Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Van der Gijp: ‘Na de wedstrijd gaat hij nog aan de borstvoeding... Kom op, man!’

Laatste update:

René van der Gijp heeft zich behoorlijk gestoord aan het gedrag van Xavi Simons tijdens de wedstrijd van Nederland tegen Ierland (1-0 winst). De oud-rechtsbuiten is van mening dat de sterspeler van RB Leipzig zich kinderachtig gedraagt. "Xavi Simons, daarvan denk ik dat hij iedere avond als hij thuiskomt aan zijn moeders borst gaat likken", aldus Van der Gijp in Vandaag Inside.

"Ik denk dat hij nog melk krijgt, lekker aan dat borstje gaan zitten. 's Avonds zegt zijn moeder: 'Kom maar lekker bij me zitten, jochie, lekker op schoot.' Het blijft een kind man, kom op. Word een vent, man."

Ook Johan Derksen stoort zich aan het theatrale gedrag van de voormalig PSV'er. "Dat ontevreden bekkie van die gozer… Hij mist een kans, het is wat! Hij kijkt vervolgens alsof zijn vader, moeder, opa en oma allemaal om het leven zijn gekomen bij een auto-ongeluk."

"Heb jij weleens een bal naast geschoten?", vraagt Van der Gijp aan Derksen. "Louter!", luidt het antwoord. "Ja, ik ook", schaterlacht Van der Gijp verder. "Ik heb er toch nooit aan gedacht om een shirt over m'n hoofd te trekken? Rot op!"

Bart Verbruggen
Derksen schrijft doelman Bart Verbruggen na zijn bijna fatale blunder tegen Ierland af voor Oranje. "Die verschrikkelijke keeper... Die wordt gered door de VAR”, aldus Derksen.

"Een waardeloze keeper. We hebben maar één keeper: Justin Bijlow. Die Flekken kan het niet, deze (Verbruggen, red.) kan het niet, Noppert pakt geen bal meer en die van Sparta (Nick Olij, red.) is slechts een Sparta-keeper."

Derksen concludeert: "Dus als Bijlow geblesseerd is, hebben we een probleem in dit land." Van der Gijp grapt: "Gelukkig is hij altijd fit, hahaha."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verbruggen afschrijven omdat het niet lekker ging tegen Ierland, waar hij wel z'n doel gewoon schoon houdt alsnog.

Win je zo'n wedstrijd met enige overtuiging- laten we zeggen, 4-1 -dan had niemand het erover gehad dat er een tegendoelpunt was gevallen.

Zwaar opportunistisch. Verbruggen speelde vorige interlandperiode gewoon prima als meevoetballende keeper. Zelfverzekerd ook. Hij kan gewoon stuivertje wisselen met Bijlow en Flekken speelt ook gewoon hoogste niveau.

21 november 2023 om 00:25

Opportunistisch? Dat was een zware blunder en voor de rest heeft hij helemaal niets te doen gehad.

Dat is geen opportunisme. Dat is gewoon constateren dat hij geen bal kan stoppen. Vrij belangrijk wel voor een keeper.

21 november 2023 om 00:29

Dat noemen we inderdaad opportunisme. Wanneer hij een fout maakt constateren dat hij geen bal kan stoppen.

Verder is vd Gijp een zielig mannetje, die ik nog lager inschaal dan Driessen.

21 november 2023 om 01:12

Mentalist wat een geweldige onzin. Dat is precies wat jij nu doet, opportunistisch reageren op één "blunder" en dat durven te beweren dat dit bewijs is dat hij geen bal kan stoppen. Wat een simpele denkwijze. Die bal werd trouwens aangeraakt door Van Dijk waar ik hier niemand over hoor. Dus of dit zo'n blunder was kun je je nog afvragen. Verbruggen heeft het tot nu toe gewoon prima gedaan. Wat een gezeik allemaal zeg, man man man.

21 november 2023 om 08:09

Mentalist@ zeker was het een blunder.
Het is dat het buitenspel was anders telde de doelpunt. Waar van de Gijp wel gelijk in heeft dat huilende gezicht van Simons ben ik ook klaar mee. Als hij een kans of mist of hij valt.

21 november 2023 om 08:32

@mentalist Je hebt uiteraard een punt maar alsDie er niks van kon zou die niet in de premier league keepen. We moeten het nu eenmaal met deze keepers doen zolang die bijlow niet fit blijft.

21 november 2023 om 08:56

@jandoedelde3e dat is niet echt een sterk argument, zelfs over een Kjell Scherpen kan je zeggen die keepte in de PL. Maar die kan er écht niks van en heeft alleen zijn lengte mee

21 november 2023 om 10:08

"...zelfs over een Kjell Scherpen kan je zeggen die keepte in de PL."

Dat is niet correct, Scherpen heeft geen wedstrijd gekeept in de PL. Eén wedstrijd in de FA-Cup en daar houdt het mee op..

21 november 2023 om 00:30

Bijlow werd ook afgeschreven terwijl hij niet eens grote fouten heeft gemaakt. Zoals eerder gezegd is er ondanks dat fans van sommige clubs het niet willen toegeven maar 1 keeper voor Oranje en dat is Bijlow.

21 november 2023 om 01:50

Ow nou ik geef zelf ruiterlijk toe dat Bijlow de beste keeper is voor Oranje. Gewoon zonde dat hij zo blessuregevoelig is!

21 november 2023 om 11:09

Ik herinner me nog een Ajax-Feijenoord toen er gewoon een bal tussen z'n benen doorglipte.

21 november 2023 om 07:50

Zo ging het ook met Flekken. Das topsport, tot dusver overtuigd Verbruggen alles behalve.

21 november 2023 om 08:01

Er was ook wel een overdreven hype rondom die jongen. Die laat echt niet zien een bijzondere keeper te zijn.

Een beetje empathie zou de mannen toch sieren hè. Ik vind Simons ook wat theatraal, maar het lijkt mij een goed teken dat hij belangrijk wil zijn voor z’n land. Dat hij wat extra ongelukkig kijkt omdat hij tegen z’n eerste interlandgoal aanhikt, ach. Maar goed, ze moeten weer wat te zeuren hebben aan tafel.

21 november 2023 om 01:59

Empathie ga je in dit programma niet vinden. Het zijn de pestkoppen van het schoolplein met een eigen show en Nederland lacht mee. Ooit was het nog wel grappig, als ze het over voetbal hadden zeker, maar ook toen was er weinig empathie. Dat hoeft ook niet, een goede harde grap is best leuk, maar dit over Xavi aan de borst van zijn moeder vind ik zelf weer gewoon niet grappig en erg kinderachtig.

21 november 2023 om 11:55

Mijn favoriete programma ik geniet ervan. Ook hebben ze bijna altijd gelijk

Tja, zoals gewoonlijk opportunistisch gelul. Alsof Bijlow zo'n fenomenale indruk maakt. Ik zou overigens voor Bijlow kiezen als hij eens langer dan een halfjaar fit blijft, maar los daarvan ontloopt het elkaar niet ontzettend veel.

En dan die denigrerende woorden richting een knaap van 20 jaar... In z'n hoogtijdagen heeft Van Der Gijp niet gepresteerd wat Simons nu bij Leipzig laat zien, maar door z'n eigen onzekerheid vindt hij het schijnbaar nodig om iemand dermate de grond in te boren. Het blijft toch een erg zielig mannetje... Die heeft het kennelijk nodig om z'n complete humor te beperken tot het neerhalen van anderen...

21 november 2023 om 02:02

Eens. Gijp is meelijwekkend, alleen houdt het medelijden snel op wanneer hij keer op keer enorm onaardig over anderen denkt te moeten doen. Maar toch, zijn onhebbelijkheden zijn ook maar de uitingen van zijn psychische ziekte/zwakte.

21 november 2023 om 09:17

Maarten van Rossem zei het een tijdje geleden treffend. “Die van der Gijp is zo’n man die nooit ouder is geworden dan 17”

Eerste keer dat ik iets negatiefs zeg over Vandaag Inside, maar dit is echt het dieptepunt van de show. Die Gijp is zichzelf wel enorm gaan overschatten, heeft nog nooit gewerkt en heeft ongeveer 10% uit zijn loopbaan gehaald. Hij kan het niet hebben wanneer mensen serieus met hun werk om gaan en er alles aan doen om er iets uit te halen, dan ontstaat er bij hem weerstand. Dat je Weghorst op de hak neemt na zijn interview mag zeker, maar Xavi... Kom op nou.

21 november 2023 om 02:11

Wat is daar mis mee? Hij kijkt gewoon altijd overdreven emotioneel. Gaat ook vaak overdreven op de grond liggen. Het mag gewoon benoemd worden dat dat opvalt. Als ie voor Spanje had gespeeld had iedereen er een hekel aan gehad.

21 november 2023 om 14:20

@forzaromale - Er is niets mis mee, als je je emoties goed kunt verwerken en er juist op kunt reageren. Van Der Gijp kan dat niet. Dan krijg je dus dit soort gebazel, waarbij je anderen neer moet halen op basis van weinig dan je eigen onzekerheid.

21 november 2023 om 04:25

Met nooit werken 500k per jaar binnne harken met een beetje dom lullen... ik zou het graag van hem overnemen hahah

21 november 2023 om 07:43

Helemaal mee eens. Ik kijk altijd maar dit gaat me veel te ver. Het leek erop dat hij gisteren teveel gedronken had, ook met dat 'woef' momentje. Jammer dat hij zelf niet in de spiegel kijkt

21 november 2023 om 11:15

Wanneer drinkt die gast niet te veel? Zit continu rode wijn te slurpen en heeft zelf niet door dat ie allang niet meer grappig is

21 november 2023 om 08:52

Nou Superman, tis laat maar wellicht ga je dan inderdaad inzien dat die vd Gijp al jaren hetzelfde kunstje doet en semi-intellectueel over wil komen maar zich toch steeds laat gaan met dit soort uitspraken. Ook de snor gebruikt dit podium om persoonlijke vete's uit te vechten en ze beschadigen al jaren moedwillig allerlei mensen. Het groot aantal kijkers heeft het te danken aan de vaak platte uitspraken. Kijk er eens wat vaker kritisch na zou ik zeggen. Op de hak nemen is niet erg maar wat zij al jaren doen gaat nergens over. Bovendien is het zeer opmerkelijk dat vd Gijp uberhaupt nog op TV mag komen in deze tijd.

21 november 2023 om 14:23

@jacksparrow - Mwa, de heren zijn al een aardig deel van hun publiek kwijtgeraakt hoor, maar er komt ook telkens wel weer een nieuwe generatie kijkers. Het is leuk totdat je beseft en erbij stilstaat wat de heren precies doen. Dat kantelpunt heb ik zelf ook gehad. Nou heb ik hun mening nooit serieus genomen, maar eerder kon ik er nog wel om lachen. Op een gegeven moment ging het me steeds meer irriteren en ze zijn het ook steeds meer op de man gaan spelen.

21 november 2023 om 16:49

vd Gijp moet zich ook beperken tot het maken van grappen en niet geforceerd proberen leuk te zijn. Ik kijk allang niet meer maar wordt op diverse sites steeds geconfronteerd met hun uitspraken en filmpjes. En dan lees of kijk je toch weer.

Ik ben helemaal afgeknapt op vd Gijp omdat hij meteen na het The Voice debacle in de uitzending aangaf dat hij er vanaf wist. Toen hij besefte dat dat weleens geen handige uitspraak was trok hij zijn keutel in. De snor vroeg er naar omdat die het ook vreemd vond. Ik snap tot op vandaag niet dat niemand hem daarvoor ter verantwoording heeft geroepen.

VI is toch een programma om te shockeren?!
Al vond ik het wel een leuke opmerking over Xavi…
Ik erger me ook helemaal kapot aan die jongen!
Alsof hij elke minuut in huilen uit kan barsten.
Lijkt me echt zo’n oververwend ventje die gewend is alles te krijgen wat hij wilt en wilde. Als dat dan niet lukt dan is hij van slag en weet hij niet hoe hij zich moet gedragen.

wat mij zo stoort, vd gijp zeikt iedereen keihard af, maar wat heeft meneer kruiwagen nu zelf gepresteerd, dat hij daar elke avond mag aanschuiven om zen mening te verkondigen? Een beetje meer genuanceerder lijkt me wel
Op zen plaats

Maurice de Hond…”WOEF” en zelf keihard gaan lachen erom. De ongemakkelijke stilte was zo enorm pijnlijk om te zien. Wederom een kansloze opmerking van een volwassen man over een twintigjarige die het even lastig heeft. Hoe laag moet je zijn.

Ik weet het, satire, ze nemen zichzelf niet serieus, ze zijn de stem van het volk en je mag tegenwoordig niks meer zeggen.

21 november 2023 om 14:26

Het is dan ook alleen satire als je iets zegt wat je eigenlijk niet per se meent. Deze heren gebruiken het woord om hun gebrekkige kijk op voetbal en de wereld te maskeren, want onderaan de streep geloven ze werkelijk in wat ze zeggen. Ze beweren dat ze zichzelf niet serieus nemen, maar alles wijst naar het tegenovergestelde. Sowieso; als je persoonlijke vetes e.d. uitvecht op televisie, laat je juist zien dat je jezelf veel te serieus neemt, evenals anderen.

Scoren over de rug van anderen, mensen belachelijk maken, dat is hoe de maatschappij tegenwoordig in elkaar zit en waar je mee kan scoren en goede kijkcijfers haalt…

21 november 2023 om 08:00

Dat is hoe Gijp en Derksen in elkaar zitten. Die gasten zijn al jarenlang teveel in zichzelf gaan geloven. Vroeger had het programma nog iets fris, tegenwoordig zeiken ze iedereen af en hebben ze het over onderwerpen waar ze geen bal verstand van hebben. Zogenaamde stem van het volk… Stelletje verzuurde zeikwijven zullen ze bedoelen

21 november 2023 om 08:16

Schijnbaar zijn er heeeeeel veel mensen in Nederland die het leuk vinden, ze blijven op TV met goede kijkcijfers…

21 november 2023 om 11:03

veel mensen hebben het dan ook nodig om zich negatief uit te laten over iemand die hun niets kan doen en die wel bij iedereen bekend is om zich beter over zich te voelen

21 november 2023 om 14:29

Mwa, extremen scoren nou eenmaal erg goed tegenwoordig. Het is niet hoe de maatschappij is, maar het is vooral een middel waarop een maatschappij uit elkaar getrokken wordt. Het is namelijk niet de maatschappij die polariserend is, maar mediaplatformen en de politiek die dat in de hand werken door hun aandacht te verschuiven naar de hardste schreeuwers, omdat ze zich nou eenmaal makkelijk lenen voor een schokeffect en ze laten zich ook makkelijk gebruiken. Maar goed, dat is mijn eigen kijk erop.

Xavi is een jonge jongen met passie en emotie, dat is wat het NL elftal mist.. en dan gaat ie daar over zeiken? Ga toch weg Gijp, ga lekker naar je vieze filmpjes kijken de hele dag of geniet van je alcoholistische leven met je whiskey en liggend op de bank terwijl anderen keihard werken. Klaar met die show. Elke dag hetzelfde

Ik was altijd een trouwe kijker van VI. Sinds dit jaar ben ik er mee gekapt. Ik stoorde me al meer en meer aan dat gebulder van gijp om z’n eigen domme grappen dwars door iedereen heen elke keer maar het is nu gewoon een show van dagelijks mensen pesten geworden. Gijp ook weer… Ik denk dat hij nog melk krijgt, lekker aan dat borstje gaan zitten. 's Avonds zegt zijn moeder: 'Kom maar lekker bij me zitten, jochie, lekker op schoot.
Wat zijn dit voor walgelijke opmerkingen. Beseft hij zich dat hij de moeder van Xavi nu ook zwaar voor lul zet?

21 november 2023 om 11:18

Ik kijk er al een jaar niet meer naar. Al een tijdje afgeknapt op die gasten. Alle drie niet sympathiek en ongelooflijk in zichzelf gaan geloven door de kijkcijfers en de centen die ze binnenharken

Sommige spelers hebben dat droevige in het gezicht, voor mij ook vreemd maar misschien is dat hoe ze zijn. Gabriel Jesus kan soms ook heel verdrietig kijken maar dat is zijn gezichtsuitdrukking. Bij Simons heb ik ook vaak de indruk dat het geforceerd is, voor zijn Insta is prachtig natuurlijk. Wel grappige opmerkingen van Gijp altijd, mensen moeten eens leren lachen en niet alles zo serieus te nemen.

21 november 2023 om 21:14

Bepaal jij waar mensen wel of niet om moeten lachen? Heeft niks met serieus nemen te maken, maar of iets grappig of niet

22 november 2023 om 14:27

Dat ga ik zeker niet bepalen, maar je druk maken om simpele grapjes is een verspilling van energie en tijd. Het leven is kort genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren