Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek laat zich zien met assist bij moeizame zege United

Laatste update:

Manchester United heeft het bereiken van de halve finale van de Europa League een goed vervolg gegeven in de Premier League. De ploeg van manager Ole Gunnar Solskjaer was in eigen huis met 3-1 te sterk voor Burnley door treffers van Mason Greenwood en Edinson Cavani. Donny van de Beek bewees als invaller zijn waarde door de assist te leveren bij de derde treffer van United. De middenvelder werd door Solskjaer tien minuten voor tijd binnen de lijnen gebracht voor Marcus Rashford. Het gat met koploper Manchester City is is door de zege weer acht punten.

United leek op voorhand een lastige wedstrijd tegemoet te gaan, daar de ploeg in de laatste vier ontmoetingen met Burnley in eigen huis niet tot een overwinning wist te komen. Ook ditmaal leek het al snel mis te gaan, toen Chris Wood al na twee minuten het net vond. De spits stond bij zijn treffer echter in buitenspelpositie, waarop scheidsrechter Jonathan Moss de treffer annuleerde. Aan de andere kant was Paul Pogba dichtbij de openingstreffer. De middenvelder produceerde een knappe kopbal richting de linkerbovenhoek, maar zag zijn inzet ternauwernood gekeerd worden door Bailey Peacock-Farrell.

United had in de eerste helft het betere van het spel, maar wist de mogelijkheden die het kreeg niet om te zetten in de openingstreffer. Bruno Fernandes schoot rakelings naast en Rashford vond Peacock-Farrell op zijn weg. Tien minuten voor rust schreeuwe Rashford om een strafschop na te zijn neergehaald door James Tarkowski, maar daar ging Moss niet in mee. De tweede helft was een stuk aantrekkelijker om naar te kijken en leverde meteen het nodige spektakel op, toen Greenwood al snel voor de openingstreffer zorgde. De buitenspeler profiteerde optimaal van een handig overstapje van Fernandes en schoot beheerst raak: 1-0.

Heel lang kon United niet genieten van de voorsprong, toen Tarkowski amper twee minuten later al voor de gelijkmaker zorgde. Ashley Westwood legde een corner op het hoofd van de centrumverdediger, die Dean Henderson tussen drie verdediger van United kansloos liet. Solskjaer bracht vervolgens Van de Beek binnen de lijnen en zag hoe zijn ploeg een minuut later op voorsprong kwam. Greenwood trok vanaf de rechterkant naar binnen en vond met enig fortuin de korte hoek: 2-1. Toen Burnley vervolgens op jacht ging naar de gelijkmaker, gooide Cavani het duel in het slot. De spits kon op aangeven van Van de Beek voor een leeg doel binnenschuiven: 3-1.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Heerlijke 2e helft was dit zeg! Genoeg mooie combinaties gezien bij United.

Blijf het waanzinnig vinden hoe die Cavani blijft presteren. Die man loopt zich iedere wedstrijd kapot en voetbalt heerlijk mee, en maakt natuurlijk zijn goaltjes. Zijn goal ratio is heel goed.

Verder ook een prima invalbeurt van Donny. Wat hoop ik dat hij volgend jaar wat meer kansen gaat krijgen. Blijft een heerlijke speler. Wellicht niet goed genoeg voor de basis, maar al zou hij gewoon wat vaker 30/45 minuten vol mogen maken dan zou dat al mooi zijn.

Blij met de 3 punten. Af en toe speelden we goed in de wedstrijd en hielden we goed druk op burnley maar burnley is er meester in om het spel te vertragen en te doden. Greenwood 2x goed afgemaakt, begint toch wel in vorm te raken en dat is wel lekker zo richting het einde van het seizoen. Verder graag Rashford op linksbuiten want die jongen is daar echt ongrijpbaar en een nachtmerrie voor elke rechtsback. Ik vond de goal van burnley een overtreding, ja Maguire gaat als een wijf het duel in maar hij heeft een elleboog in z’n nek en in het heenduel werd Maguire voor iets identieks teruggefloten maar goed de 3 punten zijn binnen.

Na de rampzalige pot van Van de Beek tegen Leicester, waarin hij letterlijk alleen maar tikjes terug gaf, lijkt het weer beter te gaan. Donderdag de tweede helft tegen Granada sterk en vandaag ook weer prima in gevallen. Hopelijk geeft de assist hem wat extra vertrouwen.

Verder een beroerde pot, gelukkig wel de overwinning eruit gesleept.

Poe, hele lastige en zware pot. Gebrek aan creativiteit om dit soort ploegen kapot te spelen blijft. Wanneer we counteren is er bijna geen betere ploeg, maar het spel maken blijft lastig. Matige pot van lindelof en Maguire, Fred weer eens rare beslissingen en ook Bruno weer veel balverlies. Overwinning blijft het belangrijkste voor voornamelijk het gevoel.

Snap trouwens niet waarom Ole met McT en Fred is begonnen. Nou niet echt alsof Burnley een vlijmscherpe counterploeg is. Vooral de lange ballen op Wood waren gevaarlijk. Daar kan Fred vrij weinig tegen doen. Laat dan McT staan (die wel een boom van een kerel is) met VDB ernaast.

had de tv alweer uitgezet na de 2-1 en geen inbreng Donny, maar liet zich dus in de laatste minuten dus alsnog zien. mooi voor hem. hopelijk brengt het wat teweeg

Mooi voor Donny, gun hem wel meer tijd

Wow een assist! Dit is tot dusver het hoogtepunt voor van de Beek.

18 april 2021 om 23:34

Heeft zelfs gescoord..

Punten totaal van de voorbije twee jaar is nu al bereikt. Burnley is laatste jaren altijd moeilijk maar vandaag toch geduldig blijven spelen en met name in de tweede helft was het redelijk nog. Jammer dat wij 6 keer gelijkspelen in de topmatchen door afwachtende tactiek en zo de titel mislopen in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren