Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart wacht af: ‘Zeker is dat hij de boel gaat opschudden’

Laatste update:

Mauricio Pochettino was de afgelopen seizoenen de gevierde man bij Tottenham Hotspur. De Argentijn won weliswaar geen prijzen in Noord-Londen, maar oogstte wel lof vanwege de manier waarop hij zijn ploeg liet spelen. Dit seizoen verloopt echter niet zoals gewenst voor the Spurs en dinsdagavond kwam het bericht naar buiten dat Pochettino op straat werd gezet. Voor oud-speler Rafael van der Vaart kwam dat nieuws ook als een verrassing.

“Voetbal is soms maar een gekke wereld. Dat weten we allemaal, de fans, de spelers, de staf. Ik was net zo geschokt als iedereen”, reageert de voormalige middenvelder donderdag via zijn Twitter-account op het ontslag van Pochettino. “Poch heeft het geweldig gedaan en het zal moeilijk worden om zijn prestaties met dit team en zijn passie voor de club te evenaren.”

Tottenham-fans: 'Blij met Mourinho, maar Pochettino verdient meer waardering'

Tottenham benoemde José Mourinho niet lang na het ontslag van Pochettino als nieuwe manager en Van der Vaart is benieuwd hoe deze keuze uit zal pakken: “Er zijn niet veel zekerheden in het voetbal, maar eentje is wel dat Mourinho de boel op zal schudden. Dus laten we afwachten wat er gaat gebeuren.”

“Hij is een fenomenale coach, hij is rechtdoorzee en ambitieus, net als onze jongens. Dus Tottenham, kop op en borst vooruit. We zijn niet alleen de besten van Noord-Londen, maar van allemaal. Laat dat dan ook zien”, sluit Van der Vaart, die in het verleden twee jaar voor de Engelse club speelde, af. Mourinho zit aankomende zaterdag tijdens de stadsderby tegen West Ham United voor het eerst op de bank bij Tottenham.

Denk jij dat de aanstelling van José Mourinho goed uit zal pakken voor Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien kan Mourinho onze Rafa aanstellen als assistent. Denk dat hij zeer goed past gezien zijn reputatie bij Spurs.

21 november 2019 om 13:06

Als Raf zn reputatie daadwerkelijk groot is bij Spurs zegt dat wel genoeg... Die jongen heeft er 2 seizoenen gespeeld. Ik zag zelfs een bericht voorbij komen waarin hij Spurs-legend genoemd werd. Hilarisch.

21 november 2019 om 13:11

Want bij Ajax heeft onze assistent jaren gespeeld toch? En hij wordt alsnog als een icoon beschouwd. Poulsen is razend populair in Amsterdam. Hilarisch niet? Ik kom een paar keer per jaar op the Lane en weet hoe populair Rafa is in Noord Londen, Geloof me, hij is er zeer welkom. Hilarisch maar waar ......

21 november 2019 om 13:16

Dan is dat bij Ajax net zo hilarisch en geeft het maar weer aan hoe makkelijk iemand een icoon genoemd wordt. Ach ja, de voetballerij..

21 november 2019 om 13:27

Vind met name jou reactie hilarisch. Van der Vaart was gewoon een topspeler zeker tot en met zijn tijd bij Tottenham. Speelde alles, in totaal ongeveer 60 wedstrijden met 25 doelpunten en 15 assists. Bij Real ongeveer dezelfde cijfers. Ken niet veel middenvelders die dezelfde op betere cijfers weerleggen, zeker niet bij de genoemde clubs. Was ook een genot om naar hem te kijken in deze jaren dus het is toch helemaal niet gek dat ze bij Tottenham zo gek met hem zijn!?

21 november 2019 om 13:38

Nou nou, Gabstra. Poulsen een icoon en razend populair? Ik heb genoten van Poulsen, maar het niveau van icoon heeft hij echt niet gehaald. Het was een grijze muis die wel zorgde voor de nodige balans op het middenveld. Mensen herinneren zich dan ook vooral de wedstrijd tegen PSV waar hij Van Bommel het leven zuur maakte. Voor de rest is er weinig spannends gebeurt met Poulsen bij Ajax. Als ik aan iconen denk, dan denk ik aan: Suarez, Sneijder, etc. Spelers die echt het team op sleeptouw konden nemen. Edit: en om Van der Vaart een Tottenham legend te noemen vind ik persoonlijk ook wel grappig, maar goed; het gaat er om wat de mensen van Tottenham een legend vinden en wat niet.

21 november 2019 om 13:50

No.2 is dat al genoeg om een icoon te zijn? Want dat is waar ik op reageer.

21 november 2019 om 15:35

Het was in de voorbije jaren niet zo lastig om Spurs legende te worden. Zij hebben niet echt veel success gekend.

21 november 2019 om 17:12

Dat is aan supporters en die vinden dat blijkbaar en kan ze ook wel begrijpen. Die 2 jaar was Tottenham ook echt leuk om naar te kijken.

21 november 2019 om 19:34

Dan verschillen wij van mening over wat een icoon zijn inhoudt, kan natuurlijk.

21 november 2019 om 19:52

Legende gaat mij ook te ver maar heeft wel een hele goede periode gehad. Klinsman was er ook niet lang maar die zie ik ook als Spurs Legend.

Nee. Dit gaat niet goed uitpakken. Mourinho is een one trick pony met een ontzettend verouderd filosofie. Hij is wel een heel goede people's manager, dat alleen is duidelijk niet voldoende voor de PL.

Mou zal wellicht een prijs winnen, League of FA Cup, en dat zal door de fans opeens als echte prijs gezien worden tov als een andere club die prijs wint het dan niets waard is. Verder zal Mou vooral in de media voor een hoop vermaak zorgen en hij zal sws de grootste Villain van Arsenal worden nu. Ik denk dat hij vooral bij Arsenal op de tribune heeft gezeten om ervoor te zorgen dat hij de NLD kan winnen en daarmee het seizoen enigszins kan redden, voor de fans that is. CL halen ze niet via de competitie en de CL zelf zie ik ze niet winnen. Ik ben vooral benieuwd of hij echt een andere speelwijze toe zal gaan passen en hoe snel hij terug zal grijpen op zijn geestdodende manier van spelen als het even niet lukt. Zal mij niet verbazen als hij eind van het seizoen alweer uitgekotst wordt door het leeuwendeel van de supporters.

21 november 2019 om 13:47

FA Cup is ook gewoon een echte prijs. Leuk die CL finale maar een herinnering is toch wat anders dan een beker of titel. Ik denk zelf dat Mourinho genoeg vrije tijd heeft gehad om het spelletje opnieuw te analyseren en nieuwe tactieken te hanteren. Hoe prachtig zou dat wel niet zijn, buiten Man City en Liverpool dan ook ineens Spurs als titelkandidaat (volgend seizoen natuurlijk).

21 november 2019 om 14:52

FA Cup is idd een prijs, behalve wanneer Arsenal hem wint blijkbaar.

21 november 2019 om 19:53

Wat alle rivaliserende fans nu doen is alvast indekken, FA cup is gewoon een prijs hoor. Het is uitermate belangrijk voor het mentale aspect dat dit team echt wat wint.

Onvoorstelbaar dat er toch weer een club is die instapt met deze clown en dan ook nog eens voor een bizar salaris. Je zou maar supporter zijn van Tottenham.. Ga je mooi een paar kut jaren tegemoet.

21 november 2019 om 13:16

Jij mag het dan een clown vinden maar als je naar zijn prijzen lijst kijkt is die anders wel indrukwekkend . Dat kunnen niet zo veel trainer zeggen hoor buiten dat ik hem ook een eikel vind hoor met zijn provoceren maar een clown zou ik hem zeker niet noemen hij heeft zeker veel kennis van zaken .

21 november 2019 om 14:02

Heel indrukwekkend. Ik hoef alleen geen minuut van hem, en zijn team, te zien. Wat ik in het geval van Tottenham zonde vind. Hij had lekker in Amerika moeten gaan werken, iedereen blij.

21 november 2019 om 13:16

Veel slechter dan dit jaar gaat niet gebeuren. Ik ben ook geen fan van Mourinho maar het is duidelijk dat Spurs teveel goals tegen krijgt en daar weet Mourinho wel raad mee. Ik wacht het liever even af voordat ik meteen met vleeswaren ga gooien.

Ik denk dat het ook positief uit gaat pakken. Waarschijnlijk ben ik één van de weinige die oprecht kan genieten van Mourinho zijn speelstijl. Wanneer je zo compact en goed georganiseerd staat, en dusdanig snel kan counteren, vraagt dat uiterste concentratie van je spelers. Ik vind het prachtig als een team zo speelt, en er successen mee boekt.

21 november 2019 om 15:43

Hij kan ook gewoon attractief voetbal spelen hoor als je het real onder hem zag dat vgm 100 punten haalden in een seizoen met meer dan honderd goals. Die speelden echt goed voetbal hoor en in zijn eerste periode bij chelsea speelde ze ook nit parkeer de bus tacktiek. Nee mourinho is gewoon een toptrainer die natuurlijk net als alle trainers afhankelijk is van zijn materiaal. Ik zag laatst een intervieuw van hem bij skysports volgens mij met jimmi floyd naast hem. Een ware masterclass en aanrader om te kijken, het veranderd je hele kijk naar hem en de manier hoe hij voetbal en het wereldje ziet.

Als dit flopt zou het wel eens het laatste project van Mourinho kunnen zijn....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren