Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal zaait twijfel: ‘Hij is lid van onze selectie, maar we zullen zien’

Laatste update:

Ángel Di Maria wordt al maanden met een zomers vertrek bij Manchester United in verband gebracht. Ook Louis van Gaal kan niet met zekerheid zeggen dat de aanvaller ook komend seizoen nog op Old Trafford actief is, ondanks dat minder dan een jaar geleden liefst 75 miljoen euro aan Real Madrid voor de Argentijnse dribbelaar werd betaald.

/

“Hij is lid van de selectie van Manchester United, maar we zullen zien”, zo reageerde Van Gaal op een persconferentie in Seattle op een vraag over de toekomst van de recordaankoop van the Mancunians. “'In voetbal maken veel zaken onderdeel uit van een proces. Het is een proces voor Di Maria. Het is een proces voor Manchester United. We zullen zien. Ik reken op hem. Dergelijke vragen zijn echter niet in één dag te beantwoorden.”

“Di Maria heeft mij verteld dat hij op 25 juli aansluit.” Di Maria wordt al weken met clubs als Bayern München en Paris Saint-Germain in verband gebracht. Laatstgenoemde club zou al tot een vergelijk met el Fideo over een vijfjarig contract zijn gekomen. Over de transfervoorwaarden zouden de clubs nog geen overeenstemming hebben bereikt. Mogelijk wordt Edinson Cavani in de deal betrokken en krijgt Van Gaal tegelijkertijd de spits waar hij al geruime tijd naar op zoek is.

Daar staan ze dan, in Seattle! #schweinsteiger #darmian #schneiderlin #mufc #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Denk jij dat Ángel Di Maria deze zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ie weggaat. Gaal zou het toch anders straight up zeggen? Althans zo heeft ie zich altijd wel laten zien....

16 juli 2015 om 08:25

gelijk heb je maar ik zou t heek jammer vinden

16 juli 2015 om 11:36

Al krijg je er daadwerkelijk Cavani voor zal de pijn een stuk minder zijn. Ik hoop ook dat die blijft. Maar een goede spitd ervoor terug en met genoeg spelers op zijn positie..

Als di maria vertrekt hoop dat Manu wel een ander topper voor zijn plek haalt een reus of kevin de bruyne misschien

Wat een geldverspilling wanneer deze speler daadwerkelijk vertrekt

Di Maria gaat wel vertrekken, daarvoor heeft Utd nu al genoeg alternatieven gehaald.. Zal wel PSG worden, een directe ruil zonder geld: Di Maria voor Edinson Cavani

16 juli 2015 om 08:12

Genoeg alternatieven? Wat zijn die alternatieven op rechtsbuiten dan? Valencia komt toch echt te kort daarvoor, die zie ik eerder als backup voor Darmian. Januzaj werkt niet op rechtsbuiten, je houdt dan eigenlijk alleen Mata over die je misschien liever op 10 hebt staan.

16 juli 2015 om 08:31

@ Brighton22

Waarom zegt iedereen constant Valencia komt te kort etc, onder Fergie was hij gewoon vaste waarde op rechts en vele keren ook gewoon 1 v.d beste speleres op het veld.. Ja hij is wat ouder, who cares..

Daarnaast gaat iedereen maar vanuit dat Utd met pure buitenspelers gaat spelen, ik twijfel daar zelf enorm aan, werkte vorig seizoen niet en met de aankopen die gedaan zijn lijkt me nu ook niet echt gericht op een systeem met pure buitenspelers..

16 juli 2015 om 08:46

Rvp was ook 1 van de betere spelers onder Fergie. Wat is je punt precies? Het gaat erom of ze nu presteren en dat doet Valencia niet. Helaas is van gaal een grote fan van hem maar van mij mocht hij allang verkocht worden.

16 juli 2015 om 09:39

Valencia zijn crosspasses zijn echt een drama.. Daarnaast heeft hij geen actie om een man voorbij te komen. Dit compenseert hij met een enorme werklust maar om hem nou als een vaste waarde te zien gaat mij te ver.

16 juli 2015 om 08:23

Een directe ruil zou echt een flater zijn. Ondanks een belabberd seizoen van Di Maria, schat ik hem qua transferwaarde nog altijd vele malen hoger in dan Cavani. Bovendien heeft Cavani de laatste jaren nou niet echt denderende dingen laten zien. Lekker voor Lacazette of Benzema gaan!

16 juli 2015 om 09:23

Di Maria's marktwaarde vele malen hoger dan die van Cavani?
Di Maria is voor 75 miljoen gekocht en als het goed is gaat hij voor een bedrag rond de 65 miljoen weg.
Cavani is voor 63 miljoen gekocht en PSG wilt hem niet weg hebben.
Die zijn zo'n beetje gelijkwaardig

Di Maria gaat nergens heen. Hij heeft al meerdere keren aangegeven niet weg te willen en zich te willen bewijzen in de Premier league. Zeker als hij heeft gezegd aan te sluiten bij de Tour door Amerika blijft hij gewoon. Daarbij wordt waarschijnlijk Otamendi aangetrokken, waar hij goed mee overweg kan. En misschien vergeten sommige mensen dat Le Parisien(van wie het bericht kwam over de transfer) ook een zelfde bericht afbeelding van de speler in een PSG uniform de wereld in bracht over Dani Alves en daar klopte helemaal niks van. Ik geloof het pas als hij wordt gepresenteerd bij PSG.

Ik hoop toch niet dat wij cavani kopen of ruilen voor di maria. Ik ben totaal niet gecharmeerd van cavani en bij de wedstrijden die ik van hem gezien heb lijkt het wel falcao van afgelopen seizoen (allemaal net niet).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren