Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van de Beek bedolven door collega's na emotionele post over Nouri en DWDD

Laatste update:

Donny van de Beek was donderdag in de studio van De Wereld Draait Door (DWDD) om te praten over Abdelhak Nouri. De 22-jarige middenvelder van Ajax zat net als Steven Bergwijn, Frenkie de Jong en de familie van Nouri aan tafel om het over de oud-middenvelder, die in 2017 bij een oefenduel met Werder Bremen blijvende hersenschade heeft opgelopen, te hebben. Van de Beek laat een dag later op Instagram weten dat het een pittige uitzending was.

Alle aanwezigen in de studio kregen een brok in hun keel toen ze een uur lang de carrière en de persoonlijkheid van Nouri bespraken. Ook Van de Beek, wiens familie erg veel optrekt met de familie van Nouri, had het zwaar. "Het was zwaar, maar ook erg speciaal om op tv bij DWDD over Appie te praten, samen met de familie van Nouri, Steven Bergwijn en Frenkie de Jong", begint Van de Beek, die jarenlang samenspeelde met Nouri bij Ajax, in het Engels.

"Om weer foto's van hem te zien is intens voor mij, maar tegelijkertijd maken die foto's me aan het lachen", vervolgt de goede vriend van Nouri. "Ik ben blij dat ik met hem heb gespeeld en koester onze vriendschap. Ik geloof dat de wijze waarop zijn prachtige familie met elkaar omgaat het perfecte voorbeeld is voor velen. Zoveel liefde."

Van de Beek en consorten waren aanwezig bij DWDD vanwege het boek Abdelhak Nouri: een onvervulde droom, geschreven door advocaat en familievriend Khalid Kasem. De Ajacied hoopt dat veel mensen het verhaal over Nouri gaan lezen. "Ik ga het boek nu lezen. Hopelijk gaan velen van jullie dat ook doen", besluit hij. Het bericht van de Ajacied op Instagram krijgt heel veel positieve reacties. Veel volgers betuigen hun respect voor de wijze waarop Van de Beek en de rest van de aanwezigen bij DWDD over Nouri spraken. Ook veel voetballers reageren. Onder anderen Justin Kluivert, Philippe Sandler, Daley Blind, Joshua Brenet, Ryan Babel, Nathan Aké, Davy Klaassen en Pablo Rosario delen een hartje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Echte broederschap en vriendschap kent geen kleur en afkomst

Ik word behoorlijk onpasselijk van sommige types die maar "begaan zijn " met de ellende in deze wereld en daar dan hun creatieve rommel op TV los laten. Zullen we die jongen nou weer met zijn allen met rust laten in plaats van liedjes over Nouri zingen en boeken over hem schrijven ? En vervolgens weer een week die ellende allemaal weer op commerciele websites te gooien ?

Jammer dat helft van uitzending de advocaat aan het woord was om geld te eisen en zijn eigen boek te promoten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren