Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Persie speelde niet drie keer per week, soms sloeg hij een training over’

Laatste update:

Robin van Persie keerde vrijdag definitief terug bij Feyenoord. De aanvaller speelde in augustus 2017 zijn laatste wedstrijd voor Fenerbahçe en daarom is het de vraag hoe fit hij nog is. Mario Been, voormalig assistent-trainer van Fenerbahçe, denkt dat Van Persie zeker nog meekan in Nederland.

In het verleden werkte Been in de jeugd van Excelsior en als assistent-trainer bij Feyenoord al samen met RVP. Afgelopen seizoen was hij de rechterhand van Dick Advocaat bij Fenerbahçe en maakte hij de Oranje-topschutter aller tijden opnieuw van dichtbij mee. "We konden hem geen drie keer in de week opstellen. Soms moest hij ook een training overslaan. Heel normaal voor een speler van zijn leeftijd", zegt Been in de Volkskrant. "Maar in de grote wedstrijden stond hij er, tegen Galatasaray was hij beslissend. Dat kun je echt niet als je nog maar op een been kan lopen."

Volgens Been is het bovendien makkelijker voor een aanvaller in Nederland dan in Turkije. "Tegenstanders spelen verdedigend en stellen allemaal beulen op achterin. Dan zit je ook nog eens hartstikke vaak in het vliegtuig", zegt hij over het voetbal in Turkije. "In Nederland krijgt hij veel meer vrijheid. Met zijn touch alleen al kan hij altijd iets creëren." Van Persie is volgens de momenteel clubloze trainer een 'superprof'. "Altijd bezig met zijn voeding, zijn lijf, iedere dag in de gym. Die kan nog wel even mee, hoor."

Zie je Robin van Persie dit seizoen nog tien doelpunten maken voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop toch nog op een stuntje. Persie aan de aftrap morgen, zou echt geweldig zijn.

20 januari 2018 om 16:34

Een niet speelgerechtigde speler (zelfs al tekent ie vandaag nog een contract) aan de aftrap zetten morgen. Inderdaad geweldig om op voorhand al een 3-0 reglementaire nederlaag te pakken.

20 januari 2018 om 16:40

Kan niet, dan hadden ze het vrijdag voor 12.00 moeten doen

20 januari 2018 om 17:42

Wie zegt dat dat niet is gebeurt dan?

20 januari 2018 om 18:04

Je kan geen speler inschrijven als die niet officieel getekend heeft en naar mijn weten had hij vrijdag middag 12.00 uur nog geen contract getekend

20 januari 2018 om 18:24

Mcgee. Feyenoord zegt dat dat niet is gebeurd, die zeggen namelijk dat 'ie maandag pas gaat tekenen. Bovendien zijn de selecties voor zondag en guess what? Daar zit bij feyenoord geen v. Persie tussen.

20 januari 2018 om 18:24

Voor zondag al bekend*

20 januari 2018 om 18:17

Het kan niet maar had best gemogen van mij hoor.
De ligt vreet hem op.

20 januari 2018 om 21:12

Snap niet dat je dat met zoveel zekerheid durft te zeggen hoor .. De Ligt zijn acties vergeten in Oranje zeker ?
Prima speler maar ga nou niet doen of hij spelers ala V.Persie zomaar ff in zijn zak zou hebben .

20 januari 2018 om 23:31

Echt zo'n humor dit

Als ik alle verhalen over Van Persie moet geloven is het bijna onbegrijpelijk dat Barcelona hem niet heeft gehaald. Is een prima speler voor Feyenoord om erbij te hebben maar sommige draven door in hun enthousiasme. Ben ook wel benieuwd wat zijn tekengeld is geweest. Zal toch niet voor een gratis abonnement voor Blijdorp hebben getekend.

20 januari 2018 om 17:14

Andersom hoor ik minstens evenveel geluiden anders! De tijd zal het uitwijzen, heb zin om hem te zien spelen

20 januari 2018 om 21:31

Van Persie is gewoon heus nog wel even een andere categorie dan de Ajax spelers hoor. Idereen doet net alsof 30ers niks meer zijn, maar geloof dat totaal niet. Persie is genaaid door van Gaal bij United, nadat hij ze eerst in zijn eentje kampioen had gemaakt en dat bij Fener was het al gelijk de eerste training mis door zijn hoge ego. Die ego zal nu wel aardig gedaald zijn en dan blijft er echt nog wel gewoon een topspeler over hoor. Gewoon de beste speler van de Eredivisie normaal gesproken. Ajax zal nu wel winnen morgen, maar met Persie als spelmaker, had dat denk ik heel anders geweest. Iedereen kent hem van zijn laatste jaren, maar zijn vergeten dat het gewoon een 10 was die bal aan een touwtje had en kon kappen en draaien. Denk in vorm hebben spelers van Ajax niks in te brengen.

20 januari 2018 om 22:20

Lekker dan Van Persie en in z’n eentje kampioen, heeft hij alle wedstrijden allen gespeeld? Liep hij 90 minuten lang elke wedstrijd de tegenstander kapot te spelen? Als hij dat in z’n eentje heeft gedaan hoezo kon die dag al die jaren niet doen bij Arsenal? De ouwe geweldenaar. Hoeveel assists had Rooney wel niet op die man toen, je doet alsof meneer a la Ronaldo solo na solo liep te maken. Je praat gewoon de Nederlandse RVP fans na met je zijn eentje. Meneer kon nog geen dribbel over 15-20 meter maken en 2 spelers uit spelen om dan te zeggen kampioen in z’n eentje.

20 januari 2018 om 23:29

Ga die goals terugkijken dan meneer. Die vlogen er in met een directheid en precisie, dat was op dat moment de beste spits ter wereld en misschien wel ooit. Was gewoon een match bij United en bij Arsenal was Cesc al vertrokken en had hij totaal geen aanvoer meer. Dat is gewoon een heel ander niveau, dan Ajax spelers hebben op dit moment. Dat is hetzelfde wat Robben bij Bayern was en Messi bij Barcelona en ook Ronaldo bij Madrid. Van Persie wedstrijdfit op 10 is gewoon 50 % van je elftal. Gewoon net zo goed als Ziyech en Frenkie de jong samen. Is gewoon buitencategorie weet je donders goed of je wil het niet weten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren