Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Persie: ‘Ik zou graag tegen Ajax willen spelen, dat is wel interessant’

Laatste update:

Fenerbahçe speelt over twee weken de eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League en komt aanstaande vrijdag te weten wie de tegenstander wordt. De Gele Kanaries kunnen clubs als AS Monaco, Shakhtar Donetsk en Ajax treffen en de voorkeur van Robin van Persie gaat uit naar Ajax.

/

“Er is niet veel keuze, er zijn vijf opties. Maar ik zou wel graag tegen Ajax willen spelen. Dat is voor mij interessant, omdat ik een Nederlander ben. Als ik zou mogen kiezen, zou ik dus voor Ajax kiezen”, zei de 31-jarige aanvaller dinsdagmiddag tijdens de persconferentie in Kadiköy tegen het Turkse journaille.

Van Persie werd officieel gepresenteerd en tekende een driejarig contract bij De Gele Kanaries.

Er staan een paar fans te wachten op Robin van Persie... #gekkenhuis #fenerbahce #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Fenerbahçe de groepsfase van de Champions League bereikt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zelf op Club Brugge en ik hoop dat Ajax de 3e voorronde ook doorkomt, waar Ajax bij de volgende een geplaatste status heeft, heeft Fener dat niet omdat we al 3 jaar geen Europees meer spelen.

Dus het liefst Brugge, en wij door
Ajax ook door

en bij de play-offs Ajax loten en dan de CL in. Hier teken ik voor.

14 juli 2015 om 19:39

Ajax gaat helemaal niks. Als je realistisch bent dan zijn ze veel minder dan de ploegen die ze kunnen treffen. Ajax-Fenerbahce zou een soort Feyenoord-Besiktas verhaal kunnen worden. Een fiasco.

14 juli 2015 om 19:42

Ook ik ben van mening dat we Ajax 'gewoon' zullen pakken. Daar niet van, maar ik kom Ajax liever een ronde later tegen als we hier toch mogen speculeren.

Anders kan je Manchester United en Valencia tegenkomen, dan wordt het al een stuk moeilijker.

Ik heb Ajax verleden jaar zien voetballen, gewoon samenvattingen met het bord op t schoot, en de Fener van vorig jaar zou ze zelfs pakken, laat staan het nieuwe Fener.. Al moeten we natuurlijk wachten hoe ook Ajax zich ontwikkeld.

14 juli 2015 om 19:45

Hoezo gaat Ajax helemaal 'niks'?
Mensen zeiden ook dat Ajax geen ene punt zou pakken in de poules die we hadden in de CL, omdat onze selectie kwalitatief minder was dan de rest. En toch werden we 3de en pakten we punten tegen City, Barca, Milan etc. Dus begrijp niet waar je op baseert dat Ajax helemaal 'niks gaat'.

14 juli 2015 om 19:52

omdat dat echt niet te maken had met de uitmuntende kwaliteiten van ajax . over barca zal ik maar helemaal niks zeggen , maar als je tegen dit milan niet kunt winnen heb je in de cl niks te zoeken .

14 juli 2015 om 19:56

Fey-LWD
Ajax is toch wel een stuk sterker dan feyenoord. Ajax zou veel meer tegenstand bieden dan het matige feyenoord dat 4de eindigde en kansloos uit de play-ofs ging.

Een fey - besiktas scenario voorzie ik dan ook niet. Het zou een 60-40 match zijn in het voordeel van Fener.

14 juli 2015 om 20:12

Ajax vind ik niet sterken dan feyenoord maar ik vind fener wel sterker dan besiktas. gewoon door de spelers die ze hebben gehaald.

14 juli 2015 om 20:42

@AFAmessi10. Ajax is minstens een flinke klasse hoger dan feyenoord.

14 juli 2015 om 21:00

Het 'dit Milan' noemen en dan zeggen dat je niets in de CL te zoeken hebt... Die kwamen gewoon bij de laatste 16 en dat was niet afgelopen jaar! Zo kun je wel heel erg makkelijk zeggen dat ze er niets te zoeken hebben. En de overwinning op Barcelona blijft ook enorm knap, ondanks dat sommige mensen dat niet toe zullen geven.

On:
Ik hoop voor Ajax dat ze het redden, maar sinds er twee rondes gespeeld moeten worden zie ik het somber in voor iedere Nederlandse club! Het geld regeert helaas in de meeste gevallen.

14 juli 2015 om 21:11

ben toch eens eerlijk en zeg dat die wedstrijd tegen barca gewoon verkocht was . je gaat hier toch niet met droge ogen verkondigen dat ajax normaal ook maar een honderdste van een procent kans heeft tegen zulke ploegen . ajax gaat zelfs in de Europa league gigantisch voor schut dus wat hebben die verloren in de cl ?

14 juli 2015 om 21:57

Als ajax niks te zoeken heeft in CL dan heeft psv ja dat helemaal niet ze verliezen zelf van die random ploegjes laaste jaren...

14 juli 2015 om 22:52

Dikkie je moet argumenten gebruiken op fora anders sta je zelf voor schut Ajax werd 5x op rij derde dus is niet de club die niets te zoeken heeft in de CL. Iedere keer slaagt de club er in Europees te overwinteren dus de realistische doelstelling wordt steeds behaald.

14 juli 2015 om 23:12

die doelstellingen worden elke keer door jullie bijgesteld , vorig seizoen ging de meerderheid van ajax fans er van uit dat een EL finale tot de mogelijkheden behoorde . jullie eigen woorden , niet de mijne .

15 juli 2015 om 06:18

Huh Ajax is de laatste twee keer tegen Feyenoord van het matje gespeeld. Feyenoord is niet stabiel maar ze zijn voetballend beter dan Ajax hoor.

15 juli 2015 om 08:06

En wie pakte de meeste punten in onderlinge duels? Ajax natuurlijk, omdat zij simpelweg meer kwaliteit hebben. Zonder goed te spelen, kan Ajax gewoon van Feyenoord winnen.

Vind Van Persie wel bij Fener passen.
De supporters zijn daar zo fanatiek dat dat geheid zijn ego zal strelen.
Maar Ajax kan best een mindere tegenstander treffen dan Fener.

14 juli 2015 om 19:38

Ik heb vaker gelezen hier op VZ dat Robin een enorme ego heeft, maar hij kwam vandaag dus absoluut niet arrogant over... Eerder erg sympathiek en erg nuchter.. Hij was ook behoorlijk onder de indruk van 20.000 supporters die zijn naam scandeerden daar.

14 juli 2015 om 19:42

Van Persie en de pers is geen goed combi.
Zo ook niet de mensen, die niet inzien dat van Persie een voetballer is, die op meerdere plaatsen kan spelen in een wedstrijd.
De kritiek is dan vaak, hij valt tegen,maar voetbalt in dienst van het team.

14 juli 2015 om 19:49

Natuurlijk moet hij sympathiek overkomen bij zijn presentatie. Maar bijvoorbeeld op het wk hebben we kunnen zien hoe misselijkmakend hij wel niet kan zijn. Ook dat gebaar tegen Huntelaar een tijdje geleden. Hij is gewoon een diva af en toe. Maar het blijft een geweldige voetballer.

Het lijkt me duidelijk dat Fenerbahçe de tegenstander is die Ajax moet vermijden. Als Nederlander zijnde lijkt het me overduidelijk dat de Turkse top op dit moment een stuk sterker is dan de Nederlandse top, maar dat is natuurlijk geen schande gezien de financiële mogelijkheden.

Fener tegen Monaco zou een leuke pot zijn!

14 juli 2015 om 19:40

Hoezo Stuk sterker omdat ze allemaal spelers kopen? Die over de hil zijn? Vaaak zie je bij Turkse teams grote namen maar bagger teamspel. En uiteindelijk draait het toch echt om het algeheel.

14 juli 2015 om 19:48

Hoezo over the hill ? Nani , Van Persie, Kjaer zijn namen die gewoon bij de subtop van Europa makkelijk meekunnen. Mensen moeten begrijpen dat als iemand geen belangrijke bijdrage meer kan leveren aan bijv een Manchester of Chelsea, erg belangrijk kan zijn voor teams daaronder.

14 juli 2015 om 19:48

Ja maar tog t zijn flut elftallen maar individueels zijn ze wel sterker dan nederlandse clubs

14 juli 2015 om 19:51

Ach man, spelers als Nani, Van Persie, Cardozo, Podolski, Sneijder en Eto'o zouden in Nederland stuk voor stuk de absolute sterspeler zijn. Eto'o zou vorige zomer 'een fantastische ervaren aanwinst' voor Ajax zijn; nu wordt hij bestempeld als 'geldwolf'.

Maar zoals ik zei, dat ik totaal geen schande gezien de financiële mogelijkheden. Nederland mag trots zijn op de opleidingsreputatie die het heeft en op de grote spelers die hier in de beginfases van hun carrière hebben gespeeld.

Fener en Ajax in één poule in de Champions League zou mooi zijn. Maken we er in Amsterdam net zo'n Nederlands-Turkse feest van, net als tijdens de interlands.

14 juli 2015 om 19:54

dat is met alles wat uit amsterdam komt . vandaar dat ze daar blijven volhouden dat huntelaar hetzelfde niveau zou hebben als van persie .

14 juli 2015 om 21:10

Huntelaar heeft zeker niet hetzelfde niveau als Van Persie. Hij is namelijk beter.

14 juli 2015 om 21:13

dat zie je aan de ploegen waar hij gespeeld heeft en geslaagd is . nergens dus . als die nooit bij ajax had gespeeld was hij niet in het nl elftal gekomen .

14 juli 2015 om 22:59

Bij Milan en Real gespeeld en bij Schalke topscoorder van Duitsland geworden. Niet geslaagd.... jij wilt naam maken als grapjas hmm?

14 juli 2015 om 23:14

en wat heeft hij gepresteerd bij real en ac ? juist , helemaal niks . van persie kan toch wel aantonen dat hij bij zowel arsenal alsook mu geslaagd is . huntelaar speelt waar hij hoort , een middenmoter .

14 juli 2015 om 20:12

Ik heb liever Fener dan Shakthar, ook al gaan daar een aantal weg. Alsnog schat ik ze hoger in dan Fener en Ajax samen. Stugge ploeg is dat altijd.

Maar goed, namen kopen, daar zijn Turkse ploegen heel goed in. Tactisch? Zwaar minder. Individuen kunnen eventueel de doorslag betekenen in een wedstrijd, maar de Turkse top sterker? Nee, onzin. Van tactiek hebben ze vaak geen kaas gegeten.

Waarom de Nl top beter is? Omdat tactiek een onderdeel is van ons spel, en niet status. Daarmee bedoel ik dat speler gehaald worden om hun naam en de hype die ze voort zullen brengen. Fanservice, daar zijn ze wel goed in. Positiespel niet.

15 juli 2015 om 00:13

Wat versta jij onder tactiek? Opbouw van achteruit, willen voetballen op de helft van de tegenstander (wat in 90% van de gevallen niet lukt omdat de meeste ballen alleen maar breed of achteruit gaan) en snel druk zetten? Dat er in andere landen anders wordt gevoetbald dan in Nederland wil niet zeggen dat er geen tactiek wordt toegepast. Als Besiktas zonder tactiek speelde tegen Feyenoord vorig jaar had Feyenoord het niet zo lastig denk ik...

15 juli 2015 om 03:49

Ik herinneer mij die wedstrijd niet goed. Ik weet alleen nog dat Feyenoord niet geconcentreerd speelde., althans dat is mij bij gebleven.

Maar dat er in andere landen anders gevoetbald wordt klopt. Er zijn verschillende spelopvattingen/tactieken/noem het hoe je het wilt. Met Turkse ploegen heb ik nooit het gevoel dat er een idee achter zit. Die teams spelen meer op passie en wilskracht, en dat is een goed iets, maar patronen worden er niet ingetraind. Voorbeeld: Ajax- City. Individueel gigantisch verschil, maar tactisch wordt City overmeesterd. Kijk de wedstrijd en je ziet wat ik bedoel. Helaas kan Ajax dat alleen tegen betere tegenstanders opbrengen

Hopelijk snap je wat ik bedoel; onder gelijke omstandigheden verpulvert City Ajax. Maar ook in Engeland is tactiek een onderbelicht onderwerp.

Liever niet Robin, want dan gaat Ajax er hard af denk ik! Fener zie ik dit jaar als dark horse in de CL met Van Persie, Nani, Fernandao, De Souza en Kjaer. Dat is geen half werk!

14 juli 2015 om 19:41

Ok ik ben geen fan en zie ze ook laatste 8 halen. Het zal veel liggen aan hoe fit nani en RvP zijn maar een fitte RvP behoort nog steeds bij de beste spelers van Europa.

14 juli 2015 om 19:58

ik zeg ook niet dat je een turk bent ofso haha. Kjaer,nani en Van Persie vind ik alle drie niet zo indrukwekkend goed dus daar verschillen we van mening over. We zullen zien of ze de CL groepsfase halen, maakt me verder niet uit maar niet ten koste van ajax.

14 juli 2015 om 20:01

Met alleen Van persie red je het echt niet om de laatste 8 te halen.
Doe nu niet of Kjaer en Nani van het niveau Manchester City, atletico madrid zijn.

Zelfs Man City red de laatste 8 nauwlijks. Fener kan met geluk de laatste 16 behalen and thats it.

14 juli 2015 om 20:13

Ik zie juist Ajax als outsider voor de titel, met namen als Veltman, Heitinga, Hendriks, Andersen en van Rhijn. Heerlijke namen natuurlijk.

Maar in alle serieusheid, we zullen geluk moeten hebben met de loting. Ik zie ons Fener niet pakken, maar de andere teams moeten wel te doen zijn. En dan weer uitgeschakeld worden in de groepsfase (als we de tweede voorronde ook doorstaan). #zinin!

15 juli 2015 om 00:57

Het enige probleem van fener is dat we een TEAM moeten hebben en jammer genoef is de helft van het nieuwe elftal geen eens een beetje op elkaar ingespeeld

15 juli 2015 om 16:24

Haha dark horse. Fener supporters mogen al blij zijn als ze door de groepsfase heenkomen. Fenerbahce heeft zeker wel een leuke team maar om ze 'dark horse' te noemen vind ik te ver gaan.

Monaco enzo is toch pas volgende ronde?

Zou wel leuk zijn als we tegen van Persie mogen spelen. En dan over 2 weken de betere zijn hihi

14 juli 2015 om 19:44

Zou ook wel grappig zijn als van Persie er drie inschiet.

14 juli 2015 om 19:53

als hij er drie inschiet en wij gaan door vind ik nogsteeds helemaal hartstikke mooi!

On: goede aankoop voor Fener, maar ze hebben nog geen wedstrijd als team gespeeld en toch zien mensen dit team bij de laatste acht komen?!
Laat ze eerst is de voorronde doorkomen, aangezien ze niet geplaatst zijn zullen ze zeer waarschijnlijk een zware dobber krijgen in de vierde voorronde!

Ajax moet het hebben van lotingen tegen Panathinaikos of Rapid Wien in de voorronde en de laatste voorronde Sporting Portugal of Club Brugge

14 juli 2015 om 19:41

Zelfs tegen Sporting ben je kansloos hoor.

14 juli 2015 om 19:47

Op basis van?

14 juli 2015 om 19:56

de afgelopen seizoenen en het spel van ajax de afgelopen seizoenen . daar zal heitinga niet veel aan veranderen .

14 juli 2015 om 20:03

Imponeria Sporting portugal is geen porto of benfica en ook niet beter dan ajax. Hogstens gelijkwaardig.

Ik hoop voor ajax dat ajax fener niet tegenkomt. Fener heeft echt een sterk team dit jaar. Ik zie ze daarom ook makkelijk de groepsfase halen.

14 juli 2015 om 19:40

Je maakt een grapje zeker ? We hebben een nieuw team met een nieuw trainer, laten we maar eens afwachten hoe dat gaat uitpakken, ook ik ben positief maar we moeten niet te hard van stapel lopen vind ik,

De 3e ronde zijn we aan ons stand verplicht om door te komen, maar daarna wachten er echt giganten op je met Man U , Valencia enzo.

Turkije is qua niveau nou ook weer niet zo bijzonder hoor. Er spelen vooral oud vedettes omdat die daar op redelijk niveau nog flink kunnen cashen. van Persie heeft dit nu ook gedaan. Zeer begrijpelijk overigens. We gaan zien wat de loting ons brengt. Ik weet nog niet hoe Ajax er nu voor staat maar zou in staat moeten zijn om van elke tegenstander te kunnen winnen. Belangrijkste is dat ze dit jaar kunnen voorkomen door de ondergrens te zakken. Eerst stabiel zijn/worden en vervolgens pieken naar boven. Ligt volledig aan de ontwikkeling van de vele jonge talenten in het elftal.

Zou mooie wedstrijd kunnen worden tegen Fenerbahce.

14 juli 2015 om 19:47

Hoe kom je erbij dat RvP daar casht? Hij verdiende bij Manu 15.5 m. Ede lonen in Turkije zijn minder dan Spanje,Engeland,en evenredig met Italië,als hij had willen cashen had hij naar China gegaan. Dit was sportief gewoon een goede stap. Als je probeert een speler naar beneden te halen met je cashen weet dan wel de feiten amateur.

14 juli 2015 om 19:55

Nee hij casht wel. Hij kon niet meer bij een topclub aan de slag aangezien die weten dat hij maar een korte periode echt goed gevoetbald heeft en kiest daarom voor de top van Turkije waar hij voor dat niveau gewoon flink casht. Dat had hij ergens anders nooit kunnen krijgen.
Goede voetballer die een waanzinnig jaar in Engeland heeft gespeeld maar nu al langere tijd gewoon matig presteert. Is niet erg want er zijn zoveel spelers die dat hebben.

14 juli 2015 om 20:06

Wie weet leeft Rvp in Turkije weer op net zoals Sneijder dat deed. Dan zie ik wel interesse komen van een topclub. 1 ding is zeker: Van Persie of niet, hij moet wel presteren. Turkije is niet de competitie om achterover te leunen omdat je denkt dat je de man bent. Zeker niet bij Fenerbahce.

14 juli 2015 om 20:10

Nog zelden zoveel onzin gelezen,maar 1 goed jaar. Wel eens wedstrijden gezien voor Manchester misschien? Nogmaals hij kon blijven,er was interesse genoeg en had in China,zandbak en dat soort landen echt kunnen cashen. rvp doet niks voor t grote geld meer die anders had hij bij Manchester gebleven. Hij gaat voor speeltijd en Fenerbahçe heeft daarbij nog eens een mooi plan voorgelegd. Maar ach Denk wat je denkt kloppen doet t niet.

14 juli 2015 om 20:10

Helemaal met je eens Forzafener. Zal dat ook nooit ontkennen. Het is een prima manier om je weer in de kijker te spelen zoals een Sneijder dat heeft gedaan.

De top van Turkije is ook zeker niet zoals in Qatar etc waar je in principe gewoon lekker een paar jaar relaxt kan voetballen zonder echte druk etc.

En Feyreoferr. Leg dan eventjes uit waaromer er amper clubs dit megabedrag aan Man. United heben willen betalen voor deze in jouw ogen fantastische voetballer? Sorry hij is gewoon over zijn top heen en hij combineert een redelijk goed niveau waar hij aan spelen toekomt met een prachtig salaris. Niks mis mee verder alleen dit was momenteel gewoon het hoogst haalbare na een paar zeer matige jaren.

14 juli 2015 om 20:21

Hij casht niet. Hoe weet ik dat? Hij verdient circa 4 miljoen per jaar. Als hij had willen cashen had hij in United gezeten voor de 15 miljoen die hij kreeg of was hij naar de zandbak gegaan. Verdient hij lekker? Jazeker, maar cashen nee. Hij is wellicht niet meer goed voor de absolute wereldtop, maar dat is ook geen probleem, anders was hij niet naar Fener gekomen. Je hoort wel eens, ja dan had hij net zo goed naar Excelsior kunnen komen. Ja om daar voor een paar ton te spelen.

14 juli 2015 om 20:59

Het gaat om t woord cashen wat mij niet zint,hij gaat er 1/3 van bij manu verdienen. Hij gaat er juist heen voor t sportieve gedeelte maar dat begrijp je blijkbaar niet. En natuurlijk is 4.9 een aardig salaris maar het is geen 15 en dat hadden ze in China wel betaald dat noem ik cashen dit is gewoon naar een niveau lager je carrière weer nieuw leven inblazen das echt wat anders. Maar ja blijkbaar erg jaloers ben je op de topscorer aller tijden van nl die jij maar 1 goed jaar hebt zien spelen lol 1 goed jaar,hij speelt net 1 jaar minder.

14 juli 2015 om 21:16

Dat woord cashen heb ik dan misschien niet goed gebruikt maar jij kijk met een verschrikkelijke roze bril naar van Persie. Niet normaal. Gewoon een redelijk goede speler die 1 jaar echt uitblonk verder niet. Dat jaar zat hij tegen de betere spelers van dat jaar aan. De andere jaren zat die daar gewoon ff onder. Top carrière tot nu toe gehad. Topscoorder aller tijden vind ik ook niet echt veel zeggend. Gemiddelden zeggen mij veel meer. van Persie is topscoorder maar heeft bij Oranje nooit echt goed gepresteerd. Maar ik mag blijkbaar niet mijn mening hebben over deze speler en dat heeft niks te maken met dat hij voor Feyenoord heeft gespeeld of iets dergelijks.

14 juli 2015 om 22:03

Roze bril ook nog lol ach ja laat me raden,Huntelaar is de beste spits en Sneijder de beste van de wereld. Tja jij komt met Feyenoord aan. Bij Arsenal was hij tot zijn overstap gewoon 1 van de beste spelers in Engeland,ga nou niet raar lopen doen dat weet iedereen en bij Manchester heeft ie de club kampioen gemaakt en raakte daarna met blessures wat uit vorm,dit heeft wel degelijk met jouw voorkeur te maken want elk weldenkend mens weet dat RvP tot zijn blessures gewoon bij de beste 20 van de wereld behoorde.

15 juli 2015 om 00:02

@sjoerd

De frustratie druipt er van af.
Laat me raden Huntelaar presteert altijd top in het NL elftal en is een topspeler.
Het wordt gewoonweg lachwekkend met sommige Ajaxieden hier op het forum die niet eens fatsoenlijk objectief kunnen zijn.

Voordat mensen met vergelijkingen komen: er zijn zo een 6 spelers vertrokken en er zijn er 8 nieuwe spelers bijgekomen. Plus een nieuwe (buitenlandse) trainer met een nieuwe staf. Dus wij moeten eerst een team worden. Ajax is zeker niet kansloos. Maar mocht Fenerbahce sneller ingespeeld zijn dan gedacht, acht ik ons wel favoriet. Behalve als we tegen Shakhtar moeten. Vandaag spelen we tegen Sivasspor en morgen tegen Dnipro. Goede mogelijkheden om het team te bekijken.

"dat is voor mij interessant, omdat ik een Nederlander ben"

Juist daarom zou je niet tegen Ajax moeten willen spelen. Het Nederlandse voetbal is er bij gebaat dat Ajax de voorrondes overleeft (i.v.m. te behalen coëfficiënten). Nederland zakt hard op de Europese ranglijst en het is van groot belang dat die ontwikkeling wordt gestopt als we in de toekomst ook nog Europees (zowel CL als EL) willen spelen.

Ik vraag me overigens af of hij het zelfde antwoord zou geven als het om Feyenoord ging, maar dat terzijde.

14 juli 2015 om 19:57

Denk niet dat het Van Persie (en veel andere spelers) iets boeit wat Ajax flikt in Europa. Natuurlijk is het interessant voor hem om tegen een Nederlandse club te spelen. Zal toch wel een extra beetje prikkel geven.

14 juli 2015 om 20:23

heb je z'n hele reactie gelezen?
Ik denk ook dat het hem niets boeit wat Ajax doet. Maar het zou goed zijn voor Nederland wanneer Ajax de CL poulefase bereikt ivm Europese ranglijst en beschikbare tickets. Neem aan dat hij wel 'het Nederlandse voetbal' succes gunt

14 juli 2015 om 20:34

Denk niet dat een Van Persie daarvan wakker ligt nogmaals. Hij zal de Nederlandse clubs wel succes gunnen uiteraard. Maar denk echt niet dat ie zich druk gaat maken als Ajax door zijn goals eruit ligt. Denk eerder dat ie blij zou zijn.

14 juli 2015 om 21:20

nee natuurlijk ligt hij er niet wakker van, en natuurlijk zal hij het niet erg vinden om ajax eruit te knikkeren, maar ik hoop toch echt dat hij het nederlandse voetbal een warm hart toe draagt.

Het mooiste zou zijn eerst Club Brugge en dat Ajax de 1e ronde ook overleeft en daarna via Ajax de groepsfase in.

Ajax heeft dit seizoen een vrij zwak elftal. Dat we denken dat we de voorronde van de CL gaan halen is gewoon een droom maar meer ook niet. We zijn uberhaupt kansloos tegen de ploegen uit Duitsland, Spanje, Engeland, Turkije, Italie etc. Erg jammer dit want Overmars had met dat geld zoveel goede spelers kunnen halen maar heeft helemaal niets gedaan behalve het aantrekken van bankzitters. Als je verder wilt komen heb je gewoon een kwaliteitsinjectie nodig en geen spelers van het niveau Gudelj, Dijks of Milik want daarmee red je het gewoon niet.

14 juli 2015 om 19:57

Noem is namen die Overmars had kunnen halen dan? En deze moeten ook zelf willen he!..
Bijna niemand wil nog in de Eredivisie spelen helaas.. Ze kunnen ergens anders in Europa (of eventueel in de woestijn) veel en veel meer verdienen.
EN over Gudelj, denk ik dat je er flink naast zit en dat hij je zeer positief gaat verrassen.

14 juli 2015 om 19:59

Ik vraag me ook af of Overmars de juiste persoon is voor deze baan. Ajax heeft toch ook ambities om ooit eens een kwartfinale te halen van de Champions League. En daarvoor moet je toch echt geld uitgeven. Het is toch ook niets om voor eeuwig bekend te staan als een opleidingsclub?

14 juli 2015 om 20:00

Seizoen is nog niet eens begonnen....
Ga eens kijken naar de talenten in het elftal alsjeblieft. Wat een zeikerd ben jij af en toe zeg. En stop met bashen op Overmars aangezien die spelers moet halen voor weinig geld en dan al snel met dit soort aankopen op de proppen komt. Jij denkt alleen maar aan geld uitgeven en niks anders. Op die manier waren we bijna naar de klote gegaan en in die periode hebben we toch ook wat drama spelers binnen gehaald. Veel geld is niet direct een garantie voor succes.

Zou zeggen wacht eens even af hoe het gaat lopen.

14 juli 2015 om 20:33

Altijd standaard het Ajax antwoord, verwijzen naar de talenten.

Aan talenten heeft Ajax niks, Cerny, Muric, Nouri, vdbeek gaan pas over een jaar of twee instromen naar het eerste. Marc moet eens de durven geld te spenderen net als Brands bij Psv, die haalt gewoon een toptalent als Pereiro en Lestienne binnen.

Ajax speelt doodsaai voetbal, en zonder de echte versterkingen die er meteen staan gaat het niet beter worden.

14 juli 2015 om 20:48

Ja en het standaard antwoord van mensen is Overmars moet gewoon geld durven te spenderen. Daar zit het probleem. Het is niet aan Overmars om te bepalen hoeveel geld er gebruikt mag worden. Overmars is veel strenger gebonden aan bedragen dan een Brands bij Psv. Overmars doet met het weinige geld wat hij mag besteden wat hij kan. Daar zit dan helaas snel een risico aan.

Die talenten waar ik het over heb staan gewoon in het veld. Dat middenveld van Ajax barst van het talent. Kan een ijzersterk middenveld worden. Voorin spelen een Kishna, Milik, El Ghazi. Jonge talentvolle aanvallers. Kunnen nog enorme stappen maken. Verdedigend is het iets minder maar met een Riedewald heb je ook weer een goed talent in huis. Niks mis mee en mensen moeten met zo'n team ook geduld leren hebben. Het Ajax van ' 95 bestond ook uit heel veel jonge spelers die precies in dat jaar allemaal excelleerde.

Het PSV van afgelopen jaar speelde het jaar daarvoor ook grotendeels met elkaar en dat was toen ook waardeloos.

14 juli 2015 om 20:52

Toptalenten als Pereiro en Lestienne? Ik vraag me serieus af of je nu serieus bent of een grapje maakt. Lestienne is echt geen toptalent, dan teken je geen contract in het verre Oosten en dan had hij dat afgelopen seizoen toch wel laten zien bij Cagliari en net als 99% hier heb jij ook Pereiro nooit een hele wedstrijd zien spelen. Zullen we maar even afwachten wat PSV laat zien zonder de sterkhouders? Ik ben in ieder geval positief over het handelen van Marc dit jaar en de talenten hebben de toekomst inderdaad, letterlijk en figuurlijk, maar ik kijk liever naar een elftal die de identiteit van de club uitdragen, al is dat de laatste jaren niet hoogstaand. Bij PSV wordt het langzaam maar zeker weer een vreemdelingenlegioen, het is maar wat je filosofie is toch?

On-topic . Ik geloof nooit dat Ajax geheel kansloos is tegen Fener, de underdog zijn ze zeker wel. Vanuit van Persie, niet echt bekend staand om zijn liefde voor Ajax snap ik deze uitspraak wel. Ik hoop echter dat we iets gunstiger loten

14 juli 2015 om 21:23

Ja want talenten van 6-7 miljoen zijn een grote garantie op slagen in tegenstelling tot de talenten die ajax binnen haalt (vaak rond 1 - 2 miljoen)...

Top talent Pereiro die het zeker gaat maken haha. We zullen zien. Ik heb liever dat Ajax voor dat geld Eriksen, Andersen, Bazoer, Fisscher, Muric en Boilesen haalt

14 juli 2015 om 23:08

Muric is al 19, met veel bombarie gehaald maar hij valt me erg tegen. En Ja, voor het zoveelste jaar op rij doet Psv betere inkopen. Gudelj is echt goed, Dijks is ok, Heitinga is een echte ajaccied en ervaren, daar stoppen de kwaliteiten. Ajax had afgelopen seizoen een tekort aan creatieve buitenspelers, getuige Andersen Schøne en zelfs Sigthorsson op de flanken. Verder zie ik het niet zitten in Van Rijn, pure middelmaat. Centrumverdedigers zijn ook niet bepaald een zekerheidje. Je mag dit Overmars en De Boer best aanrekenen.

Offtopic: lees net dat Besiktas Gomez heeft gehaald...

Ontopic: Zou mooi zijn tegen Ajax, maar hoop op een zwakker tegenstander.

Fener gaat zowiezo niet door naar de groepsface. Ajax is echt heel sterk in de CL.

14 juli 2015 om 20:40

Ik ben blij voor Ajax.

14 juli 2015 om 21:10

Ajax heeft een hele grote kans om door te breken tot de groepsfase van de CL dit seizoen. Mensen vergeten al gauw dat Ajax boven zichzelf uitstijgt in de CL, en dat zie ik in de komende voorronde CL wedstrijden ook weer gebeuren. Het is voor het eerst in lange tijd dat Ajax geen basisspelers is kwijt geraakt en er zijn ook nog versterkingen gehaald, dus ik zie het zeer rooskleurig in. Ajax heeft voor haar begrippen vorig seizoen een zéér teleurstellend seizoen gedraaid, mede daardoor verwacht ik een tot op het bot gemotiveerd Ajax in de VCL wedstrijden. Over de selectie valt helemaal niet te klagen want deze is namelijk de beste van Nederland, alleen de verdediging is van een bedenkelijk niveau, ondanks dat we de minste tegendoelpunten hadden vorig seizoen. Mijn verwachting is daarom ook dat Ajax doorgaat naar de poulefase van de CL!

14 juli 2015 om 21:12

Dude...ik zei dat ik blij ben voor Ajax...

Grappig dat allen fener supporters meteen Al denken dat ze bij de laatste 8 kunnen komen
Paar jaar geen cl gespeeld
Alleen met nani van persie die top zijn kom je er niet
Haal maar nog 3 spelers van die categorie.
En ze moeten zich nog plaatse voor cl
Zo makkelijk is er niet.
Veel mensen denken dat ze er al zijn whaha
Beste fener was van 2007 2008
Zo ver zijn ze nu nog lang niet

14 juli 2015 om 21:11

De meeste Fener supporters zijn natuurlijk euforisch, echter zijn er weinig Fener supporters die nu al zeker weten dat ze de bij de laatste 8 horen. De meeste Fener supporters grappen erover, zoals ik, dat de championsleague al binnen is, en daar blijft het bij, een leuke grapje, omdat de transfers best goed zijn.

Het is gewoon lekker nagenieten van de transfers en de team van nu, in vergelijking met wat de Fener supporters hadden moeten aanzien de afgelopen jaren.

Als je een Fener supporter, een 'normale supporter' die zijn verstand gebruikt vraagt wat Fener zal doen Europees, zal de meeste beantwoorden dat ze hopelijk de voorrondes overleven en dan zien we wel waar we eindigen.

14 juli 2015 om 21:44

Nani en Van Persie top? Ja, jaren geleden. Deze heren zijn vervangen door jongens als Depay, die verleden jaar gewoon nog in de eredivisie speelde. Mijn inziens is een competitie die verkoopt aan de top veel beter dan een competitie die koopt van de top. Dat heeft alleen maar met geld te maken, niet met kwaliteit.

14 juli 2015 om 23:35

joostfan, een competitie die verkoopt aan de top is veel beter dan een competitie die koopt van de top? Leg het even uit in normaal Nederlands want ik ben je even kwijt. In jouw redenering zou de Turkse competitie dus zwakker zijn dan de Nederlandse competitie?

15 juli 2015 om 08:46

Wat valt er uit te leggen? De Nederlandse competitie is een opleidingscompetitie waaruit jaarlijks goede spelers naar (sub)topclubs in Europa gaan. Turkije is een afbouw competitie waar vooral spelers die op de bank belanden in topcompetities naartoe gaan. Snap je het nu? competities in kwaliteit vergelijken is natuurlijk onzin, is altijd een momentopname. Over de gehele lijn kan je moeilijk iets inbrengen tegen het feit dat de Nederlandse clubs veel en veel meer hebben bereikt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren