Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Van Gaal is sterk en rechtlijnig, te laat komen is er niet meer bij'

Laatste update:
/

Louis van Gaal dwingt veel respect af bij de spelers van Manchester United. Alhoewel de coach in Engeland nog alles te bewijzen heeft, spreekt het verleden van de Nederlander boekdelen. Verdediger Rafael da Silva is in ieder geval onder de indruk, zo verklaart hij donderdag in een interview met Perform.

Het feit dat Van Gaal met Ajax, Barcelona, AZ en Bayern München hoofdprijzen won en Nederland naar de derde plek op het WK gidste, is volgens de Braziliaan genoeg bewijs van de kwaliteiten die zijn huidige coach bezit. "Hij is een sterke man. Hij houdt van rechtlijnigheid. Iedereen moet op tijd zijn voor activiteiten, te laat komen is er niet meer bij. Ook ziet hij ons graag hard trainen."

Volgens Rafael verschilt Van Gaal daarmee op sommige punten van zijn voorganger, David Moyes, die vorig seizoen na de tegenvallende prestaties op straat werd gezet. "Vooral zijn filosofie, zijn gedachten over het voetbal zijn anders. Daar moeten wij aan wennen, maar dat is het juiste om te doen. Dat wijst zijn staat van dienst wel uit."

Gaat Louis van Gaal dit jaar een prijs pakken met United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jaja we weten wat iedereen van van gaal vind, word er knettergek van

16 oktober 2014 om 12:34

Goed verhaal man.
Ik kan niet genoeg horen over de beste trainer van Nederland. Dus smaken verschillen.

16 oktober 2014 om 12:37

Toch elke keer weer lezen zeker? Lekker zeiken om het zeiken!

16 oktober 2014 om 12:48

ik vind het heel mooi dat er andere lezers het blijkbaar geweldig vinden, en van binnen blijkbaar een 'kick' voelen om weer iemand het te horen zeggen. ik dacht ik vraag even om te kijken hoe het bij andere ervoor staat, kan toch ook?

16 oktober 2014 om 13:47

Laat Louis maar lekker bouwen in Manchester. Ik kan nu al genieten van United's spel, maar hij zal komende winter echt een verdediger moeten kopen om prijzen te pakken. In aanvallend opzicht is het misschien beter om Van Persie te verkopen. Hoe jammer ik dat ook zou vinden.

16 oktober 2014 om 23:44

Een prijs wordt sowieso moeilijk.

De landstitel zie ik ze dit jaar (nog) niet pakken.

De League Cup kan niet meer vanwege MK Dons.

Er is geen Europees voetbal.

Resteert de FA Cup, maar daar bestaan geen favorieten voor.

16 oktober 2014 om 18:23

Hier in nederland worden we er weer gek van als een nederlander veel lof krijgt (en terecht ook al die lof). Kunnen we nooit is een x trots zijn op onze landgenoten die het ergens goed doen?

Ik denk top 3 bpl en 1e in de fa cup

16 oktober 2014 om 12:41

De C1C is voor Manchester United al voorbij na een beschamende wedstrijd tegen MK Dons

16 oktober 2014 om 12:43

Daarom, Manchester United was zo aardig om de Capital One cup aan Chelsea over te laten. Nu kunnen we ons concentreren op het winnen van de FA Cup

"te laat komen is er niet meer bij."
Was dit onder Moyes wel het geval dan? Ik neem toch aan dat je bij iedere club/trainer gewoon op tijd moet komen. Beetje vreemde opmerking dit.

16 oktober 2014 om 12:50

Bij f.c. bal op't dak zeiden ze er niets van hoor, wij (vedetten van de ploeg) kwamen regelmatig te laat, spelen deden we toch. Scheelt gewoon van trainer tot trainer.

Nee inderdaad, bizare opmerking dit, bij ietwat degelijke club moet je toch altijd op tijd zijn, zelfs op lager niveau kunnen ze er enorm streng op zijn. Of hij moet bedoelen dat als ze te laat kwamen onder Moyes, er geen straffen ofzo volgden, onder Van Gaal kan ik me voorstellen dat je liever niet de mist in gaat als speler.

Als duurbetaalde prof lijkt het me logisch dat je op tijd komt..

"iedereen moet op tijd zijn voor activiteiten, te laat komen is er niet meer bij. Ook ziet hij ons graag hard trainen."

Volgens mij behoor je altijd op tijd te zijn, en tevens goed je best te doen door middel van hard trainen!
Je wordt niet betaald om te laat te komen, te slap trainen toch?

16 oktober 2014 om 13:55

Schijnbaar is dit het verschil met Moyes. Van een slappe trainer, waar de spelers geen respect voor hadden naar een strenge trainer. Schijnbaar hebben ze dit nodig. Beetje Hiddink vs. Van Gaal-verhaal.

Hij lijkt zich onder van Gaal wel goed te ontwikkelen! Je ziet eindelijk een beetje de potentie bij Rafael die hem altidj toegedragen werd

Van Gaal kwalificeerde zich met bijna alleen maar eredivisie spelers voor het Wk. En Hiddink heeft moeite met ijsland door ook nog is te beschikken over basisspelers die spelen bij:
Man united 2x
Bayern M
Ac milan
Porto
Lazio
PSG
AJAX
Olympiakos
Galatasaray

Van Gaal gaat van Manchester United een sterk team maken ben ik bang voor.

Schandalig dat je nog te laat durft te zijn, zwaar overbetaald om tegen een balletje aan te schoppen en dan nog niet op tijd kunnen komen echt bizar, ik zou dan echt Ronaldo achterna gaan qua mentaliteit ruim van te voren aanwezig zijn zo hoort het.

Ik denk niet dat van gaal veel prijzen gaat pakken dit jaar. Het is nog een opbouwende ploeg, dus de PL zit er zowiezo niet in. Een plek in de top 4 is redelijk haalbaar.

Je kan geen nee zeggen op de poll want ze hebben de Champions Cup gewonnen ofzo in het begin van het jaar tegen Real , Roma , Olympiacos en inter enzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren