Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Dijk: ‘Dit kan wel eens de laatste keer zijn geweest’

Laatste update:

Virgil van Dijk kan nog niet met zekerheid zeggen dat hij het seizoen afmaakt bij Celtic. De centrumverdediger is net begonnen aan zijn derde seizoen in Schotse dienst en heeft nog een contract tot 2017. Engeland trekt echter aan hem, in het bijzonder Southampton. Van Dijk heeft vier competitieduels en vijf Champions League-wedstrijden gespeeld en kwam dinsdagavond misschien wel voor de laatste keer in actie.

/

De Nederlander ging met zijn club met 2-0 onderuit bij Malmö FF in Zweden. Dat betekent dat de groepsfase van de Champions League aan zijn neus voorbijgaat en dat lijkt een extra reden om niet meer in Glasgow te blijven. “Dit kan wel eens de laatste keer zijn geweest”, knikte Van Dijk na afloop, toen hij de vraag kreeg of hij zojuist zijn afscheidsduel voor Celtic had gespeeld.

“Er is interesse, maar direct na de wedstrijd is het moeilijk om het daarover te hebben. Als dit echt mijn laatste wedstrijd was, dan was het zeker niet de manier waarop ik mijn laatste duel voor Celtic hoopte te beleven”, aldus Van Dijk, die teleurgesteld was over de eliminatie in het zicht van de haven. Vorige week won Celtic op eigen terrein nog met 3-2 van Malmö FF, maar het bleek dus niet voldoende.

Komt de transfer van Virgil van Dijk er?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man man man wat was dat slecht gisteren! En wat heeft malmo mij zeer postief verrast!

Goh wat een verrassing. Ze verliezen en Virgil wil weg! Ik zou deze man niet in mijn selectie willen hebben. Het is weer hetzelfde liedje als bij Groningen en dit zal nooit veranderen.

26 augustus 2015 om 08:43

Als je denkt dat hij vanwege gisteren weg gaat kom je echt net kijken.

26 augustus 2015 om 09:13

Heer Samcro, deze man liep naar 1 jaar alweer te roepen dat die weg wilde. Het is ronduit schandalig hoe deze man met Celtic omgaat. Maar omdat hij Nederlands is mag er geen kritiek worden geuit op dit soort spelers.

Dit zelfde vond plaats bij Groningen. Speelde seizoen goed en wilde weg. Alleen was en is Groningen van die orde om zulke jongens binnenboord te houden.

26 augustus 2015 om 09:18

Nogmaals, als je denkt dat hij vanwege de verliespartij van gisteren weg wilt heb je het nog niet echt begrepen in de voetbalwereld.

Hij kan zich sportief en financieel verbeteren door naar een club in Engeland te gaan, waarom zou hij dat laten? Hij is echt niet de enige speler die zo doet, maar omdat hij het blijkbaar bij jouw favo club gedaan heeft is hij een nare vent?

26 augustus 2015 om 09:29

Ik zou niet weten welke favoriete club ik heb. Deze jongen roept constant dat die weg wil bij Celtic. Dit niet de eerste keer!

Het is een schande tegenover het publiek en de club. Als hij iedere keer zo graag weg wil dan had hij daar niet moeten tekenen.

26 augustus 2015 om 09:54

Ja en? Je doet alsof hij de enige speler is die zich zo gedraagt en dat vind ik een beetje vreemd.

26 augustus 2015 om 08:46

Want hij kan sportief en financieel verbeteren en dat moet hij niet doen? Beetje rare reactie, waarom zou hij in godsnaam bij Celtic blijven als hij de PL in kan.

26 augustus 2015 om 08:47

Jezelf de wijsheid noemen en dan complete onzin roepen.. Van Dijk wil al sinds zijn 1e seizoen weg.

26 augustus 2015 om 09:24

Vergeet ff niet dat celtic al sinds zn komst aan t verijdelen is dat ie weggaat. Hoe graag hij ook wilt, en hoe goed t ook voor hemzelf is, gedraagt celtic zich ook kinderachtig door m niks te gunnen

Als hij de PL in kan moet hij dat zeker doen maar de uitschakeling is hij ook mede verantwoordelijk voor als leider van de defensie. 4 tegendoelpunten in 2 wedstrijden tegen Malmo is gewoon zwak.

Er moet toch een reden zijn dat zowel van Gaal als Hiddink hem links hebben laten liggen, dat destijds de Boer ook voor vd Hoorn ging ipv van Dijk.

Ik moet het nog maar eens zien in de PL hoe goed deze jongen nu is en zich heeft ontwikkeld.

Hij stagneert heb ik het idee. Al sinds zijn komst bij Celtic wordt hij in verband gebracht met andere clubs, maar tot een transfer komt het nooit. Hij speelt aardige wedstrijden en is vrij constant. Snap daarom ook niet waarom het nooit tot een transfer komt.

26 augustus 2015 om 09:28

En als je constant speelt en in verband wordt gebracht met een transfer, stagneer je als voetballer?

26 augustus 2015 om 14:48

Het blijft iedere keer het zelfde liedje. Hij wordt niet beter maar ook niet slechter dus stagneert hij.

26 augustus 2015 om 10:13

Ik weet niet waar je het vandaan haalt dat hij "aardige" wedstrijden speelt en vrij constant speelt. Regelmatig zie ik hem blunders in de verdediging maken en ik begrijp echt niet wat hij in de Oranje selectie heeft te zoeken. Nu verliest zijn team weer met 2-0, ben benieuwd of het weer fouten van Van Dijk zijn geweest. Ik gun hem de transfer naar Southampton wel, dan kunnen we zien wat hij buiten de Schotste Mickey Mouse league presteert en of hij ook constant "goede" wedstrijden kan spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren