Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Persie wil terug naar Premier League en heeft nieuwe aanbidder'

Laatste update:

Stoke City is de volgende club die erover nadenkt om Robin van Persie terug naar de Premier League te halen. De aanvaller zou vanwege de problemen in Turkije willen vertrekken bij Fenerbahçe en werd eerder al in verband gebracht met West Ham United, Crystal Palace en Middlesbrough. Voor deze clubs zijn de salariseisen van Van Persie vooralsnog echter een te groot probleem.

/

De 32-jarige Van Persie wil volgens de Daily Mail graag terugkeren naar de Premier League, waar hij eerder voor Arsenal en Manchester United uitkwam. Ook Stoke wordt nu dus genoemd als mogelijke werkgever; the Potters hebben met Erik Pieters en Ibrahim Afellay reeds twee Nederlanders onder contract staan en Mark Hughes zou de teller naar drie willen brengen.

Van Persie heeft er net een seizoen bij Fenerbahçe op zitten, maar kan moeilijk tevreden zijn over dit jaar. De Rotterdammer was niet altijd zeker van een basisplaats, maar wist in 31 competitiewedstrijden (11 als invaller) toch nog 16 keer te scoren in de Süper Lig. Zijn contract loopt nog drie seizoenen door.

Stoke City zou een mooie club zijn voor Robin van Persie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie club voor RVP! Stoke City heeft wel een paar aardige spelers tot beschikking. Shaqiri, Arnautovic, Bojan, Imbula. Als RVP zou komen zie ik Stoke City denk ik wel in de top 10 eindigen!

19 juli 2016 om 16:27

Ze zijn al 3x op rij 9e geeindigd.

Ik zou mooi naar Amerika verkassen of nog lekker even cashen in China. Maar als hij zijn carrière nog mooi wilt afsluiten ja dan moet hij naar feyenoord verkassen toch niet naar Stoke

19 juli 2016 om 09:31

Volgens mij las ik laatste dat ie nog liever afsluiten bij Excelsior dan bij Feyenoord

19 juli 2016 om 13:24

Hij zei eigenlijk dat de cirkel compleet was als die terug zou gaan naar Excelsior, maar dat dat niet betekent dat hij niet terug zou gaan naar Feyenoord. Ikzelf zie Excelsior gepraat meer als nostalgie voor hem, het wordt waarschijnlijk Feyenoord en dikke kans dat die tegen het salarisplafond aanzit dan ook!

Aahh jongen toch. Wilde zo graag weg en het is bij dat ene grote prijsje gebleven bij Manchester. Geen United fan zal dat jaar meer waarde geven dan andere kampioensjaren. Voor United was zo een kampioensschap veel minder waard dan voor Arsenal. Had een legende kunnen worden bij ons, nu is het nagenoeg een nobody.

19 juli 2016 om 07:59

Een nobody? Heeft Arsenal toch veel moois gebracht. Denk dat jij nog een klein beetje teleurgesteld bent?

Overigens vraag ik me af of hij nog van waarde gaat zijn bij Stoke, zeker gezien de verwachtingen die bij van Persie horen.

19 juli 2016 om 08:16

Wat dan? Welke prijzen?

19 juli 2016 om 08:22

En natuurlijk ben ik teleurgesteld, maar dat betekend niet dat ik spreek vanuit emotie. Was na Henry onze beste spits die we hebben gehad en op dat moment zeker ook de beste nummer 9 ter wereld. Bij Manchester werd het een pure goalgetter, waar hij bij ons de aanval als een ware superster dirigeerde. Vond hem ook een uitstekende captain. Hoeveel waardering had hij gehad was hij gebleven en ons de titel bezorgd, veel meer dan voor dat ene titeltje waar United in die jaren altijd wel aanspraak op maakte.

19 juli 2016 om 08:25

Als je zo gaat praten, dan blijven er weinig spelers over die Arsenal de laatste 10 jaar wat hebben gebracht. Van Persie heeft gewoon een begrijpelijke transfer gemaakt in die tijd. Daarnaast is het kampioenschap meer waard dan wat Arsenal de laatste jaren gewonnen heeft.

19 juli 2016 om 09:51

Wat is dat toch voor rare Nederlandse karaktertrek, in zoveel landen zou iemand dit niet eens durven zeggen over een speler als Van Persie. Je hebt het over de topscorer aller tijden van ons nationale elftal.

Niet dat ik hem geen arrogante eikel vindt, maar iemand met zijn status een nobody noemen?

19 juli 2016 om 09:21

Whaha een prijs waar Arsenal alleen van kan dromen, ga toch weg zeg. Elk jaar voor spek en bonen mee doen en de betere spelers elk jaar zien vertrekken naar de echte top, dan heb je het al snel gezien helemaal in die vorm van hem destijds, die heeft echt een grote bijdrage aan de prijs gehad dat jaar.

19 juli 2016 om 09:57

Het was het afscheid van Ferguson, en hij heeft daar een heel belangrijk aandeel in gehad. Ik denk niet dat ze dat jaar zomaar vergeten

19 juli 2016 om 10:06

Die ene landstitel... Die hij bij Arsenal nooit gewonnen zou hebben! Helaas, het doet de fans van Arsenal meer pijn dan Robin van Persie dat er weer een speler vertrok naar een topclub die de laatste jaren wel een titel hebben gepakt. Van Persie een nobody? Speler van het jaar in de premier League, volgens mij meerdere keren topscorer geworden...

19 juli 2016 om 12:51

Van Persie wordt een legende hoor.

United wint voorlopig de titel niet meer en dan zal hij bekend staan als de speler van de laatste titel.

Zeker ook omdat het Ferguson's laatste was.

19 juli 2016 om 13:16

@TheBigShow

Ik zie eigenlijk de logica hier niet van in. Dus een random speler die 2 jaar bij United zat wordt een legende?

19 juli 2016 om 13:29

''united wint voorlopig de titel niet meer''

Van Persie was verreweg de belangrijkste speler de laatste keer dat United de titel won. Mijn voorspelling is dat het nog een tijd gaat duren voordat ze de titel weer winnen.

1 en 1 = 2

Zo moeilijk is het niet.

Is serie A niks voor hem? Ik zou hem nog een jaartje bij inter willen zien.

19 juli 2016 om 11:59

Leuk voor verdedigers! maar totaal niks voor technische spitsen.

Ik snap dit niet. RvP heeft meermaals aangegeven te willen blijven bij Fener. Ik geloof er ook heilig in dat hij dit jaar echt veel meer van waarde wordt.

Waarom komen er dan alsnog meldingen van clubs die zich aanmelden?

19 juli 2016 om 10:24

Sneijder zei ook ooit dat ie zou blijven bij Ajax. Twee dagen later verkaste hij naar Real. Klaas Jan zelfde verhaal. Dat is gewoon een standaarduitspraak. Clubeigenaren zeggen ook best vaak dat een speler voor geen geld te koop. In voetbaltermen betekent dat 'doe er nog paar miljoenen bovenop'. Bij een goed bod vertrekt van Persie, die heeft het totaal niet naar zijn zin.

fysiek is hij niet de sterkste als hij serieus is moet hij eerst maar aan zijn inzet conditie gaan werken zag altijd belabberd uit na half uurtje voetballen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren