Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst looft ‘complete spits’: ‘Hij is sneller dan men denkt’

Laatste update:

Feyenoord gaat zondag op bezoek bij FC Emmen en het is nog onduidelijk of Robin van Persie in de basis staat. Zo niet, dan zal de aanvoerder waarschijnlijk vervangen worden door Dylan Vente. De negentienjarige aanvaller kwam dit seizoen in zeven competitiewedstrijden in actie en scoorde daarin nog niet.

Giovanni van Bronckhorst is hoe dan ook gecharmeerd van de international van Oranje Onder-20, zo vertelt hij in het Algemeen Dagblad: “Dylan is een complete spits. Hij is snel, veel sneller dan mensen misschien denken. Hij heeft prima loopacties, vooral in de rug van de centrale verdedigers. Hij kan uitstekend koppen en kan als aanspeelpunt fungeren. En hij kan in al die facetten nog beter worden.”

Het nieuws dat Frenkie de Jong in de zomer waarschijnlijk voor 75 miljoen euro de overstap maakt van Ajax naar Paris Saint-Germain, houdt de voetbalpers dezer dagen bezig. Op de vraag of ook Feyenoord in staat is om zo’n speler op te leiden, antwoordt Van Bronkchorst: “Tot nu toe niet, zo blijkt.”

“Ik las inderdaad een bedrag van 75 miljoen. Het zegt iets over de huidige markt en over het enorme talent dat De Jong heeft”, aldus de voormalig linksback. Met Feyenoord neemt Van Bronckhorst het zondag zogezegd op tegen FC Emmen. De Rotterdammers staan na veertien speelronden met 32 punten op de derde plaats in de Eredivisie.

Wordt Dylan Vente onderschat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Talentem/spelers van Feijenoord leveren over het algemeen minder op dan talenten/spelers van Ajax. Dus voor Feijenoord om zo'n bedrag te ontvangen voor een talent dan moet de markt helemaal op hol slaan, of ze moeten een tweede Messi opleiden.

Het blijft vreemd dat de alom geprezen jeugd opleiding van Feyenoord al jaren geen top talenten meer oplevert. Waarschijnlijk ook de reden dat er behoorlijk de bezem door wordt gehaald momenteel.
Vente kan mij ook nog niet bekoren. Leuk talent maar niet toptalent. Ook bijzonder dat Ajax nu in het Feyenoord gebied gaat samenwerken met Sparta dat toch ook altijd bekend staat voor de goede jeugdopleiding. Feyenoord moet nu echt weer wat scherper worden want dit gaat echt niet goed zo. Ook de kapitale blunder dat jong Feyenoord niet in de KK divisie speelt breekt ze al aardig op. Een leuk toernooitje hier en daar gaat dat niet oplossen. Het geld was niet het probleem gewoon een inschattingsfout van oa van Geel. Het begint er steeds meer op te lijken dat Feyenoord de boot overal dreigt te gaan missen. PSV is op dat gebied toch veel slagkrachtiger en levert nu ook top talenten af, dus het kan wel.

8 december 2018 om 09:07

Die blunder was een gedwongen beslissing uit tijden van geldnood. Itt Twente heeft Feyenoord wel gewoon gesneden waar nodig, en heeft het nu helaas geen KKD elftal. Daarbij vind ik het wel erg cru dat Feyenoord nu niet mag instromen omdat het 'de boot heeft gemist', terwijl dat toen puur financiele noodzaak was.

8 december 2018 om 09:31

Feyenoord heeft meerdere keren de kans gehad om in te stromen in de piramide. De eerste keer was het inderdaad verdedigbaar dat ze andere keuzes maakten, omdat er financieel orde op zaken gesteld moesten worden. Daarna zijn er ook nog meerdere momenten geweest om in te stromen en heeft Feyenoord deze bewust niet gepakt. Het was een keuze om na de landstitel voor 30 miljoen aan spelers te kopen en niet een deel te besteden aan instroming in de Piramide.

Daarna is de piramide gesloten (hetgeen ook netjes vantevoren is gecommuniceerd). Feyenoord heeft dus uiteindelijk gewoon 100% zelf gekozen om niet op de boot te stappen. Overigens mag Feyenoord gewoon instromen, alleen wel onderaan en niet zoals eerder is aangeboden in de KKD of tweede divisie.

8 december 2018 om 10:49

Aad, Masterd verwoord het goed. Het is echt een blunder. Van Geel en consorten hadden eer gewoon geen geloof in.

8 december 2018 om 09:28

Het is een leuke talent, maar ik zie niet dat ie iets extra's heeft. vaak gebeurt er wat als een grote talent aan de bal is. Qua talenten breekt er echt niet meer wat door, die dan de stap naar de top kunnen maken? Ik zie vilhena niet naar een topclub gaan, meer de werder bremens, evertons.

8 december 2018 om 09:49

Ik vind het ook zorgwekkend dat de jeugdopleiding weinig voortbrengt. Er lijkt een soort dubbele koers te zijn binnen de club. Zo wordt er wel geinvesteerd in een jeugdcomplex, maar gaan ze de niet de route aan om in de kkd te komen (ook al zou je lager moeten instromen, doe dat dan. Begin!). De bank van het eerste wordt gevuld met eredivisiespelers en niet met jeugd. Er wordt bij blessures en schorsingen aan alle kanten geschoven met spelers (bv Toornstra linksbuiten), terwijl je ook gewoon een jeugdspeler neer kan zeten wiens positie dat wel is. Er wordt niet vol overtuiging voor jeugd gekozen. Het blijft wat half half allemaal.

8 december 2018 om 10:26

De toptalenten van PSV hebben hun oorsprong bij Ajax. Tot nu toe heeft PSV nog geen een toptalent zelf voortgebracht, te minste als je Zoet en Hendrikx wel als top talent wil beschouwen.

Peter toch bekruipt mij het gevoel dat er wel top talenten aankomen in Eindhoven.
En of de huidige nu wel of niet de gehele opleiding hebben doorlopen, ze staan wel in een PSV shirt.
Ik kan me echt geen top talent uit Rotterdam voor de geest halen en dat is gewoon best treurig.
Vente is een leuke spits, maar toch niet het niveau waar je naar moet streven.
Het is toch ook niet voor niets dat Feyenoord nu midden in het seizoen keihard ingrijpt in hun jeugdopleiding??

Pleur nou toch eens op met die Frenkie de Jong joh! Dat er mensen zijn die klaarkomen op 35 artikelen over De Jong is al tot daaraantoe, maar als ik een Feyenoord artikel wil lezen hoeft die klootviool er niet ook nog eens tussendoor te fietsen... Echt bizar. Hou gewoon in ieder geval de paar artikelen over een andere club gewoon op die clubs betrokken.

ik zie nog geen toptalent in Vente. ik zie hem nooit een wedstrijd omkeren als hij invalt en ik zie hem ook niet dingen doen in het veld waardoor ik denk die speelt over 5 jaar in de Europese top

De voetbalwereld is doodziek en bijna overleden.
Geen mens is €75.000.000 waard zelfs messi en ronaldo niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren