Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Wiel breekt per direct met club: ‘Dit is de beste oplossing’

Laatste update:

Gregory van der Wiel mag op zoek naar een nieuwe club. Toronto FC meldt vrijdag namelijk via de officiële kanalen dat het contract van de 31-jarige verdediger in goed overleg per direct is ontbonden. De ex-speler van onder meer Ajax en Paris Saint-Germain was sinds februari 2018 actief voor de club uit Canada, die uitkomt in de Major League Soccer.

“We hebben naar de mogelijkheden gekeken om nog vooruit te kunnen", laat algemeen directeur Ali Curtis op de clubsite weten. "Na veel discussies zijn we samen tot de conclusie gekomen dat dit de beste oplossing is voor zowel de club als Gregory. We willen Gregory bedanken voor zijn bijdrage en we wensen hem en zijn familie het beste in de toekomst.”

Het besluit komt niet als een verrassing, daar Van der Wiel via Instagram al afscheid had genomen van de supporters na een conflict met trainer Greg Vanney op een trainingskamp. De routinier liet onlangs weten dat een hij een verschil van inzicht had met de technische staf. “Het eerste jaar had ups en downs, maar ik vond het plezier terug en kon niet wachten om aan het nieuwe seizoen te beginnen”, stelde de vleugelverdediger.

“Ik was klaar om alles te geven. Jammer genoeg komt het tweede jaar er niet door een verschil van inzicht met de technische staf. Ik wil gewoon winnen en doe daar alles voor, ongeacht de consequenties. Ik denk dat die mentaliteit een beetje te veel was voor hen en ze hebben besloten dat ze me dit seizoen niet meer nodig hebben. Ploeggenoten en fans: ik ga jullie missen”, zo liet Van der Wiel weten.

Verwacht jij dat Gregory van der Wiel ooit nog in de Eredivisie actief zal zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Back up voor Ajax volgend seizoen ?

22 maart 2019 om 22:39

Wat moet Ajax ermee ? Mentaliteit van niks en alleen maar bezig met kleding.

Geen idee wat zijn niveau is nu?

22 maart 2019 om 22:34

Is na PSG overal geflopt. Niet meer aan beginnen dus. Ook zijn mentaliteit is waardeloos.

22 maart 2019 om 22:38

Hij is na Ajax overal geflopt want bij PSG is hij ook geflopt

22 maart 2019 om 22:41

Bij Psg deed hij het nog redelijk. Kon Ibrahimovic van veel assists voorzien.

22 maart 2019 om 22:54

Ja dat klopt, hij is niet geflopt daar. Excuses. Dacht wel dat hij wat langer op dat niveau kon spelen

Hoef hem bij Ajax niet te zien, luie voetballer zonder gif...

Dat is toch ook wel het lachertje van het Nederlands voetbal geworden, was echt een goeie back met een hoop potentie. Jammer, maar met zijn 31 jaar kan hij als back-back up bij ajax op de bankzitten. Ik zou hem niet graag erbij willen hebben schiet Ajax niks mee op.. enige voordeel is is dat hij nimmer never nooit geblesseerd is.

22 maart 2019 om 22:40

Ik herinner me zijn rushes bij AJAX en hoe we haalden dat hij vertrok. Wat een belofte was hij. (en bleef hij...🤔)

23 maart 2019 om 05:32

Hij was al een tijd hopeloos uit vorm en op dat moment terecht voorbijgestreefd door van Rhijn. Het is jammer dat hij zijn echte topvorm nooit meer heeft kunnen vinden, mede doordat zijn concurrent bij Psg, Jallet, de aanvoerder was.

23 maart 2019 om 07:15

Het lachertje ? Kijk eens naar zin carrière , denk dat wij als 'normale' mensen kunnen dromen van de voetbalcarrière van lachertje.

23 maart 2019 om 07:36

2 landstitels 2 bekers met Ajax, nog wat silverwear met psg, finale WK, goedgevulde portemonnee en dan noem jij hem het lachertje van het Nederlanse voetbal?

Snap niet hoe het weer kan fout lopen, hopelijk vertelt hij hier ooit iets meer over. Toronto is een wereldstad dus perfect voor Vdwiel en alles wat hij voor ogen had. Jammer dat het dan niet lukt of er iets tussen komt.

Jammer , volgend jaar weer geen tattoo in FIFA voor jou!

Man zonder mentaliteit. Zag een keer stukje over BALR waar hij mede eigenaar van was. Er moest wat weg geruimd worden voor een foto shoot maar meneer bleef op zijn stoel zitten en liet Demy de Zeeuw het werk opknappen. Dat zegt voor mij genoeg hoe je als mens in elkaar steekt en verklaart voor mij waarom hij ondanks zijn talent eigenlijk steeds verder en verder is af gegleden. Ajax, Nederlands elftal, PSG, mooie clubs maar nergens een goede indruk achter gelaten.

23 maart 2019 om 02:41

Zozo, poeh poeh! Jij beschikt over een stukje mensenkennis zeg, knap van je dat je dat op basis van één situatie iemand op deze manier beoordeeld...

23 maart 2019 om 03:33

@Reverzer inderdaad ... zo zie je snel men een oordeel klaar heeft. Ik heb die docu ook gezien en dat was echt seconden werk dus ... daarnaast viel er ook niet heel veel op te ruimen. @atlicofc Lachwekkende reactie van je zeg! Hij moest dus meteen opveren, Demy opzij duwen en het zelf opruimen? Schei uit man met deze non-mensenkennis, ik zeg niet dat Greg een topmentaliteit heeft maar om dit soort onzin is ook unfair. Wij hebben hem niet real life meegemaakt in verschillende omstandigheden dus kunnen onmogelijk zo sterk een oordeel vellen over hem, net zoals hij dat niet over jou kan op basis van 1 post of whatever. Stel je niet zo aan, dat past niet bij 'atletico'

Die man heeft poen zat die maakt zich niet meer druk om voetbal

Ik denk dat zijn mentaliteit inderdaad het grote struikelblok was waarom ze hem liever kwijt zijn.
Was in zijn beginjaren wel prima rechtsback en heeft ook wel een leuke carrière gehad bij Ajax, Oranje en PSG maar hij wordt wel achtervolgt met dit soort verhalen en is nooit ergens echt onomstreden geweest.
Blijft jammer want talent heeft ie wel alleen zijn instelling is gewoon drama.

Denk dat die het seizoen afmaakt bij Utrecht. Is wel echt zo’n Advocaat speler.

Goeie voor speler voor de middenmoot in de Eredivisie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren