Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk: ‘Waar ik spelers en staf kan helpen, zal ik dat doen’

Laatste update:
/

Bert van Marwijk gaat Go Ahead Eagles helpen in de strijd tegen degradatie. De ex-bondscoach gaat als klankbord fungeren voor spelers en technische staf. Dat Van Marwijk een helpende hand uitsteekt heeft te maken met zijn verleden in Deventer. Van Marwijk werd er geboren en speelde jarenlang in het eerste elftal.

Van Marwijk gaat ‘zo vaak mogelijk’ zijn gezicht laten zien, maar hij gaat zich niet bemoeien met tactiek en opstellingen. “Daar is trainer Dennis Demmers verantwoordelijk voor. Ik ben hier ooit begonnen en nog altijd supporter van Go Ahead. Waar ik de spelers en de staf maar kan helpen om die mooie club in de Eredivisie te houden, zal ik dat doen”, aldus Van Marwijk in gesprek met de Stentor.

“Ze kunnen dus heel veel betekenen en ik zal dan ook, waar ik kan, gebruik maken van hun expertise. Hoe één en ander eruit gaat zien, daar praten we nog over”, zegt trainer Demmers in een reactie tegen Voetbal International.

Denk je dat Go Ahead Eagles in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is een beetje vrijblijvend allemaal. Ik geloof hier niet in, als Van Marwijk echt zijn invloed wil laten spreken moet hij zelf voor de groep gaan staan. Bang voor het afbraakrisico doet hij dit niet.

Ik denk dat zijn aanwezigheid al een impuls kan geven. Straalt al uit dat je het beste voor hebt met de club waar je van houdt, dat moet inspireren!

27 maart 2015 om 14:44

Vorig jaar toen Hiddink bij PSV 'rondom het eerste wat dingen ging doen' waren ook veel mensen sceptisch maar je zag het wel terug in de resultaten. Ik denk dat zo'n persoonlijkheid wel indruk maakt en invloed kan uitoefenen.

Bert van Marwijk is vaak nu al in Deventer, hij gaat zeker elke week bij zijn moeder op bezoek in het verpleegtehuis, heb hem daar al enkele malen gezien ook. Bert is een echte Deventer naar, hij heeft al meer voor de club betekend, hij kent al veel ins en ouds van de situatie denk ik. Denk dat Bert van Marwijk de juiste persoon is, beter nog als Henk ten Cate, die zich nu bezig houdt, al met de jeugd zaken, daar ook een heel plan voor heeft gemaakt, samen met Jonhy Oude Wesselink, ook een oud speler en zakenman. Denk niet dat ze niet kunnen voorkomen van de na competitie, maar rechtstreekse degradatie wel, ze zullen straks klaar moeten zijn, voor de wedstrijden die daarna komen ook.

Goed nieuws, goed voor het vertrouwen binnen de club en mooi voor alle fans

Weer een klankbord pfff. Ik heb hiervan nog nooit het nut ingezien en is volgens mij meer een vorm van schijn inspraak. Ga gewoon voor de groep staan of hou je erbuiten. Voor de toekomstige trainer lijkt het me ook geen prettig idee.

27 maart 2015 om 13:20

Ben het met je eens. Het vrijblijvende karakter is vaak een dooddoener. Hiermee krijg je wel credits bij de achterban maar wanneer het fout gaat dan kun je zonder problemen weglopen. De intentie van Van Marwijk zal uiteraard goed zijn, maar volgens mij schieten de Eagles er niet veel mee op.
Ik snap ook wel dat Bert van Marwijk geen vaste rol wil, immers als er een andere club zich aandient dan kan hij zonder problemen daar een contract tekenen.
Ik hoop dat de club in de eredivisie blijft, prachtige club, mooie historie en een unieke ligging van het stadion. Helaas zijn er meerdere mooie clubs in Nederland die ik ook in de Eredivisie zou willen zien spelen.

Wel heel vrijblijvend, maar een mooi gebaar. Zal allemaal lastig worden, maar team moet zich weer in vorm spelen om via de nacompetitie gewoon de eredivisie veilig te stellen.

Van Marwijk gaat als klankbord fungeren voor spelers en technische staf.
Zal benieuwen bemoeit zich niet met de tactiek en opstelling.
Wie deed dat nog meer Co Adriaans meen ik bij Utrecht ,
heeft zijn functie neer gelegen klaar .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren