Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gangelen en Been zijn het eens: ‘Ik zie daar helemaal niets in’

Laatste update:

PSV is zaterdagavond door het oog van de naald gekropen in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Roger Schmidt keek in de 83ste minuut nog tegen een 0-1 achterstand aan, maar kantelde de wedstrijd vervolgens volledig: 3-1. Bij PSV werd Carlos Vinícius een half uur voor tijd binnen de lijnen gebracht voor Eran Zahavi, maar de huurling van Benfica wist andermaal weinig indruk te maken.

PSV trok het duel via Ramalho, Cody Gakpo en Olivier Boscagli naar zich toe en voorkwam daarmee dat PEC voor het eerst zegevierde dit seizoen. Vinícius kon zijn waarde echter niet bewijzen en dat viel ook presentator Jan Joost van Gangelen op. De Braziliaan was onnauwkeurig en kon geen vuist maken tegen de ploeg van Art Langeler. "Die Vinícius, die valt in voor Zahavi, ik zie daar helemaal niets in", vertelt Van Gangelen in de Eretribune. "Ik ben wel een leek, dat vooropgesteld."

Mario Been is het helemaal eens met de constatering van Van Gangelen. "Als we het vertalen naar wat iemand waard is zie ik er ook niks in", doelt Been op de zeventien miljoen euro die Benfica heeft betaald aan AS Monaco voor Vinícius. "Ik geloof dat hij ook nog verdediger is geweest in Zweden. Ja, het is een bonkige spits, maar ik zie in hem geen plan B, waar hij voor gebracht werd. Misschien dat Zahavi er nog beter naast had kunnen blijven spelen, dan heb je in ieder geval twee aanspeelpunten."

PSV voltrok het vonnis uiteindelijk uit standaardsituaties. Ramalho kopte raak uit een corner van Gakpo en Boscagli legde een vrije trap in de rechterbovenhoek. "Dat zijn momenten die tegenwoordig heel bepalend zijn in het voetbal", aldus Been. "Ze creëerden niet of nauwelijks kansen in de tweede helft. Dan valt de goal uit een spelhervatting en heb je met Ramalho een uitstekend wapen. Je zou eventueel nog iemand bij de paal kunnen zetten, maar dit is echt een wapen van hem. Geweldig."

Arnold Bruggink had niet verwacht dat het duel zo'n apotheose zou kennen. "Voor de kopbal gebeurde er niets meer", aldus de analist. "Er was een standaardsituatie voor nodig om nog iets te laten gebeuren. Het kwam op televisie ook over dat er weinig beleving was in het stadion. Het was niet dat ze dachten dat ze PSV over een dood punt moesten helpen. Ik vond het best wel ideeëloos. Heel veel gekke dingen. Mwene ging op een gegeven moment schieten. Ze werden te gehaast, vond ik. Het zag er een beetje wanhopig uit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig want ik zie in Vinicius juist alleen nog maar een plan B. Lange ballen en hopen dat ie wat oorlog maakt. Maar veel meer dan dat heeft hij ook niet laten zien nog. Als dit zijn niveau blijkt te zijn dan is het wel weer de zoveelste waardeloze aankoop van de laatste tijd. Maar ik geef hem nog ff de tijd uiteraard.

16 oktober 2021 om 23:40

Geen aankoop is gehuurd van Benfica.

16 oktober 2021 om 23:49

Dat weet ik, maar wel voor twee seizoenen en ook niet voor gratis.

17 oktober 2021 om 01:01

Het is een gek iets, bij Tottenham leek hij toch vrij effectief naar verhouding met zijn speelminuten, en hij is op papier het type spits dat de laatste jaren vaak is geslaagd bij PSV. Misschien nog niet afschrijven, we zijn pas halverwege Oktober natuurlijk.

17 oktober 2021 om 11:19

Van wat ik kan vinden heeft hij in 9 wedstrijden 1 goal gemaakt bij de Spurs. Mocht dat kloppen is het niet heel bijzonder dat rendement

17 oktober 2021 om 12:03

Dat is in de pl ja, maar daar speelde die nauwelijks aangezien z'n concurrent kane was. In de Europa league speelde die basis aangezien kane dan rust kreeg en heeft zijn z'n cijfers wel zeer goed. 6 goals en 3 assists in 9 wedstrijden (499 min).

Ik zie ook helemaal niets in Vinicius. Zie zijn kwaliteiten gewoon niet. Technisch zeer matig en ook geen goede kopper ondanks zijn lengte. Vind het echt ongelooflijk dat deze man er zoveel gemaakt heeft in Portugal, maarja dat had Mitroglou natuurlijk ook. Maar zelfs in de vorm waarin Zahavi nu verkeert vind ik hem nog altijd een klasse beter dan Vinicius. De spitspositie begint dan ook wel een probleem te worden bij PSV. Hopen dat Maxi Romero eens langere tijd fit kan blijven

Ben het hier niet mee eens. Vinicius is een goede aanspeelpunt. Sterk, houdt verdedigers bezig, goede basistechniek en kan een bal laten vallen in tegenstelling tot Zahavi, waardoor de spelers om hem heen zoals gakpo kunnen excelleren. Zo viel ook die goal van Gakpo en zo kwam Bruma ook bijna tot scoren. Met deze type buitenspelers, die graag naar binnen gaan, is het fijn om een speler te hebben waarmee je een 1-2 kan aangaan. Wat wel een pijnpunt is, is misschien zijn afmaken, maar hij krijgt ook niet zoveel minuten. Misschien dat, dat veranderd als hij langer de tijd krijgt.

Kan Mario Been mij dan vertellen waar in Zweden deze man heeft gespeeld?

Geef Vinicius dezelfde speeltijd als Zahavi en dan scoort hij en is hij bij meer goals betrokken. Daar ben ik van overtuigd. Buiten dat is de speelstyle van PSV ook niet echt gericht om de spits in stelling te brengen. Hoe vaak krijgt de spits van PSV echt een bruikbare bal voor het goal?. Dat zijn er per wedstrijd volgens mij niet zoveel.

Dat een ingehuurde analist ergens iets van vindt, prima, wordt ie voor betaald. Maar waarom is het belangrijk te vermelden wat een presentator iets vindt van een speler in een headline?

Wat wordt deze speler weer makkelijk afgeschreven zeg. Ja hij heeft nog niet veel laten zien, maar hij komt ook er steeds in wanneer het minder draait en hij bijna geen kansen krijgt nadat zahavi een veelvoud aan kansen op bizarre wijzen omzeep heeft geholpen. Laten we hem pas beoordelen wanneer hij een keer dezelfde (hoeveelheden) kansen heeft gehad als zahavi in een wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren