Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal kan ‘man van 85 miljoen’ vergeten: ‘Hij heeft mij niet gebeld’

Laatste update:

Thomas Müller is niet bezig met een transfer naar Manchester United. De middenvelder annex aanvaller van Bayern München zegt in de Duitse media dat hij gewoon bij de club blijft waar hij nog tot medio 2019 onder contract staat.

/

Louis van Gaal heeft mij niet gebeld, dus ik weet helemaal niets van een transfer”, laat de Duits international optekenen. Hij wordt al weken in verband gebracht met een vertrek naar Old Trafford; BILD meldde vorige week woensdag dat er een bod van 85 miljoen euro op hem was uitgebracht.

In juli meldde een ander medium al, SPORT1, dat United van plan was om een bod van honderd miljoen op Müller uit te brengen, maar dit voorstel lijkt nooit naar Beieren te zijn verstuurd.

Denk jij dat Manchester United echt 85 miljoen euro op Thomas Müller heeft geboden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Muller gaat nergens. Dat zie je gewoon aan zijn spel. Hij staat nu al op 5 doelpunten in 3 wedstrijden

30 augustus 2015 om 09:29

Juist een reden voor ManU om een astronomisch hoog bod te doen. Maar hij blijft wel.

30 augustus 2015 om 09:41

Dit zijn en blijven allemaal geruchten. Omdat United vorig seizoen "veel" hadden uit gegeven gaan ze dit seizoen ook veel uitgeven

30 augustus 2015 om 09:43

Dan Let maar op...ik weet zeker dat united nog een mega aankoop gaat doen, helaas zal het muller waarschijnlijk niet zijn

30 augustus 2015 om 10:31

Tja, maar wat voor achterlijke titel is het dan ook? 'Man Utd kan Müller vergeten'. Alleen maar omdat Louis nog niet gebeld heeft... Nou dan belt ie morgen. En dan krijgen we de titel 'Bizarre ommekeer, Muller op weg naar Man Utd'. Zo houden dit soort sites de mensen lekker bezig, zodat ze maar op zoveel mogelijk artikelen klikken.

30 augustus 2015 om 11:12

Pas nou maar op, bij een greintje kritiek op de titles wordt je post verwijderd en krijg je een puntje in mindering!

On:
Muller zou wel een droomtransfer zijn geweest. Ik snap echt niet dat veel mensen hem zo onderschatten. Hij is enorm stabiel en fel. In elk team komt die tot zijn recht.

30 augustus 2015 om 11:13

Ik verwacht ook nog wel een mega aankoop van Manu. Muller zou wel de perfecte aankoop zijn. Robben zou ook wel geweldig zijn. Alleen denk ik dat Robben sowieso minimaal dit jaar nog bij Bayern wil blijven omdat de selectie van Bayern op dit moment nog een stuk sterker is en hij daar meer kans maakt op het winnen van de CL.

Als hij geen spits haalt bij ManU laat hem dan Sneijder achter Rooney zetten.

Muller gaat echt niet naar ManU, dat zouden de fans nooit pikken. Bovendien heeft Bayern t geld ook niet nodig.

Muller zou een uitstekende aanwinst zijn voor United. Alleen ik vind hem typisch een speler die gewoon zijn hele leven bij Bayern blijft. Misschien dat Schweinsteiger hem kan overtuigen, maar bij Bayern zit je misschien wel beter. Wordt ook gewoon dit jaar weer kampioen, doet mee om de CL-titel en verdient al bakken met geld. Ik zie de meerwaarde voor Muller niet als hij naar United zou gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren