Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Gaal zoekt nog naar zijn beste team en mist nog een of twee spelers'

Laatste update:

Louis Saha is erg te spreken over de ontwikkeling die Manchester United doormaakt. De recordkampioen kende onder David Moyes een erg teleurstellend jaar, maar doet nu weer mee in de top vier, terwijl United als een van de weinige topclubs ook nog actief is in de FA Cup. Louis Saha heeft de ploeg van Louis van Gaal stappen zien maken, maar ziet nog voldoende ruimte voor groei.

/

Saha speelde tussen januari 2004 en de zomer van 2008 voor United en volgt de club nog op de voet. "Ik heb het idee dat Van Gaal nog op zoek is naar zijn beste team en dat hij nog een of twee spelers mist", zegt Saha op de website van zijn oude werkgever. "Maar er zijn ook positieve dingen te zeggen, want we hebben al een paar geweldige spelers gekocht en de passie is terug in de harten van de supporters."

"Het belangrijkste is dat United weer meedoet om de prijzen", vervolgt Saha. "Vorig seizoen haakten we af, maar dit seizoen is absoluut beter, met een meer solide basis dan voorheen. Het is duidelijk te zien dat de selectie sterker is geworden, maar er is nog een lange weg te gaan voordat United terug is waar het hoort: op de eerste plaats in de Premier League. Dat is een hele uitdaging, maar ik weet zeker dat United snel weer koploper zal zijn. Deze manager is erg gepassioneerd over het spel en ik hoop echt dat hij de club successen kan brengen."

Denk je dat Louis van Gaal Manchester United weer kampioen kan maken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Van Gaaltje Van Gaaltje Van Gaaltje...

Was ik maar Coach bij Man United.
Rafael Out, Danilo In. Jones uit, Hummels in. Rojo Out, Laporte In. Blind out, Fellaini Out, Herrera Out, William Carvalho In. Van Persie Out, Falcao Out, Januzaj Out, Dybala In. En je wint alles..

28 januari 2015 om 16:44

Januzaj is een goeie talentje, die zou ik zeker houden maar het lijkt dat ie weg gaat. Voor de rest heb je wel gelijk. Rojo ook houden voor de breedte want die kan ook op de full-back

28 januari 2015 om 16:51

Januzaj is inderdaad heel hoopvol begonnen aan zijn tijd bij Manu maar is sinds die tijd geen stap beter geworden. Ik denk zelfs dat hij er op achteruit gegaan is. Daarnaast klaagt hij alleen maar over het gebrek aan speeltijd om vervolgens het 90 minuten lang af te leggen tegen de rechtsback van Cambridge United. Het lijkt mij niet onverstandig als hij een niveau lager gaat kijken of hij weer op zijn oude niveau kan komen.

28 januari 2015 om 16:44

Carvalho is dit seizoen best slecht, zeg dan Strootman of iets dergelijk.

28 januari 2015 om 16:48

Nee strootman is dit seizoen goed haha.

28 januari 2015 om 16:49

Strootman kwam in ieder gevak steeds meer in vorm, ook trekt Strootman zich steeds op aan het niveau, wat Carvalho heeft laten zien afgelopen tijd is vrij bedroevend. Ook is hij niet het type dat United nodig heeft.

28 januari 2015 om 17:27

Strootman of iets dergelijk.

28 januari 2015 om 16:51

Op Fifa misschien...

Voetbal is een teamsport en de teamgeest is in mijn ogen dan ook altijd doorslaggevend.
Het is dan ook funest voor een team om het zomaar ineens over de kop te gooien door de helft van de selectie in te wisselen.

28 januari 2015 om 17:07

Idd, sommigen denken echt dat het Fifa is... Niettemin vind ik dat LvG belachelijk slecht werk levert. Zo veel geld uitgeven en dan zo slecht spelen... Moyes deed het niet minder, zonder iets uit te geven.

28 januari 2015 om 17:14

Achja, het is altijd maar afwachten. De huidige uitgangspositie met de FA cup en de stand in de competitie is echt niet zo slecht.

De aankopen vond ik ook maar raar. Di Maria en Falcao zijn natuurlijk topvoetballers, maar zij worden gehaald voor de posities die United al wel in orde had. Vervolgens staat er al een half seizoen een verdediging aan te klooien. Leuk, natuurlijk, dat hij daarmee de jeugd een kans geeft, maar dit gaat wel erg ver.

28 januari 2015 om 17:33

Echt niet zo slecht? Het spel is ronduit bedroevend en zo ver achter Chelsea, na 200 miljoen uit te geven vind ik wel slecht.

In de FA hebben ze ook geluk gehad met die 0-0. League Cup was een schande tegen MK Dons, maar dan zat hij er nog maar net.

Di Maria moet LvG op het middenveld zetten ipv vooraan, op het middenveld is hij veel beter.

28 januari 2015 om 16:51

Beter evans out ipv Jones. Rafael out Rn coleman in. Dybala goed talent maar liever Lacazette in.

28 januari 2015 om 16:53

9 spelers verkopen en 5 aankopen en dan nog bij de spelers die je verkoopt geen spelers als Valencia, Anderson en Young zetten. En waarom zou je Januzaj, Herrera, Rojo, Jones, Blind en Fellaini laten gaan zijn allemaal best aardige spelers voor de breedte van je selectie. Zeker wanneer United net als dit jaar weer zoveel blessures heeft.

Daarbij zou je kunnen zeggen dat Herrera, Januzaj en Jones misschien voor een verhuurperiode van de hand moeten worden gedaan om wedstrijdritme op te doen en door te groeien.

28 januari 2015 om 16:56

@lionandres, denk dat ze bij United blij zijn dat ze jou daar niet aan stellen.
Je zou er een zooitje van maken als ik je lijstje zie.

28 januari 2015 om 17:01

Fellani die speelt de laatae tijd erg sterk

28 januari 2015 om 17:16

Gast, het is geen voetbalspel... Bovendien, Je doet Rafael echt tekort hier. Daar komt bij dat een groot deel van de spelers die je noemt door V Gaal gehaald is. Tot slot bewijs je een voetbal inzicht te hebben gelijk aan die van mijn nichtje, door te stellen: 'januzaj out'.

De verdediging had moeten worden aangescherpt, en er is over betaald voor veel spelers. Maar je denkt toch niet dat van gaal die onderhandelingen heeft gevoerd of wel?

Om nog even terug te komen, mijn nichtje is 5 weken oud.

28 januari 2015 om 17:31

Haha, hoe kan je zeggen dat zo veel grote spelers uit de bpl eruit moeten, om ze te vervangen door twee talenten die het niet niveau waarschijnlijk niet aan kunnen. Jij zal nooit een fatsoenlijke coach worden zo te zien. Dat laat je profielnaam ook al zien btw

28 januari 2015 om 17:34

Net Fifa, of niet?

28 januari 2015 om 18:58

Kijk je wel eens wedstrijden van United? Je lult maar wat uit je nek, knul!

Hij mist Kompany en Ramos ja

28 januari 2015 om 16:47

Eerder Silva en Aguero, United mist echt een 10 die veel creërt, Mata is een zeer goeie speler maar eerder een 10 die zijn goals meepikt dan dat ie zelf kansen creëert, daar is Silva het allerbeste in. Falcao, Rooney, RVP zijn te traag, kunnen nauwelijks kansen voor zichzelf creëeren en komen geen verdedigers voorbij, een Aguero of in mindere mata Dybala/Lacazette zou niet onwelkom zijn. Verdediginf van United doet het best goed, qua goals tegen in totaal is het vrij vergelijkbaar met een Chelsea bijvoorbeeld, maar juist voorin wordt er echt te weinig gecreëerd, het is nog maar net dat United enorm efficiënt is.

28 januari 2015 om 16:56

Rooney te traag? Hij is echt niet traag. RVP is waarschijnlijk de traagste maar goed, snelheid zegt niet alles. Hij heeft namelijk nooit de snelheid gehad, je kan dat compenseren met andere skills. Maar het gaat meer om de middenveld die gewoon niet genoeg creëert. Daarom heb ik liever Herrera en Di Maria op het middenveld, zij zijn de creatiefste middenvelders. Mata mag echt banken, hij kan 1 wedstrijd enorm goed spelen en daarna weer 3 enorm slecht.

28 januari 2015 om 16:58

Bij real liet Özil toch zien dat hij daar de allerbeste in is, die perfecte steekballetjes op een binnenkomende ronaldo. Alleen ik weet niet of dat zou werken bij een falcao of rooney

28 januari 2015 om 17:16

"op een binnenkomende Ronaldo" kan ik ook wel een paasje geven. Gewoon de diepte in rausen en hij is er wel als eerste bij haha. Desalniettemin was Özil toen zeker veruit de beste op zijn positie. Hopen dta hij die vorm bij Arsenal weer terug krijgt op den duur.

28 januari 2015 om 17:18

Mata had 33(?) assist in zn laatste seizoen bij Chelsea. Dus hij creeert echt genoeg.

28 januari 2015 om 17:28

33? 100% zeker weten van niet.

28 januari 2015 om 17:53

Gooner4
Denk het wel, over alle competities samen.

28 januari 2015 om 18:13

Januzaj is een topper op de 10. Te traag voor op de vleugel, maar centraal top.

28 januari 2015 om 17:35

En wij missen Cavani en Javi Martinez. Zo lust ik er ook nog wel een paar.

28 januari 2015 om 17:46

Martinez als cdm of als cb? buiten dat, mist Arsenal nog wel meer spelers... ik zeg ook niet dat Utd met 2 spelers er gelijk is maar met die 2 spelers ben je aardig ver.
Arsenal als Man Utd moeten de team nog behoorlijk versterken willen ze enig kans maken om aan te haken bij Chelsea en City. Die 2 zijn gewoon ver-uit de 2 beste clubs in de Bpl, ookal heeft Arsenal onlangs gewonnen van City, wat knap was.

28 januari 2015 om 19:31

Valt wel mee. Arsenal kan echt wel de Premier League winnen met de huidige selectie hoor. Moeten bepaalde spelers natuurlijk wel fit blijven en goed blijven presteren, maar de groep hebben we er nu naar. Daar ben ik van overtuigt.

Wat laat van Gaal united slecht spelen zeg. Resultaten levert hij wel maar niet overtuigend. Zoiezo een Cv en rb hebben ze nodig. Ook een goede cvm zou geen verkeerde aankoop zijn omdat de rest gewoon middelmaat is.

zo veel aanvallende spelers heeft die en alsnog is kansen creëren een hele opgave voor dit team, ik denk dat dat komt omdat die niet met een links en rechtsbuiten speelt, die 2 spitsen systeem werkt gewoon niet

Een mening gebaseerd op sentiment. Nimmer zal United zo dominant in de PL worden als ze zijn geweest. De concurrentie is immers mede door de input van veel geld sterk verbeterd. Chelsea/man C. kunnen financieel moeiteloos concurreren met United. Ook op het gebied van jeugd en scouting zijn Chelsea/man C. op zijn minst gelijkwaardig. Hierdoor zal United de komende jaren vast nog wel eens kampioen worden maar ik zie het nog niet snel gebeuren!

Ik denk dat van Gaal United naar een hoger plan kan tillen. Het kampioenshap is wel ambitieus want Mourinho en Pellegrini zitten niet stil en ontwikkelen hun selectie ook door. Zelfs Wenger begint tot mijn verbazing een steeds gebalanceerder team op de been te brengen.

Conclusie: volgend seizoen is het waarschijnlijk nog moeilijker om kampioen te worden en ik verwacht niet dat United dan al klaar is voor de strijd. Het seizoen erop vindt ik realistischer.

Ik denk dat hij hummels en nigel de jong mist. Daarmee kan je wel de oorlog winnen. Zijn 2 hele goede spelers. Maar het word ook tijd om rvp te verkopen die lijkt ze beste tijd wel gehad te hebben

Het is een beetje een raar verhaal nu. Je zou kunnen zeggen dat de 3-5-2 systeem niet werkt, is ook niet mijn favo systeem, maar United heeft in die formatie ook goede wedstrijden gespeeld zoals tegen Newcastle United, Tottenham Hotspurs etc. De 4-4-2 diamond formatie is als je het mij vraagt de beste formatie want je kan daar Di Maria op het middenveld zetten, tevens heb je 4 middenvelders dus meer service voor de 2 spitsen Falcao & Rvp. Ook maken de 2 spitsen altijd goede loopacties, alleen wordt dit bijna altijd over het hoofd gezien door de middenvelders. Dus het probleem ligt echt meer op het middenveld met de aanvallende middenvelders. Als je Mata op de bank zet, kan je Rooney op 10 zetten. Di Maria links op het middenveld, Herrera rechts en Blind of Carrick als controleur. Dan heb je meer balans denk ik en meer service voor de spitsen.

Wat een onzin. Vorig seizoen was het voetbal beter dan dit seizoen, terwijl ze dit seizoen meer dan 200 mln hebben uitgegeven. Het loopt voor geen meter.
Er is wel enorm veel kwaliteit (alleen achterin niet), maar ik denk dat Louis nog iets langer nodig heeft. Dit seizoen halen ze misschien net Cl voetbal. Arsenal is sterker, Tottenham is in vorm aan het raken en ook Southampton staat gewoon nog steeds 4e.

In mijn ogen heeft United ook enorm veel geluk gehad en veel punten onverdiend binnen gekregen. Deze tellen natuurlijk ook, maar hieruit kun je wel concluderen dat het zeer lastig wordt voor deze ploeg. Scheelt dat ze De Gea hebben.

28 januari 2015 om 18:21

Nou nou nou Gooner4, hartje gelucht?
Ze spelen helemaal niet slechter als vorig seizoen.
PSV wint ook lelijke wedstrijden net als iedereen, juist die wedstrijden moet je binnen slepen dus dat is alleen maar een kwaliteit dat wel al lukt ;-)
Vol overtuiging winnen daarin tegen...

28 januari 2015 om 18:29

Ze spelen echt geen beter voetbal, echt niet. Ja, af en toe een wedstrijd die best goed is, maar het overgrote deel is gewoon slecht. Vorig seizoen was het gemiddeld gezien beter en dat met 200 mln minder in de selectie.

Ja, lelijke wedstrijden moet je winnen en dat doen ze ook enorm knap. Het kan echter niet zo zijn dat je het geluk mee blijft hebben. Te hadden toen 6 wedstrijden op rij gewonnen, dus 18 punten behaald. Hier hadden ze er misschien 7 of 9 van verdiend. Dit waren slechte wedstrijden, maar deze werden gewonnen door puur geluk (falen van tegenstander etc.) en een wereldkeeper.
Psv krijgt ook nog wel de deksel op de neus, die redden het ook niet zo.

waarom haal je niet Vertonghen ?
zet hem naast goeie mandekker en hebt perfect duo
Jan kan zalig uitvoetballen en pikt zijn goaltjes mee

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren