Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Rhijn: 'Wat dat betreft kijk ik met bewondering naar Eriksen'

Laatste update:

Ricardo van Rhijn hoopt een mindere periode te hebben afgesloten. De verdediger van Ajax zat in een vormdip, maar speelde vorige week goed tegen Roda JC Kerkrade en kan ook tevreden zijn over het treffen met PSV. " Ik heb het gevoel dat ik over een bepaald punt heen ben", zei Van Rhijn tegen NUsport. " Ik had een dip, de wedstrijd met het Nederlands elftal tegen Duitsland ging slecht, tegen Borussia Dortmund was ik niet best en over de wedstrijden daarvoor was ik ook niet tevreden."

/

"Dan heb je iets nodig om eroverheen te komen. Een echt lekkere wedstrijd", vervolgde Van Rhijn. "Vorige week tegen Roda JC was dat gelukkig het geval. Tegen PSV ging het ook goed. Vooral aanvallend. Ik ben weer betrokken bij goals. Het is vervelend dat Jeremain Lens scoort in mijn buurt, daar baal ik van. Maar voor de rest ging het lekker."

Het volgende doel van Van Rhijn is om 'onverstoorbaarder' te worden. "Het hield me wel bezig toen het minder ging", geeft hij toe. "Wat dat betreft kijk ik met bewondering naar Christian Eriksen. Die jongen heeft een bepaalde druk, omdat hij zoveel talent heeft, maar daar trekt hij zich niet zo veel van aan. Hij blijft het meest van iedereen lopen, blijft altijd om de bal vragen, ook als het minder gaat. Dit is al zijn vierde seizoen bij de A-selectie. Hij heeft al een WK en een EK meegemaakt. Daar kan ik alleen maar van dromen."

Ricardo van Rhijn is over zijn vormdip heen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eriksen is zooo belangrijk voor Ajax dit seizoen. De tandem Eriksen - de Jong is constant beslissend voor Ajax.

3 december 2012 om 08:55

Ik denk dat de tandem eriksen - fischer nog belangrijker gaat worden.

Helaas gaat eriksen weg denk ik. En fischer heeft ook nog niet verlengt.

Mensen zullen wel weer gaan haten maar ik vind dat Blind en v Rhijn de toekomstige Cv's zijn. Blind is op het moment een van de beste linksbacks, heeft nog veel te leren voor CV maar die jongen ontwikkeld nog steeds

3 december 2012 om 09:29

Blind is dé revelatie van dit seizoen. Ook in de wedstrijden waarin Ajax onder de maat presteerde, haalde Daley iedere keer een dikke voldoende. Zeer constant dit seizoen. Echt grote klasse!

3 december 2012 om 09:46

Laat Blind maar lekker op LB positie spelen, dat doet hij goed.
van Rhijn kan wellicht als CV maar vind Veltman ook verdienstelijk invallen en bij een speler als Denswil zijn ook hoge verwachtingen

3 december 2012 om 10:28

Ik vind vrhijn nog steeds wat tegenvallen dit seizoen. Als je ziet hoe makkelijk hij wordt uitgespeeld door Lens, bij die goal. Die gebeurde inderdaad ook tegen Borussia en tegen Man City. Gewoon belangrijke momenten, die moeten er echt uit.
Ik ben wel blij dat hij aanvallend weer meedoet, dat is erg belangrijk.

@wedge21
Ik ben het er niet mee eens, want we krijgen het duo Veltman-denswil. Als je dan v Rhijn op de RB hebt en Blind op de LB, hebben we een aardige toekomst.

3 december 2012 om 13:38

@dannyh helemaal met je eens en dat is dit seizoen al zeer vaak het geval geweest. De laatste maanden komen bijna alle goals vanaf de rechterkant die we tegen krijgen/

Sorry meneer van Rhijn, vervelend dat Lens in jouw buurt scoort? die goal kan hij maken omdat jij op 3 meter staat te dekken. Tegen dortmund zag het er ook niet al te best uit rechtsachterin.

En vooral aanvallend ging het goed? Je staat rechts achter, en verdedigen is je belangrijkste taak. Je bent er nog lang niet chef.

3 december 2012 om 09:21

Robbb..

Hij zegt ook niet dat hij er al is. Hij geeft aan dat hij een mindere periode hoopt te hebben afgesloten.

Van Rhijn is een speler van 22(?) jaar oud. Dan is het logisch dat er nog fouten worden gemaakt. Zeker tegen een speler als Lens, die in mijn ogen één van de beste aanvallers van Nederland is. Die maakt altijd doelpunten dus ook als Van Rhijn tegenover hem staat.

Van Rhijn is een zeer goede verdediger die nog steeds wekelijks bijleert bij Ajax. En dat mag, in mijn ogen ook. Je ziet dat hij stappen maakt en dat is het belangrijkste...

3 december 2012 om 11:24

Hij stond niet op drie meter te dekken, het was gewoon een geweldige kaats bal van Mertens de diepte in waardoor van rhijn lens even op een metertje moest laten. Hij schiet 'm vervolgens loep zuiver in de kruising. Puur individuele klasse een kleine dosis geluk. Niemand verwacht zo'n bal

3 december 2012 om 12:52

Ik vond bij die goal vooral Alderweireld niet doortastend genoeg. Oké, van Rhijn wordt uitgekapt, dat kan gebeuren, maar Alderweireld moet dan in die mate rugdekking geven dat Lens geen ruimte heeft om te schieten of voor te geven.

Ik vind niet dat van Rijn alweer helemaal de "oude" is.
Buiten dat was zijn niveau van voor zijn vormdip ook nog niet echt top..
Een Gregory van der Wiel in vorm was echt wel beter dan wat Ricardo van Rijn tot nu toe heeft laten zien. Je kan echter wel de potentie zien bij hem..
Hij zal nog flinke stappen moeten gaan maken, hopelijk doet hij dit ook!

Nou sorry hoor maar er ging weer van alles mis aan die kant.... hij was vaak weer nergens te bekennen. Ik begin echt vd Wiel trekjes te zien in het spel van van Rhijn. Bij de tegengoal stond meneer van Rhijn ook weer op meters afstand te prutsen. Ik durf het bijna niet te zeggen maar zelfs Blind speelt nog beter dan van Rhijn op dit moment.

3 december 2012 om 09:31

Ik vind dat je enorm overdrijft en vooral in je laatste zin, waarin je impliceert dat Blind dus niet veel voorstelt, ga je volledig over de schreef. Als iemand in dit hobbelige seizoen een constante positieve factor is, is het Blind wel. Doet het werkelijk fantastisch.

3 december 2012 om 09:55

Lens kapte van Rhijn fantastisch uit, dat kan gebeuren.
Vervolgens vertikt de rugdekking(alderweireld) door te stappen en op de bal te verdedigen.
Daarna maakt lens een werelddoelpunt, zo zal hij ze niet vaak meer maken.

Van Rhijn speelde vorig seizoen zijn eerste seizoen, een inzinking was te verwachten. Hij kruipt er nu langzaam uit. Hij heeft zeker de potentie om een goede, degelijke back te worden.

De toekomstige verdediging van Ajax zou zo als volgt kunnen zijn:
Van Rhijn - Veltman - Denswil - Blind
Compleet uit eigen jeugd, dat zou toch prachtig zijn. Misschien dat Heitinga dan nog terugkomt met zijn ervaring en je hebt Boilesen nog deels zelf opgeleid.

3 december 2012 om 10:45

Zo erg was de fout van Van Rhijn bij de goal van Lens echt niet. Het was gewoon een prachtige actie van Lens.

3 december 2012 om 13:55

Ajaxdude..

Ik vind je ook ietwat te kritisch nu. Van Rhijn valt over die goal minder te verwijten dan Alderweireld in mijn optiek. En het was gewoon een geweldige goal van Lens, dat mag ook gezegd worden.

Wel ben ik het met je eens dat Ajax nu niet naast haar schoenen moet gaan lopen, als je dat bedoeld. Er is nog heel veel werk te verzetten. Al ben ik er 100% zeker van dat Van der Sar, Bergkamp, De Boer en Overmars er voor gaan zorgen dat dit Ajax gigantische stappen gaan maken. Ik had niet gedacht dat we nu al zo'n wedstrijd zouden spelen tegen Psv. Want we zijn pas net een totaal andere (wel een bekende) weg in geslagen. Het gaat allemaal nóg veel beter worden. Ik heb genoten, dat wel...

Opportunisme is de waan van de dag. Te snelle tevredenheid leid tot mindere prestaties. Je moet ten alle tijden kritisch zijn en streven naar perfectie of in ieder geval aantoonbare verbetering. Een zwaluw maakt nog geen zomer. Van rhijn speelde idd goed tegen psv maar is er nog lang niet.

3 december 2012 om 10:50

Aan de andere kant is hij juist ook erg kritisch als hij het heeft over een vormdip. Ik heb er namelijk niet heel veel van gemerkt, hij was niet opvallend goed, maar ook niet opvallend slecht de laatste tijd.

Het begint inderdaad weer ergens op te lijken, maar dat Lens deze bal zo mag maken kan je in principe gewoon de wedstrijd kosten. Ware het niet dat Ajax twee klasse's beter was zaterdagavond. Daar moet nog aan gewerkt worden, maar deze jongen komt zo nuchter op me over dat ik denk dat dat wel goed komt. Hij gaat niet zweven en dromen zoals van der Wiel.

Wat Eriksen betreft, het is natuurlijk hartstikke moeilijk om al 4 jaar als het grootste talent van NL bestempeld te worden. Maar hij verzaakt inderdaad nooit. Tegen Roda JC speelde die al top en tegen
PSV vond ik hem ook heerlijk spelen. Niet toevallig beide keren met Hoesen voor hem. Ik denk dat we nog heel veel plezier gaan beleven dit jaar aan de voorhoede (ook Boerrigter lijkt weer sneller te worden en zijn aannames zijn dreigender en doelgerichter).

De ene week is ie de held, een week later de schlemiel. Dat betekent dus dat Eriksen gewoon te wisselvallig is. Voor de absolute top is ie gewoon net niet goed genoeg.

3 december 2012 om 09:33

Het is wat Gullit gisteren zei. Eriksen mist wat dierlijk instinct. Hij moet zijn tanden in een wedstrijd leren zetten. Iets wat Fischer wel heeft. Want technisch en tactisch kent de Eredivisie momenteel geen begaafdere speler dan Eriksen.

3 december 2012 om 10:47

Eriksen in nooit de schlemiel, hij speelt altijd goed tot redelijk bij Ajax, alleen betekend dat niet dat hij elke week in de schijnwerpers staat. Hij is een hele belangrijke factor op het middenveld, maar veel mensen op die forum zien of willen het niet zien.
Ook is een speler op de positie van Eriksen erg afhankelijk van de spelers die om hem heen lopen, ik denk dan ook dat hij zich met gemak kan aanpassen op een hoger niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren