Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek kijkt naar concurrent: ‘Zijn kwaliteit, ik ben een andere speler’

Laatste update:

Donny van de Beek leek de opvolger van Davy Klaassen te worden op het middenveld bij Ajax, maar de twintigjarige Oranje-debutant heeft tot nu toe moeite om de naar Everton vertrokken aanvoerder te doen vergeten. In de laatste competitiewedstrijd voor de interlandonderbreking, de thuisnederlaag tegen FC Utrecht, moest hij zelfs vanaf de bank toekijken hoe Siem de Jong een basisplaats kreeg van Marcel Keizer.

Van de Beek ziet ook dat de van Newcastle United teruggekeerde routinier makkelijker scoort dan zijn concurrenten op het middenveld: “Dat is zijn kwaliteit. Ik ben een ander soort speler. Maar ik heb het ook in me om veel doelpunten te maken. Dat had ik in de jeugd al en eerder ook in het eerste. Maar op dit moment even niet. Al kan dat vanavond (uit tegen NAC Breda, red.) weer veranderen. Als 'ie er dan net wel ingaat, dan ligt het weer helemaal anders. Ik zal er snel weer staan”, vertelt hij in gesprek met de NOS.

Marcel Keizer heeft met onder meer Frenkie de Jong en Carel Eiting achter de hand nog meer smaken voor op het middenveld en de trainer van de Amsterdammers ziet ook dat het nog niet helemaal lekker loopt bij Ajax: “Het is een afweging tussen dominant spelen en de juiste balans op het middenveld. Met Van de Beek hebben we meer controle, Siem de Jong heeft iets meer diepgang. En vergeet ook Frenkie de Jong niet.”

Vind jij dat Donny van de Beek tegen NAC Breda in de basis moet beginnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou lekker blijven rouleren tussen schone en van de beek en misschien die eiting is proberen, drie verschillende type controleurs. En zou zeker in thuiswedstrijden altijd Frenkie samen met Zyech opstellen.

18 november 2017 om 12:51

Ja lekker blijven rouleren als je ziet dat het team toe is aan vastigheden.

18 november 2017 om 14:19

Ben toch niet zo kapot van die eiting zie ik liever frenkie erbij of siem laat die eiting nog maar even lekker zitten

Van Beek heeft ontzettend veel talent. Ik vind de heisa op dit moment overdreven. Hij is jong en zal gewoon veel moeten spelen.

Van de Beek is ook niet de opvolger van Klaassen en kan het beste op 6 spelen net als vorig jaar toen als hij erin kwam voor Schone.

18 november 2017 om 15:48

Hehe, tis idd geen aanvallende middenvelder, je zag vorig jaar dat hij de gaten op het middenveld mooi dichtliep en zelfs prima stofzuig werk verrichte.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren