Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Van Bronckhorst kampt meteen met tegenslag bij Feyenoord

Laatste update:

Giovanni van Bronckhorst zal waarschijnlijk in zijn debuut als hoofdtrainer niet het sterkst mogelijke elftal kunnen opstellen. De oefenmeester moet het donderdag waarschijnlijk stellen zonder Lex Immers en Elvis Manu, zo schrijft De Telegraaf woensdag.

Manu haakte dinsdag af met een verzwikte enkel op de training. Immers tobt al enkele weken met een terugkerende blessure. Beiden zijn zodoende een groot vraagteken voor het eerste duel met Heerenveen, donderdagavond in het Abe Lenstra Stadion.

Feyenoord werkt vandaag een tweede training af achter gesloten deuren. De Rotterdamse club hoopt zich via de play-offs alsnog te plaatsen voor Europees voetbal, na het verliezen van de derde plaats op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Naast Heerenveen en Feyenoord strijden ook PEC Zwolle en Vitesse om het toegangsbewijs.

Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Eerder een zegen dan een verzwakking!

20 mei 2015 om 08:38

"tegenslag"

20 mei 2015 om 09:11

Zou een mooie kans zijn voor Gio om direct een blauwdruk voor zijn plannen voor volgend jaar neer te leggen.
In de verdediging Nelom vervangen voor Woudenberg en de rest bij voorkeur laten staan. In het midden el Ahmadi, Clasie en Toornstra. Voorin Boetius, Achahbar en Basacikoglu. Op deze manier laat Gio zien dat hij Boetius serieus neemt.

Andere optie die ik niet uitsluit is een 442 systeem met een versterkt middenveld met Clasie, El Ahmadi, Vilhena en Toornstra. Manu en Kazim voorin. Opportunistisch.

20 mei 2015 om 10:09

Komt goed uit toch?? Waren de laatste tijd niet goed dus de mogelijkheid om andere de kans te geven lijkt mij prima

20 mei 2015 om 10:19

Heb al genoeg opportunisme gezien Manu mag invallen in de 80e minuut als je achter staat. Kazim in de 88e minuut als het alles of niets is. Verder lekker op de bank zetten die twee.

Lekker kleine aanvallers en spelen op techniek en de korte combinatie. Voorzetten geven kan niemand bij Feyenoord, dus laten we dat ook niet meer proberen.

Van mij mag El Ahmadi er ook wel uit. Vilhena combineert veel beter met Boetius. Die voelen elkaar heel goed aan. Daarnaast mag Feyenoord best wat meer op snelheid/counter spelen. Dan heb je postbode El Ahmadi niet nodig. Hij krijgt de bal, rent naar Clasie toe en geeft de bal dan aan hem af.

Poeh, wat een tegenslag. Toornstra op 10 en het probleem is opgelost. Dan staat het elftal er zelfs beter voor denk ik. Boëtius erin op rechts, links Achahbar. Helemaal mooi.

20 mei 2015 om 07:40

Ik ben ook geen fan van immers, maar als immers er niet bij was is er geloof ik geen wedstrijd gewonnen.

Toornstra zie ik ook het liefst op 10 maar hij is zijn vorm volledig kwijt.

Het ziet er niet goed uit voor feyenoord, maar gelukkig zegt dat niet altijd wat in de sportwereld.

20 mei 2015 om 07:49

Klopt niet, een paar wedstrijden gewonnen zonder Immers.

20 mei 2015 om 08:34

Zal wel meevallen. Als er iemand structureel door het ijs zakt in belangrijke wedstrijden dan is het Immers. Wees blij dat hij er niet bij is.

20 mei 2015 om 08:47

Dat is meer toeval dan echt de verdienste van Lex, wat is die gozer slecht zeg.

20 mei 2015 om 10:18

Wie Immers blijft verdedigen is een onderdeel van wat er mis in bij Feyenoord. Tevreden met middelmaat. Treurig.

20 mei 2015 om 10:34

Mitchell???

20 mei 2015 om 10:11

Daar ben ik het helemaal mee eens jij moet trainer worden!!!!

Denk niet dat Gio hier lang van wakker ligt.

Ik denk dat feyenoord in deze vorm de volgende ronde toch niet haalt, maakt niet veel uit of ze wel of niet fit waren geweest. Al hoop ik het wel.

Dit is niet erg hoor. Eerder beter nu kun je betere spelers opstellen op die posities.

Hopen dat Toornstra op 10 wordt gezet!

Dan kunnen we gelijk kijken in hoeverre dit werkt ipv van Immers, ondanks dat het middenveld de plek van Toornstra is.

En als dit goed uitpakt, dan zal het wel helemaal natrappen worden op Rutten. Lol

Dat is geen verzwakking, beide voegen (momenteel) weinig toe!

Ik zou gaan voor Bilal rechts en 2 echte spitsen met Kazim an Achabar, links dus open laten voor de opkomende Woudenberg!

Daarachter 2 creatievelingen en zowat de enige met scorend vermogen, namelijk Vilhena en Toornstra en Clasie op 6.

Achterin dus Woudenberg en Wilkshire die de geschorste Karsdorp vervangt en het duo v. Beek/Kongolo in ere herstellen!

Manu en Immers zijn leuk als je opportunistisch moet voetballen, maar als je het spel moet maken zou ik gaan voor jongens die ook wat kunnen met een bal!

2 van de meest overschatte spelers van feyenoord.
Ideaal voor v Bronckhorst...dan hoeft hij ook niet 10x zn opstelling uit te leggen, hij kan gewoon wijzen naar deze blessures. Dus ook geen moeilijke vragen

Geen probleem voor Feyenoord. De 2 minste spelers van feyenoord die als 2 blinde paarden over het veld draven. Gewoon boetius aan de rechterkant zetten achabar in de spits vilhena hangend op links en toornstra op 10. Nelom uiteraard op de bank en Woudenberg linksback laten spelen. Als dit goed gaat kan gio dit zo laten staan voor de komende wedstrijden. Drijft de prijs misschien ook weer een beetje op van vilhena en boetius.
Na de play-offs het mes erin. Immers vilhena boetius clasie kazim Vermeer te vrede Verhoek ahmadi nelom verkopen. Gudde en van geel bij het oud vuil neer zetten. Gudde is aangesteld voor een nieuw stadion 7,5 jaar geleden. Er is echter nog geen steen in de grond geslagen na al die tijd behalve dat je 10 miljoen kwijt bent aan diverse kosten. Van geel heeft er een zooitje van gemaakt, maar praat alles recht wat krom is. Wouter bos aanstellen als algemeen directeur en Bertje van marwijk als td.
Verder 10 miljoen investeren in Ziyech en berghuis. Deze gasten kunnen uit groeien tot grote jongens in Rotterdam waar je over 2 jaar 25 miljoen voor terug krijgt

20 mei 2015 om 08:54

Je somt nu 8 spelers op die regelmatig tot vaak spelen. Vervolgens noem je Ziyech en Berghuis, weliswaar goede versterkingen, maar dit zijn er maar 2. Hoe wil je de rest opvullen? Met alleen spelers uit de eigen jeugd lever je gewoon veel aan kwaliteit in en strijd je hoogstens voor de play-offs volgend jaar.

20 mei 2015 om 09:08

Reken daar kuijt hahn en sleegers ook bij. Verder zou ik een poging wagen vd Heijden transfervrij te halen. Kan naast van beek komen te staan als voetballende cv. Kan kongolo doorschuiven naar het middenveld als breker. De Zeeuw kan je transfervrij ophalen voor de bank.

Mijn team zou er zo uit komen te zien

Hahn
Karsdorp beek Heijden Woudenberg
Toornstra Ziyech kongolo
Berghuis kuijt sleegers

Hou je nog Bilal achabar Manu de Zeeuw Schuurman Nieuwkoop Verdonck wilkshire Gronsveld dammers Mathijssen over. Goede combinatie van jeugd en routine lijkt mij.

20 mei 2015 om 11:16

Wat doet van der Heijden uberhaupt hier dat hij genoemd wordt als versterking ? Ik zou ook markiet kunnen noemen ook zo'n geweldenaar

20 mei 2015 om 12:13

Verkocht! Ik kom Markiet vanavond nog brengen als het moet

Lekker voor Gio. Heeft hij geen excuses nodig deze mannen ernaast te zetten. Feyenoord gaat de playoffs gewoon winnen hoor. Kwalitatief de beste selectie en van Bronckhorst hoeft nu alleen maar de poppetjes op de goede plaats te zetten. Ik heb er vertrouwen in.

Ik gun niemand een blessure,maar mocht Immers het niet halen,dan zal ik er geen traan om laten. Dat hij geen technicus is/word,ach daar kan ik mee leven. De vele fouten die hij maakt,daar kan ik niet mee leven. Maar er zijn er nog wel een paar die week in/uit door de grens zakken.

lex immers gaat ontzettend gemist worden.

Ik hoop dat GIO de 'ballen' heeft om echte wijzigingen door te brengen in het team.

--------------------------Vermeer-----------------... --Wilkshere----v Beek -------- Kongolo -------Woudenberg-
--------------Clasie---------------------El Ahmadi---------------
------------------------Karsdorp / Toornstra--------------------
--Bilal---------------------Achahbar--------------... (?)

Wilkshere er in, omdat hij de enige echte rechtsback is in de selectie.
V. Beek en Kongolo lijkt mij duidelijk. Mathijssen is verdedigend sterk tegen grote, sterke spitsen. Tegen een wat meer bewegelijke spits is hij kansloos.
Woudenberg er in, omdat Nelom simpelweg dramatisch is.
Karsdorp / Toornstra op 10, Karsdorp was uitgeroepen tot beste jeugd speler van Nederland op de 10 positie. Misschien is het iets te riskant om dat nu in te gaan voeren, daarom kan er ook gekozen worden voor toornstra.
Bilal op rechtsbuiten, aangezien er verder geen rechtsbuiten beschikbaar is.
Achahbar in de spits - speelt sterk in de combinatie. Zonder Immers op 10 heb je ook niks aan de lange ballen naar voren, dus heeft Kazim ook totaal geen functie.
Boetius op links - Bij gebrek aan beter/

20 mei 2015 om 12:48

Karsdorp is geschorst

20 mei 2015 om 13:14

Scherp, dan wordt de keuze voor Toornstra eenvoudiger.
Of zal hij Vilhena op 10 zetten, om hem te paaien voor volgend seizoen....

Nou niet echt bepaald en verslechtering van het elftal.
Manu oke maar Immers?
Denk dat er nu toch echter een sterker elftal op het veld zal verschijen.

Ik zou gaan spelen in een 5-3-2 systeem.
Met Woudenberg op links en wilkshere/ karsdorp op rechts. Die kunnen mooi opkomen. Een middenveld met clasie, El hamdi en toornstra. En achabar en kazim in de spits. Heb je 2 verschillende spitsen. Kazim die de bal vast houdt en terug legt. En achabar die bewegelijk er omheen draait en de ballen kan afronden. En kazim kan eventueel de voorzetten van links en rechts erin koppen

20 mei 2015 om 10:47

In plaats van Kazim, Boëtius weer een kans geven. Dan heb je twee heel creatieve spitsen die bovendien heel goed samen kunnen spelen(door de jeugd). Ik denk dat Kazim ook niet snel genoeg kan omschakelen en dus de counter vertraagd, terwijl Boetius veel snelheid heeft.

En de beste oplossingen worden nog altijd uit nood geboren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren