Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart: 'Elke minuut die ik krijg zie ik als een kans'

Laatste update:

Rafael van der Vaart kreeg woensdagavond voor het eerst sinds lange tijd weer eens een kans om zich te laten zien achter de spitsen. De middenvelder van Tottenham Hotspur verving in het oefenduel met Slowakije Wesley Sneijder, die een tik op zijn enkel had gekregen. Van der Vaart liet met de beslissende 2-0 van zich horen: "Elke minuut die ik krijg zie ik als een kans."

/

De Heemskerker dreigt, net als op het WK, genoegen te moeten nemen met een plek op de bank. "De trainer heeft op mijn positie altijd voor Wesley gekozen, ik heb daar de laatste tijd weinig gespeeld", zegt Van der Vaart tegen het ANP. "Als je op de bank moet beginnen, hoop je dat je genoeg tijd krijgt om het te laten zien. Dat gebeurde nu gelukkig. Ik kan er niet meer van maken dan belangrijk te zijn."

Volgens Van der Vaart was de zege op Slowakije (2-0) hard nodig, na nederlagen tegen Bayern München en Bulgarije. "We voelden natuurlijk de druk omdat we thuis hadden verloren van Bulgarije. We moesten het Nederlandse volk wel tevreden houden. Daarom was het belangrijk dat we weer gingen winnen", aldus de spelmaker.

Rafael van der Vaart is een betere '10' dan Wesley Sneijder

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooie instelling van een topvoetballer.

31 mei 2012 om 10:06

ik hoop dat hij gaat spelen op 10 iplv Sneijder#duidelijk niet de vorm te pakken

31 mei 2012 om 10:17

Ik hoop dat Sneijder en VDV samen voorin gaan spelen met 1 VM erachter. De Jong of Van Bommel, mij om het even.

31 mei 2012 om 10:29

Idd zo moet het Oranje spelen, met 1 verdedigende middenvelder en niet . VDV kan ook meeverdedigen dat heeft die vaker laten zien. Nu met Jong/bommel speel je te ver naar achteren en krijg je en te groot gat tussen de aanvallers en de middenvelders, want Wesle zemt tegenwoordig op het middenveld...valt tot nu nog erg tegen.

31 mei 2012 om 11:49

zoiets ?

Steek
Vd Wiel
Heitinga
Mathijssen
Schaars
V Bommel
Sneijder
Vd Vaart
Affelay
Robben
V Persie
31 mei 2012 om 11:31

In zijn gedrag laat hij dat ook zien.
Hij valt altijd goed in en hij zeurt niet als hij eens op de bank zit.

Ik hoop van harte dat Sneijder, Huntelaar en Robben zich ook zo gaan opstellen als ze eens op de bank terecht komen.

v.d Vaart goede voetballer, maar ik heb altijd het gevoel dat hij nooit doorslaggevend is in Oranje.

31 mei 2012 om 14:46

Denk dat dat ook ligt aan de minuten die hij krijgt in een aanvallende rol. Sneijder is op het WK wel doorslaggevend geweest door er toch een aantal in te prikken maar hij kreeg ook het vertrouwen om altijd op 10 te spelen waar je eerder doorslaggevend kan zijn. Van der Vaart als controlerende middenvelder zorgt in ieder wel voor meer verzorgt voetbal en meer creativiteit. Ook weet hij veel meer ruimtes te benutten en te maken voor anderen. Sneijder is uit vorm dus snap ik niet waarom van Marwijk het niet eens probeert om iemand anders daar te laten starten.

hij probeert zich in ieder geval te laten zien als hij er in komt.
Je best doen is wel het minste. Daar twijfel ik soms bij andere spelers aan.

Voordeel van vd Vaart ten opzichte van wesley is dat hij veel vaker in de 16 verschijnt...ook als er eens een voorzet vanaf de flanken komt.
Wel zo handig dat er dan wat mensen voor de goal staan.

31 mei 2012 om 09:46

Ja dat werkte bij Tottenham echt geweldig, alle hoge ballen op crouch, terug koppen op Vdv, die de bal er vervolgens in ramt. Alleen hebben wij niet echt een peter crouch maar RvP of KJH in de spits en die hebben denk ik meer aan de steekballetjes van sneijder helaas. Ben zelf groot fan van rafael!

31 mei 2012 om 10:08

Van der Vaart heeft ook een betere steekpass dan Wesley. Het fijne van VdV is dat hij de ruimtes in duikt die Huntelaar en Van Persie creëren.

31 mei 2012 om 10:52

Sneijder heeft op het wk 3 steekballen op van Persie gegeven die zich maar doodliep met continu loopacties te maken.

Van mij mag voortaan Van der Vaart Wesley vervangen. Is in veel betere vorm en is een voetballer. Terwijl Sneijder zich al 2 jaar niks meer heeft laten zien. Je ziet dat het spel veel beter ging toen hij erin kwam. Sneijder moet zich grote zorgen gaan maken, want met zijn praatjes en prestaties op het veld maakt hij zichzelf niet geliefd.

Ik zie liever VDV achter Huntelaar, Sneijder is uit vorm en RVP past niet in de spits, miss RVP op Links en Robben op Rechts Huntelaar in de midden en VDV erachter

Van der Vaart hoort gewoon in de basis te staan, zo simpel is het. Of het nu naast een Van Bommel of De Jong is of op de nummer 10, hij voegt gewoon veel toe aan de ploeg. Het liefst van alles zie ik hem op de 10 spelen, doet het daar gewoon beter dan Wesley. Hij loopt een pak meer en maakt veel meer ruimte voor de andere spelers waardoor het ook makkelijker is om te voetballen. Echter verwacht ik niet dat Van Marwijk de ballen heeft om Sneijder van de nummer 10 af te halen, helaas.

31 mei 2012 om 09:52

Nou hij heeft ook Kuyt uit de basis gehaald die best geliefd was onder Van Marwijk. Als het blijkt dat Wesley de komende wedstrijd tegen Noord-ierland en de eerste wedstrijd tegen Denemarken slecht speeld dan moet hij plaats maken als Van der Vaart telkens beter invalt. Op een gegeven moment moet het ophouden. En aangezien Sneijder vaak last heeft van blessures, komt Van der Vaart wel aan zijn minuten denk ik.

Ik denk wel degelijk dat hij zijn stempel zou kunnen drukken dit toernooi.
Al heeft hij wel conditionele problemen, hij is vaak naar 70min op.

steek

vd Wiel
Heitinga
Mathijsen
Willems

V bommel

vd Vaart
Sneijder

Robben
V Persie
Afellay


Mocht je wat moeten forceren
Vd Vaart eruit voor Narsingh en Affelay eruit voor Huntelaar
(indien Sneijder uit vorm, Afellay op Sneijders plek laten staan en Sneijder eruit.
opstelling 2

Steek

vd Wiel
Heitinga
Mathijsen
Willems

V bommel

V Persie
Sneijder

Narsingh
Huntelaar
Robben

De aanval is de beste verdediging!

pff voor de azijnzijkers onder ons aangepast zonder streepjes, want het systeem gooit ze dan lekker door elkaar of haalt ze weg.

31 mei 2012 om 09:48

Ho! Ik heb je perongeluk een duimpje omhoog gegeven ipv naar beneden!
Waarom RvP in de punt?

31 mei 2012 om 09:57

Omdat je met te veel bewegende en naar binnenkomende spelersvoetbalt , V Persie is 1 van die bewegelijke spelers. Robben, Afellay, Sneijder, Vd Vaart. Dit trekt allemaal naar binnen. Dan komt Huntelaar niet tot zijn recht. Met buitenspelers en een echte nr 10 dicht achter Huntelaar, dan heb je echt wat aan de Hunter. Het zijn 2 Verschillende type spelers.
Als je voor opstelling met V Persie kiest, ga je ongeveer op de Barca toer. Dat is dus niks voor een Hunter die in de 16 moet zijn en het neusje voor de Goal heeft. Althans dat vind ik.

31 mei 2012 om 10:02

veel te aanvallend. Je hebt een zwakke verdediging... Alle hulp is dan daar ook welkom, liever de jong erin, heb je iemand die alle ballen weg kaapt voor de verdediging....

31 mei 2012 om 10:07

Waarom zou je uitgaan van je zwakte, als je kracht in de aanval zit.
Als je minder druk op je verdediging wil hebben moet je met 1 defensief ingestelde controleur spelen. Hoe meer jij de aanval en druk legt op de zwaktes van de tegenstander hoe minder zwaar en druk het zal zijn bij je verdediging. Ik ben van mening dat je nooit te aanvallend kunt spelen, zolang er maar de inzet en de wil is om voor elkaar te werken en niet voor je eigen succes wilt strijden. Leg de druk daar waar het hoort, bij de tegenstander!

Ps De jong voor van bommel is ook een optie.

31 mei 2012 om 09:54

Sinds wanneer begin je aan een wedstrijd met 10 spelers?

31 mei 2012 om 09:59

niet, ik heb mijn osptelling juist gemaakt, en hij gooit nu weer alles door elkaar!!!!
Nogmaals opstelling in dan maar onder elkaar

steek

vd Wiel
Heitinga
Mathijsen
Willems

V bommel

vd Vaart
Sneijder

Robben
V Persie
Afellay

opstelling 2

Steek

vd Wiel
Heitinga
Mathijsen
Willems

V bommel

V Persie
Sneijder

Narsingh
Huntelaar
Robben

31 mei 2012 om 10:17

Ik snap niet dat je 2 geblesseerde spelers opstelt...

31 mei 2012 om 10:55

pff ik ga er vanuit dat beiden volgende week weer fit zijn, meneer azijnzijker :P

31 mei 2012 om 10:42

@foensai

Wat ben ik blij dat jij de bondscoach niet bent! In je 1ste opstelling speel je met 10 mensen, Ja dan kunnen we het gelijk wel schudden tegen de Duitsers en de Portugezen....

31 mei 2012 om 10:57

Ook nog een keer voor jou lees eens verder, ik heb de opstellingen gemaakt met 11 man!!! voetbalzone zet alles weer door elkaar en haalt spelers weg. lees dan een reactie verder aub

Ik snap niet waarom mensen evt. zouden twijfelen aan de kwaliteiten van Van der Vaart. Het is een goeie voetballer, misschien fysiek niet zo sterk als Sneijder, maar heeft naar mijn mening wel degelijk goed spelinzicht (vaak beter dan Sneijder). Het is een echte spelverdeler en het is meer een teamspeler dan Sneijder. Maar als Spanje met Xabi en Iniesta kan spelen, dan moet een dergelijke constructie ook mogelijk zijn voor Nederland. In principe zijn VdV en Sneijder vergelijkbare spelers.

Sneijder is veel sneller in zijn acties en passes. Vooral bij het heroveren van de bal, is Sneijder in staat heel snel weg te draaien en te passen. Van der Vaart is wat dat betreft meer een voetballer die eerst dribbelt en dan pas kijkt wat de mogelijkheden zijn. Vooral zoals Nederland speelt met weinig handelingssnelheid bij Van Bommel en De Jong, is dat een must bij de 10.

31 mei 2012 om 21:00

wat een verstand van voetbal heb jij zeg, als er een speler in het ned 11tal handelings snelheid heeft dan is het vd vaart wel, hij is momenteel gewoon beter dan Sneijder en hoort gewoon te spelen punt.. en dat sommige durven zeggen dat hij een matig heeft gehad hebber er helemaal geen verstand, want als je als middevelder 13 keer scoort in de zwaarste competitie van de wereld dan heb je gewoon een goed seizoen gespeeld. even ter vergelijking met sneijder die heeft dit jaar 3 keer gescoord en vorig jaar 4 keer dus in 2 jaar 7 goals in nou niet bepaald de sterkste competitie, en vd vaart had er vorig jaar 15 plus 13 dit seizoen dat is opgeteld 28. maar ik vind dat ze beiden moeten spelen want ik weet zeker als die grijze postduif vd vaart opsteld dat sneijder ook weer in vorm gaat komen, vd vaart is ook een speler die andere beter laat spelen dat is een extra kwaliteit van hem, maar onze grijze vriend wil dat nog steeds niet inzien want doet hij dat wel dan kan het wel eens ten koste gaan van zijn schoonzoontje wan die beweegt zich over het veld als een oude kerel, wat is die slecht momenteel hij is gewoon te oud.

Lekker v/d Vaart op 10, achter DE nummer 9, Huntelaar.
Wat een heerlijke speler is dit ook he

Op dit moment zeg ik ja!

Sneijder is het hele jaar al uit vorm en wil te veel alleen ...
vd Vaart heeft ooo niet zijn beste seizoen gespeeld maar toch kun je zien dat hij wil als hij speelt hij gaat er vol voor ...

Op de vraag kunnen wij de finale bereiken ? Overleven wij de groepsfase dan zeg ik ja !
Hopen op een mooi ek

moeten zowiezo met VDV langs De jong spelen..
En nu sneijder geblesseerd is met van persie op 10 en huntelaar spits, kan VDV het spel verdelen zodat Van Persie niet te veel inzakt en huntelaar niet op een eiland laat staan

Na wat ik gisteren gezien heb, vind ik wel dat van der Vaart erin moet. Vond Sneijder absoluut niet fit en scherp.

Ook achterin zag ik nog een aantal spelers die de juiste vorm niet hebben.

Stekelenburg
Boulahrouz
Heitinga
Vlaar
Willems
Van Bommel
De Jong
Robben
Vd Vaart
Affelay
Huntelaar

VDV moet gewoon spelen, zie mijn opstelling. Hierbij is van Bommel zowel laatste man, als in schuivende libero. Vlaar, Heitinga en Strootman (bij 3 spitsen) mandekkers. Alle topspelers in één elftal!

Stekelenburg
Heitinga
Vlaar
Strootman
Affelay
van Bommel
van der Vaar
Robben
Schneider
van Persie
Huntelaar

Dat vd Vaart een goede instelling heeft, dat geloof ik allemaal wel. Maar in topwedstrijden komt net dat beetje extra kijken. Ik zie vd Vaart in de wedstrijden die er toe doen, weinig extra's brengen. Alleen hebben de meeste van jullie een goed punt om te beweren dat Vd Vaart het nu meer verdiend dan Sneijder om in de basis te staan. Sneijder heeft nog weinig laten zien. Maar daarnaast heeft Sneijder op het WK en in de CL laten zien dat hij wedstrijden (mede) kan beslissen.

31 mei 2012 om 21:06

zou het niet een beetje helpen als die grijze vd vaart is gewoon het volle vertrouwen geeft zoals hij dat doet bij zijn lievelingetjes, lees, persie, sneijder, schoonzoontje, Affelay. als vd vaart het vertrouwen krijgt van de bondscoachen dan bedoel ik echt het vertrouwen dan gaat hij van grote waarde worden word hij miscien wel de man op het EK.

Van der Vaart dirigeert het spel zodra hij in het Nederlands elftal staat. Hij is constant in beweging en je kan de bal altijd bij hem kwijt. Sneijder heeft dit in mindere mate vind ik. Overigens is ook Sneijder een fantastische voetballer. Aangezien van Marwijk toch zijn formatie niet aanpast zou ik de volgende opstelling maken.

Ik zou overigens wel Afellay en Robben meer van kant laten wisselen zodat er meer verrassing in het spel komt. Robben krijgt laatste tijd constant dubbele mandekking en kant niet echt meer naar binnen komen.

Stekelenburg
v/d Wiel
Heitinga
Mathijsen
Willems
Van Bommel
De Jong
Robben
v/d Vaart
Afellay
Huntelaar

Wat mij gister op viel is dat er met Huntelaar gewoon altijd iemand in de 16 aanwezig is. Ik heb in de eerste helft een paar keer leuke acties gezien, waarna een voorzet had moeten volgen. Alleen omdat van Persie dan weer was uitgeweken, kon die er niet komen. Dus Huntelaar moet sowieso in de spits!

Sneijder speelde weer als een natte krant, daar waar van der Vaart zich na zijn wisselbeurt wel meteen liet zien. Ik vind Sneijder dit hele seizoen tegenvallen, dus hij mag er dan ook wel naast gezet worden. Zoals Ninis hier boven mij al zei, gewoon van Persie achter Huntelaar. En dan van der Vaart een blok laten vormen met van Bommel. Ik zie dan liever de Jong, maar van Bommel is onder Bert onze aanvoerder & die gaat hij dan absoluut niet passeren.

Voor de rest is het maar te hopen dat van der Wiel ook even in betere vorm komt. Speelde gister heel erg zenuwachtig leek het wel. Ballen springen te ver van ze voet af, waardoor die Slowaken er een paar keer bijna langs konden komen.

Schaars vond ik heel erg goed spelen als linksback. Weliswaar niet aanvallend, maar verdedigend stond hij ijzersterk. Ik vind dan ook als Afellay in de basis staat, dat Schaars daar moet spelen. Speelt Kuyt aan de linkerkant, zou ik Willems neerzetten. Kuyt trekt veel vaker naar binnen & Willems is toch wel het type die mee naar voren sluit.

Al met al kom ik tot de volgende opstelling voor het EK:

Stekelenburg
v.d Wiel
Heitinga
Mat/Vlaar
Schaars
van Bommel
v.d Vaart
Robben
van Persie
Afellay
Huntelaar

Van der Vaart, Huntelaar, Kuyt dat zijn spelers die het team karakter geven, omdat ze daar zelf over beschikken. Afellay voegde ook wat toe met zijn drive. Wat dat betreft is een Sneijder uit vorm en een Van Persie gewoon een verzwakking van de basis. Voor mij is het duidelijk, maar ik weet zeker dat Bert daar anders over denkt.

Stekelenburg
Van der Wiel
Heitinga
Mathijsen
Schaars
De Jong
Van Bommel
Robben
VDV
Afellay
Huntelaar
31 mei 2012 om 10:10

Huntelaar een karakter speler? Wat heb jij gehad gister?

31 mei 2012 om 10:37

Ik volg Huntelaar al jaar of 8. Hij werkt hard en is altijd aanspeelbaar. Van Persie wil in de spits spelen, en staat vervolgens steeds aan de zijlijn. Daar is het team niet bij gebaad. Niemand duikt op in de zestien, tenzij je met VDV op 10 speelt, maar dat is niet het geval. Van Persie jaagt ook niet op de centrale verdedigers, doet Huntelaar wel. Huntelaar's fanatisme druipt er vanaf. Van Persie is in het Nederlands elftal een mak schaapje, geweldig bij Arsenal, niet geschikt bij Nl-elftal. En dat is geen schande, want een grote speler als Ibrahimovic pastte ook niet bij Barcelona.

Vd Vaart speelt op het moment veel beter dan Sneijder.
Ik zou hem in deze fase ook zeker de voorkeur geven op 10.

31 mei 2012 om 11:18

Precies ik zou dan dus ook de volgende oefenwedstrijd starten met vd Vaart. En ik zou Robben rust geven het zij een hele wedstrijd of een helft. Ik wil Narsing wel eens wat langer zien spelen dan dat we tot nu toe gezien hebben.

Ik zou graag de volgende twee voorhoedes willen testen:

Affley - RVP - Narsing
----------vd Vaart
--de Jong - van Bommel

Extra aanvallend:

Affley - KJH - Narsing
----------rvp
--de Jong - Vd Vaart

Van Robben weten we inmiddels wel wat hij kan brengen niet?

Waarom stelt iedereen blind Van der Wiel op? Vond ik gisteren erg matig spelen, vooral verdedigend was hij in de enkele acties die nodig waren absoluut niet overtuigend. Ik zie veel liever Boulahrouz spelen. Die heeft verdedigend veel meer overtuiging. Van der Wiel in deze vorm, gaat verdedigend veel gevaarlijke momenten opleveren.

ik begrijp soms de keuzes niet van Bertje. Ik vind dat het duidelijk te zien is wie met wie zou moeten spelen.

Speel je met Robben en Affalay op de flanken ( zoals t er na uit ziet ) dan moeten hun veel meer switchen. Maar dan ook aleen deze 2. Van Persie is de gene die veel zwerft en zo dus totaal geen speler in de 16 is, mits je vd Vaart dan op de plek zet van Snijder. Vd Vaart is een speler die veel meer diepgang heeft in zijn spel, waardoor de spitspositie ook vaak door hem wordt ingevuld als van Persie weer eens zich laat zakken.

Speel je met een Huntelaar, dus een echte spits. Dan zie ik liever Snijder achter deze jongen staan en vd Vaart op de plek van de Jong zoals hij in Engeland ook zijn plekkie invult.

Maarja. ik snap dat Bertje sommige jongens tevreden wilt houden. Want een Snijder op de bank daar heb je volgens mij helemaal geen reet aan!

31 mei 2012 om 11:40

Dit heb ik dus ook. Echt voor bijna iedereen is het duidelijk hoe je moet spelen met dit eltal, maar voor Bert niet.

Ik zou VdV altijd opstellen, nog eerder dan Sneijder. Als je die 2 toch samen wilt opstellen zou dan moet je een van de 2 op de plek v.d. jong zetten (aangezien Bert zijn schoonzoontje er sowieso niet uithaalt).

Ik had graag wel eens een aantal oefeninterlands gezien met Sneijder op de plek v.d. jong. En niet gaan roepen dat dat te aanvallend is enzo, want van Bommel moet dan gewoon zijn verdedigende taak oppakken. Dan speel je dus eigenlijk met maar 1 controleur. Sneijder heeft veel ruimte voor zich nodig die beter vanaf de middenlijn de ruimte kan zoeken. Sneijder is heel goed in de lange diepte bal, maar juist niet echt in de korte combinatie.

VdV staat veel meer rond en in de 16 meter en zal veel beter het spel verdelen op de helft v.d. tegenstander. Daarom zou VdV bij mij ook op 10 staan. zeker omdat we per wedstrijd zo een 70% op de helft v.d. tegenstander spelen, ook tegen Duitsland, omdat dat een counterploeg is.

Daarnaast zie ik hier iedereen roepen, nee je moet geen verdediger eraf halen want onze verdediger is al zwak. Juist omdat ie zwak is, moet je een verdediger er af halen. Als we dat niet kunnen, dan moet je ook niet gaan verdedigen.

Eigenlijk vind ik dat we ook gewoon echt 4-1-2-3 moeten spelen.

In de opstelling die ik gegeven heb, kan je dan ook nog rouleren met Huntelaar/van Persie op 9 en Afellay op linksbuiten zetten.

Steek
vdwiel
heitinga
mathijssen
???
Sneijder
Bommel/de jo
VdV
Robben
Huntelaar
van Persie

Ik ben van mening dat v/d vaart de man is voor de positie achter de spits.
Sneijder is hopeloos uitvorm en is meer met de media bezig dat met zijn spel, ouwehoert tegen de scheids en is met alles bezig behalve voetballen.

Natuurlijk staat sneijdertje in de basis, bert gaat daar helaas niet van afwijken, met v.d vaart hebben we iig een goeie vervanger in huis!

ha van der vaart, ouwe vreetzak

Hij was in onze plaatselijke shoarmatent vannacht, ( no kidding )

ON : Ik denk en hoop dat VDV toch achter huntelaar/rvp start. maar ja 16 miljoen bondscoachen ;

Ik zou graag zien dat Bert de volgende opstelling zaterdag probeert.

Verdediging is nu eenmaal niet beter, maar hopen dat Mathijssen op tijd fit is en er in kan voor Vlaar.
Ik kies voor vlaar omdat ik heb feller en agressiever vind dan bouma en dat hebben we nodig op een Ek.
Schaars geef ik de voorkeur boven Willems vanwege de ervaring. Daarnaast vond ik Willems niet heel sterk afgelopen seizoen als vervanger van Pieters bij Psv.

Blok op middenveld blijft hetzelfde.

Sneijder moet plaats maken voor VDV die meer met en voor het team speelt. VDV krijgt nooit echt een kans op 10 en aangezien Sneijder niet in goede vorm steekt zou ik zeggen...

Op de flanken wil ik echte buitenspelers die een bal voor gaan geven en niet continu naar binnen trekken. Daarom kies ik voor Robben op Links en Narsingh op rechts.

Huntelaar de spits en met VDV achter de spits komt hij al beter tot zijn recht als met Sneijder die alleen maar zelf schiet. Daarnaast is Huntelaar dodelijk met voorzetten afmaken.

Mocht dit niet werken kan je altijd nog Affelay op de flank inbrengen. Als de buitenspelers er niet langskomen weer terugvallen op naar binnen trekkende buitenspelers maar dan wel met van Persie in de punt.

Dit is iets om zaterdag tegen Noord-ierland te proberen. En had al veel eerder geprobeerd moeten worden.

Stekelenburg
vd Wiel
Heitinga
Vlaar
Schaars
v Bommel
de Jong
Narsingh
vd Vaart
Robben
Huntelaar
31 mei 2012 om 12:00

En weer blind Van der Wiel erin. Was gisteren verdedigend 1 van de zwakste van het hele veld. Zie veel liever Boulahrouz, verdediging van Nederland is al niet heel sterk, stel dan de speler op die verdedigend het beste is en dit seizoen veel beter gespeeld heeft dan van der Wiel.

Van Der Vaart en Van Persie is een geweldige combinatie. Als Van Persie inzakt dan gaat Van Der Vaart eroverheen.

De leegte die veel toeschouwers op het veld zien zijn de schuld van Sneijder. Hij zakt heel ver terug om de bal te halen, waardoor Van Persie alleen staat en er geen aansluiting is door meneer Sneijder. Laat Van Persie zich dan ook inzakken, gaat meneer Sneijder niet overheen. Van Persie en Sneijder samen gaat niet werken.

Ik vind Sneijder ook te nadrukkelijk aanwezig in de negatieve zin. Hij laat het elftal niet beter spelen. Van Der Vaart wel.

Zie opstelling. Ik weet zeker dat er zo aanvallend meer dreiging is en Van Persie beter zal spelen.

Stekelenburg
Van Der Wiel
Heitinga
Vlaar
Willems
Van Bommel
De Jong
Robben
Van Der Vaar
Afellay
Van Persie

De wisselwerking tussen het middenveld en aanval moet inderdaad nog verbetert worden. Je merkt aan Sneijder dat hij nog wat wedstrijdritme mist maar verwacht dat hij met elke wedstrijd beter gaat spelen. Verder moeten onze verdedigende middenvelders vaker doorschuiven naar voren. Dan kan bijvoorbeeld een van Bommel zich vaker in het strafschop gebied melden als er een voorzet aankomt.

Vanaf het moment dat Vlaar er in kwam stond de verdediging constant goed. Vlaar heeft mij aangenaam verrast, wat mij betreft is hij in de rangorde Bouma gepasseerd want wat speelde hij onzeker en laf. Ook van Marwijk was verrast met het goede optreden van Vlaar.

De wisselwerking tussen Robben en van de Wiel is erg goed, alleen jammer dat van de Wiel nog steeds niet door heeft dat je op volle snelheid geen fatsoenlijke voorzet kan geven. Overigens mag van de Wiel er in verdedigend opzicht wel wat dichter op zijn tegenstander zitten want hij heeft de neiging constant achter zijn tegenstander aan te lopen.

Helaas was er nog geen chemie tussen Affelay en Schaars te bespeuren. Overigens heeft Schaars verder in verdedigend opzicht prima gespeeld en Affelay was druk bezig zich te profileren.

iedere minuut die van bommel krijgt is er ook 1 te veel , helaas ziet blinde bert dat niet.
ook behoort huntelaar in de punt te spelen omdat hij ook gewoon in de 16 blijft staat dat tot in tegenstelling waar van persie allemaal heen fladderd , bovendien is huntelaar een veel beter spits ( dus niet qua voetballer ) dan rvp.
mocht sneijder tegenvallen kun je rvp daar neerzetten en niet op links omdat sneijder heus niet de uitverkorene moet zijn voor die nr 10.

Ik ziet liefst VDV op 10 met RvP ervoor. Robin heeft een tien nodig die gaten induikt.

Ik vind gewoon dat VDV op 10 moet moet want: hij heeft en goed seizoen gespeeld (in tegenstellng tot sneijder) en hij is nu gewoon in een hele goede vorm.

Ik zag het gister heel goed, Van Persie weer met geweldige loopacties maar dat balletje komt er steeds net niet.. Gewoon VDV op 10 zetten en desnoods Sneijder op de bank.

Toch jammer dat een klasbak als Van Der Vaart om minuten moet zeuren terwijl die arrogante kabouter zijn positie cadeau krijgt lijkt wel. Van Marwijk heeft in de afgelopen maanden zijn krediet bij mij enorm verspeelt. Dat je tactisch gewoon te kort komt is een ding, maar als gewoon duidelijk is dat je systeem van geen kant deugd en je gewoon overal overheen lult gaat het te ver. Die man zou is naar mensen als Van Basten moeten luisteren in plaats van meteen geïrriteerd te reageren. Hij kwam over als een hele nuchtere vent, maar ik heb het idee dat hij wel doorheeft dat het zo niet kan en dat hij gewoon te koppig is om het nu nog te veranderen omdat hij bang is voor gezichtsverlies. En zo heel het EK naar de klote helpt.
Bertje Bedankt

Zo winnen we misschien het EK, mits je Sneijder een goede schop onder zijn kont geeft en hem zegt dat hij gewoon een keer met energie moet spelen. Die gast loopt erbij als een zoutzak. Zo kunnen Van Der Vaart en Sneijder ook constant van positie wisselen en is het ook makkelijk om goed druk te zetten.

Steek
V D Wiel
Heitinga
Boularouz
Willems
De Jong
Sneijder
Robben
V D Vaart
Affelay
Van Persie

Ik denk niet dat je van der vaart naast van Bommel kan laten spelen. Van der vaart laat zijn mannetje veel te vaak lopen. Echter zou ik hem wel op de plaats van Sneijder op tien neerzetten. Met Huntelaar in de spits kan van der vaart lekker combineren. Dat heeft hij bewezen met adebayor en Crouch.
Helaas denk ik dat van marwijk vast houdt aan de opstelling van twee jaar terug met de jong en van Bommel en Sneijder op jet middenveld en van persie in de spits. Zeker zo kort voor het toernooi gaat hij echt niet meer het hele middenveld omgooien.

Van der Vaart moet er in hij is echt in vorm !

Zo dus:

Eventueel Afellay voor Sneijder.

Stekelenburg
v/d Wiel
Boularouzh
Heitinga
Schaars
v Bommel
Sneijder
v/d Vaart
Robben
Huntelaar
v Persie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren