Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Van Geel had al veel eerder actie moeten ondernemen, meteen halen’

Laatste update:

Feyenoord legde Jan-Arie van der Heijden vast als nieuwe centrale verdediger, maar is naast de linkspoot ook nog van zins om Eric Botteghin van FC Groningen naar De Kuip te halen. Diens huidige club staat echter niet te springen om de Braziliaan in dit stadium nog van de hand te doen.

/

De start van de Eredivisie staat immers voor de deur en dus zijn de Groningers van mening dat Botteghin nu in stadion Euroborg moet blijven. Hugo Borst snapt ook niet dat Feyenoord niet eerder officieel contact heeft opgenomen, terwijl Ajax en PSV volgens hem eveneens hebben zitten slapen. “Hij had allang in Rotterdam, Eindhoven of Amsterdam moeten spelen”, vertelt Borst aan RTV Rijnmond.

“Als je ziet hoe hij staat, zijn lengte... Hij kan bouwen en hij kan breken. Een geweldige centrale verdediger. Ik zou er niet te diep voor in de buidel tasten, maar Van Geel had al veel eerder actie moeten ondernemen”, vindt Borst. “Meteen halen. Je ziet dat Ajax ook onderuitging tegen Rapid Wien door een gebrek aan ervaring”, doelt de journalist op het Europese treffen van afgelopen dinsdag.

Denk je dat Eric Botteghin deze maand nog naar Feyenoord verhuist?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat hij dat wel gewild had, maar het geld er niet voor was. Denk dat na Clasie het is pas gaan rollen. Vejinovic was al gehaald en heeft wat moeten kosten.

6 augustus 2015 om 10:28

Dat klopt wel, maar je kan wel alvast lijntjes uitleggen en een plan klaar hebben liggen. Mathijssen en Boularouz die gingen sowieso weg, dan ziet iedereen dat er een gapend gat valt achter Kongolo en van Beek,

Hetzelfde geld voor de aanval, er is geen scouting aan te pas gekomen om te zien dat die drie nuttig zouden kunnen zijn. Het zijn ook allemaal redelijk bekende spelers.. Kramer werd eerst te licht bevonden, maar nu opeens niet meer..

Verder wilde ze geloof ik ook een links en rechtsback hebben (van Anholt, bv) maar nooit iets mee gedaan..

Ook al hebben ze het geld nog niet, je moet niet afwachten, dan ben je altijd een paar stappen te laat.

6 augustus 2015 om 10:42

vgeel wilde in eerste instantie Matthijsen binnenhouden als back-up voor de verdedigers. Dat is in een vrij laat stadium overruled. Vervolgens legt hij na een keurige TD-actie van der Heijden vast. Vind ik niks mis mee.
Daarvoor was hij in verre onderhandeling met Dijks die lastminute voor Ajax koos. vgeel is dus wel degelijk bezig geweest met de achterhoede.

6 augustus 2015 om 11:07

Waarom wilde hij in godsnaam Mathijssen binnenboord houden.. Hij is hier en daar wel bezig geweest, maar wederom is het elftal niet klaar voor de start van de competitie, net als vorig jaar.

Jaja nu weten we het wel. Media fokt het allemaal op.
Ik hoop dat hij behouden kan blijven en anders doet Van Geel het ondaks zijn vieze spelletjes blijkbaar wel goed.

6 augustus 2015 om 10:06

Ik ben zelf niet de grootste fan van Van Geel, maar de transferwindow is gewoon open, dus je mag spelers en clubs nog steeds benaderen om de te kopen. Van Geel doet dat voor zijn club, niks mis mee. Ik weet niet wat voor "vies" spelletje hier bedoeld wordt.

6 augustus 2015 om 10:15

Je mag de clubs benaderen, en als de club toestemming geeft, pas dan mag je de speler benaderen.

Natuurlijk informeer je eerst of de speler überhaupt wel interesse heeft om te komen, maar hier heeft Botteghin ook al te horen wat hij kan verdienen etc. En dat is echt not done

6 augustus 2015 om 10:21

Tot nu toe heb ik alleen maar gelezen dat Feyenoord en FC Groningen hebben onderhandeld. Geen enkele bevestiging van onderhandelingen tussen Feyenoord en Botteghin. Botteghin heeft tegenover het AD en bevestigt dat de clubs een gesprek over hem zouden hebben.

6 augustus 2015 om 10:29

Zelf heb ik toch al een paar keer gelezen dat er ook met Botteghin is gesproken.
Zelfs het huisorgaan van Feyenoord ( AD ) heeft dit eigenlijk al bevestigd, en volgens mij stond/staat het ook op de site van TV Rijnmond

Let wel, ik vind deze regel ook nergens op slaan, van mij mag Feyenoord best eerst met de speler spreken, maar die regel is er nu eenmaal.

6 augustus 2015 om 10:33

Gouka en Krabbendam hebben het sowieso bevestigd inderdaad. RTV Rijnmond weet ik eerlijk gezegd niet.

6 augustus 2015 om 11:18

Als Krabbendam het zegt, heb ik eerlijk gezegd mijn twijfels erbij. Deze gast wordt ondertussen toch gewoon uitgespuugd bij Fyenoord, hoe kan hij dan aan die informatie komen? Hij gokt er gewoon maar op los, want zijn onderbouwingen zijn gewoon slaap en gebasseerd op vermoedens.

6 augustus 2015 om 11:23

Net vond je het nog echt not done. On: feyenoord is gewoon erg laat, dat is ook in hun eigen nadeel omdat de prijs daardoor gaat stijgen.

6 augustus 2015 om 11:27

@ Bender

Omdat hij goede contacten heeft met de spelers. Hij ging volgens mij ook mee naar het buitenland met Clasie en Boëtius.

En hij gokt er niet op los. Dat Feyenoord bezig was met Elia kwam door hem naar buiten.

6 augustus 2015 om 11:42

Misschien moet je gewoon lezen wat er staat tubby, er staat namelijk 'het is not done'
Buiten dat geef ik in mijn 2e reactie ook duidelijk aan dat die regel er nu eenmaal is, persoonlijk vind ik dat je de regels gewoon moet volgen, maar dat wil nog niet zeggen dat ik het een goede regel vind.

Is zoiets als midden in de nacht op een stil kruispunt stoppen voor een rood licht, het slaat nergens op, maar ik doe het wel

6 augustus 2015 om 10:15

Vieze spelletjes? Het contact wat er direct tussen Botteghin en Feyenoord zou zijn geweest is door beide partijen ontkend. Nijland valt een collega TD van een andere BVO aan op basis van krantenartikelen. Nijland senior is hier de persoon die spelletjes aan het spelen is, via de media.

6 augustus 2015 om 10:42

Als jij van Geel beter kendewas je niet zo naief.Hrt

Nee! Feyenoord heeft de voorbereiding benut om de jeugd de kans te geven, Dammers, Verdonck, etc. en dat is nog niet goed genoeg.

Feyenoord handelt in deze juist goed, eerst bij jezelf kijken en daarna kan je altijd kopen.

Zo ook de spitspositie, Kazim kost niets, Achabar is eigen product en Kuijt is gehaald voor het sentiment, loopt eerder in de weg zo lijkt het. Pas nu zie je dat je een betere, echte diepe spits moet hebben en dan handel je. Zonde van die andere jongens, maar dan hadden zij zich moeten laten zien.

Ik heb Feyenoord nog niet gehoord in deze kwestie, we weten dat Nijland boos is en dat Botteghin graag naar Feyenoord wil. Ik wacht even rustig af, Elia was ook ineens afgerond, Feyenoord is blijkbaar niet zo actief met de media bezig en dat vind ik ook wel prima. Kan ook komen omdat de journalisten als Krabbendam de plank zo vaak misslaan en nu niet meer binnen komen.

6 augustus 2015 om 10:09

Krabbendam is deze zomer erg betrouwbaar gebleken.

6 augustus 2015 om 10:14

Met wat is hij betrouwbaar dan een transfer een paar uur van te voren aankondigen kan ik ook.

6 augustus 2015 om 10:23

Wie kwam 3 dagen geleden naar buiten dat Feyenoord geïnteresseerd is in Elia?

6 augustus 2015 om 10:24

Krabbendam is de deur gewezen deze zomer, en dat doen ze niet omdat hij zo betrouwbaar was, hij zat maar wat de speculeren.

6 augustus 2015 om 10:28

Feyenoord heeft Krabbendam geboycot omdat hij verkeerde citaten heeft (her)gebruikt. Gewoon heel erg amateuristisch maar met zijn info en bronnen is niks mis mee.

6 augustus 2015 om 11:35

met zijn bronnen is sinds het vertrek van Beenhakker toch wel het nodige mis hoor.

6 augustus 2015 om 12:05

In het verleden zat hij er wel eens naast inderdaad maar dit seizoen vind ik dat ie het prima doet. Kondigde vertrek van Boëtius eigenlijk al aan, had nieuws over Elia als eerst de wereld ingebracht.

Hij houdt ons op de hoogte omtrent Botteghin en Kramer. Over Salomon was het een heerlijk stukje. Verder gaf hij aan dat hij verwacht dat deze week minstens nog 2 spelers vertrekken. We gaan 't zien.

Edit: Ook kleine dingetjes had ie goed. Bijvoorbeeld dat Elia vandaag voor 10 werd gepresenteerd. Was op de valreep maar wel correct.

6 augustus 2015 om 10:09

@Baardgrasmus

Van Geel praat pas weer met de media als de transferperiode is afgelopen.

6 augustus 2015 om 10:24

Dat vind ik erg verstandig van hem, laat anderen maar speculeren.

6 augustus 2015 om 11:37

Dat het verstandig is klopt wel, maar in het geval van v Geel vind ik het ietwat lachwekkend, het hele jaar weet hij niet wat hij moet doen om in het gevlei van het journaille moet komen, en als er echt wat te vertellen is geeft hij niet thuis.

Beetje zoals de nieuwe TD van Twente die houd er ook wel van om in het nieuws te komen

6 augustus 2015 om 17:11

Laat ik beide nou prima Td's vinden, Van Leeuwen kent het spel als oud-journalist natuurlijk als geen ander, vooral zijn interview met Powned was legendarisch, dat kijk ik om de paar maanden weer eens terug.

Van Geel heb ik juist helemaal niet de indruk dat hij zich wat aantrekt van journalisten, hij trekt zijn plan en voert dat stoïcijns uit, exact wat Feyenoord nodig heeft. Hoe hard die Derksen ook schreeuwt en blèrt, Martin gaat gewoon rustig door op hetzelfde pad, ik vind dat geweldig voor mijn clubje.

Tja maar wat moet Feyenoord nu met Botteghin? Dan hebben ze straks vier centrale verdedigers die bij (bijna) elke club in de basis zouden staan terwijl ze er maar twee op kunnen stellen. Dat kun je beter investeren in de zwakke(re) posities in het elftal zoals de backs.

6 augustus 2015 om 10:10

Daarom ga ik nog vanuit dat Kongolo vertrekt. Krabbendam is deze zomer erg betrouwbaar gebleken en waar rook is, is vuur. Al gaf Gouka vandaag aan dat Kongolo echt als een centrale verdediger wordt gezien. Ik begrijp er dan vrij weinig van. Zonder Europees voetbal lijkt me 3 goede cv's voldoende en daarachter een talentvolle speler.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor de spitspositie. Volgens Mikos Gouka wordt Kramer als breekijzer gehaald. Zou dat zonde vinden. Een breekijzer voor 1,5 miljoen. Kunnen wij net zo goed Achahbar of Te Vrede een kans geven. Vooral Achahbar heeft in zijn minuten laten zien over voldoende kwaliteit te beschikken en hij kan presteren onder druk (zie PSV thuis).

6 augustus 2015 om 10:31

Van der Heijden kan ook als back up voor vejinovic eventueel. Dan heb je 3 cv's en een talent, Verdonk. Verdonk kan ook als cvm spelen eventueel

Ado heeft mot met Feijenoord, Groningen heeft mot met Feijenoord.
De Rotterdamse club wil zo graag maar kan of wil niet de nodige financiële vergoedingen op tafel leggen bij desbetreffende clubs zodat ze tot een deal kunnen komen.
Spelers worden lekker gemaakt maar Feijenoord wordt er niet echt populairder op bij d andere clubs.

6 augustus 2015 om 10:11

Feyenoord kan er ook niks aan doen dat een marktconform bedrag voor Botteghin niet wordt geaccepteerd.

Feyenoord kan er ook niks aan doen dat ADO wel akkoord gaat met 1.5 miljoen met SC Baniyas en niet met Feyenoord.

6 augustus 2015 om 10:23

Dus nu gaat Feyenoord bepalen wat marktconform is? Feyenoord kan alleen bepalen wat ze zelf voor een speler overhebben, thats it.

En dat er voor een binnenlandse transfer meer betaald moet worden lijkt mij ook vrij logisch, als Kramer in Dubai gaat voetballen heeft ADO er geen last van, als hij bij Feyenoord gaat voetballen wel.

6 augustus 2015 om 10:26

wat is marktconform 3 dagen voor begin competitie? Een veel hogere prijs dan 3 weken voor de competitie. wat toen 2.5 was is nu 5 want een sterkhouder nu weg laten gaan is veredeld weggooien van een seizoen

6 augustus 2015 om 13:00

@wandering

Nee, maar ik en velen anderen zijn van mening dat 2.5 miljoen gewoon een prima bedrag is voor Botteghin. Als FC Groningen zonodig meer wilt moet je Botteghin lekker laten zitten. Zal vast een betere en jongere verdediger te krijgen zijn voor dat bedrag.

En als Kramer nou bij Feyenoord of in Dubai gaat ballen. Wat maakt het uit? Alsof ADO en Feyenoord elkaars concurrenten zijn..

6 augustus 2015 om 14:41

Jij en die vele anderen zijn vast veel Feyenoord supporters

En natuurlijk zijn Feyenoord en ADO concurrenten, net zoals de Jumbo en de plaatselijke kruidenier/bakker concurrenten zijn, Jumbo zal er niet teveel last van hebben, maar de plaatselijke kruidenier/bakker wel.

6 augustus 2015 om 10:17

Onderdeel van het spel Pinkelman. Een beetje boos worden, hard to get spelen en uiteindelijk verkopen, want de spelers zelf (in ieder geval Botteghin) willen ook hoger spelen. Dus even moeilijk doen (een beetje stoer doen voor je eigen achterban) en het scheelt misschien nog een ton en daarna verkopen en wegwezen.

6 augustus 2015 om 10:41

Precies Wim. Die lui moeten niet zeiken, en de achterban moet niet zeiken. De voetbalwereld zit gewoon zo in elkaar.

Nijland roept nu dat het asociaal is dat je zo kort voor de start van de competitie nog spelers weg koopt. Maar a) hij kan nee zeggen en b) hij gaat straks, als Botteghin weg is, precies hetzelfde doen.

6 augustus 2015 om 11:28

Tuurlijk maakt Nijland hier gebruik van om de prijs op te schroeven, maar ik kan je verzekeren dat als Feyenoord eerder aan de deur had geklopt dat het helemaal niet zo had gehoeven en hij nu allang voor Feyenoord had gespeeld.
De langer dat het duurt, des te duurder deze speler wordt en in dat opzichte snap ik van Geel ook echt niet. Feyenoord heeft nu toch wel weer wat geld, dan hadden ze gelijk na het verkoop van Clasie contact moeten opnemen. Gewoon 2,5 - 3 blijven vragen en anders gewoon aan zijn contract houden.

6 augustus 2015 om 17:16

Hoe meer die clubs ons gaan haten hoe beter Van Geel zijn werk doet, we willen een TD die het absolute minimum betaalt en het absolute maximum binnenhaalt, en tot nu toe lijkt Van Geel daar zeer bekwaam in. Ik hoorde laatst een mooie uitspraak, een deal is pas een goede deal als beide partijen het idee hebben dat de ander ze genaaid heeft. En daar ben ik het wel mee eens, en hoe minder wij het idee hebben genaaid te zijn, hoe beter de deal voor Feyenoord was.

"als je ziet hoe hij staat, zijn lengte... Hij kan bouwen en hij kan breken. Een geweldige centrale verdediger. Ik zou er niet te diep voor in de buidel tasten"

Hoe moet je nou niet te diep in de buidel tasten als je zo over iemand praat? omdat hij nog maar een 1 jarige contract heeft?

6 augustus 2015 om 10:18

Ja, en omdat zijn restwaarde laag zal zijn aangezien hij 'al' 28 is. Maar van mij mogen ze de jackpot betalen hoor

6 augustus 2015 om 12:44

Gewoon betalen naar kwaliteit dus logisch dat jullie je sterkhouder niet voor een appel en een ei weg doen toch

Zijn dit nu de aankopen die Feyenoord weer mee laten doen om de titel? Ik heb zo mijn twijfels. Al gun ik het ze van harte.

Spelersbudget was op, na verkoop Clasie was er weer ruimte.

Belangrijk detail dat over het hoofd gezien is, is dat er eerst ruimte in de salarishuishouding gemaakt moets worden. Feyenoord heeft eenmaal de luxe nog niet om ruim van tevoren al spelers aan te kunnen trekken (en wil de gok ook niet nemen).

Overigens stond Botteghin al in z'n Jupiler league tijd al in de belangstelling van Feyenoord. Wellicht zijn er twijfels geweest toendertijd maar het "probleem" is altijd geweest dat er in Rotterdam voldoende centrale verdedigers waren de laatste jaren.

6 augustus 2015 om 11:33

Ruimte in de salarishuishouding was er al, met het vertrek van Mathijssen en Boulahrouz was er juist veel ruimte, die 2 verdiende samen bijna 2 miljoen, daar kun je minimaal 4 andere spelers van betalen. Nou vooruit, Kuyt zal ook een behoorlijk salaris hebben, dan nog 2 erbij.
Plus Clasie is ook al bijna 1 maand weg, dus ze hadden al een poosje bezig kunnen zijn.

Maar ik denk dat Feyenoord eerst andere prioriteiten had, wat prima is en ook goed te verklaren, maar dat ze later een beetje geschrokken zijn van het verdedigende niveau van de spelers die ze tot hun beschikking hadden.
Moet wel zeggen dat ik van het aantrekken van v Heijden helemaal niets snap, dan had ik liever gelijk voor Botteghin gegaan..

6 augustus 2015 om 12:47

Botteghin is dan ook in de aansluitende week dat Clasie vertrok, meteen benaderd.
Dus ze zijn er al veel langer mee bezig.
Feyenoord heeft gelijk bij Groningen een bod op tafel gelegd dat werd afgewezen.
Daarna heeft Feyenoord nog een bod gedaan dat werd afgewezen.
Pas toen is Nijland gaan zeuren, terwijl hij in de week ervoor wel bereid was om te onderhandelen.
Het is toch ook logisch dat Feyenoord niet in 1x hoog gaat bieden......
Dat zijn toch onderhandelingen.
Dus de vlieger dat Clasie al een maand weg is en dat ze al eerder hadden kunnen handelen gaat niet helemaal op.

Ik ken Van Geel prima, ik zeg niet dat ik het eens ben met hoe zijn zaken aanpakt. Maar wat Nijland probeert is de prijs verder op te drijven. Niet echt zinvol

Gaan we nu weer een zelfde lijntje openen over dit onderwerp?? Het lijkt wel of VZ van Geel op de schopstoel wil zetten. Die man is met alle mogelijke middelen voor Feyenoord aan het strijden, hulde!

6 augustus 2015 om 17:17

Precies! Heerlijk een TD die het geen moer uitmaakt of hij de kop-van-jut is en zich volledig wegcijfert om de beste deal voor Feyenoord te maken. Laat de media maar op hem zeiken, wij staan achter Van Geel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren