Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Hanegem kraakt Feyenoorder: ‘Hij is niet vooruit te branden’

Laatste update:

Willem van Hanegem geeft Feyenoord een goede kans op het behalen van de titel. De clubicoon schrijft in zijn column voor het Algemeen Dagblad dat de Rotterdammers erg goede zaken doen wanneer zij de eerste drie wedstrijden na de winterstop, die tegen Roda JC Kerkrade, NEC en Willem II, weten te winnen.

/

Van Hanegem vraagt zich tegelijkertijd wel af hoe Feyenoord van plan is om het vertrek van Karim El Ahmadi naar de Afrika Cup op te vangen, want in Renato Tapia heeft hij weinig vertrouwen. “Hij was een aardige voetballer bij FC Twente en hij is international van Peru, dus dan ben je zeker geen weggooier. Maar bij Feyenoord is hij niet vooruit te branden.”

De Kromme keek zondag ook naar de topper tussen Ajax en PSV en de Amsterdammers lieten na om verder dan één punt in te lopen op Feyenoord. Van Hanegem vond met name Davy Klaassen goed spelen: “In zijn eerste jaren in Ajax 1 dacht ik: ‘dat wordt er eentje! Maar te vaak kon hij de afgelopen maanden, zo leek het, zijn draai niet vinden.”

Moet Feyenoord zo snel mogelijk weer afscheid nemen van Renato Tapia?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij heeft niet echt veel de kans gehad volgens mij.
En zeker vertrouwen heeft hij niet gehad. Ik had juist idee dat hij paar keer redelijk was ingevallen.
Ik ben ook benieuwd als je hem nu niet laat spelen en vejinovic ook niet kan je ze allebei wel verkopen dan heb je er weinig aan.

Deze week weer Tapia de pineut bij Willem? Vorige week ook al.
Maar Willem heeft wel gelijk: het is wel een probleem. Tapia is echt 3 klasse minder dan El Ehmadi.

In de media hoorde ik enkele dagen geleden het idee voorbij komen om Toornstra op die positie te zetten (ben even vergeten wie het riep). Deze optie lijkt mij met de huidige selectie het beste. Toornstra kan denk ik zijn creativiteit ook kwijt op die positie en zal verdedigend ook die slag wel kunnen maken gok ik. Of ze moeten iemand kopen deze winterstop natuurlijk.

19 december 2016 om 08:05

Er wordt weinig creativiteit verwacht van el ahmadi en toornstra is zeker geen sterke verdediger. Er is geen enkele logische reden om met toornstra op die positie te gaan gokken.
Iemand aantrekken voor een paar wedstrijden terwijl je al heel aardige spelers laat banken lijkt me ook verre van handig en gewenst

19 december 2016 om 08:15

Als ik voor Toornstra op de plek van El Ahmadi zou kiezen is het, omdat hij het meest in de beurt komt voor wat betreft pit in zijn manier van spelen. Gewoon jagen en ballen pakken, eventueel een aantal keren in de zestien verschijnen. Zou verder niet weten wie dit anders kan doen.

19 december 2016 om 08:21

Ik denk dat ze eens bij FC Utrecht moeten informeren naar Ayoub. El Ahmadi wordt ook al een jaartje ouder, op deze manier kan Ayoub langzaam wennen aan Feyenoord en kan er gerouleerd worden met El Ahmadi.

19 december 2016 om 11:55

Ayoub heeft de potentie om el Ahmadi te vervangen maar die is daar nog niet klaar voor denk ik. Ik vind El Ahmadi met afstand de belangrijkste speler voor Feyenoord. Ayoub neemt die taak niet zomaar over.

20 december 2016 om 18:41

Er is in Nederland niemand die de taak van El Ahmadi over kan nemen zonder dat je er op achteruit gaat, behalve wellicht een Guardado in normale doen. Bij alle anderen ga je er op achteruit. Dus ook met een Ayoub.vandaar ook het woord; potentie. Het lijkt erop dat hij best eens naar dat niveau toe zou kunnen groeien.

19 december 2016 om 08:05

Wellicht Jan Arie... is voor hem ook een veiligere plek, want een eventuele fout hoeft niet gelijk dodelijk te zijn ( waar dat in de laatste linie wel vaak het geval is )

19 december 2016 om 08:36

@vlugge Dat was Bart Vlietstra in Fcrijnmond.

@graziayes, Ik denk dat Jan-Scharie op het middenveld nog dodelijker is.
Op het moment dat het middenveld overlopen gaat worden, mede door de langzame snelheid van Jan-Arie gaat het middenveld dat echt niet kunnen belopen.

Ik persoonlijk zou gewoon de eerste wedstrijd Tapia een kans geven, pakt dat goed uit laat je hem staan, gaat dat juist niet goed wissel je hem in de loop van de wedstrijd of staat ie ernaast met de volgende wedstrijd.
Anders zou ik Nieuwkoop nog wel willen zien op die positie.

Tapia komt er echt wel, alleen is de stap van Twente naar Feyenoord erg groot zeker als je weinig speelt.
Klaassen speelde zeker een prima partij gisteren maar als hij wat attenter geweest was had hij de Jong ook nog wel het scoren kunnen beletten.

19 december 2016 om 08:14

Haha de stap van Twente naar Feyenoord is helemaal niet zo groot. Tapia was gewoon bij Twente al een middelmatige speler. Geen idee waarom ze die hebben gehaald...

19 december 2016 om 08:39

Jij volgt de eredivisie niet zeker?
Het verschil is echt aanzienlijk en zeker het verwachtingspatroon is bij Feyenoord vele malen hoger. Ik denk dat Tapia er wel komt.
Van Hanegem moet altijd wat te zeuren hebben over Feyenoord en spelers van Feyenoord.
Kritiek is prima maar Willem slaat volledig door nu het goed gaat met Feyenoord is van Hanegem opzichtig aan het zoeken naar kleine dingetjes om te kunnen azijnzeiken. Dit is ontstaan nadat Feyenoord geen erebaantje voor Willem wilde creã«ren toen was van Hanegem op z'n pikkie getrapt en sindsdien doet hij z'n best om zoveel mogelijk te zeiken over Feyenoord.

19 december 2016 om 12:27

Ik ben het wel met ContraLateraal eens dat Tapia een middelmatige - of eigenlijk heel erg matige - speler is. Hij heeft mij ook bij Twente niet overtuigd. Ik snapte er dan ook geen snars van dat Feye hem haalde, zeker niet voor zoveel geld!
Maar dat er wel degelijk niveauverschil is tussen Twente en Feye lijkt me overduidelijk...

20 december 2016 om 00:33

Er is een niveauverschil ja. Maar zo groot is die niet hoor. Twente kan (vooral in eigen huis) van iedereen winnen in de Eredivisie.

Geef hem lekker de tijd...

Over een jaar mag je hem pas af serveren, als het nog steeds zo is.

En voor El Ahmadi moet Feyenoord geen vervanger halen. Ondanks dat EA 'onmisbaar' is,
moet Feyenoord, Nec, Willem II, Roda en Vitesse (beker) in januari gewoon kunnen hebben.

Laat GAE een incident zijn, want deze 3 wedstrijden moet je ook met Tapia of ieder andere wissel kunnen en moeten winnen. Daarnaast zou ik in de zomer voor Ayoub gaan !

Davy Klaassen is echt weer zo een Ajax speler die hier goed is maar het waarschijnlijk niet gaat redden in het buitenland.

19 december 2016 om 09:04

Ik denk dat Klaassen inderdaad wel naar een middenmoter (herta Bsc/schalke/frankfurt/freiburg/leverkusen) in Duitsland kan gaan en het daar best zou kunnen redden.

Van Hanegem speelt het klaar om na zo'n weekend nog iemand af te zeiken die niet eens heeft gespeeld. Echt, deze man heeft zijn lievelingetjes en zijn zondebokken en hij houdt daar stug aan vast. Van mij hoeft Van Hanegem zich in de media niet zo nadrukkelijk met Feyenoord te bemoeien, het is namelijk altijd negatief lijkt wel. Aan de andere kant, je kan ook Sjaak Swart als clubicoon hebben, dan verlang je met elke vezel in je lijf naar Van Hanegem. Lastig, maar Willem mag wel eens wat positiever zijn over Feyenoord, als ik zijn column lees heb ik altijd het gevoel dat we onder de degradatiestreep staan.

19 december 2016 om 12:04

Word er ook moe van. Tapia heeft nog maar weinig gespeeld en mist nog wat ritme en vertrouwen. Vorig jaar liep die Jan-Arie ook verschrikkelijk af te kraken. Ik hoor hem nu nooit over vd Heiden.

Ik zou het helemaal anders doen als wat ik overal lees en hoor.

Ik zou Dumfries halen bij Sparta zodat er een reserve rechtsback in je selectie aanwezig is en Bart Nieuwkoop op zijn eigen plek terugzetten, dat is namelijk dezelfde plek als el Ahmadi.

Is een gretige jongen, heeft als back leren verdedigen, heeft een redelijk loopvermogen en is eigen jeugd, waarmee ik wil zeggen dat een eventuele fout hem sneller vergeven wordt als een Tapia of Vejinovic.

Ik denk dat als je Tapia een tijdje de kans geeft op die plek dat hij dat prima in zal vullen. Zullen we zo'n jongen eens een echte kans geven voordat we hem al afschrijven? Dat doen we bij Feyenoord sowieso te weinig, échte kansen geven.

Ik vond Tapia bij de beloften van Twente ook geen grootse speler, en ook in het begin bij het eerste duurde het even. Hij heeft wat vertrouwen en vastigheid nodig. Wel logisch dat Feyenoord hem dat momenteel niet kan geven met El Ahmadi voor hem.

19 december 2016 om 12:45

Daarom, het zit echt wel in die jongen. Alleen het nadeel bij Feyenoord is dat je er meteen moet staan, anders wordt je enorm afgezeken. Hij komt er uiteindelijk wel, Tapia is hartstikke jong.

Misschie dat Feyenoord Toornstra in de rol die schöne bij Ajax vervult kan gebruiken, beetje dezelfde soort spelers, zowel op CAM en RB gespeeld, en beide erg creatief en een uitstekende traptechniek.

Het zijn ook 2 totaal verschillende spelers. KeA is meer een pitbull, daar Tapia meer een 'voetballer' is. Wellicht dat als Gio nog steeds Kuyt in de basis wilt houden, hij Kuyt op de plek kan zetten van KeA. De laatste tijd gaat het ook steeds minder met Kuyt in voetballend opzicht, buiten zijn doelpunten uiteraard. Hij heeft heel veel balverlies omdat hij alles in een keer wilt doorspelen. En ik snap niet dat Willem zo afgeeft op deze Tapia, ja hij deed het slecht naast Vejinovic, maar dit komt meer door Vejinovic dan Tapia zelf, als je hem naast Vilhena zet heb je veel meer voetbal en ook strijd.

Tapia is inderdaad een of twee niveaus minder dan El Ahmadi maar El Ahmadi is ook gelijk de sterkste Feyenoorder.
Gezien het schema moet Feyenoord prima met Tapia als invaller deze 3 a 4 wedstrijden kunnen winnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren