Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van der Vaart blijft vaag na gesprek met De Boer: ‘Ziet er goed uit’

Laatste update:

Frank de Boer vroeg twee weken geleden aan Rafael van der Vaart of hij positief stond tegenover een rentree bij Ajax, zo erkende zaakwaarnemer Robert Geerlings onlangs. In Amsterdam houdt men in ieder geval deze zomer geen rekening met de terugkeer van de middenvelder, die aangaf dat hij een langer verblijf bij Hamburger SV prevaleerde. De 31-jarige Oranje-international blijft hoe dan ook enigszins vaag doen over zijn toekomst.

/

HSV-coach Mirko Slomka maakte vorige week duidelijk dat Van der Vaart aanvoerder blijft. “Daar ben ik zeer blij mee”, verzekert de Nederlander. “Ik ben echt trots, het is een grote eer voor mij om aanvoerder van zo’n grote club te zijn. Ik doe dat graag.” Het aanvoerderschap lijkt te betekenen dat Van der Vaart ook na 1 september op de loonlijst van die Rothosen staat.

“Ik denk het, het ziet er goed uit”, lacht Van der Vaart in gesprek met Hamburger Morgenpost. De ex-speler van Ajax, Real Madrid en Tottenham Hotspur kan niets met zekerheid zeggen. “Iedereen weet toch hoe het er in de voetballerij aan toe gaat. Ik kan op dit moment alleen zeggen dat ik blijf. Dat is alles.” Van der Vaart heeft in Noord-Duitsland nog een verbintenis voor een jaar. Vorig seizoen bakte men er in competitieverband niet veel van; men wist degradatie maar net te voorkomen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
12 augustus 2014 om 10:26

Volledig mee eens. Wat een kansloze en zeer slecht gekozen titel. Helaas is dit tegenwoordig eerder standaard dan een uitzondering bij VZ.

12 augustus 2014 om 13:33

En4

Kijk maar uit je bericht word zo verwijdert VZ kan niet zxo goed tegen kritiek die knippen en plakken liever dan dat ze zelf wat uitzoeken.ze hebben zich erzelf mee want steeds meer mensen beginnen tegenhun zere been aan teschoppen.

12 augustus 2014 om 15:31

Haha dat is bij mij dus zojuist gebeurd. Het bericht waar dit een reactie op was!

HSV verkiezen boven Ajax is gewoon kansloos! Volgend jaar moet je VDV ook niet meer willen.
HSV heeft VDV zelf uitgekotst net zoals de fans afgelopen jaar. Voor mij heeft raf afgedaan als echte ajacied. Geld boven liefde! Ga je verder goed Raffie!

12 augustus 2014 om 00:38

Een speler moet het een eer vinden om in het wit rood witte shirt van Ajax te spelen.
En anders blijf je maar weg. Voor hem 10 anderen....bij wijze van

12 augustus 2014 om 11:46

Ego'tje gekrenkt? Elke voetbal verkiest de Bundesliga boven de eredivisie, zeker als je aanvoerder bent van zo'n grote club.

12 augustus 2014 om 07:43

Als jij in zijn schoenen zou staan zou je ook voor het geld kiezen. Hij heeft een dure scheiding achter de rug en weer een nieuwe dure vrouw. Waar zou jij dan voor kiezen?

12 augustus 2014 om 07:57

Voor een niet zo dure vrouw, maar wie ben ik?

12 augustus 2014 om 17:30

Haha

12 augustus 2014 om 21:56

Ik voor het geld èn een goedkopere vrouw.

12 augustus 2014 om 11:45

Stel je niet zo aan man. Als je kan kiezen tussen de Bundesliga, waarvan je aanvoerder bent van een grote club, of terugkeren naar Nederland, dan is dit een logische keuze. Jij laat je sentiment veel te veel voor je spreken. Ik zou ook liever nog een jaar in die fantastische competitie spelen. Prachtige clubs in de top, en zelfs in de middenmoot speel je tegen Wolfsburg, Werder Bremen etc. Hier speel je tegen FC Utrecht en NAC Breda. Logisch dus dat je lekker in Duitsland blijfr.

Dat komt goed uit. In Amsterdam zitten we ook niet echt op Raffie te wachten. Dus veel plezier en succes bij Hsv !!

12 augustus 2014 om 06:29

Ik neem aan dat frank de boer niet voor niks met hem heeft gesproken en dus minimaal 1 iemand in Amsterdam op hem zit te wachten. Laat dat nou ook gelijk een van de belangrijkste mensen zijn die zo'n beslussing mogen en kunnen nemen.

Wat is Van der Vaart van plan wanneer zijn contract afloopt op zijn 32ste? Ik denk niet dat Hamburg hem een nieuwe deal gaat geven. Ik denk niet dat er nog clubs in Engeland of Duitsland op hem staan te wachten. Als hij naar Ajax wou komen was het nu of nooit. Ik hoop dat Ajax daar duidelijk in is geweest. Al zullen ze hem nooit een ultimatum stellen.

12 augustus 2014 om 07:45

Ach, alle Ajax-supporters die nu zeggen dat het 'nu of nooit' is, staan volgend jaar gewoon te juichen als van der Vaart dan naar Ajax komt. En dan wordt er weer geschermd met 'dat van de Vaart echt nog wel andere opties heeft en toch voor Ajax kiest omdat het zo'n verschrikkelijke clubman is'.

Het is allemaal veel te voorspelbaar, hier op Voetbalzone.

12 augustus 2014 om 09:45

Maar de tijd is wel aan het tikken bij hem. Ik heb vorig jaar enkele wedstrijden van hem gezien en dat zag er echt niet goed uit. Merendeel van de supporters wilt hem terug omdat hij erg goed was en wat sentiment maar hij gaat zo hard achteruit. Dan heb je niks meer aan hem in de eredivisie.

De media is duidelijk aan het vissen. Elk woordje of uitspraak van Van der Vaart wordt onder de loep genomen bij elk onduidelijk antwoord wordt er wel iets erachter gezocht.

Van der Vaart is aanvoerder, heeft een contract en is gelukkig bij zijn club. Deze man zal niet zo snel vertrekken.

12 augustus 2014 om 07:46

'de media'? Je bedoelt dat Voetbalzone allerlei zaken aan elkaar plakt om een leuke titel te krijgen die hits veroorzaakt?

12 augustus 2014 om 08:56

Nee, voetbalzone kopieert zijn berichten veelal van andere nieuws-sites. En natuurlijk hoort een titel pakkend te zijn, want je wilt immers lezers aantrekken. Gebeurt ook met titels van boeken en films. Dus nou niet zo aanstellen.

Wat ik er niet aan snap is dat voetballers in 't algemeen al ontzettend bevoorrecht zijn om zich op 30-jarige leeftijd vaak al compleet onafhankelijk te hebben gespeeld, met een spelletje. Ik begrijp ook dat de meesten op 't eind nog wat geld binnen willen harken, voordat ze de schoenen aan de wilgen hangen. Maar als je tegen een goed salaris, want dat is ~1mil per jaar, bij je club kan afsluiten waar alles voor je begonnen is en waar je toch je carrière aan te danken hebt gehad, dan is dat toch het mooiste wat er is? Na je carrière zul je tevens de mogelijkheid hebben om binnen de Club een andere baan te bekleden, en je bent altijd een graag geziene gast op de Toekomst & in de arena.

Zullen deze gasten hier nou echt nooit bij stil staan? Zo'n levensstijl om in zo'n gigantische soap te leven zoals Raf nu doet moet je toch ook helemaal niet willen man, ja dan ga je die extra miljoenen nog wel nodig hebben.

Wat heb je nou nog te winnen bij een club als Hsv, de sportieve kant is niet de drijfveer want dan was Raf allang terug gekeerd bij Ajax.

Ik hou me hart vast of we ooit nog een échte Ajacied zijn carrière af zullen zien sluiten bij Ajax, want dat is toch 't mooiste wat er is, wanneer ze nog wat toe kunnen voegen.

12 augustus 2014 om 00:42

Idd. Ze verdienen al zoveel.

Mooiste voorbeeld van iemand die terug kwam was Rijkaard. Had een prachtige loopbaan. Europees kampioen met Oranje. CL een keer gewonnen met milan en terug bij Ajax afsluiten met weer een CL. Een rasajacied die terug komt, van waarde is en afscheid neemt in stijl.

Davids had zoiets kunnen doen, maar die ging weg toen van Basten coach werd.

12 augustus 2014 om 00:55

Blijkbaar is dat ene jaartje bij Hamburg heel belangrijk voor hem. Als hij nu naar Ajax kwam was hij van waarde geweest en kom je goed binnen. Dan blijf je 1-2 of zelfs 3 jaar in Amsterdam en dan ga je daarna nog een jaar of twee cashen in Qatar. 2 jaar Qatar is waarschijnlijk minstens 5-6 miljoen netto of meer. Waar maakt hij zich druk om als het enkel om het geld gaat. Of zijn ego is te groot en wilt zich bewijzen door op dit hoge niveau te blijven voetballen. Het is gewoon dom van hem. Hamburg verlengt zijn contract toch niet meer en dan zie je hem volgend jaar terug in Amsterdam omdat niemand hem meer wilt buiten Ajax.

12 augustus 2014 om 01:00

Als Ajax zijnde moet je er volgend jaar ook niet meer aan beginnen, ook op 't niveau van de Eredivisie kan Raf 't nog maximaal 2 jaar aan, dat oogt echt niet soepel meer. Wel zou hij in een rol kunnen komen te spelen bij Ajax dat niet veel loopvermogen vergt, wat hem toch gigantisch zou helpen.

12 augustus 2014 om 07:49

Ik denk dat je moet concluderen dat echte clubmannen schaars zijn. Types als Cocu zijn er eigenlijk niet meer zo veel. Dat is één van de laatste toppers die nog in de kracht van zijn leven terug kwam naar de club die hem groot maakte. Van Bommel tel ik niet, want die was echt al ver over zijn top heen toen hij terug kwam.

Verder zijn ze de afgelopen 10 jaar op 1 hand te tellen. Althans, de terugkeerders die ook wat te brengen hadden.

Komt door Sabia n ex Silvie dat ie elders nog geld probeert te schrapen. Hij beslist daar duidelijk niet meer in....

12 augustus 2014 om 07:45

Dat hebben de meesten hier niet door maar hij heeft de pech dat ie een dure smaak op het gebied van vrouwen heeft en dan is elk miljoen extra meegenomen.

Wat een verschrikkelijk slechte, suggestieve irritante titel zeg. Is dat echt jullie manier van lezertjes winnen, want als dat zo is dan stop ik er snel mee hier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren