Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Wolfswinkel is goud waard met dubbelslag; Trencín is morele verliezer

Laatste update:

FC Basel bleek in de derde voorronde te sterk voor Vitesse en heeft nu ook Apollon Limassol bijna van zich afgeschud. In de eerste ontmoeting was de topclub uit Zwitserland dankzij een dubbelslag van Ricky van Wolfswinkel met 3-2 te sterk voor het bezoek uit Cyprus. AS Trencín remiseerde eerder op de avond met 1-1 tegen AEK Larnaca en Zenit Sint-Petersburg staat met anderhalf been in de groepsfase, na een 3-1 overwinning op Molde FK.

FC Basel - Apollon Limassol 3-2
Het Basel van Marcel Koller kende een droomstart, want binnen zeven minuten stond het 1-0. Na een aanval lag de bal opeens voor de voeten van Van Wolfswinkel en de spits kon middels een dropkick van dichtbij afronden. De gastheer kreeg kansen om de marge te verdubbelen, maar Raoul Petretta stuitte op Bruno Vale, een kopbal van Éder Balanta trof de lat en ook Fabian Frei slaagde er niet in om te scoren. In de tweede helft gaf Basel de voorsprong weg. De eerste poging tussen de palen van Apollon, van Anton Maglica, leverde een doelpunt op en na 53 minuten werd het via Papoulis 1-2. Toch zou RotBlau een blamage voorkomen, want Van Wolfswinkel knikte uit een hoekschop raak en een kopbal van Eray Cömert betekende de 3-2.

AS Trencín - AEK Larnaca 1-1
Trencín rekende over twee wedstrijden met 5-1 af met Feyenoord, maar van Larnaca wist men in de eerste ontmoeting niet te winnen. Het team van Ricardo Moniz begon met de Nederlanders Aschraf El Mahdioui en Joey Sleegers in de basis en de trainer zag zijn elftal tien minuten na de pauze op voorsprong komen door toedoen van Sleegers. De Slowaken wisten die voorsprong echter niet met succes te verdedigen in Zilina, want Acorán Barrera tekende na een uur voor de gelijkmaker. Sleegers werd na tachtig minuten naar de kant gehaald en Desley Ubbink viel drie minuten later in voor Abdul Zubairu. Bij de opponent bleef Hector Hevel negentig minuten staan.

Zenit Sint-Petersburg - Molde FK 3-1
De bezoekers van Ole Gunnar Solskjaer leken op weg naar een stunt in de Krestovsky Arena. Drie minuten voor de pauze scoorde Eirik Hestad na een counter de 0-1. Zenit had via Sebastián Driussi eerder de paal geraakt. Na de pauze stelden de Russen orde op zaken: Artem Dzyuba kopte na 71 minuten de gelijkmaker tegen de touwen en via een rebound van kompaan Anton Zabolotny werd het tien minuten voor tijd 2-1. Het team van Sergei Semak maakte er in de blessuretijd ook nog 3-1 van via Mihaj Mevlija en lijkt zich derhalve te kunnen verheugen op ten minste zes extra wedstrijden in de Europa League.

Denk jij dat AS Trencín de poulefase bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is trencn nu opeens zo relevant omdat het Feyenoord heeft uitgeschakeld ? Zzzz

23 augustus 2018 om 22:10

Buiten dat, Nederlandse trainer, Nederlandse eigenaar en een legio aan Nederlandse spelers. Dus ja, relevant.

23 augustus 2018 om 22:15

Ja, het is toch boeiend om te zien hoe Basel (dat Vitesse uitschakelde) en Trencin (dat Feyenoord uitschakelde) het doen tegen de komende tegenstanders?

24 augustus 2018 om 00:31

Precies dat! Zonde van de tijd en het schrijven..

24 augustus 2018 om 00:56

Wat is dit voor jankerig gedrag? 1. Het artikel gaat niet alleen over Trencin maar over meerdere wedstrijden. 2. Als je niet wilde dat men over Trencin schreef had dan zelf in hemelsnaam beter je best gedaan 2 weken geleden. Geloof mij: wij hadden hier allemaal liever een artikel van AZ, Feyenoord én Vitesse gelezen vandaag hoor.

En ook de Luxemburgers staan ook met 1 been in de groepsfase

23 augustus 2018 om 22:18

Knap he dat Dudelange. Eerst Legia Warschau, nu Cluj thuis 2-0 van gewonnen. 2 ploegen waar de Nederlandse ploegen moeite mee gehad hebben in het verleden

Goed bezig die van wolfswinkel. Als hij nou ook schwalbes leert maken en ballen het stadion uitschieter komt hij misschien in aanmerking voor de voorselectie

23 augustus 2018 om 22:41

Hij is niet de jong meer voor dat.

Zenit een hele moeizame eerste helft, maar een keurige tweede helft gespeeld. Knap resultaat daar Zenit op het middenveld Noboa mistte door een zware blessure en Paredes door een schorsing. Semak begint er langzamerhand een leuk elftal met veel karakter van te maken, en dat met spelers die vorig seizoen onder Mancini of slecht waren of niet eens op een basisplek hoefden te rekenen.

Netjes hoor Ricky Van Wolfshoven laat zich weer prima gelden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren