Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Rhijn kan transfer vergeten: Galatasaray kiest voor andere kandidaat

Laatste update:

Ricardo van Rhijn kan een transfer naar Galatasaray op zijn buik schrijven. De bankzitter van Ajax was een belangrijke kandidaat om de defensie van de Turkse topclub te gaan versterken, maar Galatasaray heeft gekozen voor een samenwerking met Martin Linnes, die is overgenomen van Molde FK. De Noorse club heeft het vertrek van de rechtsback naar Cim Bom bevestigd.

De Turkse media maakten eerder deze week al melding van de onderhandelingen over Linnes en inmiddels is de transfer afgerond. “Ik zie Galatasaray als een fantastische, grote club in Europa”, zegt Linnes op de website van Molde. “Dit is dan ook een grote stap vooruit voor mij. Toen deze kans op mijn pad kwam, was het simpelweg te mooi om te laten schieten.” Galatasaray meldt via de officiële kanalen dat de rechtsback voor 3,5 jaar is vastgelegd.

Het bericht over de 24-jarige Linnes is dus slecht nieuws voor Van Rhijn, die bij Ajax uit de basis is gespeeld door Kenny Tete. Volgens De Telegraaf waren Ajax en Galatasaray al een tijdje rond over een transfersom van maximaal 3,5 miljoen euro, maar de zaakwaarnemer van Van Rhijn kon Galatasaray vervolgens niet meer bereiken. Nu is duidelijk waarom de telefoon niet werd opgenomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben voor Fenerbahce .. maar vond van Rhijn wel een betere keus voor ze. Misschien dat Gala kan eindigen op nr.3

13 januari 2016 om 23:56

Want je volgt de Noorse competitie? Iemand uit daar hoeft niet per sé slechter te zijn dan een ex- Oranje international.

Ze brachten ooit een Riise voort en ook John Carew was niet slecht. Ik denk dat Galatasaray echt wel weten waar ze mee bezig zijn, want de transfersom van Linnes en Van Rhijn verschilt niet heel veel (1 miljoen goedkoper?) en Van Rhijn was, denk ik, ook akkoord gegaan met een salaris van 950.000 euro (kan me niet voorstellen dat hij bij Ajax meer verdient).

14 januari 2016 om 00:01

Fenerbahce heeft twee keer tegen Molde gespeeld dit jaar... dus geen Noorse competitie nodig

14 januari 2016 om 00:16

Twee wedstrijden zijn echt niet genoeg om te oordelen.

14 januari 2016 om 01:08

Ja en 1 keer klop gekregen van 1-3 , wat is je punt nu?

14 januari 2016 om 04:07

Ajax probeert een speler van de hand te doen en word daarin afgetroefd door molde. Hopen op betere tijden

14 januari 2016 om 11:20

Het punt is dat je na twee wedstrijden echt wel iets over een speler kunt zeggen als voetbalzone-member. Daar heb je geen heel seizoen voor nodig denk ik. Als iemand geen pepernoot zou raken, dan merkte je dat ook wel in die wedstrijden. Daarom vind ik de aankoop best opvallend. Kerel stond nou niet bepaald geniaal in de tweede wedstrijd waarin Molde compleet weggespeeld werd.

14 januari 2016 om 00:20

Alsjeblief zeg , van rhijn een betere keus dan Linnes , hou op . Hij speelt al meer dan een half jaar niet bij Ajax en ik zelf vind Linnes beter dan van rhijn. En hij zal het heel goed doen bij Galatasaray. HOSGELDIN LINNES ( welkom Linnes )

14 januari 2016 om 00:27

Ben je zijn spel vergeten tegen Fener? Zijn doelpunt? Zo'n rechtsback heeft Galatasaray nodig en niet een van Rhijn type..

Zielig voor dat joch maar een betere keuze van Gala. Nu nog maar zien of deze man het niveau aan kan daar.

13 januari 2016 om 23:48

Cvm: Donk , rechtsback: Linnes.
Prima, nog een vleugelspeler (liefst linksbuiten) en een spits. Wie zien jullie graag komen?

14 januari 2016 om 00:19

Alleen spits, Bruma komt volgend seizoen weer terug net zoals Telles. Dan gaan we weer 100% voor de kampioenschap.

14 januari 2016 om 00:20

Bale of Ronaldo

14 januari 2016 om 00:27

Falcao wordt gelinkt met de turkse competitie dus misschien is hij haalbaar en anders zou ik het leuk vinden om torres te kopen of huren. Maar ik weet niet of dit opties zijn voor gala maar zou wel erg mooi zijn voor de club en de competitie.

14 januari 2016 om 00:28

Voor Gala zouden dan Bilal Basacikoglu en Mevlut Erding. Zijn ook nog es Turks blijven 2 buitenlandse plekken open die ze aan kunnen vullen met betere buitenlandse spelers. Maar Gala heeft niet veel geld om dit te realiseren of er moeten sponsors handje helpen.

14 januari 2016 om 00:28

Real Sociedad gaat optie tot koop gebruiken.. Telles en Bruma worde n verkocht dat js weer 17mil erbij voor Gala

14 januari 2016 om 00:52

Ykelbyter,

Bruma en Telles zien we niet meer terug man denk ik. Sociedad en Inter gaan waarschijnlijk de optie tot koop gebruiken..

Godzijdank heeft Gs van Rhijn niet aangetrokken. Een onwijs beperkte back met veel zwakheden. Hij is een speler die schommelt tussen een 5 en 6. Dan kan je liever een Sabri of Tarik opstellen. Over Linnes. Hij blijkt aanvallend te zijn en drukt redelijk vaak zijn waarde uit in goals en assists. We zullen zien.

Linnes stond beginndit seizoen als kandidaat voor bjk maar uiteindelijk hebben ze andreas beck gehaald , uiteindelijk een goede zet geweest van bjk , een speler die al 8 seizoenen speelt in de bundesliga en 4 vaps voor duitsland heeft schat ik hoger in als linnes . Ben beniuwd hoe hij het gaan doen , zal vast en wel een harde werker zijn .

Je kan het haast niet slechter doen dan een Sabri/tarik. A player from the North. Zijn altijd wel bikkels en hebben een goede discipline en vechtlust. Ook is hij een international, dus heb ik wel hoop in deze gozer.

Eindelijk een rechtsback waar ik hoge verwachtingen van heb, en nog goedkoop ook. Waar we prutsers als Tarik, Sabri en in mindere mate Veysel als rechtsback hadden, hebben we nu een speler die zowel aanvallend als verdedigend zijn taken prima uitvoert. Ik ben geen volger van de Noorse competitie maar ik heb hem wel goed onderzocht en zelfs de supporters van Molde gunnen hem dit stap, omdat hij het niveau van Molde gewoon is ontgroeid. Nu nog hopen op een extra spits en flankspeler en we gaan knallen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren