Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van den Brom kan ogen niet geloven: 'Twee man hebben hun ding gedaan'

Laatste update:
/

AZ kon donderdagavond niet voorkomen dat de eerste groepswedstrijd in de Europa League verloren ging. Op bezoek bij Partizan Belgrado leed de ploeg van John van den Brom een 3-2 nederlaag. De oefenmeester had van tevoren rekening gehouden met een eventueel verlies, maar het slechte begin van zijn ploeg had hij niet zien aankomen.

"Zoals wij aan de wedstrijd begonnen, zo slap... Er waren in de eerste helft maar twee jongens die hun ding hebben gedaan", zo vertelde Van den Brom na het duel in Belgrado. "Ik heb weinig goede dingen gezien. Ik heb me geërgerd aan het balverlies, maar ook aan het verhaal in balbezit. Er lag veel ruimte. Die hebben we niet benut."

Jop van der Linden erkende dat AZ in verdedigend opzicht te slap was. "Op dit niveau worden foutjes genadeloos afgestraft. Dit soort kansen mogen we niet weggeven in een toernooi als de Europa League. We doen onszelf daarmee te kort", zo stelde de maker van de 1-1. De verdediger zag AZ bij vlagen behoorlijk voetballen. "Maar die momenten hadden we te weinig. We kwamen te snel op achterstand en zoals we vooraf al wisten, krijg je het dan erg moeilijk tegen een ploeg als Partizan."

Wie wint Groep L?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onnodige nederlaag. Tegen deze ploeg had de punten gehaald moeten worden in deze poule om nog een rol van betekenis te kunnen spelen. Ik zie dit nu helaas niet gebeuren. Augsburg is een stugge duitse ploeg en bilbao is europese subtop.

18 september 2015 om 10:57

Denk maar niet dat je zomaar even 3 punten kan ophalen in Belgrado. Als het ze voetballend niet lukt kan het aardig spoken daar. En een dusdanige intimiderende sfeer ontstaan dat bij elk twijfel geval de scheids voor partizan fluit....

Dit elftal kan gewoon niet beter. Het is een matige selectie en op vechtlust hebben ze zich in de groepsfase geknokt, maar dat kost gewoon veel kracht en een dergelijke prestatie is niet 3x per week op te brengen, daarom verliezen ze ook veel punten in de Eredivisie. Ze missen sowieso de creativiteit om een ploeg stuk te spelen voorin en achterin zijn ze niet meedogenloos genoeg. Het is geen schande hoor, want er zit gewoon niet zoveel in.

Waarom zeggen ze steeds op dit niveau wordt dat afgestraft... je praat over een team wat in Nederland tussen plaat 10 en 15 zouden eindigen.

18 september 2015 om 14:16

Echt he, zo enorm vervelend dat standaard praatje...

"op dit niveau worden zulke fouten afgestraft" .. wat lul je nou joh? Je speelt niet tegen Barca, maar tegen fckng Partizan Belgrado. Je bent zelf als 3e geeindigd in onze competitie en hebt een redelijk niveau, dus het is ook niet alsof je als topklasse speler ineens tegen een totaal ander kaliber speler staat in de CL. Volgens mij weten die spelers zelf ook niet meer wat ze moeten zeggen, ik hoop in ieder geval niet dat ze daadwerkelijk alle onzin geloven die ze in de media verkondigen.

Dat hoor ik van den Brom nu al voor de derde of vierde keer zeggen dit seizoen, maar hij is verantwoordelijk voor dit team! Dan moet hij ze wellicht anders voorbereiden op de wedstrijden!

18 september 2015 om 11:31

Wat hij moet doen is een andere opstelling gebruiken. En Hupperts en Johansson eens plaats laten nemen op de tribune.

Zie opstelling. En als je iets moet forceren, dan haal je Haye eruit, laat je het middenveld iets hangen en breng je Muhren in.

Rochet
Luckassen
Gouweleeuw
v.d. Linden
Haps
Haye
Ortiz
Overeem
Henriksen
Dos Santos
Janssen
18 september 2015 om 20:20

Ben het totaal niet met jouw opstelling eens..
Rendement haal je door 4-4-2 of 5-3-2 te spelen in het moderne voetbal.
Kijk maar in de WK, de laatste 8 teams speelde in deze opstellingen.
Ik zou met twee spitsenspelen, Janssen en Muhren.
En Johansson wisselen voor Haps.

Op dit niveau is altijd mooi voetbal praat. AZ vergeet alleen dat ze zelf ook op 'dit niveau' spelen. Dus indien de stelling klopt, waarom maken ze dan zelf de goals niet en verdedigen ze dan niet behorende bij 'dit niveau'?

Die Johansson, man man, waar was die mee bezig.

18 september 2015 om 11:28

Mee eens, zelfde geldt voor Hupperts trouwens. Dat van de Brom beide heren blijft opstellen is me echt een raadsel.

18 september 2015 om 11:29

Moet zeggen dat de selectie verder me ook niet meevalt, het lijkt wel of AZ wat heeft ingeleverd maar ik kan mis zitten. Verder doen ze het natuurlijk prima, qua financien en sportief, maar ik heb bij dit elftal toch het idee dat ze nog flinke stappen moeten maken.

18 september 2015 om 11:34

Dat klopt ook, ze moeten nog stappen maken. Maar dan moet van de Brom wel iets veranderen, Hupperts en Johansson voorlopig niet meer opstellen. Wat ik gister ook niet begreep is dat hij bv Hupperts er niet uithaalde om dan Muhren in te brengen. Je moet iets, laat dan bv Janssen om Muhren heen lopen, en de balletjes vasthouden, of doorpassen naar Muhren.

Verder zijn Dos Santos, en Overeem 2 goede spelers, die nar mijn mening te weinig vertrouwen krijgen van van de Brom, maar misschien zie ik het verkeerd. v.d. Linden valt me ook niet tegen, zelfde geldt voor de nieuwe linksback. Er zit genoeg potentie in het elftal, maar ik denk dat ze het vertrouwen een beetje missen.

18 september 2015 om 20:25

het moderne voetbal rendeert veel meer in een 4-4-2 opstelling.
Verder zou ik Johansson wisselen voor Haps.

Wat ik niet kan begrijpen is waarom u (vdbrom) zo begint.
Volgens mij heb je nu al genoeg wedstrijden gezien dat het dit niet werkt.
Begin hard te twijfelen aan vdbrom zijn houdbaarheid datum.

Zet verdomme eens de poppetjes op de juiste plaats en straf bepaalde spelers eens.Tevens werkt het systeem op dit moment niet, pas je aan.
Het vak is niet zo moeilijk, zolang je maar bij je leest blijft.

Misschien die vd Brom ontslaan als hij nog eens Hupperts in de basis durft te zetten..

Coutinho
M. Johansson
De Zeeuw
Gouweleeuw
Brezancic
Ortiz
Martens
Henriksen
Dos Santos
El Hamdaoui
Jahanbaksh
18 september 2015 om 16:02

Ik mis Haps in jouw opstelling, ik vond het opbouwen van achteruit gisteren nogal tegenvallen, en in voorgaande wedstrijden vond ik juist Haps daar goed in.

18 september 2015 om 20:26

IDD Haps, Johansson er uit.
En een 4-4-2 opstelling

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren