Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Van Gaal kan Italiaan van twintig miljoen vergeten

Laatste update:
/
Chris Smalling heeft wat te kiezen: een nieuw contract met Manchester United of een transfer. Trainer Louis van Gaal wil de verdediger op Old Trafford houden, maar zijn contract loopt medio 2016 af en Smalling kan komende zomer ook de overstap maken naar een andere club. Als hij daartoe besluit, zal Arsenal hem met open armen ontvangen; coach Arsène Wenger zou zestien miljoen euro overhebben voor Smalling. (Daily Mirror)
/
Zijn woorden waren niet voor de pers bestemd, maar Florentino Pérez heeft kritiek geuit op Iker Casillas. Volgens de voorzitter van Real Madrid kon de 2-1 nederlaag bij Barcelona zondag grotendeels op het conto geschreven worden van de doelman. “Het verschil werd in de goal gemaakt”, zou de preses tegenover een klein aantal vertrouwelingen hebben verklaard. Claudio Bravo hield Barça voor rust op de been. (El Mundo Deportivo)
/
Louis van Gaal kan de komst van Matteo Darmian waarschijnlijk vergeten. Bayern München staat op het punt om de komst van de rechtsback van Torino af te ronden en dat is een hard gelag voor Manchester United. De Duitse topclub zal circa twintig miljoen euro voor de Italiaans international betalen. Van Gaal heeft Séamus Coleman, Nathaniel Clyne en Daniel Alves als alternatieven. (The Express)
/
Mario Suárez is blij dat hij geen gebruik heeft gemaakt van de kans Atlético Madrid te verlaten. Die mogelijkheid had hij in januari wel, verzekert de controlerende middenvelder. “En ik heb er serieus over nagedacht, want ik wilde vaker spelen. Dat wil iedereen. Maar nadat ik hersteld was van mijn blessure heb ik mijn kans gegrepen en dat is erg belangrijk voor me”, geeft de tweevoudig Spaans international aan. (Cadena COPE)
/
Het heeft er alle schijn van dat Layvin Kurzawa na dit seizoen vertrekt bij AS Monaco. De 22-jarige linksback maakt indruk bij de kwartfinalist van de Champions League en diverse grote Europese clubs tonen belangstelling. Atlético Madrid is naar verluidt van plan om op korte termijn actie te ondernemen en hoopt op die manier de concurrentie af te troeven; Atlético zou een zomers bod op Kurzawa aan het voorbereiden zijn. (Marca)
De verdediging van Manchester United moet sowieso versterkt worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik volg het Italiaanse voetbal niet echt en ik heb dan ook nog nooit gehoord van Darmian. Is dit een speler die mee kan in de absolute top van Europa?

27 maart 2015 om 00:50

Nou als Bayern en Man Utd je dolgraag willen zegt dat al genoeg denk ik. Maar ja, hij is goed genoeg. Bestrijkt hele flank, is snel. En hij was eerst centrale verdediger. Hij is zowaar een RB die kan verdedigen en tackles maken. Toppertje die deze transfer echt verdiend.

27 maart 2015 om 00:50

was die rb van Italie die op eht wk niet teleurstelde. Hij was machtig in die eerste wedstrijd tegen engeland. Wat een longen.

27 maart 2015 om 12:26

Jazeker, Darmian is echt een topper, beste rb van de serie a, denk dat ie bij bijna elke europese topclub meekan, 20 mil is ie in de huidige markt meer dan waard. Hij is een beetje qua spel vergelijkbaar met willems komt heel veel op heeft een goede voorzet en scoort ook aardig wat. En daar komt nog bij dat ie een stuk beter kan verdedigen dan willems, eigenlijk een complete back dus.

16 miljoen voor Smaling? Vergeet het contract verlengen en stuur hem meteen naar London.

27 maart 2015 om 01:04

Mijn gedachten precies. Die 16 miljoen is puur omdat hij bij het grote Man Utd onder contract staat. Als hij in de Eredivisie speelde was hij de helft waard voor Leicester...met wat geluk.

27 maart 2015 om 01:16

Nou nou nou dat slaat nergens op. Smalling doet het in de verdediging erg goed bij United, hij heeft van zijn rode kaart tegen Manchester City geleerd en heeft sindsdien ook geen cruciale fouten meer gemaakt. Het is dat hij vaak geblesseerd is, maar anders zie ik hem wel een topverdediger worden. Zie liever Jones gaan dan Smalling.

27 maart 2015 om 01:23

Nou ik overdrijf wat met Leicester. Die degraderen maar Smalling is wel PL waardig. Maar als hij niet bij Man Utd zou spelen, zou er 16 mil betaald worden voor 1 jaar contract? Smalling kan heus wel wat anders speel je niet bij Man Utd en wil Arsenal. Maar echt een topverdediger is het niet hoor, en word het ook niet denk ik. Wel paar niveautjes onder Thiago, Ramos, Chiellini etc. Prima speler maar met 1 jaar contract zou ik als TD niet over 8 a 10 miljoen gaan.

27 maart 2015 om 09:18

Engelse spelers zijn sowieso duurder. Bovendien is hij ook Engels International. Het prijskaartje gaat dan meteen omhoog.

heerlijke speler dit. uit de jeugd van Milan, sinds het WK ben ik helemaal fan van hem geworden! ik hoopte eigenlijk dat hij naar Milan zou gaan maar naar deze grote club is ook prima!

Lijkt me een prima vervanger voor Rafinha dan die de bank op waar hij thuis hoort

Ik hoop dat dit waar is. De rechtsback positie is een probleem daar.

Echt overal weigeren spelers voor man utd te spellen.Ik denken zelf dat dit alleen roddels zijn om de kranten en rubrieken mee te vullen.man utd is een geweldig club om voor uit te komen.dus al dat onzin. Van Gaal loopt blauwtje geloof ik niet. Stelletje debielen die geen nieuws kunnen vinden

27 maart 2015 om 09:24

Dit heeft toch ook niets met weigeren voor United te spelen te maken?

Sowieso is dit een verzamelbak van geruchten, dus het gros kan je met een flinke korrel zout nemen. Daarnaast is het niet onlogisch dat een speler akkoord tekent voor het huidige Bayern.
Je doet nu net alsof United met deze speler in onderhandeling is geweest en dat is helemaal nergens uit op te maken en nagenoeg zeker ook niet waar.

Als je niet tegen geruchten kan dan adviseer ik je om de wandelgangen niet meer te lezen.

Dit was het dan met Bayern's streven , een elftal waarin de beste Duitse voetballers spelen. De komst van Guardiola is hier jammer genoeg debet aan . Ik heb het hier dus niet over de kwaliteit van de buitenlandse voetballers

27 maart 2015 om 15:32

Ik word zo moe van dat gezeur over het selectie beleid van Bayern. Halen ze duitsers, moeten ze de Bundesliga niet leegkopen. Halen ze buitenlanders, zijn ze een vreemdelingenlegioen aan het bouwen.

Bayern moet kopen wie ze willen.

Darmian was op het WK erg goed en kan zowel RB, RM, LB, LM en CV spelen.
Helaas is hij al wel op een leeftijd dat hij niet veel meer zal groeien.
Ik denk dat ze hopen op een scenario Bernat of Rafinha. Of Rafinha gaat mss weg dat kan ook.
Ben benieuwd

27 maart 2015 om 12:29

Hij is net 25 he, zie hem ook dit jaar in de serie a nog aardig wat groeien, en ook als er niet heel veel rek meer in zit ben je alsnog de komende 5 jaar verzekerd van een top rb

27 maart 2015 om 15:33

Wat bedoel je precies met scenario Bernat of Rafinha? Bernat is net 22 en Rafinha bijna 30.
De enige overeenskomst is, is dat ze allebei fullback spelen.

27 maart 2015 om 15:37

Bijvoorbeeld bij Bernat: hij heeft ongelovelijke stappen gemaakt in dit seizoen. Terwijl hij daarvoor niet als "top"back werd gezien. Nu mag je hem daar wel bij rekenen. Voor Rafinha geldt dat hij ook opeens opleefde en veel wedstrijden (vrij solide )speelde terwijl hij niet gezien werd als "top"back

Mensen die door de wereld als topback worden gezien: bijv. Marcelo, Alves, Alaba, Ivanovic...

27 maart 2015 om 17:21

Oh op die manier! Ik snap je. Bernat werd echter wel gezien als talent bij Valencia, maar veel gebuikt als linker middenvelder ipv fullback.

En daar is Arsene om de rommel op te halen voor 16 miljoen. Voor dat bedrag doe ze hem bij Manchester met de fiets wel naar Londen. Darmian is een geweldige rechtsachter die ik graag bij Inter had gezien

27 maart 2015 om 12:31

Dambrosio is ook best goed, inter moet eerder een goede cv halen nog en zeker als toure volgend jaar komt hebben jullie gewoon een topteam wat alleen wat meer op elkaar ingespeeld moet worden. Ik verwacht volgend jaar gewoon minstens top 5 voor inter

27 maart 2015 om 12:37

Inderdaad, een goeie centrale verdediger en een winger van topniveau voor de driehoek Shaqiri-Palacio-....

28 maart 2015 om 03:45

Smalling speelt de laatste tijd goed, hoor. Bovendien zijn die Arsenalgeruchten al enkele jaren aan de gang en ik denk niet dat ze plots werkelijkheid gaan worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren