Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal mild over Smalling: ‘Het was niet heel slim van hem’

Laatste update:

Manchester United kreeg zondag klop in de stadsderby van Manchester (1-0). De zege had Manchester City vooral te danken aan United-verdediger Chris Smalling, die in de eerste helft een oliedomme rode kaart ontving. Smalling kreeg een eerste gele kaart omdat hij Joe Hart in de weg liep bij een uittrap, een tweede kreeg hij na een enorme tackle op James Milner. Van Gaal was opvallend mild in zijn oordeel over de verdediger.

/

“Voor de wedstrijd heb ik iedereen nog gewaarschuwd”, begint Van Gaal in de Engelse media. “Met name zijn tweede gele kaart was dom. Het is zo belangrijk om geen rode kaart te krijgen, maar de spelers volgen mij helaas niet altijd. Bij zo'n wedstrijd komt ook emotie kijken, soms kan je die emoties niet controleren. Maar het was niet heel slim van hem.”

Met tien man kreeg Manchester United in de slotfase nog een flinke kans op de gelijkmaker, maar Ángel Di María stuitte op de keeper Hart. “Als je dit kunt geven met tien man, kun je alleen maar trots zijn. We waren enkele keren heel dicht bij de gelijkmaker. Met tien man hadden we zelfs nog meer kansen dan met elf spelers. Helaas was het steeds net niet. Het is duidelijk dat het beter moet”, klinkt het.

Had Manchester United met elf man wel een punt gepakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Smalling zijn schorsing erop zit, mag hij ook weer gewoon op de bank plaats nemen voor Mcnair. Hij heeft het team vandaag zo hard in de steek gelaten.

2 november 2014 om 17:45

Ja klopt, ik denk dat van gaal ook inziet dat het afbranden van smalling weinig zin heef.

"this time i see it through the fingers, chris"

2 november 2014 om 17:47

Het team, niet de team

2 november 2014 om 17:50

Thanks man, gelijk veranderd!

@michielho, haha nee smalling heeft blijkbaar zijn excuses aangeboden in de kleedkamer maar van gaal zal sowieso hem wel even een preek geven

2 november 2014 om 18:49

Zitten we hier op school? Je weet wel wat hij bedoelt dus..

2 november 2014 om 20:35

Het oogt wel compleet infantiel.

Wat baal ik zeg, maar heb er nog steeds vertrouwen in. Ik zie ons nog wel kampioen worden!

2 november 2014 om 17:34

Kampioen? Wakker worden jij

2 november 2014 om 23:14

13 punten achter op Chelsea en geen topvorm. Geen kampioenschap dus.

Understatement van het jaar, maar Louis kan hem uiteraard niet afmaken in de pers. In de kleedkamer zal hij het wel mogen horen.
City was iets beter voor de rode kaart maar alles kon nog, Utd voetbalde aardig mee. De rode kaart was echter het nekschot.

Wat een ongelofelijke domme kaarten. Als je als verdediger die eerste gele kaart gaat pakken ben je toch zo dom.. Een spits kan zich zoiets normaal gesproken nog wel permitteren maar Smalling was zo dom bezig. Als iedereen fit is gaat Smalling gewoon weer lekker banken

Geen complete afgang zoals men dat voorspelde.. Het lijkt alsof ze weer de weg naar boven gevonden ondanks deze verlies..

Je kan wel trots en mild zijn maar het seizoen is eigenlijk al weer naar de klote.

Hoogst haalbare posititie is misschien de vierde plek.
En met een investering van 200 miljoen is dat eigenlijk een schande.

2 november 2014 om 17:44

Ga toch weg man. Altijd zo makkelijk om over de investeringen te praten. Je kan het ook anders zien. Manchester United heeft 6 nieuwe basisspelers gekocht. Je kan niet verwachten dat ze gelijk maar van iedereen winnen omdat ze zoveel hebben geinvesteerd. De spelers moeten aan elkaar wennen, dat heeft tijd nodig. Het gaat elke wedstrijd beter. Maar de blessures helpen ook niet, de verdediging verandert elke week.

2 november 2014 om 17:50

Wennen doe je in de pre-season wedstrijden, op de trainingen en de eerste 3/4 competitiewedstrijden. Daarna is het geen excuus meer , mede ook vanwege de enorme investeringen. Blessures zijn wel een excuus want daar lijdt United zichtbaar onder.

2 november 2014 om 17:53

Excuses excuses excuses .We zitten al in november , spelers met zulke prijskaartjes mogen er dan toch zo langzamerhand wel staan.

Smoesjes over blessures en nieuwe spelers ...... heeft koeman niet nodig bij southampton en daar was het complete elftal vertrokken.

En waarom zou ik niet over die mega investering mogen praten , dat is toch gewoon een feit.

2 november 2014 om 17:55

In de pre-season hadden we niet eens alle nieuwe spelers....dus waar heb je het over? Van Gaal wou in de pre-season alle huidige spelers van toen een kans geven. En daarna pas keuzes maken of er nieuwe spelers moesten komen en oude moesten vertrekken. Hij was daarvoor namelijk nog bondscoach van Nederland mocht je dat vergeten zijn. Pas tegen QPR konden we alle nieuwe spelers in de basis gebruiken

2 november 2014 om 18:23

Er valt natuurlijk wel wat over te zeggen, als je ruim 200 miljoen uitgeeft (volgens mij zelfs het meest van alle Europese clubs). Dat spelers aan elkaar moeten wennen is logisch maar dat geldt voor iedere club. Plek 9 met maar 13 punten is wel heel ondermaats.

2 november 2014 om 23:18

Het valt zeker tegen, en natuurlijk zijn die enorme investeringen relevant.

Maar qua punten doet united mee om de derde plaats, en als Southampton de (logische) dip krijgt, kan je ook nog tweede worden. Er zit echt meer in dan de vierde plaats.

Moeten ze wel beter gaan spelen, en stabieler. Maar vandaag was echt best wel ok.

2 november 2014 om 17:45

Waarom is iedereen nog steeds zo positief over man utd? Als chelsea gewoon geen goal tegen kreeg in de laatste min dan had man utd niks te zeggen in die wedstrijd. Vandaag moest city gewoon 3 4-0 winnen. Dan zeggen de man utd fans dat ze met 11 man zouden winnen maar toen het 11 tegen 11 was redde de gea man utd

2 november 2014 om 17:55

Ja en als Chelsea niet had gescoord en Manu wel in de laatste minuut had Chelsea verloren. Dat is dom gelul natuurlijk

hij zal hem dit seizoen nog wel een paar keer nodig hebben daarom kun je hem ook beter niet met de grond gelijk maken..

Het is dat zowel Arsenal, Everton en Liverpool ook geen sterk seizoen spelen tot nu toe waardoor de top 4 nog steeds in zicht blijft voor United. Anders had ik het zeer somber ingezien voor Van Gaal en United.

Dat een topclub als ManU moet smeken voor spelers als, smalling en rojo dat ze het goed moeten doen echt zonde

Weet iemand iets meer over rojo?

2 november 2014 om 17:45

Zal sowieso niet spelen tegen crystal palace, hij zal een scan moeten doen en heb gehoord dat het wel eens weken kan zijn dat die er uit ligt

Dit soort wedstrijden maken het verschil. Win je deze wedstrijd dan is dat een boost voor je zelf vertrouwen en kan je aan een reeks bouwen. Nu krijg je 2 degradatie kandidaten binnenkort laat je nu punten liggen dan start de vicieuze cirkel.

Dit was natuurlijk oerstom van Smalling, maar ik zou hem straks gewoon weer opstellen als ik van Gaal was. McNair is te licht voor dit niveau, Carrick is geen verdediger en Rojo vind ik matig, daarnaast lijkt het er ook op dat Rojo voorlopig niet kan spelen.

Smalling wat een slechte verdediger is dat.. stel dan een gretige 3e klasse amateur op.
Dat Hij de basispeler is.. bij Gebrek aan beter Hoop ik..
De verdediging is voor mij wel het teken dat Manu aan het afbouwen is, veel goede spelers maar geen team, een slechte verdediging en een matige bank

Ik vond smalling wel goed afgelopen wedstrijd, deze wedstrijd heeft hij alleen vol verpest door 2 onnodige gele kaarten

Vind de eerste gele kaart veel dommer. Echt volstrekt onnodig.

2 november 2014 om 21:02

Inderdaad, bij die eerste smeek je gewoon om een geel kartonnetje.

Die tweede was enkel dom omdat het zijn tweede zou zijn maar toen was er wel een eventueel gevaarlijke aanval in de maak.

Met die fout mag je een gele kaart pakken behalve als je al eentje op je conto staan hebt natuurlijk.

Tuurlijk had United meet kans met 11 man. Nou, daar dachten ik en 11 andere Cityfans anders over. En terecht want Oliver kende vervolgens niets meer in ons voordeel toe. Het verschil tussen City en United is ondanks 200 miljoen, Van Genius en een makkelijk programma zonder Europees voetbal niet kleiner geworden. Wij dachten dat Moyes er niet veel van kom,maar dat viel nog mee. En Di Maria ...ja, hij deed mee. 75 miljoen. Enfin,niet ons probleem. Top 4. Wie weet. Wie ... weet ... Who cares.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren