Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

RTV Noord onthult Eredivisie-club die informeerde naar veelbesproken Van Veen

Laatste update:

Kevin van Veen heeft de clubs voor het uitzoeken komende transferperiode, zo stelt RTV-Noord-verslaggever Stefan Bleeker in de podcast De Koffiecorner. Van Veen kan rekenen op interesse vanuit de Keuken Kampioen Divisie, maar kan wellicht ook naar de Eredivisie vertrekken.

Van Veen is momenteel in Schotland om zijn vriendin bij te staan bij de bevalling van hun kindje. Wanneer hij terugkeert is onduidelijk, stellen de journalisten van de regionale omroep. Bleeker zegt dan ook dat Van Veen wellicht zijn laatste duel voor de Trots van het Noorden al heeft gespeeld.

“Dick Lukkien blijft met twee spitsen spelen en dan moet je ervoor zorgen dat Van Veen weggaat”, stelt voormalig Groningen-speler Martin Drent in de podcast. Bleeker weet daarop te melden dat meerdere clubs al hebben geïnformeerd bij Groningen.

NEC heeft zich al gemeld en ook Roda JC en NAC Breda hebben geïnformeerd bij Groningen.” Bas Dost is voor onbepaalde tijd uitgeschakeld bij NEC. Hij zakte tegen AZ ineen en herstelt momenteel van een ontstoken hartspier. Of hij überhaupt nog terugkeert, is onzeker.

Het feit dat NAC zich meldt is interessant te noemen. In oktober ging Van Veen met zijn ploeg op bezoek in Breda. Groningen verloor met 3-2, maar Van Veen was wel twee keer trefzeker. Na zijn treffers kreeg hij het aan de stok met de fanatieke aanhang van NAC. Volgens Van Veen wenste de ‘B-side’ zijn ongeboren dochter kanker toe.

Dat de dertigjarige spits daadwerkelijk vertrekt uit Groningen is nog niet zeker. Volgens Bleeker strijkt Van Veen een riant salaris op in het Euroborg Stadion. Daarnaast heeft hij een contract tot medio 2026. Hij kan ervoor kiezen om zijn contract uit te zitten.

Van Veen werd afgelopen zomer met veel bombarie overgenomen van het Schotse Motherwell FC. In gesprek met RTV Noord zei hij destijds dat hij dertig doelpunten zou maken in de Keuken Kampioen Divisie. “Als ik kan scoren tegen Celtic en Rangers FC, dan moet ik ook een paar keer kunnen scoren tegen FC Den Bosch.” Hij heeft nu vijf keer gescoord in veertien Keuken Kampioen Divisie-duels.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties




Zou voor Roda de perfecte spits zijn maar lijkt mij onrealistisch. Enigste wat we missen... iemand die doelgericht is. Die zou hier als diepe spits zeker 10 doelpunten maken nog in dat halfjaar. Zal wel naar Schotland trekken.



Zou het voor van Veen niet het beste zijn om gewoon terug te keren naar Schotland? Gezien zijn staat van dienst daar zal er vast wel een geïnteresseerde club zijn en dan is hij ook weer dichtbij vrouw en kind.

Roda zou hem desalniettemin best wel kunnen gebruiken. Schmid is een goede voetballer, maar geen doelpuntenmaker tot nu toe, Guclu valt nog wat tegen, Bangura is er nog niet klaar voor en Pourie lijkt een miskoop. Een type van Veen, die wel goed kan afronden met de juiste aanvoer zou daarin een welkome aanvullig zijn denk ik.

Over die laatste uitspraak: Van Veen speelde 90 minuten in de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch, waarin Groningen met 0-3 verloor. Lekker voor je.

5 december 2023 om 12:20

En of het toeval is of niet: nadat van Veen uit de basis verdween, begon het ineens te lopen met de FC. Dus denk echt gevalletje "gegokt en verloren".

5 december 2023 om 13:28

Hij wilde het spannend houden en wachten op de tweede wedstrijd.

Jongen, je bent een held in Schotland, ga daar lekker heroïsch voetballen. De eredivisie is echt te hoog gegrepen.

5 december 2023 om 13:00

In de kkd ook. Met zn als ik tegen rangers en celtic scoor kan ik er in nl ook 30 maken🤣🤣🤣 is te zien 5 schamele doelpunten. Eerst laten zien dan praten

Lekker laten gaan, maar dan wel een -bewezen- scorende spits terughalen. In dit systeem gaat Van Veen niet renderen. Het is echt wel een goede afmaker, maar is zeer afhankelijk van goede aanvoer. Die kreeg hij niet. Daarom is hij (volgens mij) meer gaan zwerven om af te jagen en te ballen te halen, Dat is niet zijn sterkste punt. Wat ik niet begrijp is dat je hem haalt als targetman, maar dan daar je systeem niet op afstelt. Nu jagen Postema en Van Bergen als een malle, met indrukwekkende energie, maar echt slimme spitsen zijn het nog niet...

5 december 2023 om 12:30

Begrijp ik ook niet. Van veen met van Bergen was prima combinatie geweest voor jullie. Die Postema heeft naast loopvermogen alleen grote mond.

5 december 2023 om 19:08

Waarom geloven mensen nog in van Veen, de data liegt niet he. Hij is de spits in de KKD die qua kansen topscoorder had moeten zijn, maar is gewoon niet dodelijk. Heeft heel veel 1 op 1 kansen gemist. En ja als je zegt ik kijk verder dan zijn goals, dan is het ook niet positief. Iedere wedstrijd springt de helft van de ballen van zijn voet af, slechte aanname en weinig tempo in het spel. Ik weet echt niet waarom hij zoveel scoorde in Schotland, wellicht mentaal wat beter in zijn fel ofzo, maar er is geen reden waarom NEC, NAC of Roda hem zouden willen. En ook geen reden waarom de Groningen supporters wekelijks om hem smeken. Ik serveer niemand af, wellicht als het eenmaal loopt dat ie lekkerder in zijn fel zit, maar het is nu eerst aan hem om dat te bewijzen

5 december 2023 om 12:31

Jammer dat van Veen niet heeft kunnen renderen maar ik had er al een hard hoofd in toen hij over de 30 goals begon aan het begin van het seizoen. Welke spits zie je graag komen?

5 december 2023 om 12:36

De laatste jaren zijn we als FCG supporter niet verwend met mooi aanvallend voetbal. Ik koester de gedachten aan Suarez Nevland Berg Matavz, maar ook De Leeuw. Strand Larsen en Pepi waren ook goed, maar het voetbal was er toen al uit. Ik zou een type Martin Drent wel willen terugzien, maar bestaat dat type nog?

5 december 2023 om 12:51

Ik geloof niet dat een type Martin Drent nog bestaat. Die was toch wel heel uniek! Misschien wil hij wel uit zijn pensioen komen. Veel slechter dan Postema kan het toch niet worden. Wel jammer, had Postema hoog zitten toen hij nog niet bij het eerste elftal speelde. Als ik terug denk aan het feit dat de keuze tussen hem en Dallinga op Postema is gevallen ......

Was er al bang voor dat NEC een extra spits zou willen hebben en dan bij Van Veen uit zou komen. Maar kan me niet voorstellen dat ze hem voor een transfersom en hetzelfde dikke salaris over willen nemen. Denk dat huren voor de rest van het seizoen dan de enige optie is.

Vraag me af hoe betrouwbaar dit bericht is, als ze ook stellen dat NAC interesse zou hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren