Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal wijzigt speellocatie: ‘Hij kan zijn excuuslijst nu weggooien’

Laatste update:

Manchester United gaat over twee weken op oefentournee naar Amerika. The Mancunians spelen er tegen onder meer San Jose Earthquakes en dit duel zou op 21 juli in Berkeley worden afgewerkt. Louis van Gaal heeft er echter voor gezorgd dat het Avaya Stadion nabij San Jose de nieuwe speellocatie wordt van dit duel.

/

The Mancunians hoeven nu 75 kilometer minder te reizen en de Manchester Evening News schrijft woensdagavond in een opiniestuk dat Van Gaal daardoor de druk op zichzelf weer wat heeft verhoogd. De krant meldt dat de club aan veel eisen van de manager voldoet en dat de Nederlander komend seizoen absoluut moet presteren om dat vertrouwen terug te betalen.

“Het feit dat United zich erg flexibel opstelt en vaak met Van Gaal meegaat, kan voor ontevreden sponsoren in Amerika zorgen. Dat toont wel aan hoeveel vertrouwen zij in de trainer hebben. Maar Van Gaal kan zijn excuuslijst nu weggooien. Als de club de spelers haalt die hij wil hebben, dan zijn er echt geen excuses meer. Van Gaal moet vanaf augustus presteren”, schrijft het dagblad.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat dat maar aan Louis over! Die man presteert altijd onder druk door zijn voorkomen.

1 juli 2015 om 23:45

Einde van het liedje gaat zijn dat hij verkondigt dat hij zelf dat stadion gebouwd heeft, haha geweldige man. Denk ook echt dat hij de druk aankan, hoop dat hij de titel binnen gaat slepen

2 juli 2015 om 00:42

VGaal gaat het gewoon goed doen, vooral als hij zijn team kan aanvullen waar het hoort. Het artikel over M.U.E.N slaat nergens op. Hij bespaart zijn team 75 km reizen in de warmere periode van het jaar. Dat is toch geen eis maar gewoon logica?! De sponsoren stellen ridicule eisen. Als je wilt winnen dan moet alles uit de weg voor het team, niet voor de sponsors. Die plukken aan het eind de vruchten.

2 juli 2015 om 03:46

Ik ben benieuwd mocht hij kampioen worden wat zijn speech is in het engels er zijn veel teams in dezelfde stad: We were the best in Liverpool we were the best in London and in London and again in London..

2 juli 2015 om 08:23

Best in manchester london and liverpool

en dat gaat hij ook doen . misschien een zak van een mens , maar als trainer staat hij in de top 3 van de wereld .

1 juli 2015 om 23:41

Probleem is alleen voor van Gaal dat Wenger zich geweldig versterkt en dat Mourinho ook een lastige is om te verslaan. Hij kan dan wel in de top 3 van de managers staan, er lopen er ook een aantal al wat langer mee in de Premier League.

1 juli 2015 om 23:42

Als mens lijkt hij me een aardige vent.. echter kritiek is iets waar hij niet goed tegen kan en dan rare dingen kan gaan zeggen..

Maar hoe hij bij Jack aan tafel zat na de wedstrijden tijdens het Wk.. mooi

1 juli 2015 om 23:58

Ik hem hem een paar keer meegemaakt als trainer bij een KNVB training ( ik ben 16 ) en hij is een geweldig mens. In een interview herken ik hem dan weer niet maar als je oog in oog met hem praat is hij geweldig. Me vader vond hem ook een goede man, hij gaaf me handige tips en ga zo maar door. Ik ben positief over hem !

2 juli 2015 om 00:06

Mourinho, Guardiola, Ancelotti zijn dat, met Klopp, Simeone en wellicht daaronder op basis van de afgelopen 5 jaar.

2 juli 2015 om 00:11

Ik ben anders echt niet onder de indruk van Guardiola's werk bij Bayern. Hij heeft het geweldig gedaan bij Barcelona maar bij Bayern is het nou niet iets spectaculairs ofzo. Kampioen worden met Bayern staat daar gewoon vast, maar dit is al de tweede keer op rij dat hij het op tactisch gebied gewoon verliest in de Championsleague. Hij maakt daar ook echt rare beslissingen. Ancelotti heeft goed werk geleverd in zijn eerste seizoen bij Real maar je kan je wel afvragen waarom hij in 20 jaar maar 3 landstitels heeft gewonnen met zijn clubs.

2 juli 2015 om 01:38

Waar baseer de je dat precies op? Op die ene CL winst?

Er zijn er zat die veel meer gewonnen hebben dan hem, en 4e met Man.united op 17 punten van Chelsea.

Goh wat een geweldige prestatie

2 juli 2015 om 02:05

Ppffff wat een zure reactie je weet toch ook dat Louis in z'n eerste jaar altijd ploegen smeedt en het jaar daarna oogst.
En als je dat niet weet ben je gewoon een oelewapper !!

2 juli 2015 om 08:25

Bij Bayern was zijn eerste jaar veel veter dan zijn tweede jaar. Cl finale/vervroegd afscheid.

De vraag is alleen welke spelers er bij zullen komen. Ramos en Schweinsteiger zouden topversterkingen zijn. De vraag is alleen hoe het aanvallend ingevuld zal gaan worden en wie er op goal staat. Ik denk dat je met Cillesen in zijn debuut jaar geen Premier League titel gaat pakken.

1 juli 2015 om 23:46

Voor zover het er nu uitziet is De Gea er nog steeds hé. Voor de rest heb je wel gelijk, al denk ik dat er nog versterkingen nodig zijn. Zeker in de spitspositie, mocht Rooney daar niet worden gezet. En in de verdediging is er zeker meer nodig.

Jammer voor United versterken de concurrenten zich ook, al bij al blijft Chelsea nog steeds de favoriet in mijn ogen.

1 juli 2015 om 23:54

Als je Ramos kan binnenhalen en een CM (schneiderlin) heb je al een enorm goed team. Vorig jaar hebben we t de eerste 10 wedstrijden weggeven.
Als we dan beide ontmoetingen met Chelsea hadden gewonnen wat qua spelbeeld best mogelijk was waren we nog kampioen geworden ook.
Niet dat Chelsea onverdiend kampioen is, jullie zijn gewoon verder.

2 juli 2015 om 00:01

Als je kampioen wil worden in de Premier League moet het gewoon allemaal meezitten. Chelsea heeft nauwelijks last gehad van Blessures etc en daarnaast ook een aantal wedstrijden veel geluk gehad.

2 juli 2015 om 14:49

Als er 1 ploeg was in de top 4 die het in de eerste 10 wedstrijden heeft weggegeven is het Arsenal wel geweest, en niet United. United heeft (op enkele wedstrijden na) het slechte voetbal gespeeld van de top 10 in Engeland, die waren dichterbij een 7e plek dan bij de titel hoor.

2 juli 2015 om 15:19

ze waren door die eerste 10 dichterbij 7 dan bij 1 idd, t is gewoon een feit dat als het winstpercentage in de eerste 10 net zo hoog was als in de rest van t seizoen dat we gewoon om de titel meededen. T is natuurlijk een koe in zn reet kijken omdat je altijd wel tegenslagen hebt maar Arsenal geeft t al 10 jaar zogenaamd aan t begin van t seizoen weg.

en om nou te zeggen dat Stoke en Palace beter voetbal hebben gespeeld dan United, mwoah..

Geweldige trainer! Idd zeker top 3.

Ik snap ook best dat van Gaal er moeite mee heeft. De selectie moet een heel continent rondreizen voor sponsors, terwijl Van Gaal verantwoording voor moet afleggen als er dan minder gepresteerd wordt.

Natuurlijk zorgt het sponsorgeld ook voor een betere selectie, maar Van Gaal mag best duidelijk maken dat er uiteindelijk ook een fitte selectie aan de competitiestart moet zijn, en niet een uitgeleefde selectie.

V Gaal legt zijn hoofd op het hakblok. Hij moet nu kampioen worden. Tenzij er nog 4 wereldspelers bijkomen, gaat dat waarschijnlijk niet gebeuren.

Die sponsers zorgen ervoor dat United zo groot is, en zo veel geld kan uitgeven. wat is 75 km meer als je toch al zo.n reis maakt?

In mijn ogen wordt V Gaal een beetje overschat. Zo veel grote prijzen heeft ie niet gewonnen. Sterker, na Ajax won ie nooit meer een Europacup. Met clubs als Barca en Bayern

Maar daar hebben we hier op de site wel meer last van. Ieder nederlands talent is een nieuwe messi of minimaal Ronaldo.

2 juli 2015 om 02:07

Je loop hem alleen maar af te zeiken maar ik zie geen enkel argument die houd snijdt kijk z'n prijzenkast er maar op na je komt zeker net uit de luiers..

2 juli 2015 om 03:00

Ik kijk zijn prijzenkast er toch op na? Beetje rare reactie..

Er zijn er tig met veel en veel meer prijzen. Hij teert vooral op die wereldse lichting bij Ajax. Die nam ie vervolgens mee naar Barca.

Presteerde daar weer mee.

Maar nooit meet de echt grote prijzen. Dan kan je nooit bij de beste 3 horen.

En veel keuzes bij United zijn gewoon lachwekkend.

2 juli 2015 om 08:31

Hij heeft de BL en Liga toch gewonnen? Alleen de CL is dus een grote prijs. Daar heeft hij 3 keer de finale gehaald. Er zijn maar een paar coaches die het beter hebben gedaan dan dat, en die hebben geen periode gekent bij een nationaal elftal of een kleinere club. Volgens sommigen heb je je dan ook niet bewezen.

2 juli 2015 om 09:59

En nederlanders zijn over het algemeen juist laagdunkend over nederlandse talenten, volgens vele kunnen blind en willems er bijvoorbeeld helemaal niks van.. dit seizoen trok het een beetje bij maar dat wij iedereen de nieuwe messi/ronaldo vinden slaat nergens op.

Maak je niet druk. ManU gaat gewoon top 2 spelen

Wat een totale onzin weer ze proberen overal een verhaal van te maken.

Als die Cillessen haalt als 1e keeper dan kan die geen enkel plek hoger komen als de 4e dat toch niet moeilijk lijkt te halen want city/chelsea/arsenal maken de top 3 uit.

Zou hem graag als Belgisch bondscoach zien.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren