Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Gaal: ‘Ik verwacht dat hij mijn opvolger wordt als ik ben vertrokken’

Laatste update:

Louis van Gaal heeft Ryan Giggs naar voren geschoven als zijn toekomstige opvolger bij Manchester United. De 63-jarige Nederlander denkt dat zijn assistent-trainer over twee jaar, wanneer zijn contract ten einde is, klaar is om hem op te volgen.

/

“Ik verwacht dat Ryan mijn opvolger wordt als ik ben vertrokken”, vertelt Van Gaal via de officiële kanalen van Manchester United. De voormalig bondscoach van Oranje staat tot de zomer van 2017 onder contract. Hij onthulde onlangs dat Manchester United zijn laatste klus als trainer is. Hij sloot echter niet uit dat hij wellicht langer op Old Trafford werkzaam blijft.

Giggs, 41 jaar, zat de laatste weken van vorig seizoen even als interim-trainer op de bank bij Manchester United na het ontslag van David Moyes. Dit seizoen is hij assistent van Van Gaal.
“Net als de spelers heeft Ryan taken die hij moet uitvoeren. Wat hij moet doen, doet hij erg goed”, zo verzekert Van Gaal, die hard op weg is om zijn team bij de eerste vier te laten eindigen.

Denk jij dat Ryan Giggs de opvolger van Louis van Gaal zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop dat hij assistent blijft totdat er echt een wereldelftal staat. Altijd zonde om dit soort clublegends afgemaakt te zien worden als het minder gaat

Goede vent, en weet ook van wanten en is serieus. Denk dat hij de gelederen van Manchester United wel wat bij kan brengen in zijn trainerschap. Maar eerst moet van Gaal zijn eerste prijs nog bewerkstelligen, wens hun allen veel succes de komende tijden.

25 april 2015 om 00:18

Goede vent? Die gast heeft zijn broers vrouw gedaan.... absoluut geen goede vent

25 april 2015 om 00:23

Hmm dat is inderdaad allerminst een goede vent. Dan verraad je je broer terwijl er voor die Giggs genoeg mooie vrouwen beschikbaar zijn.

25 april 2015 om 00:30

En niet 1x...maar 8 jaar!! Desondanks een legendarische voetballer. Zou het mooi vinden als hij over een paar jaar hoofd trainer wordt en a la SAF jaren succes kan boeken.

25 april 2015 om 04:38

Als mijn broer zo'n vrouw had, had ik het ook wel gedaan denk ik.. in het ergste geval misschien ook wel acht jaar...

25 april 2015 om 21:02

Haha, netjes is het natuurlijk niet Vooral niet als je nagaat dat hij waarschijnlijk elke vrouw in de UK kan palen.

25 april 2015 om 01:18

Goede voetballer? Jazeker.
Goede Trainer? Misschien wel ja.
Goed vent? Nee sorry, echt niet.

imo

Nee zeg...... aub niet. Giggs moet gewoon lekker na 2 of 3 jaar weggaan en bij een kleinere club aan de slag gaan. Wat ervaring opdoen etc. Zie liever Ancelotti of Guardiola komen na van Gaal.

25 april 2015 om 00:30

Ancelotti? Liever niet. Waarom zou Giggs het niet kunnen? Hij heeft z'n hele carriere de beste trainer ooit aan het werk gezien, en nu ziet hij nog eens Van Gaal aan het werk.

Carrick werkt ook aan zn trainersdiploma, misschien wordt het nog een duo haha

25 april 2015 om 10:14

Wie is de beste trainer ooit? Volgens mij heeft gigs alleen bij united gespeeld!

25 april 2015 om 17:00

Sir Alex Ferguson, uiteraard...

It would make sense. Ook mooi om te zien dat hij er nu al eigenlijk op voorbereidt wordt. Hij lijkt een logische opvolger.

lees gelukkig de soap niet, heeft gelukkig veel in het voetbalgebeuren bereikt en moet dat zo houden, volop voor het trainerschap gaan als hij er aan toe is. Momenteel als assistentcoach is ook een eer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren