt straks nergens meer op tv. Lekker voor hem

Hahaha neville. Blijf maar gewoon lekker in de studio zitten en commentaren geven. Trainer/Coach zijn kan je duidelijk niet. Laat Rafa of de Boer hem maar opvolgen

8 februari 2016 om 02:35

Die komt straks nergens meer op tv. Wat zijn zn woorden nu nog waard. Karma is a bitch

Stuur die vent alsjeblieft de laan uit!

Die wordt nu wel ontslagen volgens mij

Heeft iemand hier de match gekeken? Hoe was het debuut Charlie Musonda Jr?

7 februari 2016 om 18:36

Heb de match ook niet gezien, maar een maat vertelde me dat ze hem niet konden afstoppen en hij meteen 1 van de belangrijkste spelers bij Betis was. Volgens Sporza hebben ze ook al zijn naam gescandeerd, dus een indrukwekkend debuut blijkbaar. Ben eens benieuwd naar de beelden.

7 februari 2016 om 18:43

Musonda was misschien wel de beste man op het veld en werd zelfs toegezongen door het Betis publiek, was ook belangrijk bij de 1-0 en had zelfs nog gescoord als van Wolfswinkel zijn pass wat beter zou zijn geweest.

Enige kritiek puntje is dat hij soms zelf teveel wilt

7 februari 2016 om 20:57

Bedankt jongens! Had op filmpjes uit Chelsea al gezien dat hij soms te veel zelf wilt, maar heeft zo te zien zeker de potentie om een grote te worden.

Musonda wordt een grote.
Zijn profdebuut in de Primera Division en meteen beste man op het veld.
Zoals hierboven aangegeven wilde hij af en toe mss net iets te graag, had soms eerder kunnen passen maar de tegenstander had de hele tijd overtredingen nodig om hem af te stoppen.

Ook opvallend dat hij tot 2 keer toe werd toegezongen door het thuispubliek.

Een puur voetbaltalent.

Musonda, met afstand het grootste belgische talent. En dat wil tegenwoordig al heel wat zeggen!

Doei Gary , trainer zijn was makkelijk toch ? Grote praatjes over van Gaal nu krijg je elke week pak slaag. KARMA

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren