Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Jullie kunnen kritiek leveren, maar dat moet met argumenten’

Laatste update:

Wayne Rooney maakt niet het makkelijkste seizoen door in zijn carrière. De aanvaller scoorde ‘slechts’ zeven keer in negentien officiële wedstrijden, maar manager Louis van Gaal is niet van plan om de Engels international te slachtofferen.

/

Rooney kreeg donderdag nog kritiek van voormalig middenvelder en aanvoerder Roy Keane. “He doesn’t look in great shape”, stelde de analyticus van ITV onder meer. Van Gaal haalt zijn schouders er over op: “Als hij niet de aanvoerder was geweest, had ik hem ook gewoon opgesteld. Wayne werkt hard, levert een aanzienlijke bijdrage aan de ploeg en als manager ben ik dus hartstikke tevreden over hem.”

“Je kunt niet altijd top zijn. Je hebt altijd iets wat je kan verbeteren, als team en individueel als speler. Jullie kunnen de trainer en spelers bekritiseren, maar dat moet je dan wel met argumenten doen. Dat is waarom ik niet altijd op die kreten inga (…) Op het moment speelt Rooney niet in de spits, want daar speelt Anthony Martial. Maar het is mogelijk dat Wayne nog wat wedstrijden in de punt speelt.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke bijdrage? Hij scoort niet, assist niet, creërt niet en hij is een aanvaller? Leuk dat hij hard werkt maar dan kunnen we net zo goed Kuyt gaan vragen of hij nog interesse heeft in de Premier League. Kwalitatieve bijdrage levert Rooney echt nauwelijks, speelt laatste tijd nieteens heel slecht maar hij voegt gewoon niets toe, geen momenten van klasse meer. Je wil Barcelona, Real, Bayern achterna maar je sterspeler is een Rooney die over zijn top is, beetje krom.

28 november 2015 om 12:22

Je doet net of je verstand van voetballen heb, wat je zegt slaat nergens op. Als je het zo goed weet ga je zelf maar op de stoel van de trainer zitten. Weet zeker dat je door de hoeven zakt. Van Gaal weet hoe de spelers zijn op de trainingen en daar buiten, en hij niet alleen ook zijn staf

28 november 2015 om 12:28

Hij heeft er ook verstand van. Ik ben het volledig met je eens. Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat Rooney over the hill is of begint te raken. Rooney is in mijn ogen toe aan vervanging , zeker als je als United zijnde aspiraties hebt om weer aaansluiting te vinden bij de Europese top. Rooney heeft een indrukwekkende staat van dienst en een goed gevulde prijzenkast, maar nu is het klaar. United moet weer de weg omhoog vinden, dan heb je (hoe hard) ook kwalitatief betere spelers nodig.

28 november 2015 om 12:32

@Nordic Wat een onzin kraam je uit. Hij heeft meerdere juiste argumenten gegeven in zijn comment en jouw enige argument is dat hij geen verstand van voetbal heeft.

Wat hij probeert te zeggen is dat Rooney deze laatste tijden niets toevoegd. Hij is ook al op leeftijd, dus wachten totdat hij wel weer zijn vorm terug pakt is ook niet echt meer mogelijk. Maar Rooney is de ster van United. Als je dus achter teams als Barca, Real, Bayern etc aan wil moet je ook een ster hebben net als zij (Messi, Ronaldo, Lewa, etc). Dat heeft United niet.

28 november 2015 om 12:39

Oke Nordic?

28 november 2015 om 14:37

maak je ook niet druk. rooney wordt uitgefaseerd. Zodra er echt iemand betr is neemt hij de rol over van Rooney in de punt. Dat Rooney speelt heeft ook te maken met politiek. In het verleden heeft van Gaal eerdeer vedettes geslachtofferd voordat ze over de top waren. Voor de lange termijn bleek dat beter, maar je blijft altijd met de vraag of het met die spelers niet beter was gegaan. Had je Rooney vanaf het begin op de bank gezet, dan zou de media zijn blijven roepen om hem op te stellen. Nu ziet iedereen, incluscief media, dat Rooney niet meer de geweldenaar is die hij een tijdje is geweest. Dus ipv wind tegen heeft van Gaal nog redelijk de wind mee. Want echt gekraakt is zijn beleid nog door niemand! Oke, er is wat onvrede dat het niet spectaculair is, maar misschien staan ze na morgen wel 4 punten los op de concurrentie. En de CL doen ze nog altijd mee.
Zodra van Gaal die spits van Tottenham weet binnen te hengelen, dan is Rooney tweede keus of rijp voor Fenerbace.

Wat er bij Man Unit d gebeurd is interessant. De meeste keuzes kan ik volgen, al had ik niet zo gemakkelijk het middenveld van afgelopen seizoen, maart tot het einde, zomaar vervangen. Dat spel was goed

28 november 2015 om 12:30

Hij speelt niet slecht maar hij voegt niks toe?

28 november 2015 om 12:38

Hij geeft gewoon de simpele balletjes breed, neemt geen risico etc dus dat is op zich niet slecht, maar dat is geen toevoeging. Iemand die iets toevoegt is iemand die wat meer doet dan de standaard dingetjes.

Rooney is gewoon nog goed. Alleen united moet het middenveld snel sterk verbeteren met creatieve spelers. Spelers die Rooney kunnen bedienen. Want dat is waar het aan schort, Rooney moet het spel maken scoren. Hij moet gewoon een paar goede creatieve mensen om hem heen krijgen.

United moet Bale, Barkley en Strootman halen.

Weg moet: Fellaini

28 november 2015 om 14:17

Bale, Barkley en Strootman lopen nou ook niet bepaald over van creativiteit. Bale zou op links snelheid en diepte toevoegen. Barkley moet eerst maar eens constant presteren bij Everton. Strootman zou controlerend iets toe kunnen voegen als hij ooit weer zijn oude niveau haalt, wat nog maar de vraag is. Stuk voor stuk goede spelers, maar creatief? Een Götze zou in mijn ogen een betere optie zijn voor creativiteit

Wat betreft Fellaini. Weliswaar geen basismateriaal, maar wel erg handig als er vlak voor tijd nog iets geforceerd moet worden. Van mij hoeft hij dus niet per se weg

Zeker voor het salaris dat hij opstrijkt, kan je onmogelijk tevreden zijn over zijn spel. Hij is dit seizoen meer dan eens een dissonant in het spel van United. Vertraagd het spel, is niet scherp en oogt ongeïnteresseerd. Van Gaal wel hem tevreden houden door dit te zeggen, maar echt tevreden kan hij niet zijn.

Argumenten? Het argument is dat hij niks krijgt klaargespeeld: geen doelpunten, geen assists, geen creativiteit. Dat ziet Louis zelf toch ook wel neem ik aan, of begint hij nu dingen te zien die er niet zijn? Overigens wel goed nieuws dat Martial weer in de spits speelt in plaats van Rooney. Daar is hij veel productiever dan op linksbuiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren