Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van Persie met dubbelklapper grote man bij eenvoudige zege op derdeklasser

Laatste update:

Fenerbahçe heeft woensdagmiddag in de laatste groepswedstrijd van de Türkiye Kupasi zonder al te veel moeite afgerekend met Amed Sportif. De topclub uit Istanbul stond halverwege al met 3-0 voor en kwam na de onderbreking niet meer in de problemen. Robin van Persie nam twee treffers van Fenerbahçe, dat op plaats twee in de poule achter Genclerbirligi eindigt, voor zijn rekening.

/

Fener was vanaf het eerste fluitsignaal de bovenliggende partij en het duurde het niet lang voordat de ploeg van Dick Advocaat op voorsprong kwam. Al na acht minuten spelen wist Salih Uçan, op aangeven van nieuwkomer Oleksandr Karavaev, het net te laten bollen. De doelpuntenmaker nam bijna een half uur later de rol van aangever op zich toen hij Van Persie bediende met een panklare pass. De Oranje-international twijfelde geen moment en joeg de bal in het dak van het doel.

Hiermee was het nog niet gedaan voor Van Persie, want vlak voor rust mocht hij aanleggen vanaf de strafschopstip. Met een Panenka verschalkte hij de doelman voor zijn tweede treffer van de middag. In het tweede bedrijf kwam Fenerbahçe in het Sükrü Saracoglu stadion nauwelijks meer in de problemen en koos Advocaat ervoor om Van Persie met nog een half uur te gaan naar de kant te halen.

Robin van Persie is on fire tegen AMED Sportif Faaliyetler! De spits van Fenerbahçe maakte vlak voor rust zijn tweede uit een penalty en zijn eerste goal was ook niet onaardig! 🔥🔥

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 25 januari 2017

Vind jij dat Robin van Persie altijd in de basis moet staan bij Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij kan het nog wat een ongelooflijke speler, duidelijk eerste spits van Oranje.

25 januari 2017 om 21:27

Ook eerste spits bij Fenerbahce, maar onbegrijpelijk gaat de voorkeur van Advocaat naar Fernandao.

Heb je de goal wel geZıen ?nıet dat ık hem probeer af te kraken of zo ,want ık heb toch ook wel ern zwak voor van persıe .maar zo een bal schıet Zelfs me oma er wel in . Het voorbereıdend werk van Salıh ucan daar hoor je nıemand over

25 januari 2017 om 18:54

Was een prachtige actie van Salih Ucan, maar RvP blijft een baas, hehe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren