Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Ven kent ongelukkig debuut voor morsend Spurs; Flekken maakt indruk

Laatste update:

Tottenham Hotspur heeft in zijn eerste wedstrijd van het nieuwe Premier League-seizoen direct averij opgelopen. De Londenaren kwamen via Cristian Romero vrij snel op op voorsprong, waarna Bryan Mbuemo en Yoane Wissa voor de ommekeer zorgden. Bij het doelpunt van laatstgenoemde speelde debutant Micky van de Ven een ongelukkige hoofdrol, door een zwakke inzet op cruciale wijze van richting te laten veranderen. Emerson Royal zorgde er daarna met een strak schot voor dat debutant Mark Flekken, die een goede indruk maakte, voor de tweede keer moest vissen: 2-2.

Brentford-manager Thomas Frank had onder de lat een basisplaats in huis voor Flekken. David Raya, de onbetwiste nummer één onder de lat vorig seizoen, aast op een transfer naar Arsenal en was er daarom niet bij. Frank koos verder voor een vijfmansdefensie. Aan de kant van Tottenham mocht Van de Ven aan de aftrap verschijnen. De Nederlander vormde met Romero het hart van de verdediging. Guglielmo Vicario maakte onder de lat eveneens zijn Premier League-debuut. Zomeraanwinst James Maddison stond op 10, terwijl aanvoerder Heung-min Son (links) en Dejan Kulusevski (rechts) voor de aanvoer richting spits Richarlison moesten zorgen. De Braziliaan lijkt na het vertrek van clubicoon Harry Kane naar Bayern München de voorlopige nummer één in de spitspositie.

Na tien minuten spelen beging Mathias Jensen een onhandige overtreding op de punt van het zestienmetergebied. Maddison ging achter de bal staan en gaf dusdanig scherp voor, dat het voor Romero een koud kunstje was om binnen te koppen. De VAR moest checken of de Argentijn in buitenspelpositie stond, maar dat bleek niet het geval: 0-1. Dat uitgerekend Romero raak kopte was opvallend, daar hij in de derde minuut met zijn hoofd hard in botsing kwam met Mbeumo. Tegen zijn zin in werd Romero drie minuten na zijn goal naar de kant gehaald voor Davinson Sánchez. De voorsprong van Tottenham bleef niet lang staan. Son beging in zijn eigen zestien een overtreding op Jensen, wat arbiter Robert Jones ertoe deed besluiten de bal op de stip te leggen. Mbeumo faalde vanaf elf meter niet: 1-1.

Daarmee was het nog lang niet gedaan in de eerste helft. Tien minuten voor rust leek een inzet van Yoane Wissa een prooi te worden voor Vicario, ware het niet dat Van de Ven er met een ongelukkige touché voor zorgde dat de Italiaanse goalie kansloos was: 2-1. Toch wist Tottenham nog toe te slaan in de elf minuten aan toegevoegde tijd. Maddison bracht de bal bij Emerson Royal, wiens uithaal in de korte hoek te machtig bleek voor Flekken: 2-2. Mbuemo had in minuut 45+10 voor de voorsprong van Brentford moeten zorgen, maar hij schoot voor een vrijwel leeg doel naast.

Flekken was de eerste doelman die na de onderbreking aan de bak moest. De Oranje-international werd echter niet nerveus van een schot van uitblinker Maddison. De kans voor Mikkel Damsgaard aan de andere kant was groter. De invaller haalde echter veel te weinig uit een kansrijke rebound. De grote kansen bleven komen: Son probeerde het in de korte hoek, maar Flekken redde knap met zijn rechtervoet. Het spel was evenwichtig en beide ploegen maakten dan ook kans op de zege. In de slotfase kwam Van de Ven goed weg, toen Jones besloot dat de vermeende overtreding van de Nederlander niet genoeg was voor een strafschop. Brentford werd de bovenliggende partij, al had Richarlison voor de 2-3 moeten zorgen. De spits deed echter te lang over zijn actie: kans verkeken.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3525555780
2Manchester City3424735079
3Liverpool3522944175
4Aston Villa3520782167
5Tottenham Hotspur3318691560
6Manchester United3416612154
7Newcastle United34165131953
8West Ham United35131012-949
9Chelsea3313911448
10AFC Bournemouth3513913-848
11Wolverhampton W.3513715-746
12Brighton & Hove Albion34111112-544
13Fulham3512716-443
14Crystal Palace35101015-1240
15Everton3512815-1136
16Brentford359818-835
17Nottingham Forest357919-2026
18Luton Town356722-2925
19Burnley 355921-3224
20Sheffield United353725-6316

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi debuut voor Flekken. Als Bundesliga-volger verbaast het mij niet dat hij in de PL gaat slagen. Gozer pakt al jaren hele moeilijke ballen

13 augustus 2023 om 17:27

Ik hoorde vaker dat Flekken goed was met zijn voeten, maar dat hij zo goed was wist ik niet.

Die man gaat Raya vlekkeloos doen vergeten

13 augustus 2023 om 17:37

Raya is wel een stuk beter aan de bal hoor, kort en lang. Flekken is qua saves denk ik een wat betere match, maar hij is ook prima aan de bal daar niet van.

13 augustus 2023 om 18:36

Bedoel je Flekkeloos?

Niet de trainers niet de spelers zijn het probleem.
Bij Spurs is Levy het probleem al jaren mede verantwoordelijke voor jaren middelmatige aankopen.
Dat Levy nog niet ontslagen is door de hogere bazen verbaasd me oprecht.
Hij verkoopt alleen goed, maar koopt middelmatig tot slecht in.
Ik vind het zielig voor de Spurs fans het is een mooie club vind ik zelf.

13 augustus 2023 om 17:35

Verkoopt niet goed over het geheel omdat hij altijd onrealistische bedragen wilt ook voor middelmaat. Maar wel altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Levy en consorten hebben geen sportieve visie alleen een commerciële. Hopelijk gaan wij echt een lang project aan met deze trainer want die heeft er wel kijk op en past binnen de visie die Spursfans aanspreekt.

13 augustus 2023 om 19:25

Levy ontslaat hem in december als jullie 10e staan in januari.

13 augustus 2023 om 17:39

Dus dan zijn de spelers wel het probleem, omdat ze niet goed genoeg zijn

Flekken moet gewoon eerste doelman van Oranje worden. Heeft een solide indruk gemaakt en weet zich staande te houden tegen een goede ploeg als Tottenham. Beschikt tevens over goede reflexen. Bijlow als tweede keeper naar Duitsland. En dan Verbruggen (mits hij een basisplaats krijgt Brighton) anders Noppert. Het moet wel afgelopen zijn met die Cillessen. Die heeft zijn tijd gehad. Van der Ven trouwens een onzeker indruk gemaakt, maar heb nog alle vertrouwen in hem. Gewoon kop omhoog houden en knallen volgende match.

13 augustus 2023 om 17:27

Na wat ik hier gezien heb 100% mee eens.

Maar goed, dit was maar 1 wedstrijd

Fijn debuut, ondanks de tegendoelpunten. Wel tegen een aardige tegenstander. Ik ben dus ook van mening als hij deze lijn doorzet dat hij altijd de keuze boven Bijlow zou moeten krijgen. Bijlow mag het eerst gaan afleggen tegen Verbruggen.

Zeer positieve start van Tottenham en het ziet er naar uit dat ze flink kunnen doorgroeien dit seizoen. Tweede helft wankelde Brentford enorm maar hielden uiteindelijk toch knap stand. Verder blijft de rechterkant gevaarlijk met een matig verdedigende Emerson en zie liever Sarr ipv Skipp spelen. Bissouma gaat daarentegen een fantastisch seizoen tegemoet en echt een verademing op het middelveld van Spurs.

13 augustus 2023 om 17:29

Wankelde enorm? Tottenham heeft amper een kans gehad in de tweede helft.

Paar schoten van moeilijke hoeken maar dat was het wel. Uiteindelijk is Brentford zonder al te veel problemen overeind gebleven.

Tottenham voetbalde wel weer een keer leuk. Prettig om te zien na het afbraakvoetbal van de afgelopen jaren

13 augustus 2023 om 17:31

Niet waar Son en Richarlison hadden grote kansen maar oké ging gelijk op over de gehele wedstrijd. Speelstijl zie je al maar zal erg wennen zijn voor sommige spelers. Zullen soms op onze bek gaan en soms goed spelen dit eerste seizoen, geduldig zijn met deze aanvallende trainer.

13 augustus 2023 om 17:48

Ja als je een half uur lang de bal alleen maar over de zijlijn of naar voren kan roeien vanaf je eigen helft dan wankel je inderdaad. Het is dat de voorhoede van spurs matig speelde anders hadden ze de wedstrijd zeker gewonnen.

Ongelukkig bij de 1-2 omdat hij wilde blokken maar een prima debuut, echt een verdediger die wij nodig hadden. Zo kalm aan de bal en met zijn snelheid veel gevaar voorkomen van de tegenstander. Hoop dat hij een nieuwe Vertongen voor ons kan worden, zag er goed uit.

Voor de rest een oké eerste wedstrijd met een geheel nieuw systeem tegen een goed team uit. Er zijn nog flinke stappen te maken maar dit seizoen zal vooral in het teken staan van progressie en leren. Soms zal het flink mis gaan en soms zal het super goed gaan maar wij moeten achter deze trainer staan en hem gewoon tijd geven.

Maddison en Bissouma weer erg goed trouwens

Son moet in de spits heb ik het gevoel.

COYS

Nog niet het gewenste resultaat, maar wel goede dingen gezien. De speelstijl van de trainer spreekt me iig al een stuk meer aan dan de afgelopen jaren, en uiteindelijk was het vandaag ook niet heel slecht. Brentford uit is sowieso altijd al één van de lastiger potten van het seizoen en als je dat combineert met de eerste officiële pot van het seizoen onder de nieuwe trainer is een gelijkspel niet heel slecht. Madisson is echt een verademing om in het veld te hebben. Eindelijk iemand die vanaf het middenveld lekker kan voetballen en een goede vrije trap in de benen heeft. Daardoor komen Bissouma en Skipp ook veel beter tot hun recht. Het is wel hopen dat Richarlison wat zelfvertrouwen krijgt en wat ballen tegen de touwen gaat schieten, want dan gaat ie vanzelf meer doelpunten maken, al helemaal met de aanvoer van Madisson. Vandaag was hij wel weer bagger, hopelijk weet hij dat om te draaien.

Tevreden met punt. Madisson wat een topper

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren