Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Marwijk: ‘Dit Feyenoord kan wel meedoen om de bovenste plaatsen’

Laatste update:

Gezien de huidige vijftiende plaats is een topklassering ver weg voor Feyenoord, maar Bert van Marwijk wil niet te pessimistisch denken over zijn oude club. De ex-trainer van de Rotterdammers vindt het jammer te zien dat het niet goed gaat in de havenstad: stabiel worden is nu belangrijk en dan komen de resultaten vanzelf, analyseert hij.

/

“Ik denk wel dat dit Feyenoord mee kan doen om de bovenste plaatsen. Er is voldoende kwaliteit aanwezig om een rol van betekenis te spelen, al is de titel een lastig verhaal”, gelooft Van Marwijk. In Voetbal International geeft hij aan dat Feyenoord ook niet uitgesproken heeft dat het veroveren van de landstitel een must is. “Al is dat voor de fans wel moeilijk om te accepteren. Dat is altijd zo bij een topclub. Wat er ook gebeurt: het verwachtingspatroon is altijd hoog.”

Van Marwijk benoemt het wegvallen van topscorer Graziano Pellè tot een aderlating en zegt, dat het heel lastig is een gelijkwaardige nieuwe man te strikken. Bas Dost was in beeld, maar VfL Wolfsburg stond hem liever niet af. Bovendien was Dost een dure optie geweest voor Feyenoord. “Aan dat prijskaartje kunnen Nederlandse clubs gewoon niet voldoen. Dit blijft gewoon een moeilijk thema. Nederlandse clubs kunnen geen spitsen halen van 25 miljoen euro.”

Feyenoord eindigt dit seizoen...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wil jij ze dan trainen? Bedoel heb best vertrouwen in Rutten en vind het een aardige vent die wat meer tijd moet krijgen maar hij goochelt zoveel met opstellingen dat ik elke wedstrijd steeds wantrouwiger wordt.

25 september 2014 om 17:51

Hoezo nu weer een andere trainer moet hij ze dan zoals zondag tegen Ajax de ballen er zelf inschieten ?dit moet je eigenlijk v Geel verwijten hij verdomde het om een behoorlijke spits te kopen terwijl hij wist dat Pelle wegging , Zoals ze zondag speelden is er toch niets mis mee de volgende keer gaan die kansen er wel in .

25 september 2014 om 18:52

Hoe verklaar je gister willem 2 en de rest dan? Buiten Twente en Ajax heb ik alleen maar slecht spel gezien van Feyenoord

25 september 2014 om 19:03

Waar slaat dit nou op? Hij verdomde het? Zelfs een club als United heeft moeite sterke verdedigers aan te trekken, en van Geel kan wel gewoon even een topspits oppikken? Mensen hier denken altijd zo verschrikkelijk simpel, maar die miljoenen deals kunnen soms best wat lastiger zijn dan de boodschapjes die jullie bij de supermarkt doen hoor .. Hij heeft het zeker wel geprobeerd maar tis niet gelukt .. Jammer maar helaas!

25 september 2014 om 22:49

Zolang de bonuskaart maar werkt he

26 september 2014 om 07:25

Tuurlijk geen topspits nee, die zijn te duur. Maar Uth die nu door Heerenveen gehaald is, dat soort/caliber spelers moet toch nog wel lukken? Hoe dan ook heeft hij niet al te best ingekocht dit jaar. Veel te veel van hetzelfde.

26 september 2014 om 11:13

Ik wil ook zeker niet zeggen dat hij het geweldig gedaan heeft, maar mensen hier doen net of het allemaal zo makkelijk iss en hij dus echt niets geprobeerd heeft. Ja, dat geloof ik dus gewoon niet.

25 september 2014 om 17:55

Van Marwijk zit gewoon te solliciteren.
De selectie van Feyenoord is niet goed genoeg om mee te doen om de bovenste plaatsen.

25 september 2014 om 18:27

Ben ik niet met je eens. De vorm is er nog niet, maar er is wel voldoende kwaliteit. Alleen de spitspositie is een probleem. En het vertrouwen op dit moment natuurlijk ook.

25 september 2014 om 18:55

En wie gaan er scoren dan maxwin? Er zit totaal geen scorend vermogen in de ploeg.

25 september 2014 om 18:59

Ik ben benieuwd of ze ook echt mee gaan strijden om de bovenste plekken, maar ik zelf denk het eigenlijk niet maar wie weet gaat het ze wel lukken.

25 september 2014 om 19:00

Van Marwijk kraamt ook onzin uit. Hij heeft totaal verkeerd ingekocht. Volledig onnodig is El Ahmadi gehaald. De man scoort niet en is niet beter dan Vilhena en Clasie. Toornstra is wel een goede aankoop voor de middenlinie. Achterin zijn een paar bejaarden gehaald en op doel is onnodig Vermeer gehaald. Hij is dan wel ietsje beter dan Mulder, maar zijn komst had geen prioriteit.

Voorin is een spits gehaald die nog nooit in de spits heeft gespeeld en nog nooit dichtbij de 10 goals is geweest in welke competitie dan ook. De vleugels van Feyenoord kunnen ook niet scoren. Tel uit je winst.. Dramatisch beleid. En dat na al het goede werk de laatste jaren.

25 september 2014 om 21:46

Je geeft zelf al aan dat Toornstra en Vermeer verbeteringen zijn. Wilkshire is een degelijke back en Boulahrouz is goede (semi-gratis) ervaren verdediger. Daarnaast is El Ahmadi op zijn positie echt wel beter dan Vilhena (positiespel, passing, inzicht, rust, ervaring).
Iedereen wist van tevoren dat je echt geen soort Pelle terug kan kopen.
Klagen is makkelijk, maar kom dan ook eens met haalbare oplossingen!

25 september 2014 om 23:15

Verbeteringen ja, maar geen noodzakelijke verbeteringen. Mulder had je best kunnen laten staan namelijk, die pakt geen punten maar kost ook geen punten. Toornsta is een logische aankoop, maar de rest niet. Wilkshire, Boulahrouz, Kazim, Vermeer en El Ahmadi.. Allemaal overbodig. Wellicht had je Boulahrouz gratis voor een prestatie contract kunnen halen, dat was aardig geweest. Maar feyenoord had scorend vermogen moeten halen. Had dan de gok met Guidetti genomen. Of gewoon een andere spits. Van Geel en de scouting zitten ervoor om talenten op te sporen, daar ben ik niet voor. De aankopen die gedaan zijn waren algemeen bekende namen en ik zei meteen al dat het grootste gedeelte overbodig was of geen prioriteit had.

27 september 2014 om 01:07

Wilkshire is niet overbodig want dat is een degelijke vervanger voor janmaat.
Boulahrouz een ervaren verdediger die je nodig hebt met 2 jonkies achterin.
Kazim een balvaste handige spits want dat is tevrede niet.
Vermeer beter dan mulder. Iedere verbetering telt.
El Ahmadi gaf ik al aan, overduidelijk een duidelijke verbetering. Helaas zie jij dat (nog) niet.
Nogmaals. Iemand die een bal er 20x per jaar in kan pissen heeft scorend vermogen, maar moet wel aanvoer hebben. En juist Daar ligt het probleem.
Ajax, psv, twente en vitesse hebben toch ook geen mega spitsen?

25 september 2014 om 21:39

Vindt je dat gek? 2 buitenspelers compleet uit vorm en 2 verschillende soorten spitsen, een piepjong verdedigingsduo en na 4 wedstrijden eindelijk wat meer mogelijkheden op het middenveld.
En gezien de resultaten lijkt het me niet onlogisch als je dan op zoek bent naar de juiste samenstelling. En hij lijkt nu toch voor het basis-team tegen ajax te kiezen dus dat "goochelen" zie ik niet zo.

26 september 2014 om 08:49

Ja dat basisteam tegen Ajax ging lekker tegen Gae.. onzin argument dus.

27 september 2014 om 01:10

En in welk opzicht is dat een reactie op mijn bericht? Ik leg uit waarom hij de opstelling aanpast en vraag waarom jij het goochelen noemt.
Waarom is het voor sommige mensen zo moeilijk om inhoudelijk te reageren op een bericht?

Ik zou de komende tijd eens zo spelen. Veel strijd, passie, loopvermogen en scorend vermogen hebben wij dan.

Vermeer
Wilkshire
Van Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
Clasie (C)
Immers
Boëtius
Kazim
Manu
25 september 2014 om 17:56

Veel loop vermogen maar weinig klasse spelers. Feyenoord had Zyech moeten hebben inplaats van een loper als tornstra daar heb je al genoeg spelers van.
Manu en Boetius komen net kijken, Kazim moet alles nog bewijzen Wilkshere en Nelom zijn 2 matige backs al zijn sommige feyenoorders enthousiast over Wilkshere.
Kongolo en van Beek beide onervaren dus die zullen genoeg fouten maken.

Al met al kan feyenoord in deze zwakke competitie 5de of 4de worden mocht alles mee zitten komende maanden. Maar als de pech zich voortzet kan het ook plek 8 of 9 worden.

25 september 2014 om 18:35

Ziyech komt eigenlijk ook nog maar net kijken. Denk dat Toornstra wat constanter is. Boëtius heeft vorig seizoen bijna alles gespeeld. Het is even wachten tot zijn vormdip voorbij is en dan verwacht ik gewoon weer veel van hem. Manu lijkt nooit zenuwachtig te zijn en altijd zijn acties te maken. Dat soort spelers hebben wij nodig.

Maar ben het met je eens dat het wisselvallig is.

25 september 2014 om 20:11

''een loper als Toornstra''. Dan verkijk jij goed op de kwaliteiten van Toornstra. Een verbeterde versie van Immers. Een flink loopvermogen en een fantastische techniek. Een hele goed aankoop vind ik dat. Zal me ook niks verbazen als hij meegaat naar het EK 2016.

25 september 2014 om 22:39

@Tommymator
Wat thetruth probeert te zeggen is dat ze een heel ander type nodig hebben dan Toornstra. Een speler die iemand vrij voor de keeper kan zetten. Iets dat ik ook van het begin af aan roep dat F'noord mist. Je hebt gelijk door te stellen dat Toornstra een betere versie is van Immers maar, Immers of een betere versie van hem is net hetgeen wat F'noord niet nodig heeft. Ze hebben een creatieve middenvelder nodig. En dat is Toornstra in alle facetten weer net niet.

26 september 2014 om 09:17

Die spelers zijn er ook, maar spelers zijn gewend om de spits in de voeten aan te spelen. Je zag al meteen aan Kazim dat hij de ballen niet in de voeten wil maar achter de verdediging. Als de spelers dat eenmaal door hebben komen de goals vanzelf, dit team is gewend om de spits aan te spelen en aan te sluiten. Daar gaat het nu fout

25 september 2014 om 18:43

Best een aardige opstelling, maar wie van hen heeft scorend vermogen? Toch niet Lexie

25 september 2014 om 19:10

Lexie en Toornstra rond de 10 goals
Boëtius rond de 7-10 goals
Manu rond de 7-10 goals
Kazim 10+ goals
Te Vrede als breekijzer 10+ goals

25 september 2014 om 22:42

Kazim 10 en TeVrede als breekijzer 10 ? Kazim moet het eerst laten zien en Te Vrede toont wekelijks aan gewoon niet goed genoeg te zijn. Hij mag dan in het begin een aantal x gescoord hebben maar, penalty's of een gelukkige goal hou je ook geen heel seizoen vol.

25 september 2014 om 23:04

Moeten ze wel in vorm zijn. Nu is het 4 goals in zoveel wedstrijden..

26 september 2014 om 07:06

10+ goals moet lukken. Kazim loopt nu 1 op 2 terwijl hij nog niet eens helemaal fit is. Te Vrede heeft er al 3 gemaakt.

25 september 2014 om 22:15

Waarom altijd 2 buitenspelers opstellen, zelfs als die volkomen uit vorm zijn, als je er een goede middenvelder bij kan zetten. Manu en Kazim zijn sterk, snel en kunnen allebei op de zijkanten opzoeken als daar ruimte ligt.
Ik zie het nut niet om een middenvelder (immers of vilhena) op de bank te laten en 2 slecht presterende buitenspelers maar te laten staan.

Dan zullen ze dit weekend wel moeten beginnen met punten pakken, ik denk idd dat als de goals wel een keer gaan vallen dan kunnen ze zeker bovenin mee doen. De tijd zal het leren,

Goedkomen zie ik het niet meer althans niet dit seizoen we hebben teveel kwaliteit ingeleverd en wat hebben we ervoor terug. Bouhlarouz,wilkshire,kazim,toornstra,el Ahmadi,vermeer en Basacikoglu dat terwijl we toch een Spits nodig hadden. Het probleem ligt voorin ook een linksback was geen overbodige luxe geweest. Voor al dat geld dat je hebt geinvesteerd in El Ahmadi ( 7 ton ) Bilal ( 3,5 Miljoen ) en Vermeer ( 1 Miljoen). Had je toch een goede spits kunnen scouten in het buitenland Vitessse haalde ook Bony voor 3,5 miljoen. Heerenveen heeft jarenlang goede spitsen gescout uit het buitenland waar is onze scouting. Die bekende spitsen dat kan iedereen bedenken maar de scouting is al jaren lachwekkend bij ons.

Wat voegt El Ahmadi nou bijvoorbeeld toe ik vond het niet veel hoor het is niet voor niks dat Aston Villa hem zo makkelijk wegdeed. Bouhlarouz ga ik het niet eens over hebben dat Brondby IF hem transfervrij wegdeed zegt genoeg lijkt me. Wilkshire is een en al drama is niet eens fit en word er makkelijk uitgelopen. Kazim is geen spits en is ook geen goalgetter wel een leuke speler voor op de flanken. Vermeer vind ik ook een onnodige aankoop beter Hahn de kans geven of een jeugdkeeper erin gooien. Bilal vind ik dat ze teveel voor hebben betaald 3,5 miljoen voor een speler die een leuk jaar heeft gehad bij Heerenveen is teveel. Toornstra vind ik wel een goede aankoop en is zijn transfersom wel waard vind ik.

25 september 2014 om 18:27

Je hebt gelijk maar ik vind dat je met toonstra niet de juiste aankoop gedaan heb! Ik zie vilenna en clasie als basis! Ik vind toornstra en el amadie goeie back ups! Wat ze missen is een 10 die het spel maakt! En in zeker hoogte een spits! Je moet geluk hebben met spitsen het kan niet altijd raak zijn!

25 september 2014 om 22:18

Klaag klaag klaag... Noem eens wat haalbare spelers dan? Ajax (dat meer geld en, europees gezien, een grotere naam heeft), psv, twente en vitesse hebben toch ook geen indrukwekkende spitsen? Ik zie geen van die spitsen het bij Feyenoord beter doen dan de huidigen.

die 4 goals zeggen wel genoeg lijkt mij..

Ik zou ze zo wel eens willen zien. Clasie inschuiven op het middenveld, Te Vrede als diepe spits om te ballen door te koppen op de snelle boetius. Kazim daar omheen voor de afvallende ballen.

Vermeer
Wilshere
Van Beek
Kongolo
Nelom
clasie
Toornstra
vilhena
kazim
Te Vrede
Boetius

Met de kwaliteit zit het inderdaad wel goed, goed genoeg om bovenin mee te draaien. Vooral omdat ik de selecties van Ajax en Twente een beetje vind tegenvallen door het verkopen van belangrijke spelers. PSV is ook niet veel sterker geworden, maar hebben op dit moment de meeste kwaliteit denk ik (wijnaldum, Memphis).
Als Feyenoord een balvaste spits weet te halen, kan het met dit team gewoon meedoen om de titel denk ik.

25 september 2014 om 20:28

Kazim lijkt me toch een bal vaste spits.. Dus waarom moeten ze die gaan halen?

25 september 2014 om 20:39

Kazim Richards heeft tegen Ajax in mijn ogen niet laten zien dat hij goed genoeg als aanspeelpunt kan fungeren en de bal lang vast kan houden. Hij deed erg zijn best en speelde aardig, maar je zag dat hij in deze rol niet kon tippen aan het niveau van bijvoorbeeld een Pèlle.

Verder was hij ook niet rustig genoeg toen hij had moeten scoren. Hij had die bal gewoon achter Cillessen moeten leggen. Jammer genoeg gebeurde dit niet, maar ben het met je onderstaande reactie eens dat spelers zich altijd kunnen verbeteren, dus laten we hopen dat hij een ijskoude killer wordt en een beter aanspeelpunt zoals Pèlle dat was.

25 september 2014 om 22:09

Ben het gedeeltelijk met je eens. Maar eerst zullen veel spelers beter moeten gaan spelen. 9 van de 10 voorzetten zijn bagger, geen voetbal intelligentie aanwezig, geen automatismen voorin. Je kan ook niet alles alleen aan het ontbreken van een scorende spits toewijzen.

En ik heb al vaker gezegd, Pelle en vele grote spitsen hebben ook regelmatig de makkelijkste kansen gemist. Dat komt omdat er teveel tijd is om na te denken.

Verre weg van een topclub. Feyenoord is een 'subtopper' met enkele uitschieters naar boven. Een club die al 15 jaar geen kampioen geweest is kan je niet echt 'top' noemen. Daarnaast ontbreekt het ook aan topbestuurders die niet elke euro die ze binnenhalen opbergen. Je moet als club zijnde spelers halen die een meerwaarde hebben en daarnaast ook nog verkocht kunnen worden. Zoiets als met tadic, bryan ruiz bij twente. Maar feyenoord is blij uit de schuld te zijn en moeten dat bekopen met alle spelers te verkopen en niets noemenswaardig daarvoor terug te halen.

26 september 2014 om 06:26

Pffff, wat zit jij nou weer dom te lullen. Afgelopen 3 jaar 2 x tweede en 1 x derde. Weet niet welke club je support maar als het Ajax niet is, heb je niet eens recht van spreken. Kansloze!

Feyenoord moet net zo voetballen als zwolle zonder systemen van zo moet je passen en zo moet je lopen eerst inzet achterin dicht timmeren en w8 op een counter je hebt snelle buitens. Mooi voorbeeld duits maakte overtreding op manu die alleen door kon gaan hij kreeg geel maar imzet karater beleving zat er in bij feyenoord doen ze dat niet wanneer beginnen ze nou eens fel als ze gaan jagen stapt niemand door dan kun je ook niet jagen simple dingen leer je al bij de jeugd

Bas Dost en daarna 25 miljoen zeggen.. Die gast is nog geen 5de daarvan waard. Overigens leef ik wel mee met de Feyenoord supporters, weet ook hoe het voelt als PSV supporter.. vorig jaar ging het bij ons ook een periode kut.

Als ze winnen wel ja

Ik lees iedereen praten over scorend vermogen en dat die er niet is. Waar is dat op gebaseerd vraag ik mijzelf dan af.
En dan zijn er ook veel mensen die dat koppelen aan bepaalde spelers. Alsof die spelers dat dan gewoon niet hebben en ook nooit kunnen krijgen..

Dus vraag ik het maar eens, wat is nou scorend vermogen precies? Aangezien mensen denken dat dat een vast gegeven is of zoiets...

Open sollicitatie van Van Marwijk? Ik weet niet in welke context deze uitspraken zijn gedaan, maar zo komt het wel een beetje op mij over in ieder geval.

Wij hebben na psv de beste selectie van de eredivisie.het komt er gewoon niet uit.ze kunnen echt vele malen beter.

Goh Guidetti heeft gespeeld en gescoord

25 september 2014 om 22:50

Ja, eerste goal in 3 wedstrijden. net zoveel als kazim.

25 september 2014 om 22:50

owja, en 3 minder dan Tevrede.

Ze staan nu weer op scherp.
Ik denk niet dat ze zaterdag weer verliezen, omdat er van onderschatting nu geen sprake is
Ze kunnen wel blijven roepen dat het halve team vertrokken is maar dat valt wel mee.
7 van de 11 heb je nog steeds in de selectie lopen.
En Mulder is vervangen dat zou een verbetering moeten zijn.(inmiddels ook twijfelachtig)
Vorig seizoen vielen de doelpunten tegen er ook met bosjes in.

Beetje openlijke sollicitatiebrief van Van Marwijk. Zal mij benieuwen hoe lang het duurt voor Rutten weg moet en Van Marwijk wordt aangesteld.

Wat een gezeur over het gebrek aan scorend vermogen. Gisteren lagen de problemen wederom aan de slechte voorzetten en het gebrek aan fysieke kracht.
Met Vilhena, Clasie, Schaken, Nelom, Wilkshire en Boetius heb je echt teveel kleine spelers.

En je kan toch 2, uit vorm zijnde, vleugelspelers ernaast zetten en met 2 spitsen spelen die allebei zelf een kans kunnen creëren, uit de voeten kunnen aan de zijkanten, de bal bij zich kunnen houden, sterk en lastig zijn. Ik wil wel eens zien hoe teams hun 2 Cv's daartegenover gaan zetten als daar een versterkt middenveld achter staat met lopende en passende middenvelders.
(en je kan Immers nog afwisselen met el ahmadi als je aanvallender wil spelen)

Vermeer
Wilkshire
van Beek
Kongolo
Niet Nelom
Toornstra
El Ahmadi
Clasie
Vilhena
Kazim
Manu

Het is toch ook om gek van te worden voor de Feyenoord aanhang? Het middenveld is zo sterk, dat is echt niet normaal. Bovendien staat er nu een hele goede keeper die gewoon top is voor de eredivisie. Achterin staat het nog niet eens heel erg slecht maar de doelpunten gaan er gewoon niet in!

Clasie, Toornstra en Vilhena/el Ahmadi toch gewoon een heerlijk middenveld! Jammer dat dat niet als enige belangrijk is. Kazim lijkt me opzich wel een goede voetballer maar zal nu toch weleens doelpunten moeten gaan maken om de kritiek een beetje te stoppen. Persoonlijk wil ik hem nog niet afschrijven en houd ik hoop, maar dan word het nu wel tijd zich te gaan bewijzen!

Toch leuk. Dat een Deventernaar(van marwijk) zegt dat dit feyenoord mee zal doen om de bovenste plaatsen terwijl dit feyenoord in datzelfde Deventer gister ten onder ging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren