Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk op weg naar het WK: ‘Maar het is te vroeg om te juichen’

Laatste update:

Bert van Marwijk staat er goed voor met de nationale ploeg van Saudi-Arabië. De Nederlandse bondscoach won dinsdag met 3-0 van de Verenigde Arabische Emiraten, waardoor Saudi-Arabië momenteel de leiding in de groep heeft voor favorieten Australië en Japan. Van Marwijk juicht echter niet te vroeg.

/

“Het is te vroeg om te juichen. Door het programma hebben we nu drie thuiswedstrijden gekregen, we zullen het nog moeilijk genoeg krijgen. Maar ik heb altijd gezegd dat we een kans hebben om ons te kwalificeren voor Rusland. Dat is nog steeds zo”, legt de keuzeheer uit aan Voetbal International.

Tegen de Verenigde Arabische Emiraten maakte Saudi-Arabië drie heerlijke doelpunten. Van Marwijk constateert tevreden dat de ploeg steeds stabieler wordt en dat er ook goed voetbal gespeeld wordt.

Denk je dat Saudi-Arabië het WK haalt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren