Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie vol bewondering: ‘Een doelpunt dat je één keer in je leven maakt’

Laatste update:

Alex Oxlade-Chamberlain beleefde woensdagavond een prachtige avond met Liverpool op bezoek bij Racing Genk (1-4). De Engelsman kreeg op het middenveld van the Reds een kans van Jürgen Klopp en beschaamde het vertrouwen van zijn manager niet, door tweemaal te scoren. Met name het tweede doelpunt van Oxlade-Chamberlain was van grote schoonheid en kan rekenen op de complimenten van Robin van Persie.

Nadat Oxlade-Chamberlain Liverpool in de eerste helft al op voorsprong had gebracht met een schot vanbuiten de zestien, zorgde hij na rust op schitterende wijze ook voor de 0-2. De aanvallende middenvelder werd op de rand van het strafschopgebied aangespeeld door Roberto Firmino, waarna hij de bal met de buitenkant van de schoen op voortreffelijke wijze richting de bovenhoek duwde. "Het is een enorm mooie goal", vertelt Van Persie bij BT Sport over het huzarenstukje van Oxlade-Chamberlain.

De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal benadrukt dat de moeilijkheidsgraad van het doelpunt enorm hoog lag. "De meeste spelers stellen zich het niet eens voor. Acht van de tien spelers denken er niet eens aan. Van de twee spelers die er überhaupt aan denken om zoiets te doen, kan er een het niet eens uitvoeren", legt Van Persie uit. "De manier waarop hij het doelpunt executeerde was zó mooi."

Van Persie zegt blij te zijn voor Oxlade-Chamberlain, met wie hij in het seizoen 2011/12 een kleedkamer deelde bij Arsenal. "Ik speelde met hem samen en zag zijn kwaliteiten. Hij heeft het potentieel om een topspeler te zijn, zeker als hij in staat is om vaker zulke doelpunten te maken. Het is een doelpunt dat je waarschijnlijk slechts één keer in je leven maakt", besluit de oud-aanvaller.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het was zeker een geweldig doelpunt maar zag volgens mij bij Redbull ook een geweldig doelpunt voorbij komen want niet 2x gemaakt kan worden.we; blij dat Ox weer op niveau voetbalt

24 oktober 2019 om 00:32

Die van Sabitzer was inderdaad ook smullen, wat een curve zat er in dat schot. Persoonlijk vond ik deze mooier. Komt toch net iets meer finesse bij kijken. Hoe die ook nog onderkant lat erin gaat. Prachtig doelpunt.

24 oktober 2019 om 00:54

Zo zie je wel dat de mooiste doelpunten niet altijd van de allerbeste komen.

Hij was bij Liverpool echt even een poosje in bloedvorm. Precies in die periode kreeg hij alleen die verschrikkelijke knieblessure, en heeft hij sindsdien nooit meer dat niveau kunnen behalen. Hopelijk is dit de ommekeer!

Was een pracht goal. Maar wat ik er van kon zien was dit ook de enige manier waarop hij er wat van kon maken. Dat maakt de goal niet minder mooi maar wel minder spectaculair. Desondanks de mooiste deze week!

24 oktober 2019 om 07:56

Dat is dan toch juist mooi? Dat ene gaatje benutten ipv aannemen en terugleggen. Je redenatie ontgaat mij.

24 oktober 2019 om 09:47

Met zijn theorie zou een omhaal tussen drie spelers in terwijl de bal half hoog achter je komt minder mooi zijn dan een vrije bal waarbij je 5 seconde de tijd hebt om te bedenken wat je gaat doen. Het is toch juist knap als er maar één echte mogelijkheid is om de bal nog op goal te krijgen, om die mogelijkheid dan te zien en te benutten.

Ging het over het huzarenstukje van oxlade? Denk eerder over Firmino maar ok..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren