Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Geel: 'We blijven de eventuele komst van Guidetti onderzoeken'

Laatste update:

Feyenoord wist zich voor aankomend seizoen al te versterken met Dirk Kuyt en maakte dinsdagavond bekend dat het Colin Kazim-Richards ook in De Kuip houdt. De optie in het huurcontract van de aanvaller is gelicht, waardoor hij nu tot medio 2017 aan Feyenoord verbonden is. Dit nieuws betekent niet dat de terugkeer van John Guidetti definitief van de baan is.

/

Technisch directeur Martin van Geel laat weten dat hij nog altijd openstaat voor een hernieuwde samenwerking met Guidetti. "Het staat los van elkaar", zegt de sportbestuurder tegen Metro na de bekendmaking van het nieuws over Kazim-Richards. "We blijven de eventuele komst van Guidetti onderzoeken. We gaan voor de sterkst mogelijke selectie binnen onze mogelijkheden."

Guidetti speelt dit seizoen bij Celtic, waar hij geen vaste basisplaats heeft, en beschikt over een aflopend contract bij Manchester City. Feyenoord kan de Zweed zodoende transfervrij binnenhalen, maar het is maar de vraag of de club aan de salariseisen van Guidetti kan of wil voldoen. In het seizoen 2011/12 maakte de nu 23-jarige Guidetti al 20 doelpunten in 23 competitieduels voor Feyenoord.

Feyenoord moet werk maken van de komst van John Guidetti

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kuijt guidetti kazim. Boetius Manu achabar/Bilal.

Bilal verhuren als achabar blijft.

28 april 2015 om 22:15

R-L ; Kuijt - Guidetti - Manu

Kazim is in mijn ogen niet goed genoeg om basisspeler van Feyenoord te zijn.

28 april 2015 om 23:33

Inderdaad, beter zo
Manu/JP - Guidetti - Kuyt

Kazim, Achabbar en Manu/JP achter de hand houden en Bilal verhuren, die komt er wel maar heeft tijd nodig en moet gaan spelen ergens op huurbasis, Zwolle zou mooi zijn.

Toornstra op 10, op 6 en 8 Vejinovic en El Ahmadi, mits de laatste blijft.

KKG wat een droomduo zou dat zijn!

28 april 2015 om 21:39

kkg is geen duo meer

28 april 2015 om 21:41

over dat droom gedeelte valt te twisten, wel is het zeker dat het geen duo is maar een trio in dit ggeval.

Met Kuyt en Kazim heeft Feyenoord in mijn ogen ruim voldoende spitsen. Zeker als Achahbar en/of Te Vrede blijft.

Feyenoord zou zich beter op middenvelders en backs richten. Clasie gaat hoogstwaarschijnlijk weg terwijl dit seizoen is gebleken dat Boulahrouz en Nelom Echt niet meer kunnen. Daarnaast is Luuk Wilkshire ook niet meer de jongste en waarschijnlijk op korte termijn aan vervanging toe.

28 april 2015 om 21:42

Als rechtsbacks heb je Karsdorp en Lopes Cabral al

28 april 2015 om 21:43

Dat is ook zo maar voor de rechtsback hebben ze karsdorp al. Linksback zullen ze slim moeten zijn en een goede vervanger halen voor nelom.

28 april 2015 om 22:47

Ik vind Woudenberg wel goed genoeg maar Nelom komt inderdaad te kort.

Kazim als buitenspeler is te log, hij kan beter fungeren als backup spits om wat te forceren. Als buitenspeler is boetius handiger.

Boetius vind ik echt een talent. Het zal me niet verbazen als PSV hem haalt voor vervanging van ons enige echte nederlandse toptalent (waarvan ik denk dat hij de absolute top kan halen). Mogelijk dat Boetius dat ook kan halen maar daar ben ik nu nog niet zo zeker van. Voor de eredivisie vind ik het wel een heel goede speler.

Waarom gaan wij altijd voor middelmaat in plaats voor toppers . Dat je Kazim een contract geeft is toch een schande leuke speler voor Utrecht of Roda maar toch niet voor Feyenoord. Word weer niks volgend jaar met dit soort spelers word je nooit kampioen.

Ik begin steeds meer te twijfelen aan Guidetti, het heeft nu wel lang genoeg geduurd.

Tot nu toe moeten we het gaan doen met de volgende aanvallers:

Dirk Kuyt (2016)
Jean Paul Boetius (2016)
Colin Kazim-Richards (2017)
Elvis Manu (2017)
Bilal Basacikoglu (2018)
Joey Sleegers (2016)

Achabar en Boetius zullen nog een nieuwe aanbieding krijgen.
Te Vrede en Verhoek zullen sowieso vertrekken.

Het lijkt me duidelijk dat er nog genoeg werk aan de winkel is.
Achabar, Boetius en Sleegers zie ik graag bijtekenen maar er moeten ook gewoon nog 2 directe versterkingen bijkomen uit het rijtje Kalou / Persie / Uth / Guidetti / Haller / Tighadouini / Kramer / Larsson. Je zou dan Sleegers of Basacikoglu eventueel nog kunnen verhuren. Indien er niets meer bijkomt kun je ons sowieso weer afgeschrijven voor volgend seizoen.

Ook de rest van het team is nog lang niet op orde maar daar is het eerst afwachten wie er wel en niet vertrekken.

28 april 2015 om 22:15

Wat moeten wij met 8 spelers voor 3 posities?

28 april 2015 om 22:24

Een brede selectie hebben waarmee we verschillende mogelijkheden hebben. Nu heb je 3 werkers en 3 spelers die geheel afhankelijk zijn van een x een goede dag en bijna allemaal weinig scoren.. Ik geef tevens aan dat er 2 verhuurd kunnen worden (bilal / Sleegers) indien er 2 aankopen gedaan worden. Met de 6 spelers die we hebben gaan we gewoon weer spelen voor een 3e plek, alleen Kuyt verandert daar niets aan.

28 april 2015 om 22:49

Sleegers en Kazim zouden ook op het middenveld kunnen.
Tevrede en Verhoek hebben nog een contract dus er moet wel een ploeg komen die ze wil hebben.

Depay word teveel gehyped ik moet het nog maar zien of hij het gaat redden.

29 april 2015 om 01:13

Zegt de man met taraabt als naam.

Ik weet niet of ik wil dat hij komt. Fitheid is niet te garanderen en kost waarschijnlijk een berg aan salaris. Zie hem eigenlijk eerder naar een club gaan die hem 2 a 3 keer zoveel als ons kan bieden, anders denk ik dat hij echt wel ons voorstel had geaccepteerd. Als je kijkt naar het salarisplavond van rond een miljoen moet je je bedenken of hij dat wel waard is. Anderszeids zou het zomaar heel goed uit kunnen pakken als hij de pannen van het dak gaat spelen maarja Feyenoord moet goed nadenken of ze het risico willen nemen. De selecitie moet op meerdere punten versterkt worden. Ik zie veel liever Kalou komen is wel 29* maar die kan

28 april 2015 om 22:32

Nog zeker wel 3 topjaren hebben. Is fit en speelt niet slecht. Zou voor de eredivisie gewoon een top aanvaller zijn!

Kuyt, Guidetti en Kazim alle drie transfervrij zou natuurlijk wel een stunt zijn. Oké, Kuyt heeft geen restwaarde, Kazim weinig, maar Guidetti kan, mits het wederom een succes wordt, nog een behoorlijke restwaarde vertegenwoordigen.

Bovendien, als dat gaat lopen met die drie, heb je voor Eredivisie begrippen natuurlijk een weergaloze aanvalslinie. Guidetti is niet alleen rennen, lopen vliegen, die jongen heeft technisch ook de nodige bagage. Hij kan zelf kansen creëren, iets wat Kazim totaal mist.

28 april 2015 om 22:51

Kazim kan wel van afstand scoren want hij heeft een goed schot en hij kan ook wel een assist geven. hij is alleen geen echte centrum spits maar hopelijk kan Makaaij hem dat wel bijleren.

Mijn droomaanval voor Feyenoord is toch wel:

Linksbuiten: Kalou / Manu / Sleegers
Spits : Guidetti / Achabar / Kazim
Rechtsbuiten : Kuyt / Boetius / Bilal

9 spelers is misschien wat veel maar je zou eventueel Achabar, Manu, Bilal of Sleegers nog kunnen verhuren. Deze aanval heeft talent, ervaring, snelheid, scorend vermogen en creativiteit.

Moet je nog wel Te Vrede en Verhoek lozen en natuurlijk Guidetti, Kalou en Achabar vast leggen. Tighadouini / Kramer / Larsson / Uth / Haller zijn natuurlijk ook goede opties mocht 1 van deze spelers niet lukken of bijv Boetius toch vertrekken.

Jammer dat Feyenoord de optie gelicht heeft.
In mijn ogen wordt je met dit soort spitsen nooit kampioen.
Als feyenoord weer eens kampioen wil worden zullen ze zowiezo 2 spitsen in de selectie moeten hebben die in staat zijn meer als 2x per wedstrijd te scoren.
Guidetti was de laatste die dat kon en Pelle in iets mindere mate naar mijn mening.
Maar kazim kan dat dus absoluut niet en is ook zeker niet van het niveau wat Feyenoord na zou moeten streven.
En ik vind het totaal niet niet boeiend dat hij belangrijk is in de kleedkamer.
Nogmaals liever een spits die hattricks maakt.

Misschien ook eens een scout naar Rijeka sturen voor die Kramaric,die heeft Feyenoord toch ook een paar x pijn gedaan dit jaar.
Maar ik weet niet of hij beschikbaar of haalbaar is.

29 april 2015 om 00:27

Kramaric speelt nu bij Leicester City dat hem voor een kleine 12 miljoen euro overnam. Dat zijn al bedragen die voor Feyenoord niet echt aantrekkelijk zijn. En dan moet je het dus goedkoper gaan zoeken. Nu is Kazim totaal niet duur en vind ik dat je hem er maar beter bij kan hebben dan niet. Dan maar op de bank, toch nog een extra speler die wel degelijk iets kan toevoegen, zij het minder dan Guidetti in zijn periode bij Feyenoord deed.

Nu vraag ik me echter wel af of Guidetti de verlosser zal gaan worden naast Kuijt. Natuurlijk deed Guidetti het fantastisch, maar een garantie op goals heb je niet. Dat risico moet je als verantwoordelijke wel kunnen verantwoorden, anders moet je dat nooit doen.

Als Guidetti komt hoop ik dat hij weer net zo belangrijk wordt als een paar jaar geleden, en als het niet zo mag zijn dan zal er doorgezocht moeten worden naar waardig materiaal.

Okay! Voor 12 miljoen overgenomen door Leicester,dat wist ik niet.
Dat zijn idd geen NL-bedragen om spelers aan te trekken.

Ik zou het fantastisch vinden als Guidetti naar R'dam zou komen en minstens net zo belangrijk zou gaan worden als in '11-'12.
Aan de andere kant zou meneer Guidetti ook wel eens mogen laten zien waar dat stukje "I'm Feyenoord till I die" nou precies bij hem zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren